Herkese merhaba
Benim de 2.tüp bebek denemem 15 Ağustosta transferim yapıldı. 8 yumurta toplandı fakat 5tanesinin henüz gelişmediği kalan 3 taneye işlem yapılmadığı söylendi. transfer gününe de sadece 1 embriyo dayanabildi o da kalitesi çok düşüktü hatta şansı %1-3 transfer yapalım mı tercihi size bırakıyoruz dediler. bizde olsun yapalım dedik. bugün test günüm. ama negatif çıkar diye yaptırmadım. adet belirtisi de yok hiç. daha önceki tüp denememde testten 1gün önce adet olmuştum şimdi hiç belirti yok. arada bir kasıklarımda batma oluyor sadece. benim de yumurtalarım kalitesizmiş olgunlaşması geç oluyormuş bu nedenle bir daha denersek yumurtalarının ultrasonda 20-22mm olmasını bekleyip çatlatma iğnesi yaparız dedi doktorum.çünkü hep çatlatma iğnesini 18-19mm olunca vuruyorduk. bu arada 2 ay Biesteron DHEA-25mg günde 2 adet kullandım. tedavide de fostimon 450 cetrotide ovitrelle ve dhea(yumurta toplanana kadar). yumurta toplandıktan sonra da crinone jel sabah akşam, climara forte bant 2tane 2günde 1, estrofem günde 3tane, folbiol, bebek aspirini ve fragmin iğne(kan pıhtılaşması için) kullanıyorum. umarım tutunmuştur benim kötü kalite embriyom bana şansımız %1 de olsa %90 da deseler umut umuttur işte. Belkiler hiç bitmiyor.
nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ankara tıp[/TD]
[TD]4 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]3 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]5 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]5 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]3 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]30 agustos test günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]4 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]ekimde dondurulmuş transferi olucak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
Herkese merhaba
Benim de 2.tüp bebek denemem 15 Ağustosta transferim yapıldı. 8 yumurta toplandı fakat 5tanesinin henüz gelişmediği kalan 3 taneye işlem yapılmadığı söylendi. transfer gününe de sadece 1 embriyo dayanabildi o da kalitesi çok düşüktü hatta şansı %1-3 transfer yapalım mı tercihi size bırakıyoruz dediler. bizde olsun yapalım dedik. bugün test günüm. ama negatif çıkar diye yaptırmadım. adet belirtisi de yok hiç. daha önceki tüp denememde testten 1gün önce adet olmuştum şimdi hiç belirti yok. arada bir kasıklarımda batma oluyor sadece. benim de yumurtalarım kalitesizmiş olgunlaşması geç oluyormuş bu nedenle bir daha denersek yumurtalarının ultrasonda 20-22mm olmasını bekleyip çatlatma iğnesi yaparız dedi doktorum.çünkü hep çatlatma iğnesini 18-19mm olunca vuruyorduk. bu arada 2 ay Biesteron DHEA-25mg günde 2 adet kullandım. tedavide de fostimon 450 cetrotide ovitrelle ve dhea(yumurta toplanana kadar). yumurta toplandıktan sonra da crinone jel sabah akşam, climara forte bant 2tane 2günde 1, estrofem günde 3tane, folbiol, bebek aspirini ve fragmin iğne(kan pıhtılaşması için) kullanıyorum. umarım tutunmuştur benim kötü kalite embriyom bana şansımız %1 de olsa %90 da deseler umut umuttur işte. Belkiler hiç bitmiyor.
canım benimde yumurtam 2. kaliteydi 2. gün embriyosuydu hayırlısı rabbimden biz isteyelim o kullarını geri çevirmez inş. bebeğine kavuşacaksın canımtestinide yaptır bence ya seninleyse bebeğin sevineceğin yerde kendine eziyet ediyor olcaksın boşuna
listeye beni de ekleyinyaş 31, 2.tüp bebek denemesi ,bursa jinemed, test günü 27 ağustos (negatif çıkar diye korkudan yaptırmadım), sebepsiz infertilite kalitesiz yumurta
Canım iki tane kodular bana :) bu cuma gidicem allahımın izniyle ultrasonda yüzüm güler inşallah,biri morula idi benim ( iyi kalite 4.gun embriyosu digeri 2aa ,5.gun blastotistiydi) umarım ikiside sıkı sıkı tutunmustur Yarabbim....darısı basına canım benim...Ececim harikasın bu arada cok tesekkurler benim bebisler kimil kimil takla atiolar listede habire bakıp iç çekiyorum...:) bu arada kızlar hani göğüs müabbeti yapıtınız ya belirtiler felan,benim göğüslerim hep eskisi gibi aynı geliyor bana yani ayaktayken sönmüş balon gibiler,yatincada sahanda yumurta:))) insAllah hamileliğim son aylarını görebilirsem belkim büyürler :)))
canım cvbın için tşkler şimdilik bağırsaklarda vs sorunum yok karnımda ayaklarımda şişlik var dr a söyledim transfer sonrası serum verilcekmiş onunla atarsın şişi dediSevgili ys88, benim.ilk denememde bende de cok sislik oldu. bagirsaklarim durdu.karin boslugu su topladi.sende aynilari olacak diye.birsey yok.bende asiri uyarilma sendromu oldu. transfer ttmad. bagirsaklar zorluk cikarirsa.sikinti olabiliyor.bu ay benim.olmazsa.bir.sonraki denemede.once.toplatcam.dondurtcam sonra ransfer etcem. doktorunla bi konus iyice degerlendirin. kolay gelskn.isallah
kıxlar merhabalar.benim asıl test tarihim dündü ve 11.gündü nedense,80 çıktı değerim:))doktora gösterdim bugün.tebrikler hamilesin dedi ve başka test yaptırmana gerek yok dedi:)ama bu kan değerleri beni geriyo.aynı transferimiz olan arkadaşın değeri bugün 255 çıktı.neden benim ondan düşük,bünyeye göre mi farkediyo acaba?
bu arada sonunda cesaretin için tebrikler menac:))gebeliğin için de tebrikler:)hayde bakalım,sıra kalp atışlarında....
hepimize o sesi duyursun Allahım inşallah..
benim bugün 7.günüm test yaptım tek çizgi çıktı....
cnm hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum seni listeye şimdi .sende bursadasın he çok sevindim bende acıbademde tedavi ğörüyorum.ilk denemende jinemed demiydi?
bu arada testini yap cnm böyle arada kalmakta çözüm değil bebişin seninledir sag saglim kucagına alırsın inşalalh cnm.
canımsın ya nasılda güldürüyosun bizi bebeklerine daha minikken sahanda yumurtamı vericensüt tankı onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?