- 11 Şubat 2009
- 503
- 251
- 333
slim kızlar kontrolden geldım 18 folıkulum olusmus bu gece catlatma ıgnemı yapıp cumartesı opum var
Hayırlı oslun canım,güzel haberlerini bekliyoruz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slim kızlar kontrolden geldım 18 folıkulum olusmus bu gece catlatma ıgnemı yapıp cumartesı opum var
Ece test tarihini sormuşsun; benim 18 agustos, iki gun kaldı...
Ece test tarihini sormuşsun; benim 18 agustos, iki gun kaldı...
canım benim de yarın transferim var, transfer sırasındaçok ağrı oluyor mu, idrara sıkışık olmak lazımmış o çok zorluyor mu, merak ettim?:44:
transferi olan bizim kızlar bilgilerinizi bekliyoruz kaç litre su içtiiniz bakalım![]()
hadi hayırlısı cnaım güzel haberlerini bekliyorum bu gece yasin okuycam sizin içinde okuycam isimlerinizi söyliycem kısmetse![]()
Hayırlı olsun canım,bu konu benim en haz etmediğim sey çünkü ben idrar yollarından sorunlu biriyim o yüzden benim cevabımı cok baz alma, ama asiri derecede içme, zaten doktor fazla içmişseniz ve cok sikismissan bardağa azar azar boşaltmanı ve rahatlayip öyle transfere alıyor,karnın sıkışık olduğu icin idrar torbana ultrasonda daha iyi rahmi görmek icin baskı yapıyorlar bı o ara azıcık ağrıyor,bide icini temizlerken,,,transfer işlemi kısa sürüyor,sonrasında odaya gelince ben hemen surguye yaptım ve iki saat hic kalkmadım
Canım spectrum diye bir alet var, onunla vajeneyi açıyolar,sonra içeri giden kanalı rahme gelmeden o yolu sprey ya da steril bezle temizliyolar ( alttan muayene olur hissi gibi ) sonra biride hafiften karnına bastirip ultrasonda digerine yardımcı oluyo ve hooop embriyolar içeride...:))canım rahmin içini mi temizliyorlar???
Canım spectrum diye bir alet var, onunla vajeneyi açıyolar,sonra içeri giden kanalı rahme gelmeden o yolu sprey ya da steril bezle temizliyolar ( alttan muayene olur hissi gibi ) sonra biride hafiften karnına bastirip ultrasonda digerine yardımcı oluyo ve hooop embriyolar içeride...:))
çok da zor değilmiş benim devlet hastahanesinde canlı canlı rahim filmi çektirmişliğim var :))))
Aman iste öyle rahim filmi gibi duşun canım walla en zor olan ha bu bekleyiş son iki gun, kahverengi lekelerim,iyice kevgire donen ve sisen kalçalarım,Moraran kollarım,sinirlerim iyice yıprandı, 10 gündür de sigara içemiyom saldıracak yer arıyorum su an ....transferde ol şans , embriyon hemen ve sımsıkı tutunur umarım
bugün 3. puregonumu yaptım.kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar sizde de öyle oldu mu?çok uykum geliyor...işten gelince kendimi hemen yatağa atıyorum.birde karın ağrısı var hafiften:S
bugün 3. puregonumu yaptım.kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar sizde de öyle oldu mu?çok uykum geliyor...işten gelince kendimi hemen yatağa atıyorum.birde karın ağrısı var hafiften:S
Doktorum herkeste farklı olduğunu söyledi, kimi yorgunluktan, kimi sinirli olmaktan, kimi ise çok hassas olmaktan şikayet eder dedi. Ben çok alıngan ve hassastım ota moka ağlıyordum kocam çok duyarsız sanıyordum, hatta doktora boşayacağım bu moronu dedim :)) o derece yani![]()
Doktorum herkeste farklı olduğunu söyledi, kimi yorgunluktan, kimi sinirli olmaktan, kimi ise çok hassas olmaktan şikayet eder dedi. Ben çok alıngan ve hassastım ota moka ağlıyordum kocam çok duyarsız sanıyordum, hatta doktora boşayacağım bu moronu dedim :)) o derece yani![]()
Bende de yorgunluk ve uyku yaptı oyleki biraz yürüyünce ayaklarım şişiyor ve yaptık koyup uyuyorum yoksa üzerine başamiyorum bugün daha iyiyim o konuda ama bugün de oturamiyorum rahat karnında sancılar olur batma gibi onun dışında daha iyiyim ama ben mesela gün içinde uyumayan biriyken ilk zamanlar öğle saatlerine yakın kalktığım halde gün içinde koltukta uyuya kalıyordum şimdi bünye alıştı sanırım