Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

İnşallah canım inşallah şu 20. Haftaya geleyim elbet bende rahatlarım Allah'ın izniyle.canım ilk bebeğim (5.ayda kaybettiğim) doğal yolla idi ( eşimin varikosel ameliyatı sonrası) , ilk tüp denemem bir embriyo (taze 5.gün )konuldu oda kimyasal gebelik oldu, bu ikinci tüp denememde iki tane embriyo konuldu, (5.gün dondurulmuşları) şu an biri benimle işte

liliycim cnm testinin ii çıkmasına çok sevindim cnm hadi ğözümüz aydın .cnm şimdi dikiş atılıp atılmıyacagı için kararmı verilcek?

Canım her hâlukarde dikiş atılacak çünkü ilk hamileliğimi 5.ayda düşük doğum yaptığım için bile dikiş atılması için yeterli bir sebepmiş çünkü benim sorunum ileriki gebelik döneminde (15. 18. Hafta) rahimde açılma olabilirmiş.yani rahim ağzım ister açılsın ister açılmasın önlem için bayramdan hemen sonra diye tahmin ediyorum olucak o iş. ( aramızda kalsın; korkuyorum:) ufak bir operasyonda olsa) Pazartesi gidicem gününü felan her şeyi konuşucaz işte, öptüm

Bu arada kızlar, herkese harika bir haftasonu diliyorum, bugün evde Bayram temizliği var:) ve bu haftasonu yalnızım evde kociş Ankara'ya gidiyor sınavı için, ama ben yalnız değilim, içimde bir umut, yanımdada sizler varsınız, bide temizliğe gelen arkadas var bugün:)))

Kızlar ilk testim 10 gün 67 ikinci testim 12. Gün 105 çıktı p.tesi yine yapacağım ikiye katlamamış çok tedirgin oldum kızlar :26:

Canım ne yaptın sen ne tedirginliği bu korkulacak bir artış değil, sevindirecek bir artış, doktorun ne dedi artışa? Garanti olsun sen rahatla die 3.cüyü istemiştir , canım sen hamilesinnnn sıkma tatlı canını, çikolata ye, moral gelsin:)

İkiye katlanması gerekirdi dedi doktorum p.tesini bekle ilaçlarını birakma dedi...

cnm bebiş ii olsunda varsın dikiş atsınlar benim 2 tane arkadaşıma dikiş atıldı birisi ikizlere hamişti şuanda doğum yaptı hatta kocaman oldu bebişleri diğer arkadaşımında 8 haftası kaldı doguma allahın izniyle onunda daha önce düşügü vardı .bide duyduguma göre hamilekiğin 12. haftasında dr kntrol ediyomuş aşagıdan bide daha önceden çekilmiş olan rahim filmine bakıp ona görede dikiş atılıp atılmayacagına karar veriyomuş.gerçi senin kesinleşmiş cnm artık ama elden gelen başka bişey yok eger bebişlere ii geliceksen elimizden geleni yapıcaz artık korkma cnm hafif bi anestezi veriiyomuş bebegi etkilemiyomuş verilen anestezi.neler yaşadık neler atlattık senelerdir dikiş vız gelir dimi ?allahın izniyle bunuda atlatıcaksındır cnm.
sende güzel bir hafta sonu geçir cnm iyice bu hafta kntrole gideyim bi salı günü filan bebişi göreyim içim rahatlasın alışveriş yapayım bende biraz kendime bayramlık nereye gitceksem artık yataktan çıkıp pijama alıyım bari
cnm ben hala annemlerdeyim benim evede artık bi arkadaş gelmeli içim daralıyo valla şu bayramı bi atlatayımda yavaştan toparlanmam lazım artık.

Ececim, benim çok hafif oluyordu, birkaç gün önce bir kongre için şehir dışına çıkmıştım, bilmiyorum neden, dün öğlen saatlerinde kasığıma çok şiddetli ağrı girdi, o kadar korktum ki size anlatamam... Kanama olmadı ama çok farklı bir sancıydı. Korkmalı mıyım bilmiyorum. Dönüş için randevu aldım ama çok çok endişeliyim...

İkiye katlanması gerekirdi dedi doktorum p.tesini bekle ilaçlarını birakma dedi...

tubischcim cnm hemen bozma moralini ilk kan testiyle bugün kan testi yaptırdıgın yer aynımı? makineleri farklı olabiliyor cnm
birde 2 testide aynı saatlerdemi verdin birini geç birini erken vermişte olabilirsin her sn ye değişiyor ve yavaş yavaş artıp hamileliği devam eden birsürü insan var hatırlıyormusun nurcan1980 inde degerleri yavaş yavaş ilerlemişti? bebişide kendinide üzme cnm dualarımız seninle

Çok çok tebrik ederim. Test sonucun bence iyi, şimdi önemli olan daha da gelişim göstermesi. İnşallah katlanır canım...

Son düzenleme:

canım Allah kavustursun, inşallah sınavı da iyi geçer eşinin. benim de annemler geldi tekrar yanıma, bayramı birlikte gecireceğiz. bayramda aslında şöööyyleee güzelce giyinip biraz dolaşmak istiyorum ama bakalımmm.
buarada lilycim dikiş olayından korkman çok normal ama biz neleri atlattık, çok güçlüyüz düşündüğün zaman. bunları da atlatıcaz, bebişlerimizde bizler gibi güçlü olacaklar:) öptüm

Sağol canım, çok sevindimmmm bayramda yalnız değilsiniz, süslen şekerim tabi, ufak gezintilere çıkarsınız fazla yorulmazsın...bizde bu bayramda da evdeyiz:)) ben de süslenicem, evde oturucam,şeker yicem:) âmin canım savaşçı bebişlerimiz inş bizim gibi güçlü olacaklar zaten aksini düşünemiyorum tek neye sıkılıyorum biliyomusun mimoza hani diyorlar ya anne karnında bebeğin karakteri oluşuyor felan; şimdi ben hep korka korka bir hamilelik geçiriyorum ya inş kuzum korkak olmaz çok :). Öpüyorum ben de

Ece, attAbebek kızlar aynısı banada ölü çok şiddetli sağ kasık ağrısı hem de yatarken hep yani öyle fazla yorulmamıştım akşam 7 de başladı ara ara diğer üne kadar sanki aniden ve hızla sancı gibi iğne battı çıktı onar araştırdım çok ve rahatladım tabi kanama yok çünkü megersem rahim gerilmesi ve büyümesindenmiş, sonra solada vurdu , doktorda ondan korkma dedi ben genede bir sürü makale okudum İngilizce ve hepsinde ortak sey; kramplar normal , eğer şiddeti sürekli artıyor ve lekelenmeyle başlıyor ise o zaman sıkıntı varmış, rahat olun bebişlerle yer açılıyor rahim büyüyor her gün

Doğru dikiş vaiz gelir walla, çok iyi geldi yazdıkların sağol canım, insan kendisi için değilde bebeğine bişey olcak diye Korkuo biliyonuz işte ama İYİKİ varsınız canlarrr

Evet canım aynı yerde yaptırıyorum 1 saat erken yaptırdım sadece kafam karışık hakkımızda hayırlısı inşallah, dua ediyorum bol bol sizde dua edin kızlar...

Canım sen gönlünü ferah tut, 3.test seni rahatlatacak, bizde dua ederiz senin için hep ama hamile olduğunu unutma ve sakın sıkma canını çünkü değerin gayet iyi

Sağol canım benim bol bol dua ediyorum, p.tesi ne çıkacak bakalım, Sende güzel güzel dinlen zamanı gelince dikişinde atılacak inşallah için daha da rahat edecek bak göreceksin öyle çok ağrılı bi işlem değil, biz nelerin üstesinden geldik, sende bol bol dua et, bende dua ediyorum, Rabbim kolaylık versin güç versin inşallah...

Aynı yerde yaptırdım 1 saat erken yaptırdım sadece hakkımızda hayırlısı inşallah dua ediyorum bol bol, sende giyin süslen gez azcik annenlerde yanında oh ne güzel fazla yorma bebisleri öptüm...

canım güzel artış olmuş inş. herşey güzel olcak içimde kötü his yok seninle ilgili dua edicem senin için

selam kızlar dün doktora gittim bebişi gördük 4.3 mm olmuş hatta ultrasonda bakarken kolunuhareket ettirdi gördüm doktor hareketli bi bebek dedi çok sevindik ..

bu arada bi arkadaşımız sormuştu rüzgar dı yanlış hatırlamıyosam ilaçlarla ilgili benim doktorum 3. ayda çoğu ilacını kesicez dedi merak etme 3. ayını bekliycektir doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…