Merhaba kızlar, çok fazla yazacak gücüm ve moralim yok, kontrolden geldim, rahim ağzında kısalma olmuş, bayramdan sonra geç olabilir, hemen Çarşamba Serklaj operasyonuna alacaklar, zaten bu bayramdan bir beklentim yoktu sadece geçen Bayram gibi hastanelerde olmak istemezdim ama kısmet böyleymiş, eğer yaşaması gerekiyorsa bebeğim yasayacak değilse zaten tanıdık durumlar...herkes için hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem, iyiki varsınız, ben şimdiden herkese güzel ve huzurlu bir Bayram diliyorum , ben bi süre olmayabilirim, kendinize , bebeklerinize çok iyi bakın, tubacım da inşallah güzel haber getirir, ecede bugün kontrole gıdıcekti, hepiniz sağlıcakla kalın........
Merhaba kızlar, çok fazla yazacak gücüm ve moralim yok, kontrolden geldim, rahim ağzında kısalma olmuş, bayramdan sonra geç olabilir, hemen Çarşamba Serklaj operasyonuna alacaklar, zaten bu bayramdan bir beklentim yoktu sadece geçen Bayram gibi hastanelerde olmak istemezdim ama kısmet böyleymiş, eğer yaşaması gerekiyorsa bebeğim yasayacak değilse zaten tanıdık durumlar...herkes için hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem, iyiki varsınız, ben şimdiden herkese güzel ve huzurlu bir Bayram diliyorum , ben bi süre olmayabilirim, kendinize , bebeklerinize çok iyi bakın, tubacım da inşallah güzel haber getirir, ecede bugün kontrole gıdıcekti, hepiniz sağlıcakla kalın........
Bu arada yazım geneldi, kızlar sizinde adını yazdım teşekkür edıcektım morallerınız ıcın yazmayı unuttum, iyiki varsınız.... Uğurlu topiğimdeki herkesi kojaman öpüyorum, topiğimizin ilk bebeği inşallah bizi hiç bırakmaz.................
tatlım sen de bu bayrama anne olarak girmenin keyfini yaşa:)))
tubiş canım tekrarladınmı kan testını merak ettım umarım guzelce katlanmıstır melegın sımsıkı tutunmustur annesıne
Çok çok çok teşekkür ederim yazdıklarınız ve desteğiniz için, Rabbim hepimizin dualarını kabl etsin inşallah, sizi biraz üzdüysem çok özür dilerim, iyiki varsınız kızlar, teyzeleri olduğu sürece oğluşla güçlü olmaya devam:) cinsiyetini sizin dışınızda hiç kimseye söylemicem bu sefer, sabah üzüntümden yazmayı unuttum, rabbim cennetteki oğluşum annesine kardeş oğul gönderdi gine, bu sefer kaderleri aynı olmaz inşallah, hepinizi çok seviyorummmm...
Canım benim çok tsk ederim 3. Testim 190 çıktı çok şükür, doktor bir daha teste gerek yok iki hafta sonra gelin dedi, o kadar mutluyum ki anlatamam, Rabbime binlerce şükür, uğurlu topigime ilk güzel haberler her zamanki gibi, hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip et ya Rabbim...
................................
inşallah canım benım hepımızın allah gonlune gore versın bu yolda ugrasan herkeze rabbım yardım etsın annelık duygusunu yasatsın bızlere..cok garıp ama hıc negatıf bısı hısstmyrm ne hıkmetse olucak gıbı gelıyor yıyıcegı ekmegı varsa gelır nasıp beklyp gorecegız=)
Kızlar bende hamilelik takvimi istiyorum, nasıl yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?