çok saol lıymerdıncım canım sende ne olur aklına ole seler getırme gectı ve bıttı kuzucugun hep senınle uzme onuda annesı..
canım sana bısey sorcam senın 2.sıde tup bebeklemı oldu 3.uncu denememıydı dondurulmuslar
liliycim cnm testinin ii çıkmasına çok sevindim cnm hadi ğözümüz aydın .cnm şimdi dikiş atılıp atılmıyacagı için kararmı verilcek?
Sağol canım, darısı hep güzel test sonuçları ile size... Bu arada ne özrü, ne kusuru canım ya...kocaman öptüm,hayırlı ikinci test güzel haberineee
Kızlar ilk testim 10 gün 67 ikinci testim 12. Gün 105 çıktı p.tesi yine yapacağım ikiye katlamamış çok tedirgin oldum kızlar :26:
Canım ne yaptın sen ne tedirginliği bu korkulacak bir artış değil, sevindirecek bir artış, doktorun ne dedi artışa? Garanti olsun sen rahatla die 3.cüyü istemiştir , canım sen hamilesinnnn sıkma tatlı canını, çikolata ye, moral gelsin:)
Canım her hâlukarde dikiş atılacak çünkü ilk hamileliğimi 5.ayda düşük doğum yaptığım için bile dikiş atılması için yeterli bir sebepmiş çünkü benim sorunum ileriki gebelik döneminde (15. 18. Hafta) rahimde açılma olabilirmiş.yani rahim ağzım ister açılsın ister açılmasın önlem için bayramdan hemen sonra diye tahmin ediyorum olucak o iş. ( aramızda kalsın; korkuyorum:) ufak bir operasyonda olsa) Pazartesi gidicem gününü felan her şeyi konuşucaz işte, öptüm
Bu arada kızlar, herkese harika bir haftasonu diliyorum, bugün evde Bayram temizliği var:) ve bu haftasonu yalnızım evdekociş Ankara'ya gidiyor sınavı için, ama ben yalnız değilim, içimde bir umut, yanımdada sizler varsınız, bide temizliğe gelen arkadas var bugün:)))
maşallahı var cnm ben geçen hafta pazartesi gittiğimde 1,5 cm demişti dr perşembe günü gittiğim dr da 21 mm demişti çok çabuk büyüyorlar .cnm bugün için başka bir dr dan randevu alabilirsem öğleden önce eşim işe gitmeden bi bakıp gelmek isteyorum bebişe haftaya salı günü kendi drumda randevum ama bayrama yakın giderim artık onada bayramı rahat geçireyim
dün akşamdan beri sag kasıgım hafif hafif agrıyo dizime vuruyo agrısı sendede oluyomu hala kasık agrıları arada?
İkiye katlanması gerekirdi dedi doktorum p.tesini bekle ilaçlarını birakma dedi...
Hep desteğinizi hissettim canım benim iyiki varsınız, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kucaklarimizi boş bırakmasın, şimdi iki gün sonraki teste odaklandım inşallah ikiye katlar değerim, şimdiki değerim nasıl sizce, dualarınızı eksik etmeyin...
Kızlar ilk testim 10 gün 67 ikinci testim 12. Gün 105 çıktı p.tesi yine yapacağım ikiye katlamamış çok tedirgin oldum kızlar :26:
Canım her hâlukarde dikiş atılacak çünkü ilk hamileliğimi 5.ayda düşük doğum yaptığım için bile dikiş atılması için yeterli bir sebepmiş çünkü benim sorunum ileriki gebelik döneminde (15. 18. Hafta) rahimde açılma olabilirmiş.yani rahim ağzım ister açılsın ister açılmasın önlem için bayramdan hemen sonra diye tahmin ediyorum olucak o iş. ( aramızda kalsın; korkuyorum:) ufak bir operasyonda olsa) Pazartesi gidicem gününü felan her şeyi konuşucaz işte, öptüm
Bu arada kızlar, herkese harika bir haftasonu diliyorum, bugün evde Bayram temizliği var:) ve bu haftasonu yalnızım evdekociş Ankara'ya gidiyor sınavı için, ama ben yalnız değilim, içimde bir umut, yanımdada sizler varsınız, bide temizliğe gelen arkadas var bugün:)))
İkiye katlanması gerekirdi dedi doktorum p.tesini bekle ilaçlarını birakma dedi...
canım Allah kavustursun, inşallah sınavı da iyi geçer eşinin. benim de annemler geldi tekrar yanıma, bayramı birlikte gecireceğiz. bayramda aslında şöööyyleee güzelce giyinip biraz dolaşmak istiyorum ama bakalımmm.
buarada lilycim dikiş olayından korkman çok normal ama biz neleri atlattık, çok güçlüyüz düşündüğün zaman. bunları da atlatıcaz, bebişlerimizde bizler gibi güçlü olacaklar:) öptüm
Ececim, benim çok hafif oluyordu, birkaç gün önce bir kongre için şehir dışına çıkmıştım, bilmiyorum neden, dün öğlen saatlerinde kasığıma çok şiddetli ağrı girdi, o kadar korktum ki size anlatamam... Kanama olmadı ama çok farklı bir sancıydı. Korkmalı mıyım bilmiyorum. Dönüş için randevu aldım ama çok çok endişeliyim...
cnm bebiş ii olsunda varsın dikiş atsınlar benim 2 tane arkadaşıma dikiş atıldı birisi ikizlere hamişti şuanda doğum yaptı hatta kocaman oldu bebişleri diğer arkadaşımında 8 haftası kaldı doguma allahın izniyle onunda daha önce düşügü vardı .bide duyduguma göre hamilekiğin 12. haftasında dr kntrol ediyomuş aşagıdan bide daha önceden çekilmiş olan rahim filmine bakıp ona görede dikiş atılıp atılmayacagına karar veriyomuş.gerçi senin kesinleşmiş cnm artık ama elden gelen başka bişey yok eger bebişlere ii geliceksen elimizden geleni yapıcaz artık korkma cnm hafif bi anestezi veriiyomuş bebegi etkilemiyomuş verilen anestezi.neler yaşadık neler atlattık senelerdir dikiş vız gelir dimi ?allahın izniyle bunuda atlatıcaksındır cnm.
sende güzel bir hafta sonu geçir cnm iyice bu hafta kntrole gideyim bi salı günü filan bebişi göreyim içim rahatlasın alışveriş yapayım bende biraz kendime bayramlık nereye gitceksem artık yataktan çıkıppijama alıyım bari
cnm ben hala annemlerdeyim benim evede artık bi arkadaş gelmeli içim daralıyo valla şu bayramı bi atlatayımda yavaştan toparlanmam lazım artık.
tubischcim cnm hemen bozma moralini ilk kan testiyle bugün kan testi yaptırdıgın yer aynımı? makineleri farklı olabiliyor cnm
birde 2 testide aynı saatlerdemi verdin birini geç birini erken vermişte olabilirsin her sn ye değişiyor ve yavaş yavaş artıp hamileliği devam eden birsürü insan var hatırlıyormusun nurcan1980 inde degerleri yavaş yavaş ilerlemişti? bebişide kendinide üzme cnm dualarımız seninle
Canım sen gönlünü ferah tut, 3.test seni rahatlatacak, bizde dua ederiz senin için hep ama hamile olduğunu unutma ve sakın sıkma canını çünkü değerin gayet iyi
canım bence değerin epey katlamış, saatler vs farklıysa bu kadar fark olması normal, sıkma canını
Aynı yerde yaptırdım 1 saat erken yaptırdım sadece hakkımızda hayırlısı inşallah dua ediyorum bol bol, sende giyin süslen gez azcik annenlerde yanında oh ne güzelfazla yorma bebisleri öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?