hadi gözün aydın canım. amann yerim ben onları, iyi olmalarına da çok sevindim. boyları falan da iyi maşallah. çok tatlı oluyor dimi ikisini itişirken görmek:) Rabbim inşallah herkese de nasip eder.. vitamin, balık yağı vs konuştun mu doktorla? yiyememe olayına ne dedi?
benim kayınvalidem de çok iyi yapar hamurişini. el açması börek vs ama istemiyorum hiç. bugun belime resmen bıçaklar batıyor, napsam geçiremiyorum( dün gece yatarken (yan yatarken) karnımın altına destek yaptım çok rahat uyudum tavsiye ederim.
sen bol bol yaz canım inan iyi geliyor okumak, yazmak.
Kızlar zaten üç canlısınız , hamile yastığı tavsiye ediyorum o batmalar benim bile tekken 3. Ayda başladı , 4 bitene kadar 5 yastıklar yatıyodun sağımda solumda, sonunda eşim bir hamile yastığı aldı en azından daha rahatım ve gercekten rahatlatıyo ona alışınca gerçi hala gece uyuyamıyorum o ayrı sağa dönünce sağdan sola dönünce soldan vuruyo :)))) en kısa zamanda darısı başınıza ama Allah korusun olur da çocuklar uykusuz geceler yaşatırsa bize , mimozacım ve ben bu konuda epey antrenmanlı olacağız .... Sevgiler
slm guzel haberlerle geldım bugun bende vıtamınsızlık cıkmıstı ya masaallah bu sferde tavan yapmıs yuksek cıktı deger doktor ıgneyı kestı ılaca devam et dedı vıtamınlısın masallah dedıestrofem verdı ayın 3unde kontrole cagırdı embıryoların kalıtesını sordum sana koydugumuzdan daha ıyıler dedı ıcımde rahatladı acaba kontrolde desemmı 2sınıde koyarmı acaba...burda cok guzel kar yagıyor eve gelırken yolda kendı kendıme ıcımden allahım dedım annelık bole bıseymı bebegıme kavusmak ıcın kar kıs yagmur camur farketmıyor elınden geldıgının fazlasını yapıyorsun yeterkı sonunda bebegım olsun dıe allahımmm bu sefer yuzume gulsunn yaa bebegımı nasıp etsın yenı yılda
slm guzel haberlerle geldım bugun bende vıtamınsızlık cıkmıstı ya masaallah bu sferde tavan yapmıs yuksek cıktı deger doktor ıgneyı kestı ılaca devam et dedı vıtamınlısın masallah dedıestrofem verdı ayın 3unde kontrole cagırdı embıryoların kalıtesını sordum sana koydugumuzdan daha ıyıler dedı ıcımde rahatladı acaba kontrolde desemmı 2sınıde koyarmı acaba...burda cok guzel kar yagıyor eve gelırken yolda kendı kendıme ıcımden allahım dedım annelık bole bıseymı bebegıme kavusmak ıcın kar kıs yagmur camur farketmıyor elınden geldıgının fazlasını yapıyorsun yeterkı sonunda bebegım olsun dıe allahımmm bu sefer yuzume gulsunn yaa bebegımı nasıp etsın yenı yılda
ya kızlar bısey sorcam ılıskı yasakmı bu dönemde
inş.canım benım dedıgın gıbı olur doktorumda aynısını soledı bugun ıcım rahatladı ama pıhtılasma varya onda korkmuyo degılım hani doktor sımdılık bısey vermedı herhalde transferden sonra verır
oy oy oy masallah kuzuyacanım valla öle böle derken yolu yarıladın zaman ne cabuk gecıyor daha dun gıbı sankı.. rabbım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın paşamızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?