kızlar facebook grubumuz kurulmuştur herkese hayırlı ugurlu olsun.facebook grubunun adı (2013 tüpbebek anneleri burada buluşuyor ) sizler istek yollayın ben buradan kabul edicem.
Lillycim gecmis olsun allah sorunsuz saglikli bi sekile kucagina almayi nasip etsin merak etme aslanin seni hic birakmayacak sende biraz ferah olki oglusun sikintili olmasin ..Ececim cok iyi dusunmussun gercekten ama haberiniz olsun bende gelirim boyle uzaktan izlerim rahatsiz etmem sizi))gercekten sizden kopamiyorum hergun girip girip kontrol ediyorum ne var ne yok ablalarim bugun neler yasamislar diye rabbim banada yasatir ins.allah razi olsun sizden rabbim yardimciniz olsun daima
Lillycim gecmis olsun allah sorunsuz saglikli bi sekile kucagina almayi nasip etsin merak etme aslanin seni hic birakmayacak sende biraz ferah olki oglusun sikintili olmasin ..Ececim cok iyi dusunmussun gercekten ama haberiniz olsun bende gelirim boyle uzaktan izlerim rahatsiz etmem sizi))gercekten sizden kopamiyorum hergun girip girip kontrol ediyorum ne var ne yok ablalarim bugun neler yasamislar diye rabbim banada yasatir ins.allah razi olsun sizden rabbim yardimciniz olsun daima
Liymeredin canım inşallah bu günleri de geride bırakıp doğum için gün sayarsın sonrada bi büyüse de rahata ersem dersin
allah allah ben yazınca çıkıyor ama grup o zaan şöyle yapsak siz bana özelden msj atsanız facebook isimlerinizi ve profil resminizi tarif etseniz ben sizi eklesem bide öyle deneyelim olurmu?
2013 tüpbebek anneleri burada buluşuyor diye ben yazıyorum arama motorunda çıkıyor ama bakalım bugün halledelim bu işi.
slm kızlar nasılsınız? dün sabah 8 gibi kahverengi akıntı gelmeye başladı bizde panik yaptık bursada bi kadın dogum hastanesine gittik dr içeride kanama var dedi hataneye yatırdı beni dün gecede kırmızı çok az lekelenmem oldu ama geçti hemen sabaha kadar hiç uyumadık annemle sabah başka bir dr baktı kanama filan yok iyisin dedi sonra sag olsun kendi drum muaynanesini açtı bugün benim için baktı bebek gayet ii kanama filan yok içerde dedi nasıl hareketliydi bugün maşallahı vardı şimdi evde dinleniyorum prolaktin depot iğne vurdu kızlar arada girerim nete ama pek ugrayamıcam 1-2 gün lilycim seni facesime arkadaş olarak ekledim cnm ama grup istek işini halledemedim arkadaşıma şifremi vericem grubu hepimizin bulabilecegi şekilde ayarlıcak arama motorundan hepinizi çok öptüm
kızlar facebook grubumuz kurulmuştur herkese hayırlı ugurlu olsun.facebook grubunun adı (2013 tüpbebek anneleri burada buluşuyor ) sizler istek yollayın ben buradan kabul edicem.
slm kızlar nasılsınız? dün sabah 8 gibi kahverengi akıntı gelmeye başladı bizde panik yaptık bursada bi kadın dogum hastanesine gittik dr içeride kanama var dedi hataneye yatırdı beni dün gecede kırmızı çok az lekelenmem oldu ama geçti hemen sabaha kadar hiç uyumadık annemle sabah başka bir dr baktı kanama filan yok iyisin dedi sonra sag olsun kendi drum muaynanesini açtı bugün benim için baktı bebek gayet ii kanama filan yok içerde dedi nasıl hareketliydi bugün maşallahı vardı şimdi evde dinleniyorum prolaktin depot iğne vurdu kızlar arada girerim nete ama pek ugrayamıcam 1-2 gün lilycim seni facesime arkadaş olarak ekledim cnm ama grup istek işini halledemedim arkadaşıma şifremi vericem grubu hepimizin bulabilecegi şekilde ayarlıcak arama motorundan hepinizi çok öptüm
sagol cnm benim cnm kahverengi akıntıdan korkma dedi banada dr ama agrılı kırmızı kanamadan kork sadece dedi cnm allah hiçbirimize yaşatmasın sende dinlen cnm dinlenmeden geçmiyomuş bende çok öptüm cnm seni.canım çok geçmiş olsun benim halen kahverengi akıntım geliyo bebeğinin gleiş,imi önemli olan mümkün olduğu kadar dinlen cnaım çok öpüyorum
dışarıdan gözükmüycek sadece agustos ayı topiği bilecek cnm merak etme dışarıya kapalı grup ve gruba katılmak için istek yollandıgında kabul edilip öyle üye olunacak burdan ben onaylıcam.canımm iyi düşünmüşsün ama benim çevrem bilmiyor tüp bebek yaptırdığımı ailem biliyor sadece dışardan görülmesse ancak o şkeilde olabilir diğer türlü burdn yazarım ben
seninde bayramın kutlu olsun cnm .cnm inşallah herşey yolunda gider tedavin olumlu sonuçlanır bizde burda halay çekip göbek atarız .güzel haberlerini bekliyoruz cnm.hepimizin bayramı kutlu olsun, bayram tadında günlerimiz olsunnnnn, topiğimiz göbekli hanımlarla dolsun bu göbekler hayırlı evlatlara gebe olsun :))))) ben 24 gündür estrofem kullanıyorum yarın doktor randevum var rahim kalınlaşmış mı bakacağız, kalınlaşmamışsa birkaç ay daha devam, en kötü ihtimal ameliyat, yarın haber veririm öpüyorum sizi ve bebişleri
ececim geçmiş olsun canım. Allah birdaha böyle korkular yaşatmasın hiçbirimize. neyseki bebiş iyiymiş, görmüş de oldun:) canım ben gruba katılmak isterim ama daha birçok kimse hamile olduğumu bile bilmiyor, bir kısmı da tüp bebek olduğunu. gruba katıldığımız dışarıdan görünür mü? veya grubun adını mı değişsek?
slm arkadaşlar, bende bu gruba yeni katılmış sayılırım... bende tüp bebek için kolları sıvadım..daha önce 2 aşılama yaptım.başarısızlıkla sonuçlandı... 35 gün sonra hasta oldum .yarın sanırım başlayacağız tüp bebek çalışmalarına iğneler ile... çok tedirginim ama umutluyum.. sadece tüp bebekte şansım var. ymurta rezervim çok az çıktı..33 yaşındayım. 40 yaşındaki kişiler gibi rezervimin olduğunu bildirdi doktor. çok kırıldım.. ve biran önce vakit kaybetmeden tüpe başlamamı bildirdi.. tüpte bile şansım % 40 olduğunu bildirdi. tüp içinde paracık lazım..oda ayrı bir dert... bilmiyorum ne yapacağımı... dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?