kıxlar merhabalar.benim asıl test tarihim dündü ve 11.gündü nedense,80 çıktı değerim:))doktora gösterdim bugün.tebrikler hamilesin dedi ve başka test yaptırmana gerek yok dedi:)ama bu kan değerleri beni geriyo.aynı transferimiz olan arkadaşın değeri bugün 255 çıktı.neden benim ondan düşük,bünyeye göre mi farkediyo acaba?
bu arada sonunda cesaretin için tebrikler menac:))gebeliğin için de tebrikler:)hayde bakalım,sıra kalp atışlarında....
hepimize o sesi duyursun Allahım inşallah..
Kızlar yaa gün geçtikçe benim korkularım artıyor yaa neden böyle yapıyorum kendime bilmiyorum ne olursa olsun en azından bu günlerin tadını çıkarmalıyım ama olmuyor birşey de hissetmediğim için herhalde çok korkuyorum sadece arada karın ağrılarım oluyor ve belim çok fena ağrıyor bugün transver günü ile birlikte 3.günüm
Kızlar yaa gün geçtikçe benim korkularım artıyor yaa neden böyle yapıyorum kendime bilmiyorum ne olursa olsun en azından bu günlerin tadını çıkarmalıyım ama olmuyor birşey de hissetmediğim için herhalde çok korkuyorum sadece arada karın ağrılarım oluyor ve belim çok fena ağrıyor bugün transver günü ile birlikte 3.günüm
kıxlar merhabalar.benim asıl test tarihim dündü ve 11.gündü nedense,80 çıktı değerim:))doktora gösterdim bugün.tebrikler hamilesin dedi ve başka test yaptırmana gerek yok dedi:)ama bu kan değerleri beni geriyo.aynı transferimiz olan arkadaşın değeri bugün 255 çıktı.neden benim ondan düşük,bünyeye göre mi farkediyo acaba?
bu arada sonunda cesaretin için tebrikler menac:))gebeliğin için de tebrikler:)hayde bakalım,sıra kalp atışlarında....
hepimize o sesi duyursun Allahım inşallah..
benim bugün 7.günüm test yaptım tek çizgi çıktı....
benim bugün 7.günüm test yaptım tek çizgi çıktı....
canım ne olursun üzme kendini bak tutacağı varsa da tutmaz, moral çok önemli hep olumlu düşünmeye bak bel ağrıları karın ağrıları, adet sancıloarı hep normal ilaçların yan etkilerini oku bütün bunlar var, bebeklerini üzme annesi öpüyorum seni, pozitifi göreceksin Allahın izniyle
canım benim öyle olması normal aynı şeyleri yaşadık bende hiç bişey hissetmemiştim korkma lütfen olumsuz düşünceleri kafandan sil olumlu düşünelim olumlu olsun
Beni anlayan birilerinin olması çok güzel gerçekten siz de olmasanız nasıl geçerdi bu günler çok zormus gerçekten beklemek
canım daha çok erken bekle bikaç gün daha bence üzülmeboşuna yanlış o sonuç bi anlamı yok dur bakalım daha 7 gün olmuş
daha kana bile geçmediki idrarda nasıl çıksın
normal canım bunun için üzmüyorsundur kendini umarım, sakın ha valla bulur döveriğm senisabret kuşum göreceksin her şey çok güzel olacak
aynen cnım biz destek için burdayız sabret csnım güzel haberlere az kaldı inş.
bide sana bieşy sorayım şu gebelik takvimini nasıl nerden ekliyosunuz sat olarak son adet tarihinimi yazıyosunuz
İnşallah öyledir.. ne bileyim sabah sabah yolladım kocayı test al diye...Çıkmayıncada üzüldüm...
Üzüldüm ama geçti şimdi...ne bileyim teti yapınca hemen ikinci çizgiyi görüverecekmişim gibi geldi...
seni çokkkkk iyi anlıyorum, sabret biraz idrar teslerine de güvenme canım, kanda değeri 170 olduğu halde o testlerde çıkmayan var
Ayser sen testi sabah idrarı ile mi yaptın merak ettim,bub arada tekrar tekrar tebrik ederim
kızlar ay çatlattılar beni bugün anca arıyabildiler ama allaha şükür ii gidiyomuş 4 tane 1. kalite devam ediyomuş 5 tanede geriden geliyomuş ama iyilermiş.bugün tekrar arayıp transfer saatini söylicekler yarın transferim var.bugün biraz iş yapayım evde yavaş yavaş 12 gün batmasın işler gözüme.
kızlar ay çatlattılar beni bugün anca arıyabildiler ama allaha şükür ii gidiyomuş 4 tane 1. kalite devam ediyomuş 5 tanede geriden geliyomuş ama iyilermiş.bugün tekrar arayıp transfer saatini söylicekler yarın transferim var.bugün biraz iş yapayım evde yavaş yavaş 12 gün batmasın işler gözüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?