Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Kızlar benim 17 yumurtadan 16 tanesi işlem görecek kalitede çıkmış 14'ü döllenmiş, 14 yavrucağım var şimdi, ama transferim 100/99 gelecek ay yapılacak... Doktorum rahim kalınlığı artsın diye esrofemi günde beşe çıkardı, Kadir gecesi dua edin bana, dua edelim birbirimize, rahim kalınlaşırsa Kadir gecesi sabahı transferim olacak:16:

MENAC hayırlı olsun çoooook ama çok sevindim hepsi döllenmiş bu çok iyi inşallah transferin gerçekleşir dualarımız seninle:))

tembel yumurtalarım ve bende geldim bugün kontrol vardı 14.5 2yumurta çarşamba çatlatma cuma opu gibi diyor doktorum garip bi rahatlık var içimde ilk şoku atlatınca böyle oldu herhalde yeni konu başlatalım ....YAVAŞ YUMURTALAR..NE DERSİNİZ:))

Hadi gözün aydın gelmiş çatmiş gün önemli olan kalitesi varsın yavaş olsun sonu güzel olsunda

slm ben geldim doktor kontrolü vardı doktor çok yavaş büyüyor sen standartların dışındasın dedi ama yine de allahtan ümit kesmeyeceğim hayırlısı ne diyeyim opu da ertelendi:( benim biraz zor görünüyor

Kesinlikle kesme canım umudun geç olsun da güç olmasın allah yardımcin olsun

merhabalr doktora gittim yumoşlar dan biri 23 mm diğeri 18 mm olmuş. 3. yumurta14 de kalmış yani 2 yumurtayla şansımızı deniycez orgalutran 0.25 mg göbekten yapıldı gece 02d e ovitrelle 250 mg göbekten yapıcam çarşamba 09 30 da sabah bi aksilik olmassa muyeneden sonra yumurtalarımı toplıycaklar allahım sen yardım et herşey yoolunda gitsin senin gücün herşeye yeter salı günü kadir gecesi bol bol tesbih çekip dua edelim hepimiz için:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Hadi seninde gözün aydın yumurtanı takma hem kafana o güne kadar inşallah o da büyür hem kalitesi önemli olan üzülme

Maşallah canım nekadar çok bebişin var senin öyle rahmin'in kalınlığı kaç demişti ki doktor sana bana bugün 6mm dedi de merak ettim bende

yumurta toplama günü 6.50 dedi, en az 8 -9 olmalıymış transfer gününde, tabi 10-11-12-13 en idealiymiş

MENAC hayırlı olsun çoooook ama çok sevindim hepsi döllenmiş bu çok iyi inşallah transferin gerçekleşir dualarımız seninle:))

Darısı sizinkilere canımmmm, sürekli dua ediyorum bir mucize olsun da ertelenmesin diye, bu kadar yaklaşmışken... Hepimiz tedavilerimizi hayırlısı ile tamamlayıp bebişleri kucağımıza alalım, hiçbirimiz düşlerimizi ertelemek zorunda kalmayalım:emir_bebek:

Kızlar, hani bu beta testi 12.gun yapılıyor ya genelde, transfer Günü'de sayılıyor mü? Yoksa o gunün ertesi gunu mü saymaya başlıyoruz? :)

Canım hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerini aliriz inşallah bende 4 gündür puregon ve menegon vuruluyorum yarın kontrolüm var umarım yumurtalar büyümüştür...

sagol cnm senin tedavinde hayırlı olsun bu mübarek günlerde akllah dualarımızı kabul etsin inşallah .

:18:iyi akşamlar arkadaşlar...bi sorum olucak sizlere bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim devletten aldığımız tüp bebek raporuyla üniversite hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüğümüzde ücret alınıyor mu bilginiz var mı?şimdiden çok tşk ederimmmmmm :50:

slm ben geldim doktor kontrolü vardı doktor çok yavaş büyüyor sen standartların dışındasın dedi ama yine de allahtan ümit kesmeyeceğim hayırlısı ne diyeyim opu da ertelendi:( benim biraz zor görünüyor

olsun cnm herşeyin hayırlısı allahtan ümit kesilmez dediğin gibi dualarımız seninle

Kızlar bende geldim bugün kontrol vardı ve soldaki yumurtalar da büyümüş iki taraftada 10mm ile 5mm arası 16yumurta bugün çatlanayi önleyici ilaç (orgalutran) başlıyorum bende yarın sabah perşembe tekrar kontrol var rahim kalınlığı da 6mm kalınlığındaymiş

maşallah cnm hadi hayırlısı ozaman

Back
X