Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar şuan kimse yok burada ama geldiğinizde fikirlerinizi beklerim..
Tüp bebeği kış aylarındamı yoksa yaz aylarındamı yaptırmak mantıklı..

Bana embriyoların takibini yapan kişi kışın yaptır dedi. Onlar daha iyi bilir tabiki ama bana mantıklı gelmedi sanki.

Ben kışın çok hastalanırım, haliyle o dönemde çok hassas, dikkat etmemiz gereken bi dönem. Ya tutacak olurda çok öksürünce fln düşerse:31:
Kusura bakmayın kızlar saçmamı oldu bilmiyorum ama hiç yaptırmadım daha önce

tecrübelerinize güveniyorum:34::34::34::34::34:

kendini ne zaman hazır hissediyosan ozaman yaptır cnım bence psikoloji çok önemli diyolar :49::49::49::49:

kızlar şuan kimse yok burada ama geldiğinizde fikirlerinizi beklerim..
tüp bebeği kış aylarındamı yoksa yaz aylarındamı yaptırmak mantıklı..

bana embriyoların takibini yapan kişi kışın yaptır dedi. onlar daha iyi bilir tabiki ama bana mantıklı gelmedi sanki.

ben kışın çok hastalanırım, haliyle o dönemde çok hassas, dikkat etmemiz gereken bi dönem. ya tutacak olurda çok öksürünce fln düşerse:31:
kusura bakmayın kızlar saçmamı oldu bilmiyorum ama hiç yaptırmadım daha önce

tecrübelerinize güveniyorum:34::34::34::34::34:

Allah en kısa zamanda bebişlerinizi nasip etsin. benim 2 ağustosta transferim oldu. transferin 9. günü nezle oldum. bir hapşırma ki sormayın saateki hızı 200 km. 3 gün sürdü. halende hastayım ama şiddetli değil. o hapşırmaya göre dedim bebişler tutmaz. çok şükür şuan hamileyim. darısı başınıza. demem oki Allah ol desin gerisi boş. takılma yaza kışa

merhaba kızlar, nete anneme geldikçe giriyorum dün akşamdan beri baya ilerleme olmuş :) bu sene izin kullanmamıştım o yüzden evde oturmak çok iyi geldi :) henüz beklemenin stresi yok bende bu sayede :) transfer olanların sayısı her geçen gün artıyor.. transferden sonra normal hayatıma dönebileceğimi söylediler yemek yapabilirsin hatta süpürge bile yapabilirsin dediler ağır işler yapmıycakmışım, progestoronu iğne olarak verdiler geçirdiğim operasyondan dolayı, onun içinde her sabah sağlık ocağına yürümek durumundayım, ramazan dolayısıylada annemde yiyoruz, akşamlarıda ona yürüyorum..tamamen harektsiz kalmak kan dolaşımına engel oluyormuş kan dolaşımı tutunma için önemliymiş, ananas yiyorum, kabız olmamaya çalışıyorum..ve bol bol dua ediyorum hem kendim hemde sizler için :))

canım transferin hayırlı olsunn güzel haberlerini alırız inşallahh:49::49::49::49::49::49:
dikkat edeceğin herşeye özen gösteriyormuşun zaten,bende sürekli yatma taraftarı değilim kan dolaşımı için yürüyüş bence de önemli

kızlar bu aralar sadece bakınmak için arada girebildim maşaalllah hepinizde de güzel haberler var yumurtalar toplanmış transferlerede başlanmış bilee:16::16::16::16:
bende de durumlar fena değil doktor umduğumdan daha fazla yumurtan oluşmuş dedi ona çok sevindim:16::16:
benim kist ve rezev de çok iyi olmayınca:47: 12-13 tane falanmış iğnenin dozunu düşürdü cumartesi gel dedi ona göre opu ya karar vercek.tahmini pazartesi veya salı olabilir dedi şimdilik herşey yolundaymış inşallah hep böle devam eder :8::8::8:

Kızlarrrrrrrrr Rabbimizin mucizeleri çok benim rahim istenilen kalınlığa ulaşmış 8.50 şuan ve embriolarımın hepsi 1.kaliteymiş 14 tanesi de aynı şekilde devam ediyormuş bu durumda 5.gün embriosu transfer edilecekmiş cuma günü bir sıkıntı yaşanmazsa transferim var:64: :64: :64: :64: :64: :64: dua edenlerden Allah razı olsun, hepimiz için dua ettim, sabaha kadar yatakta döndüm durdum bir uyanık bir uyur vaziyette her uyanışımda tekrar dua ettim Rabbime binlerce şükür!

Bu çoooooooook güzel bir haber :52::52::52::52::52::52::52: çok sevindim Allah buradan hamile olduğunu da yazmayı nasip etsin inşallah... :emir_bebek:

Haftada 50 gramdan fazla olmamalı badem diyorlar bir de ceviz değil de fındık tavsiye ediyorlar:)

Bakalım diğer hanımlar neler yapıyormuş...

Ben de bol fındık yiyorum bir de incir yedim bol miktarda ayrıca hazır gıdalardan; kola gibi içeceklerden uzak durdum. Başka ne yaptım ki :26::26::26:

Yine kimseyi yakalayamadım. Transferi ve OPU'su olan arkadaşllar hayırlı olsun en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız inşallah... Ben de salı, çarşamba arka arkaya kontrole gittim. Cumartesi OPU, bayramın 3.günü de transfer olacak inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bir de şu ananası transferden önce mi yiyeceğiz yoksa sonra mı? Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Yine kimseyi yakalayamadım. Transferi ve OPU'su olan arkadaşllar hayırlı olsun en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız inşallah... Ben de salı, çarşamba arka arkaya kontrole gittim. Cumartesi OPU, bayramın 3.günü de transfer olacak inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bir de şu ananası transferden önce mi yiyeceğiz yoksa sonra mı? Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Senin opu'nda hayırlı olsun canım 1koli yumurta ile dön :) peki boyutları ne kadar miş benim de yarın kontrol var en son en büyüğü pazartesi günü 10mm di benim opu bayrama olur herhalde gerçi yarın belli olur sanırım ama gerçekten sıkıldım artık iğne yapmaktan ve son 2gündür ilk sapladigim yere batıramiyorum çıkarıp tekrar 2'ye çatışıyorum ve 2yerden kanama ve acı oluyor sıkıldım neyse sonu hayır ile bitsin de ananas'a gelince en iyisi transver günü başlamak sanırım

Kızlarrrrrrrrr Rabbimizin mucizeleri çok benim rahim istenilen kalınlığa ulaşmış 8.50 şuan ve embriolarımın hepsi 1.kaliteymiş 14 tanesi de aynı şekilde devam ediyormuş bu durumda 5.gün embriosu transfer edilecekmiş cuma günü bir sıkıntı yaşanmazsa transferim var:64: :64: :64: :64: :64: :64: dua edenlerden Allah razı olsun, hepimiz için dua ettim, sabaha kadar yatakta döndüm durdum bir uyanık bir uyur vaziyette her uyanışımda tekrar dua ettim Rabbime binlerce şükür!

çok sevindimmm Allah tamamına erdirsin:))

Senin opu'nda hayırlı olsun canım 1koli yumurta ile dön :) peki boyutları ne kadar miş benim de yarın kontrol var en son en büyüğü pazartesi günü 10mm di benim opu bayrama olur herhalde gerçi yarın belli olur sanırım ama gerçekten sıkıldım artık iğne yapmaktan ve son 2gündür ilk sapladigim yere batıramiyorum çıkarıp tekrar 2'ye çatışıyorum ve 2yerden kanama ve acı oluyor sıkıldım neyse sonu hayır ile bitsin de ananas'a gelince en iyisi transver günü başlamak sanırım

sağol canım yumurtalar 16-17 mm. iğneler banada sıkıntı verdi dediğin gibi batmıyor, batarken çık canım yanıyor. Allah bu zahmetlerimizin kartşılığını versin inşallah eğer op bayrama olursa senin tedevimiz aynı gidiyor demektir. güzel haberleri de aynı zamanda alırız inşallah . bir de kabak çekirdeği iyi oluyormuş diye okumuştum topiklerden biirinde ama transferden önce miydi, sonra mıydı hatırlamıyorum . ayrıca kabak çekirdeği, benim midemi kötü yapıyor.

sağol canım yumurtalar 16-17 mm. iğneler banada sıkıntı verdi dediğin gibi batmıyor, batarken çık canım yanıyor. Allah bu zahmetlerimizin kartşılığını versin inşallah eğer op bayrama olursa senin tedevimiz aynı gidiyor demektir. güzel haberleri de aynı zamanda alırız inşallah . bir de kabak çekirdeği iyi oluyormuş diye okumuştum topiklerden biirinde ama transferden önce miydi, sonra mıydı hatırlamıyorum . ayrıca kabak çekirdeği, benim midemi kötü yapıyor.
Ben geçen hafta çarşamba başladim ışte yani 8.iğnemi yaptım bugün 2gündür de çatlama önleyici iğnemi vuruyorum. Canım aslinda onu ye bunu ye çok takmamak önemli bence sadece dikkatli beklenmek yeterli çünki bunları düşünerek de çok strese giriyoruz ben sadece ananas'i denicem çok takmamak lazım keyfini çıkar zaten bak sadece ceviz badem gibi besinleri tüket oda şimdiden vücudun o vitamini alsın ki bebeğinin beyni gelişirken bebeğine yarasin yani bu şekilde düşünerek beslenmelisin haaa birde kabız olmamak için ben kayısı tüketmeye çalışıyorum sadece

bende 14.08.2012 de tüp bebek tedavisine başladım...:)inşallah herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır.konya kızılay hastanesinde yaptırıyorum.Allah yardımcımız olsun..sebebi pcos var bende
ve eşimde sperm hareket azlığı varmış.

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

bende 14.08.2012 de tüp bebek tedavisine başladım...:)inşallah herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır.konya kızılay hastanesinde yaptırıyorum.Allah yardımcımız olsun...sebebi pcos var bende

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

bende 14.08.2012 de tüp bebek tedavisine başladım...:)inşallah herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır.konya kızılay hastanesinde yaptırıyorum.Allah yardımcımız olsun...sebebi pcos var bende

Tedavin hayırlı olsun... Aramıza hoşgeldin...

hayırlı olsun şimdiden.bende 14 ünde başladım ilk puregon'a. sen nerde yaptırıyorsun.benim ilk denemem çok heyecanlıyım....

Ben geçen hafta çarşamba başladim ışte yani 8.iğnemi yaptım bugün 2gündür de çatlama önleyici iğnemi vuruyorum. Canım aslinda onu ye bunu ye çok takmamak önemli bence sadece dikkatli beklenmek yeterli çünki bunları düşünerek de çok strese giriyoruz ben sadece ananas'i denicem çok takmamak lazım keyfini çıkar zaten bak sadece ceviz badem gibi besinleri tüket oda şimdiden vücudun o vitamini alsın ki bebeğinin beyni gelişirken bebeğine yarasin yani bu şekilde düşünerek beslenmelisin haaa birde kabız olmamak için ben kayısı tüketmeye çalışıyorum sadece

ben de geçen hafta salı başladım iğnelere bu çatlama önleyici iğneler ne? ben sadece lucrin ve gonal-f kullanıyorum. gonal-f 225 dozla başladım iki akşamdır 150 doz yapıyorum yarın akşam çatlama iğnesi(ovitrelle) yapacağım.

Back
X