Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Lİly'cim Allah razı olsun biraz rahatladım. Sonradan tekrarlamadı ama hiç bu kadar ağrımamıştı, inşallah rahim büyümesidir...

ya kızlar ben hala regl olmadım anormallık war gıbı geldı bu işte kımyasldan sonra adet duzensızlıgı olurmukı bıde neye gore baz alıcam adetımı dusuk yaptgm gunmu yoksa sat gunumumu doktora gtgm zmn 1,2 gun ıcınde olursun dedı 6 gun gectı hala tık yok 18 eylulde dusk oldu eee bugun ayın 20si..10 gun dahamı beklesemmi napsam netten baktım kımyasaldan sonra kımi 35,40 gun ıcınde regl goruyomus kımıde gununde oluyomus napsam pazartesı bı gıtsemmı doktora acaba

Son düzenleme:
nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afelis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kasım veya aralıkta yeni tedavisine başlıcak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

günaydın kızlar herkese güzel hafta sonları diliyorum.
ben yarın için dr dan randevu aldım saat 1:30 da bebişi görcez inşallah .dua edin kızlar.hepinizi çok öptüm.

ben yarın için dr dan randevu aldım saat 1:30 da bebişi görcez inşallah .dua edin kızlar.hepinizi çok öptüm.

Dualarimiz seninle canım güzel haberlerle gel inşallah , bende yarın 3. Testimi yapacağım, inşallah güzel çıkar değerim, yarın ikimizde güzel haberlerle geliriz...

Maşallah canım benim büyüyor bebeklerimiz, ne mutlu sana, darısı da tüm bebek isteyenlerin başına inşallah...

Olur canım ama doktorum bana ir ilaç verdi bunları bitir bir hafta içinde olmazsan gel dedi tam gidecektim son gün oldum yai bazen ilaçla düzene girmesi gerekebilir bence git sor canım doktoruna yada telde görüşün

İnşallah güzel haberlerle gel canım,benimde yarın sabah 10 da görüş günüm, o kadar çok iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ki,kendimi çok alnız hissediyorum ,dün gece evde yalnız kalmak çok zor geldi,mecburen yalnız kaldım işte,ondanmıdır nedir bügünde yalnızım eşim tee akşama gelecek,yalnızlıktan ve sıkıntıdan sabahtan beri hıçkır hıçkır ağlıyorum elimde olmadan zavallımda büzüldü içerde heralde... hay ben bu hormonların taaaa ..

canım benim ya sürekli yatmaktan vede hormonlardn dediğin gibi gçeicek bunların hepsi hele bi bebişlerimizi kucağımızıa alalım herşey yoluna gircek allahın izniyle

canım benim ya sürekli yatmaktan vede hormonlardn dediğin gibi gçeicek bunların hepsi hele bi bebişlerimizi kucağımızıa alalım herşey yoluna gircek allahın izniyle

Canım çok sağol,bizi izden başkası anlamaz,nasıl hormonmuş ya hala yazını okurken,sana yazarken bile boncuk boncuk gidiyo benden, 12 den beri, bu 3 ay nasıl geçti bilmiyorum, yeter ki sonu güzel olsunda 6 ay nasıl geçer bilmiyorum yani geçer geçer de bir şekil, ben esas bu dağılan ama sımsıkı toplu gözüken esasen viran olmuş psikolojimi ne yapıcam onu merak ediyorum? Sanırım oda bebeğime sarılıp onu koklayıp öpmek kısmet olursa o zaman geçecek...İYİKİ varsınız...Rabbim bu uğurda savaşan, hamile olduktan sonra daha fazla savaşan ve esas bu durumda yalnız yada kalabalık içinde yalnız ve hep evde yatarak bu süreci tamamlamak zorunda kalan tüm kader arkadaslarımın yardımcısı olsun...

aynen canım bebeişlerimizi kucağımıza alınca dert keder kalmıycak allahın izniyle

lilycim canım bazen ben de aynı şeyi düşünüyorum inanmazsın, sonuçta şuan ne hissedersek, onlar da onu hissediyor. böyle korkak, hassas, ağlak :)) olmazlar inşallah.
sen de süslen şekerim. sonuçta kendimiz için süslenicez. inan sürekli eşofman, pijama ev modunda dolaşmaktan fenalık geldi:))

okurken benim de gözlerimden yaşlar geldi, hepimiz birbirimizi ne kadar iyi anlıyoruz. bazen benim kelimelerle anlatamadığım şeyleri bir bakmışım sizlerden biri yazmış, tercüman olmuş bana. bazen tükendiğim zamanlarda sizleri aklıma getiriyorum, yalnız değilim ki diyorum. güç oluyor bana..

Hormonların kesin etkisi var. Ben bu sabah apartman yöneticisinin istifası ile ilgili bir kararı okurken ağladım daha ötesi var mı? Kaldı ki bebeklerle, aileyle falan ilgili bir şey olunca göz yaşlarını tutmak çok zor. Allah hepimize sabır ve afiyet versin. Hepsi o meleği koklayınca geçecek inşallah. Cennet annelerin ayakları altında, demek ki bu zorlukları gören en az birisi var, yalnız değiliz...

tubiş canım tekrarladınmı kan testını merak ettım umarım guzelce katlanmıstır melegın sımsıkı tutunmustur annesıne

Merhaba kızlar, çok fazla yazacak gücüm ve moralim yok, kontrolden geldim, rahim ağzında kısalma olmuş, bayramdan sonra geç olabilir, hemen Çarşamba Serklaj operasyonuna alacaklar, zaten bu bayramdan bir beklentim yoktu sadece geçen Bayram gibi hastanelerde olmak istemezdim ama kısmet böyleymiş, eğer yaşaması gerekiyorsa bebeğim yasayacak değilse zaten tanıdık durumlar...herkes için hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem, iyiki varsınız, ben şimdiden herkese güzel ve huzurlu bir Bayram diliyorum , ben bi süre olmayabilirim, kendinize , bebeklerinize çok iyi bakın, tubacım da inşallah güzel haber getirir, ecede bugün kontrole gıdıcekti, hepiniz sağlıcakla kalın........

Bu arada yazım geneldi, kızlar sizinde adını yazdım teşekkür edıcektım morallerınız ıcın yazmayı unuttum, iyiki varsınız.... Uğurlu topiğimdeki herkesi kojaman öpüyorum, topiğimizin ilk bebeği inşallah bizi hiç bırakmaz.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…