Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar facebook grubumuz kurulmuştur herkese hayırlı ugurlu olsun.facebook grubunun adı (2013 tüpbebek anneleri burada buluşuyor ) sizler istek yollayın ben buradan kabul edicem.

ece ben girmeye çalışıyorum ama arama sonuçlarında böyle bir grup yok diyor.

Âmin canım, cümlemize....

Ece bende yazıyom yazıyom çıkmıyor..

Liymeredin canım inşallah bu günleri de geride bırakıp doğum için gün sayarsın sonrada bi büyüse de rahata ersem dersin

allah allah ben yazınca çıkıyor ama grup o zaan şöyle yapsak siz bana özelden msj atsanız facebook isimlerinizi ve profil resminizi tarif etseniz ben sizi eklesem bide öyle deneyelim olurmu?
2013 tüpbebek anneleri burada buluşuyor diye ben yazıyorum arama motorunda çıkıyor ama bakalım bugün halledelim bu işi.

cnm benim rahatsızlık ne demek herzaman bekleriz hatta sessizde kalma allah tez zamanda sanada sag saglim hayırlı bir evlat nasip etsin cnm inşallah.

Nörüyonuz kızlar? Bu Bayramı'da hayırlısıyla bitiriyoruz yarın, ben kıpreşmeden yatmaya devam ediyom bi wc e kalkıyorum, oğluş çikolata yersem seyiriyo sanki yada bana öyle geliyo, Çarşamba bir haftamız dolacak inşallah doktorum güzel şeyler söylerde acıkta ben Bayram yaşarım, öpüyorummm hepinizi

Canım, dışarıya kapalı olduğu için grup aramalarda da çıkmıyordur (Grubu sen kurduğun için sana gözüküyor)

Ben şimdilik buradan yazışmaya devam ederim, öpüyorum.

slm kızlar nasılsınız? dün sabah 8 gibi kahverengi akıntı gelmeye başladı bizde panik yaptık bursada bi kadın dogum hastanesine gittik dr içeride kanama var dedi hataneye yatırdı beni dün gecede kırmızı çok az lekelenmem oldu ama geçti hemen sabaha kadar hiç uyumadık annemle sabah başka bir dr baktı kanama filan yok iyisin dedi sonra sag olsun kendi drum muaynanesini açtı bugün benim için baktı bebek gayet ii kanama filan yok içerde dedi nasıl hareketliydi bugün maşallahı vardı şimdi evde dinleniyorum prolaktin depot iğne vurdu kızlar arada girerim nete ama pek ugrayamıcam 1-2 gün lilycim seni facesime arkadaş olarak ekledim cnm ama grup istek işini halledemedim arkadaşıma şifremi vericem grubu hepimizin bulabilecegi şekilde ayarlıcak arama motorundan hepinizi çok öptüm

canım çok geçmiş olsun benim halen kahverengi akıntım geliyo bebeğinin gleiş,imi önemli olan mümkün olduğu kadar dinlen cnaım çok öpüyorum

kızlar facebook grubumuz kurulmuştur herkese hayırlı ugurlu olsun.facebook grubunun adı (2013 tüpbebek anneleri burada buluşuyor ) sizler istek yollayın ben buradan kabul edicem.

canımm iyi düşünmüşsün ama benim çevrem bilmiyor tüp bebek yaptırdığımı ailem biliyor sadece dışardan görülmesse ancak o şkeilde olabilir diğer türlü burdn yazarım ben

hepimizin bayramı kutlu olsun, bayram tadında günlerimiz olsunnnnn, topiğimiz göbekli hanımlarla dolsun bu göbekler hayırlı evlatlara gebe olsun :))))) ben 24 gündür estrofem kullanıyorum yarın doktor randevum var rahim kalınlaşmış mı bakacağız, kalınlaşmamışsa birkaç ay daha devam, en kötü ihtimal ameliyat, yarın haber veririm öpüyorum sizi ve bebişleri

Son düzenleme:

ececim geçmiş olsun canım. Allah birdaha böyle korkular yaşatmasın hiçbirimize. neyseki bebiş iyiymiş, görmüş de oldun:) canım ben gruba katılmak isterim ama daha birçok kimse hamile olduğumu bile bilmiyor, bir kısmı da tüp bebek olduğunu. gruba katıldığımız dışarıdan görünür mü? veya grubun adını mı değişsek?

canım çok geçmiş olsun benim halen kahverengi akıntım geliyo bebeğinin gleiş,imi önemli olan mümkün olduğu kadar dinlen cnaım çok öpüyorum
sagol cnm benim cnm kahverengi akıntıdan korkma dedi banada dr ama agrılı kırmızı kanamadan kork sadece dedi cnm allah hiçbirimize yaşatmasın sende dinlen cnm dinlenmeden geçmiyomuş bende çok öptüm cnm seni.

canımm iyi düşünmüşsün ama benim çevrem bilmiyor tüp bebek yaptırdığımı ailem biliyor sadece dışardan görülmesse ancak o şkeilde olabilir diğer türlü burdn yazarım ben
dışarıdan gözükmüycek sadece agustos ayı topiği bilecek cnm merak etme dışarıya kapalı grup ve gruba katılmak için istek yollandıgında kabul edilip öyle üye olunacak burdan ben onaylıcam.

seninde bayramın kutlu olsun cnm .cnm inşallah herşey yolunda gider tedavin olumlu sonuçlanır bizde burda halay çekip göbek atarız .güzel haberlerini bekliyoruz cnm.

sagol cnm .amin cnm hiçbirimize böyle korkular yaşatmasın .ii cnm bebiş kıpır kıpırdı ultrasonda dr çok hareketli dedi.cnm için rahat edicekse grubu tekrar kurar isminide özel msj olarak herbirinize atarım daha güvenli olur dediğin olur cnm ama salı günü filan halederim bu işi çünkü arkadaşıma kurdurcam bu defa grubu güvenlik ayarlarını rahat kurucam arkadaşımda kk den merak etmeyin bizim gruptan olcak oda tüp bebek annesi olcak inşallah yakında.hepinizi öptüm tekrardan .bol bol yatın dinlenin .

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afelis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kasım veya aralıkta yeni tedavisine başlıcak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLEERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

slm arkadaşlar, bende bu gruba yeni katılmış sayılırım... bende tüp bebek için kolları sıvadım..daha önce 2 aşılama yaptım.başarısızlıkla sonuçlandı... 35 gün sonra hasta oldum .yarın sanırım başlayacağız tüp bebek çalışmalarına iğneler ile... çok tedirginim ama umutluyum.. sadece tüp bebekte şansım var. ymurta rezervim çok az çıktı..33 yaşındayım. 40 yaşındaki kişiler gibi rezervimin olduğunu bildirdi doktor. çok kırıldım.. ve biran önce vakit kaybetmeden tüpe başlamamı bildirdi.. tüpte bile şansım % 40 olduğunu bildirdi. tüp içinde paracık lazım..oda ayrı bir dert... bilmiyorum ne yapacağımı... dualarınızı bekliyorum...

Simsicak bir merhaba, hosgeldin aramıza ve dualarımıza, Rabbim bu uğurda yolunu hep açık etsin...

Ececim bu son korkun olsun inşallah, şu iğne nasıl bir iğne acaba, Prolaktin depot, bende benim acımasız doktora sorucam , yemin ederim progynex iğne ye yeniden başladım başlayalı kafayı yiyorum kızlar, tam kurtuldum deim iki haftadır, bugün 4.günüm resmen sabahtan beri kanım çekiliyor artık sancıdan. , her türlü ağrı kesici, jel, ilaç işe yaramıyo, artık isyanın eşipindeyim zaten sadece wc e kalkıyorum kalçalarının üzerine bile yatamıyorum ikiside balon gibi şiş buz koyuyorum 3 saattir, işin en kötü tarafı ilk gebeliğimde olan pelvis kas ağrım geri geldi, sağ bacağım komple felç gibi töbe yarabbim benzetmek gibi olmasın,doğumda bile bacagımı ayırırlarken bagardımda , sancılarıma gıkımı çıkarmadım, naket ağrı geri geldi hemde yine 15.haftada...yemeği yatakta nasıl yiyorum anlamıyorum , bugün annem saçımı yıkadı yattığım yerde leğen tutarak hangi insanoğlu acaba hamile biri üstelik bu iğnelere 4. Ayıma girmişim günde 2 doz bide, .....................................................................offff offf uçmak istiyorum bazen , deliler gibi koşmak....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…