Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

maşallah, bak gör o oğlan büyüyüp annesini nasıl sevecek :)))

canım Allah biliyor ya bugun sana yazarken oğlun olacağı içime doğdu, bak tüylerim diken diken oldu hatta. Rabbim size bağışlasın, uzun ömürler versin oğluşuna

hep bebişlerim dıyorum ne hıkmetse 2 tane dondurulmusum war acaba ıkısınıde cozerlermı keske 2sınıde koysalar ne guzel olur bu 2.tup sayılıyor dımı dondurulmuslr

canımm benim ikisini de çözmüşlerdi. Rabbim inşallah ikisini de nasip etsin sana, dualarım seninle

esracımm tedavin şimdiden hayırlı olsun canım, Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürsün. yeni yıla yeni güzel haberlerle girelim:)

canıjm benim rabbim yardımcınız olsun elinde varsa cevşen oku seni ve bebeğini zırh gibi koruycaktır bende dua edicem rabbim oğluşunu sana bağışlasın kötü düşüncelerden kendini soyutla bebeğinle konuş bizlerin duaları yanında seninle kendini iyi hissettiğindede bize kısacıkta olsa mesaj atarsan çok mutlu oluruz canım öpüyorum biliyormusun çarşamba günü zilhiccenin 9. günü hz. ibrahimin hz. ismaili kurban etmesi gerektiğinin anladığı gün inş. rabbimde hz ismaili koruduğu gibi bebeğinide koruycak çok öpüoyrum

tubischçim canım sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim bayramda çok koşturma güzelce yerleşsin bebeğin

Ayser gücüme güç kattın canım , çok sağol güzel ve yürekten sözlerin için, bebişinde büyümüş maşallah ikinizide, arada haber ver kendinden , aslında cinsiyetleri öğrendikçe ececik bize bir liste daha yapsa , cinsiyet ve doğacak muhtemel tarihler gibi , nasıl olur? Öptüm çok

Kızlar tekrar tekrar hepinize verdiğiniz moraller için çok çok teşekkür ederim, Rabbim hepimizin yavrularını bize bağışlasın, eşim Geliboluna gidip annemi alacak bugün, yarın ki operasyonda annemde yanında, Oley:) öpüyorum hepinizi

Oh ne güzel, annen de yanında, eşin de yanında, oğlun da yanında :) Şimdiden mutlu bayramlar, Allah en acilinden bol şifalar versin, diktirdikten sonra rahat, güzel bir dinlenme olsun sevdiklerinle...

Oh ne güzel, annen de yanında, eşin de yanında, oğlun da yanında :) Şimdiden mutlu bayramlar, Allah en acilinden bol şifalar versin, diktirdikten sonra rahat, güzel bir dinlenme olsun sevdiklerinle...

Sizde yanımdasınız, ohhh daha ne isterimm, Sağol canımmm, inşallah, sanada ailenle, yavrunla mutlu mutlu bayramlar...

canım annenin yanında olması çok iyi olmuş, insana güç veriyor anne babanın varlığı. buarada benim de ailem çanakkalede:) hayırlısı ile atlatıp gel bu operasyonu da hepimizin içi rahat olsun

Ohh süper, annen büyük destek olacak senin için, eşin de yanında, oğluşun seninle, çok şükür de güzel olacak inşallah herşey dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum...

tubischçim canım sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim bayramda çok koşturma güzelce yerleşsin bebeğin

Sağol canım benim, bu bayram kimse yok zaten kayınvalidemler haçta, annemler şehir dışında abimlerde, bi tek anneannemler var o kadar, çok iyi oldu ya iki gündür işyerinde yoruldum en azından bi hafta daha büyür bebis, sonrada kese ve kalp atışı olacak Rabbim nasip ederse....

çok çok sevindim, seni merak ettiğim içim girdim vallahi, güzel haberinle sevindim, Allah hep güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin

çok çok sevindim, seni merak ettiğim içim girdim vallahi, güzel haberinle sevindim, Allah hep güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin

Sagolasin canım benim birbirimize destek olmasak nasıl geçer bu dönem... Kızlar arife günü gündüzü ve gecesi bol bol dua edelim, öncelikle lily'e sonra hepimize sağlıkla bebisleri kucağımıza almayı nasip etsin ve bu yolda uğraşan herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin, rahmetini üzerimizden eksik etmesin...

Slm kızlar bi kac gündür gireme dim net im gitti şimdide cepten zar zor girdim.dün bebeğimi gördüm allaha şükür.lilyycim Cnm bayramdan herşey bebis ler icin Cnm her sey güzel olacak inşallah .her kesın bayramı şimdiden mübarek olsun.su internet normal e dönsün listeyi istediğiniz gibi düzenli cem.öptüm kızlar hepinizi

sen iyive moralli ol.bak burada hepimiz birbirimize destek için varız artık öyle değil mi?bugünkü operasyonun için de şimdiden hayırlısı olsun diyeyim,geçmiş olsun da diyeyim.umarım herşey yolunda gidecek ve sen evdeki prensesliğine rahaat rahaaaaaaaat devamedicen:))çocuk doğunca görürsün bu yatmalarını:))hadi bakalım.haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…