Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalr doktora gittim yumoşlar dan biri 23 mm diğeri 18 mm olmuş. 3. yumurta14 de kalmış yani 2 yumurtayla şansımızı deniycez orgalutran 0.25 mg göbekten yapıldı gece 02d e ovitrelle 250 mg göbekten yapıcam çarşamba 09 30 da sabah bi aksilik olmassa muyeneden sonra yumurtalarımı toplıycaklar allahım sen yardım et herşey yoolunda gitsin senin gücün herşeye yeter salı günü kadir gecesi bol bol tesbih çekip dua edelim hepimiz için![]()
Kızlar benim 17 yumurtadan 16 tanesi işlem görecek kalitede çıkmış 14'ü döllenmiş, 14 yavrucağım var şimdi, ama transferim 100/99 gelecek ay yapılacak... Doktorum rahim kalınlığı artsın diye esrofemi günde beşe çıkardı, Kadir gecesi dua edin bana, dua edelim birbirimize, rahim kalınlaşırsa Kadir gecesi sabahı transferim olacak![]()
ben burdayım canım sen ne alemdesin?
Ay canım ya, yarın kontrolüm var. OPU günü kesin belli olacak. Öyle biraz heyecan, biraz panik yuvarlanıp duruyorum işte. Bu arada 14 tane bebiş adayımız varmış. İnşallah planlanan zamanda transferin gerçekleşir. güzel haberlerini de alırız. sen nerde tedavi oluyordun?
seni çokkkkk iyi anlıyorum, benim de opuya kadar zaman geçmek bilmedi tam opu günü de rahim kalınşığının yetersiz olduğunu öğrendim stres yaptım, Allahtan dileğim kimsenin başına gelmesin zaten sabretmek zor biliyorum, seninki güzel geçecek içime öyle doğuyor, ben Bahçeci Fulyada tedavi oluyorum...
merhaba kızlar benım bugun yumoslarım toplandı .. 29 tanebu oldukca benım moralımı bozdu kalıtelerı dusuk olabılır sabırsızlıkla yarın gelecek haberı beklıyorum ınsallah kalıtelılerdır ve guzel bır sekılde dollenırler
lutfen bana da dua edın .....
Günaydın kızlar,benim OPU günüm yarın sabah.Bana dua edin olur mu?
menac cnm bişey sormak istiyorum ben ,şimdi benim her tedavimde dr rahim kalınlıgımın olması gerekenden çok fazla kalın oldugunu söyleyerek histereskopi ameliyatı yaptı 3. denemem olcak bu ay ve 2 deneme ameliyata girdim.bu rahim kalınlıgı kaç olunca ince kaç olunca kalın oluyor? yani normali ne bunun ?
Günaydın kızlar,benim OPU günüm yarın sabah.Bana dua edin olur mu?
slm ben geldim doktor kontrolü vardı doktor çok yavaş büyüyor sen standartların dışındasın dedi ama yine de allahtan ümit kesmeyeceğim hayırlısı ne diyeyim opu da ertelendibenim biraz zor görünüyor