Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Tebrik edrim, hayırlı uğurlu olsun inşallah...

Kızlar yaa gün geçtikçe benim korkularım artıyor yaa neden böyle yapıyorum kendime bilmiyorum ne olursa olsun en azından bu günlerin tadını çıkarmalıyım ama olmuyor birşey de hissetmediğim için herhalde çok korkuyorum sadece arada karın ağrılarım oluyor ve belim çok fena ağrıyor bugün transver günü ile birlikte 3.günüm

canım benim öyle olması normal aynı şeyleri yaşadık bende hiç bişey hissetmemiştim korkma lütfen olumsuz düşünceleri kafandan sil olumlu düşünelim olumlu olsun

canım ne olursun üzme kendini bak tutacağı varsa da tutmaz, moral çok önemli hep olumlu düşünmeye bak bel ağrıları karın ağrıları, adet sancıloarı hep normal ilaçların yan etkilerini oku bütün bunlar var, bebeklerini üzme annesi öpüyorum seni, pozitifi göreceksin Allahın izniyle

canım benim hadi gözünaydın darısı bizlere inş. bizimkilerde gzüel çıkar germesin canım bence yerleşmeyle falan alakalıdır korkma olumsuz düşünceleri sil kafandan

Çok doğru haklısınız en iyisi ben bugün iğne için yavaş yavaş yürüme gidim de biraz kafam dağılşin tam tutunma günlerinde olmamalı böyle morel motivasyon lazım biraz daha herşey yolunda gitti bundan gerisi rabbim'e kalmış eğer o isterse olur ben bebeğime sarılıp onu bırakmamak için elimden geleni yapıcam

canım benim öyle olması normal aynı şeyleri yaşadık bende hiç bişey hissetmemiştim korkma lütfen olumsuz düşünceleri kafandan sil olumlu düşünelim olumlu olsun

Beni anlayan birilerinin olması çok güzel gerçekten siz de olmasanız nasıl geçerdi bu günler çok zormus gerçekten beklemek

Sizler de olmasanız bu günler geçmezdi herhalde dün de bugünde sizle konuşana kadar iyi değildim ama sizle konuşunca motive oluyorum allah sizin de yüzünüze baksın

Beni anlayan birilerinin olması çok güzel gerçekten siz de olmasanız nasıl geçerdi bu günler çok zormus gerçekten beklemek

aynen cnım biz destek için burdayız sabret csnım güzel haberlere az kaldı inş.
bide sana bieşy sorayım şu gebelik takvimini nasıl nerden ekliyosunuz sat olarak son adet tarihinimi yazıyosunuz

canım daha çok erken bekle bikaç gün daha bence üzülmeboşuna yanlış o sonuç bi anlamı yok dur bakalım daha 7 gün olmuş
daha kana bile geçmediki idrarda nasıl çıksın

İnşallah öyledir.. ne bileyim sabah sabah yolladım kocayı test al diye...Çıkmayıncada üzüldüm...

normal canım bunun için üzmüyorsundur kendini umarım, sakın ha valla bulur döveriğm seni sabret kuşum göreceksin her şey çok güzel olacak

Üzüldüm ama geçti şimdi... ne bileyim teti yapınca hemen ikinci çizgiyi görüverecekmişim gibi geldi...

aynen cnım biz destek için burdayız sabret csnım güzel haberlere az kaldı inş.
bide sana bieşy sorayım şu gebelik takvimini nasıl nerden ekliyosunuz sat olarak son adet tarihinimi yazıyosunuz

Hayır canım kontrol panelin'e gir ordan profili düzenle de ve bebeğin tahmini doğum tarihi yazi zor oraya sat'a göre yaz ve çıkıyor görürsün

seni çokkkkk iyi anlıyorum, sabret biraz idrar teslerine de güvenme canım, kanda değeri 170 olduğu halde o testlerde çıkmayan var

kızlar ay çatlattılar beni bugün anca arıyabildiler ama allaha şükür ii gidiyomuş 4 tane 1. kalite devam ediyomuş 5 tanede geriden geliyomuş ama iyilermiş.bugün tekrar arayıp transfer saatini söylicekler yarın transferim var.bugün biraz iş yapayım evde yavaş yavaş 12 gün batmasın işler gözüme.

Hadi bakalım canım çok sevindim inşallah bak o 5tane de iyiyse dondurmak için de baya ebriyon olur inşallah hadi bakalım hayırlı haberlerinle bekliyoruz seni inşallah sonu da çok güzel biter

evet iş yap şimdiden de sonra ev çok batıyo insanın gözüne:)))
umarım dondurmak için de elinde kalır,ooooooooh hepsini de sırayla doğurur,çocuktan bıkarsın:)))

kızlar ya ekleyemedim şu tabloyu ynalış format falan diyo nerde hata yapıyorum acaba doğum tarihini yazdım kabul etmedi acaba araya nokta yerine başka bişeymi koymam lazım 11.05.2013

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…