- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Tubisch , flzask inşallah beklediğiniz günler hemen gelsin inşallah şunun şurasında Mayıs'a ne kaldıki Allah izin verirse ben Mart Nisan doğum yapıcam o zaman bağıra bağıra isimlerinizi haykırıcam, o zaman dualar daha çabuk duyulur derler ya.... Öpüyorum sizi kızlar , ahanda Aralık bitti kaldı 4 ay , Mayıs'ı sayma o heyecanla geçer :)
kızlar mayısta güzel haberlerinizi bekliyoruz. biz de Allah nasip ederse yeni anneler olarak sizlere bool bool dualar edeceğiz:)) öpüyorum ikinizi de
canım nasılsın napıyor oğluşlar:) bulantıların nasıl??
cok sukur iyiyim canim tesekkurler.sende iyisindir umarim.bulantilarim ayni.ogluslarim diyet yaptiriyorlar annelerine.ekmek yok hamur isi yok yagli seyler kizartma yok et balik yok boyle devam iste.korkarim dogurana kadar gecmiycek benimki.gerci ceviz hurma meyve cesitleri konusunda sıkıntım yok cok sukur.ins bebislerimiz saglikli olurlar.senin tamamen gecmistir ins.
inşallah cnmmmmmmm çokk sağollllll..vala bende heeyecan yaptım şimdiiiiiii sen sayınca şu kadar kaldıııı..günler geçti giddi sanki birden
zaman su gibi akıyo gerçekten negatifi alıncaa ağlayan bennnnnn zaman nasıl geçicek derken işte ne kadar kaldıkii..inş bu sefer güzel olur ..:26:
sizde o zaman bebişleriniz kucaklarınızdaaaa
bize dua ediyo olursunuz.bizlerde inş sizin yaşadığnız duyguları yaşarız listemizdeki herkezde yaşar..
bende öpüyorumm bebişinle seni..
inşallah cnm nasip olur bu sefer hamiş haberlerimizi vermek.
yeni annceiklerimizin duaları inş kabul olurrrrrrrrrr:26::26:
bende öptümmmm üçünüzüüüüüüü
inşallah okadar sürmez canım yaa. hamurişi,ekmek, kızartma yememen iyi oluyor ama inşallah et yemeye başlarsın. benim bulantılarım geçti ama hala çok yiyen ,istekle yiyen bir hamile değilim. balık hala yiyemiyorum zaten. neyse doktorunla konusursun olmadı ekstra vitaminler verir sana. sakın sıkma canını. benim buaralar bel ağrılarım başladı sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor. bir de sürekli bir gerilme hissi. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
inşallah cnmmmmmmm çokk sağollllll..vala bende heeyecan yaptım şimdiiiiiii sen sayınca şu kadar kaldıııı..günler geçti giddi sanki birden
zaman su gibi akıyo gerçekten negatifi alıncaa ağlayan bennnnnn zaman nasıl geçicek derken işte ne kadar kaldıkii..inş bu sefer güzel olur ..:26:
sizde o zaman bebişleriniz kucaklarınızdaaaa
bize dua ediyo olursunuz.bizlerde inş sizin yaşadığnız duyguları yaşarız listemizdeki herkezde yaşar..
bende öpüyorumm bebişinle seni..
inşallah cnm nasip olur bu sefer hamiş haberlerimizi vermek.
yeni annceiklerimizin duaları inş kabul olurrrrrrrrrr:26::26:
bende öptümmmm üçünüzüüüüüüü
sagol canim yaa ins.biran once duzelirimdogru soyluyorsun hamur isleri konusunda karliyim ama goruntulerinin bile midemi bulandirmasi kotu oluyor.nasil ozeniyorum istahla yiyenlere anlatamam.istahla yiyemedigine gore sende ozeniyorsundur benim gibi dimi.yarin doktora gidecegiz konusacagim ins.vitamin konusunda.hic sorma canim 1haftadir benimde basladi agrilarim.herkes cok erken diyor.ohoo son aylarda ne yapacaksin filan diyorlar.sabaha kadar dönüyorum yatakta olmuyor kalkip geziniyorum bi turlu sabah olmuyor.ama onlarin varligini bilmek cok guzel baska turlu katlanilmasi cok zor olurdu.Rabbim bizede yardim etsin afiyet versin,bu agrilari devamli ceken hastalarada.amiiin...sen ne zaman goreceksin pasalarini.ben yarin aksama dogru gidecegim.ins.iyidir ogluslarimiz.sevgiler canim..
mesela şuan kayınvalidem yanımda, gözümün içine bakıyor canım bişey çekse de yapsa diye. tatlı falan hiç mi canın istemiyor diye sorup duruyorlar. herşeyi onlar beslensin, ben de halsiz kalmayayım diye yiyorum inan:) benim de son 1 haftadır arttı ağrılarım, demekki aynı gidiyoruz. ama ikiz hamileliğinin farkını şimdiden bile anlamaya başladım. kasıklarıma sürekli baskı yapıyorlar, belime bıçaklar saplanıyor. bana da herkes daha erken diyor ama napayım durum bu. geceleri senin gibi uyku düzenim çok bozuk, sağa sola dönerken bile o baskı hissi zorluyor. Ama yine de garip bişey ağrı çekiyorsun ama mutlusun:)) inşallah en kısa sürede hareketlerini de hissederiz. doktordan sonra haber ver canım mutlaka. ben ay sonuna doğru gideceğim. gör gel bakalım oğluşları:)) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.öptümm
amiiin canim Rabbim yardimcimiz olsun.benim kayinvalidemde yanimda oda ayni sekilde soyle yapayim diyo ama en sevdigim seyleri bile yemek istemiyorum.benim kayinvalidem hamur isinde ustadir.geldiginden beri pogcalar borekler yapti ama ben degil yemek gormek bile istemiyorumbide oncedende mide rahatsizligim vardi simdi ne yesem hepsi dokunuyor agri yapiyor.ama oyle boyle gececek Allahin izniyle.her zorlugun pesinde bi kolaylik vardir.evet agri icinde olup mutlu olmak cok garip gercekten:))ama bunu bizim gibi bu gunlere zor gelenler cok iyi anlar.bide ikiz olunca..dun aksam dra gittik.bebislerimizin keyfi yerinde cok sukur.itisip duruyorlar yine:)ama simdiden ozledim onlari.gormemisin hali boyle oluyor demekki:)boylari popoya kadar 13,5 olmus.bacaklarini ayriyeten olctu.toplam 21,5 gibi oldu.bide ayagini rahim duvarina dayayip itiyorlar filan:)e tabi sanci olur dimi kucucuk annede:)dr hissediyormusun dedi yok dedim gazdir diye dusundugum icin anliyamiyorum dedim.ilk cocukta 22.haftayi buldugu oluyor endiselenme dedi.boyle iste yine uzattimda uzattim:)opuyorum canim
hadi gözün aydın canım. amann yerim ben onları, iyi olmalarına da çok sevindim. boyları falan da iyi maşallah. çok tatlı oluyor dimi ikisini itişirken görmek:) Rabbim inşallah herkese de nasip eder.. vitamin, balık yağı vs konuştun mu doktorla? yiyememe olayına ne dedi?
benim kayınvalidem de çok iyi yapar hamurişini. el açması börek vs ama istemiyorum hiç. bugun belime resmen bıçaklar batıyor, napsam geçiremiyorum( dün gece yatarken (yan yatarken) karnımın altına destek yaptım çok rahat uyudum tavsiye ederim.
sen bol bol yaz canım inan iyi geliyor okumak, yazmak.
Evet ya lilyçim böyle anlatinca çok az kalmış gibi geldiececim rica etsem tabloda beni ve flz için listeye mayıs ayında tedaviye başlayacaklar yazar mısın, bir zamanlar hamile yazarken şimdi ki haline bakamıyorum çünkü
günaydın kızlar bugun ıtıbarıyle regl olmus durumdayım ve yarın tedavıme baslıyorum allahım nasıp etsın buz bebegımı hepınızı opuyorum
Kızlar zaten üç canlısınız , hamile yastığı tavsiye ediyorum o batmalar benim bile tekken 3. Ayda başladı , 4 bitene kadar 5 yastıklar yatıyodun sağımda solumda, sonunda eşim bir hamile yastığı aldı en azından daha rahatım ve gercekten rahatlatıyo ona alışınca gerçi hala gece uyuyamıyorum o ayrı sağa dönünce sağdan sola dönünce soldan vuruyo :)))) en kısa zamanda darısı başınıza ama Allah korusun olur da çocuklar uykusuz geceler yaşatırsa bize , mimozacım ve ben bu konuda epey antrenmanlı olacağız .... Sevgiler
günaydın kızlar bugun ıtıbarıyle regl olmus durumdayım ve yarın tedavıme baslıyorum allahım nasıp etsın buz bebegımı hepınızı opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?