Kızlar herkesin öncelikle bayramı kutlu olsun, inşallah en güzel bayramlar sizinle olsun, ben eve geldim, çok zor geçti, kasık sancılarım yeni yeni geçiyor, iğnelere yeniden başladık, artık hiç kıpırdamamam gerekiyormuş, iğneci bile eve geliyo, önümdeki 10 gün kanamam, sancım olmaz suyum gelmezse inşallah her sey iyiye gidecekmiş, doktorum durumumun çok kritik olduğunu ve rahim ağzımın çok kısaldığını söyledi inşallah bu dikiş oğlumu benden ayırmayacak....ama rabbimin bileceği iş, bana sadece güçlü olup dua etmek kalıyor, hepiniz Rabb'ime emanet olun, sevgiler.....oğluşum ellerinizden öper:)
Kızlar herkesin öncelikle bayramı kutlu olsun, inşallah en güzel bayramlar sizinle olsun, ben eve geldim, çok zor geçti, kasık sancılarım yeni yeni geçiyor, iğnelere yeniden başladık, artık hiç kıpırdamamam gerekiyormuş, iğneci bile eve geliyo, önümdeki 10 gün kanamam, sancım olmaz suyum gelmezse inşallah her sey iyiye gidecekmiş, doktorum durumumun çok kritik olduğunu ve rahim ağzımın çok kısaldığını söyledi inşallah bu dikiş oğlumu benden ayırmayacak....ama rabbimin bileceği iş, bana sadece güçlü olup dua etmek kalıyor, hepiniz Rabb'ime emanet olun, sevgiler.....oğluşum ellerinizden öper:)
lilycim listede bebeklerin cinsiyetini hamile yazısının yanına ekledim çünkü başka bir buton daha ekleyemedim cnm bi süre böyle idare edelim olurmu?
kızlar birde 2013 facebook dışarıya kapalı bir grup oluşturalımmı nedersiniz?birbirimizi sima olarakta tanımış oluruz ?
Canım çok teşekkür ederım, bence süper olmuş, o dediğini yapalım ama farklı bir facebook hesabımı acıcaz onu anlamadım...sizleri sima olaraktan tanımayı çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?