Ece, attAbebek kızlar aynısı banada ölü çok şiddetli sağ kasık ağrısı hem de yatarken hep yani öyle fazla yorulmamıştım akşam 7 de başladı ara ara diğer üne kadar sanki aniden ve hızla sancı gibi iğne battı çıktı onar araştırdım çok ve rahatladım tabi kanama yok çünkü megersem rahim gerilmesi ve büyümesindenmiş, sonra solada vurdu , doktorda ondan korkma dedi ben genede bir sürü makale okudum İngilizce ve hepsinde ortak sey; kramplar normal , eğer şiddeti sürekli artıyor ve lekelenmeyle başlıyor ise o zaman sıkıntı varmış, rahat olun bebişlerle yer açılıyor rahim büyüyor her gün
canım güzel artış olmuş inş. herşey güzel olcak içimde kötü his yok seninle ilgili dua edicem senin için
günaydın kızlar herkese güzel hafta sonları diliyorum.
ben yarın için dr dan randevu aldım saat 1:30 da bebişi görcez inşallah .dua edin kızlar.hepinizi çok öptüm.
selam kızlar dün doktora gittim bebişi gördük 4.3 mm olmuş hatta ultrasonda bakarken kolunuhareket ettirdi gördüm doktor hareketli bi bebek dedi çok sevindik ..
bu arada bi arkadaşımız sormuştu rüzgar dı yanlış hatırlamıyosam ilaçlarla ilgili benim doktorum 3. ayda çoğu ilacını kesicez dedi merak etme 3. ayını bekliycektir doktorun
ya kızlar ben hala regl olmadım anormallık war gıbı geldı bu işte kımyasldan sonra adet duzensızlıgı olurmukı bıde neye gore baz alıcam adetımı dusuk yaptgm gunmu yoksa sat gunumumu doktora gtgm zmn 1,2 gun ıcınde olursun dedı 6 gun gectı hala tık yok 18 eylulde dusk oldu eee bugun ayın 20si..10 gun dahamı beklesemmi napsam netten baktım kımyasaldan sonra kımi 35,40 gun ıcınde regl goruyomus kımıde gununde oluyomus napsam pazartesı bı gıtsemmı doktora acaba
Dualarimiz seninle canım güzel haberlerle gel inşallah , bende yarın 3. Testimi yapacağım, inşallah güzel çıkar değerim, yarın ikimizde güzel haberlerle geliriz...
günaydın kızlar herkese güzel hafta sonları diliyorum.
ben yarın için dr dan randevu aldım saat 1:30 da bebişi görcez inşallah .dua edin kızlar.hepinizi çok öptüm.
İnşallah güzel haberlerle gel canım,benimde yarın sabah 10 da görüş günüm, o kadar çok iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ki,kendimi çok alnız hissediyorum ,dün gece evde yalnız kalmak çok zor geldi,mecburen yalnız kaldım işte,ondanmıdır nedir bügünde yalnızım eşim tee akşama gelecek,yalnızlıktan ve sıkıntıdan sabahtan beri hıçkır hıçkır ağlıyorum elimde olmadan zavallımda büzüldü içerde heralde...hay ben bu hormonların taaaa ..
canım benim ya sürekli yatmaktan vede hormonlardn dediğin gibi gçeicek bunların hepsi hele bi bebişlerimizi kucağımızıa alalım herşey yoluna gircek allahın izniyle
canım çok sağol,bizi izden başkası anlamaz,nasıl hormonmuş ya hala yazını okurken,sana yazarken bile boncuk boncuk gidiyo benden, 12 den beri, bu 3 ay nasıl geçti bilmiyorum, yeter ki sonu güzel olsunda 6 ay nasıl geçer bilmiyorum yani geçer geçer de bir şekil, ben esas bu dağılan ama sımsıkı toplu gözüken esasen viran olmuş psikolojimi ne yapıcam onu merak ediyorum? Sanırım oda bebeğime sarılıp onu koklayıp öpmek kısmet olursa o zaman geçecek...iyiki varsınız...rabbim bu uğurda savaşan, hamile olduktan sonra daha fazla savaşan ve esas bu durumda yalnız yada kalabalık içinde yalnız ve hep evde yatarak bu süreci tamamlamak zorunda kalan tüm kader arkadaslarımın yardımcısı olsun...
Sağol canım, çok sevindimmmm bayramda yalnız değilsiniz, süslen şekerim tabi, ufak gezintilere çıkarsınız fazla yorulmazsın...bizde bu bayramda da evdeyiz:)) ben de süslenicem, evde oturucam,şeker yicem:) âmin canım savaşçı bebişlerimiz inş bizim gibi güçlü olacaklar zaten aksini düşünemiyorum tek neye sıkılıyorum biliyomusun mimoza hani diyorlar ya anne karnında bebeğin karakteri oluşuyor felan; şimdi ben hep korka korka bir hamilelik geçiriyorum ya inş kuzum korkak olmaz çok:). Öpüyorum ben de
Aynı yerde yaptırdım 1 saat erken yaptırdım sadece hakkımızda hayırlısı inşallah dua ediyorum bol bol, sende giyin süslen gez azcik annenlerde yanında oh ne güzelfazla yorma bebisleri öptüm...
Canım çok sağol,bizi izden başkası anlamaz,nasıl hormonmuş ya hala yazını okurken,sana yazarken bile boncuk boncuk gidiyo benden, 12 den beri, bu 3 ay nasıl geçti bilmiyorum, yeter ki sonu güzel olsunda 6 ay nasıl geçer bilmiyorum yani geçer geçer de bir şekil, ben esas bu dağılan ama sımsıkı toplu gözüken esasen viran olmuş psikolojimi ne yapıcam onu merak ediyorum? Sanırım oda bebeğime sarılıp onu koklayıp öpmek kısmet olursa o zaman geçecek...İYİKİ varsınız...Rabbim bu uğurda savaşan, hamile olduktan sonra daha fazla savaşan ve esas bu durumda yalnız yada kalabalık içinde yalnız ve hep evde yatarak bu süreci tamamlamak zorunda kalan tüm kader arkadaslarımın yardımcısı olsun...
İnşallah güzel haberlerle gel canım,benimde yarın sabah 10 da görüş günüm, o kadar çok iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ki,kendimi çok alnız hissediyorum ,dün gece evde yalnız kalmak çok zor geldi,mecburen yalnız kaldım işte,ondanmıdır nedir bügünde yalnızım eşim tee akşama gelecek,yalnızlıktan ve sıkıntıdan sabahtan beri hıçkır hıçkır ağlıyorum elimde olmadan zavallımda büzüldü içerde heralde...hay ben bu hormonların taaaa ..
Merhaba kızlar, çok fazla yazacak gücüm ve moralim yok, kontrolden geldim, rahim ağzında kısalma olmuş, bayramdan sonra geç olabilir, hemen Çarşamba Serklaj operasyonuna alacaklar, zaten bu bayramdan bir beklentim yoktu sadece geçen Bayram gibi hastanelerde olmak istemezdim ama kısmet böyleymiş, eğer yaşaması gerekiyorsa bebeğim yasayacak değilse zaten tanıdık durumlar...herkes için hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem, iyiki varsınız, ben şimdiden herkese güzel ve huzurlu bir Bayram diliyorum , ben bi süre olmayabilirim, kendinize , bebeklerinize çok iyi bakın, tubacım da inşallah güzel haber getirir, ecede bugün kontrole gıdıcekti, hepiniz sağlıcakla kalın........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?