Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım geçecek...bebişin seninle olsun nice bayramlar geçireceksiniz ailecek gezmeler tozmalar ziyaretler vs vs. inşallah
dualarımız sizinle...

Son düzenleme:

Canım, güzel arkadaşım. Allah inşallah o güzel gönlüne göre verecek, sen aklını hep iyi şeylere odakla. Biliyorum ben, bu sefer senin yüzün gülecek, unutacaksın inşallah bugünleri. İki bayramdır bunlar oldu ama en sonunda yaşayacağın bayramı bir düşünsene. Süreci en başından düşünürsen çoğu gitti, azı kaldı artık... Girmesen de, girdiğinde cevap yazmadan da bil ki dualarımız seninle ve bebeğinle. Allah bir daha o korkuları, üzüntüleri yaşatmasın. Dikişin atıldıktan sonra artık içimiz daha rahat olacak, az kaldı.

Hem doktorlar ne olur ne olmaz diye, sonuçta arada bir haftalık bir fark var, az değil, önceden yapmak istemiş. Bence korkulacak bir şey yok, böylece bayramda belki kafan daha rahat olacak. Stresin daha az olacak. Hepsi geçecek. Bebeğin seni bekliyor.

Güzel bir operasyon ve rahat, huzurlu bir bayram diliyoruz sana. Eğer girebilir de bize hemen bir "iyiyim" dersen çok mutlu oluruz. Şimdiden geçmiş olsun...

Son düzenleme:

canım Allahın izniyle bir şeycik olmayacak sağ salim alacaksın kucağına yeğenimizi, moralini yüksek tutmaya çalış, doğsun bir senin bayramın işte o gün olacak, öpüyorum

lıymerdınmcım gonlunu ferah tut arkadsım allhın ıznıyle bebegıne bısey olmucak bebegını kucagına aldgn zmn butun bu yasananları unutucaksın varsın olsun hastanede gecır bebegın ve sen ıyı olda gerısı boş canım benım kendıne cok ıyı bak

güzel annemiz Rabbim inşallah bundan sonraki tüm bayramları yavrunla geçirmeni nasip etsin. Olsun varsın bu bayram böyle geçsin, en azından erken önlem almış olacaksınız. Ben yürekten inanıyorum kuzucun seni bırakmayacak. Dualarım seninle, aklımız da sende olacak. Eğer arada kısacık olsa da yazabilirsen çok seviniriz.
şimdiden geçmiş olsun canım. nolur yüreğini ferah tut...

Çok çok çok teşekkür ederim yazdıklarınız ve desteğiniz için, Rabbim hepimizin dualarını kabl etsin inşallah, sizi biraz üzdüysem çok özür dilerim, iyiki varsınız kızlar, teyzeleri olduğu sürece oğluşla güçlü olmaya devam:) cinsiyetini sizin dışınızda hiç kimseye söylemicem bu sefer, sabah üzüntümden yazmayı unuttum, rabbim cennetteki oğluşum annesine kardeş oğul gönderdi gine, bu sefer kaderleri aynı olmaz inşallah, hepinizi çok seviyorummmm...

tubiş canım tekrarladınmı kan testını merak ettım umarım guzelce katlanmıstır melegın sımsıkı tutunmustur annesıne

Canım benim çok tsk ederim 3. Testim 190 çıktı çok şükür, doktor bir daha teste gerek yok iki hafta sonra gelin dedi, o kadar mutluyum ki anlatamam, Rabbime binlerce şükür, uğurlu topigime ilk güzel haberler her zamanki gibi, hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip et ya Rabbim...

Uğurlu annemiz oglusunu da kendinide üzmek lütfen, bebeğin için güzel olacak inşallah herşey, korkma bol bol dinlen dua et, inan hep bende dua ediyorum hepimize, kucağına aldığında bitecek inşallah herşey, zor bir süreç ama Rabbimin rahmetine güven ondan iste inşallah sağlıkla kucağına alacaksın sağlıkla bebeğini

Şükürler olsun canım...Rabbim tamamını nasip etsin sağlıkla...darısı diğerlerine inşallah.....

lymerdıncım demek paşamız gelıyo kıyamam ben ona=) uzme bıtanem kendını bız hep yanındayız rabbımın ıznıyle hıcbıseycıkte olmucak paşanı kucagına aldgn zmn mıs kokusunu cektgn zmn hepsı gecıcek inş. bende bugun regl oldum sonunda aralıkta yenı bır umutla yıne yenıden baslıcam umarım bende sızın gıbı dondurma bebıslerımı alırım=)

Son düzenleme:
hep bebişlerim dıyorum ne hıkmetse 2 tane dondurulmusum war acaba ıkısınıde cozerlermı keske 2sınıde koysalar ne guzel olur bu 2.tup sayılıyor dımı dondurulmuslr

inşallah canım benım hepımızın allah gonlune gore versın bu yolda ugrasan herkeze rabbım yardım etsın annelık duygusunu yasatsın bızlere..cok garıp ama hıc negatıf bısı hısstmyrm ne hıkmetse olucak gıbı gelıyor yıyıcegı ekmegı varsa gelır nasıp beklyp gorecegız=)

Canım en önemlisi o zaten pozitif ol, Rabbime tevekkül et, inşallah güzel haberlerini alacağız, bizde bol bol dua ediyoruz, bu 4. Denememdi biliyorsun bu kez içim çok rahattı aynı senin gibi

merhabalar kızlar..hep takipteyim,haftada bir girip toptan geriye dönük okuyorum.sadece kafamı karıştırıp kötü şeyler düşünmeyeyim diye internete hiç bakmıyorum neredeyse..lily cim lütfen üzme kendini,pozitif düşün nolur.bak ilk cinsiyette senden geldi ve ilk doğum haberi de senden gelecek hayırlısıyla.maviş gözlü bir oğlun olacak inşallah..herşey insanlar için tabi ama bak bizim evlerimiz de yakın,her zaman destekçin olurum canın sıkıdığında.beykentte oturuyorum ben de.sen aklına hiçbiişey getirme yeterki..buralardan da uzak durma,canın daha çok sıkılır senin:)))çok güçlü bir kadınsın belli,yazdıklarından,düşüncelerinden...sen buradaki kaç kişiye cesaret verdin,gaz verdin:))sen kendini salamazsın,böyle bir lüksün yok:)))eminimki bu topikteki herkes birbirinin ve tabi senin de büyük destekçin..bol bol dua et,bizler de ediyoruz zaten....
tubisch çim sana da çok çok ahyırlı olsun.Allah sağlıkla gelişmesini nasip etsin yavrunun..sabretmek ve sonunda elde etmek süper:))
attabebek,sana da allah sabırlar versin valla,hormonlar süper olmuş sizde ece ile beraber..:)))sağlıkla hamileliğiniz devam etsin inşallah,süper olun inşallah:)))
bi de bana doktorum folbiolü bırakabilirsin elevit e de 3 günde bir iç falan dedi.değerlerin çok iyi ve nasıl besleneceğini biliyosun dedi.o yüzden hergün almana gerek yok dedi.her hamile kullanıyo zannediyodum ben?bi de başağrılarım fena(olabilir normal dedi doktor ama tansiyonunu kontrol et ki gizli tansiyon olabilir dedi..benden haberler böyle.şuanda 12+2 hamiileliğim...herkese çok çok sevgiiler....

Kızlar bende hamilelik takvimi istiyorum, nasıl yapabilirim

Tekrar tebrik ediyorum canım allah tamamına erdirsin inşallah 2hafta sonrada güzel haberini alırız

Liymeredin canım sende inşallah hayırlısı ile dikislerini attırırsın da rahat rahat bebeğini beklersin

As canım bu sefer olucak inşallah senin de sonuç alırsin inşallah

Bana gelince 10 15güne bende başliyicam inşallah dondurulmuş ile bu sefer bende mutlu olmak istiyorum sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…