Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

çok sevindim senin adına, şimdiden başarılı bir transfer diliyorum, Allah gönlündekini hayırlı kılıp sana nasip etsin, öpüyorum

Herkese merhaba

Benim de 2.tüp bebek denemem 15 Ağustosta transferim yapıldı. 8 yumurta toplandı fakat 5tanesinin henüz gelişmediği kalan 3 taneye işlem yapılmadığı söylendi. transfer gününe de sadece 1 embriyo dayanabildi o da kalitesi çok düşüktü hatta şansı %1-3 transfer yapalım mı tercihi size bırakıyoruz dediler. bizde olsun yapalım dedik. bugün test günüm. ama negatif çıkar diye yaptırmadım. adet belirtisi de yok hiç. daha önceki tüp denememde testten 1gün önce adet olmuştum şimdi hiç belirti yok. arada bir kasıklarımda batma oluyor sadece. benim de yumurtalarım kalitesizmiş olgunlaşması geç oluyormuş bu nedenle bir daha denersek yumurtalarının ultrasonda 20-22mm olmasını bekleyip çatlatma iğnesi yaparız dedi doktorum.çünkü hep çatlatma iğnesini 18-19mm olunca vuruyorduk. bu arada 2 ay Biesteron DHEA-25mg günde 2 adet kullandım. tedavide de fostimon 450 cetrotide ovitrelle ve dhea(yumurta toplanana kadar). yumurta toplandıktan sonra da crinone jel sabah akşam, climara forte bant 2tane 2günde 1, estrofem günde 3tane, folbiol, bebek aspirini ve fragmin iğne(kan pıhtılaşması için) kullanıyorum. umarım tutunmuştur benim kötü kalite embriyom bana şansımız %1 de olsa %90 da deseler umut umuttur işte. Belkiler hiç bitmiyor.

fırsat buldukça bu topiğe bakıyorum, yazdıklarınızı ve hamilelik haberlerinizi okuyunca çok hoşuma gidiyor, mutlu oluyorum. inşallah sonuç bekleyenler olumlu sonuç alır, hamile olanlar da hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar:)

canım benimde yumurtam 2. kaliteydi 2. gün embriyosuydu hayırlısı rabbimden biz isteyelim o kullarını geri çevirmez inş. bebeğine kavuşacaksın canım testinide yaptır bence ya seninleyse bebeğin sevineceğin yerde kendine eziyet ediyor olcaksın boşuna

listeye beni de ekleyin yaş 31, 2.tüp bebek denemesi ,bursa jinemed, test günü 27 ağustos (negatif çıkar diye korkudan yaptırmadım), sebepsiz infertilite kalitesiz yumurta

canım benimde yumurtam 2. kaliteydi 2. gün embriyosuydu hayırlısı rabbimden biz isteyelim o kullarını geri çevirmez inş. bebeğine kavuşacaksın canım testinide yaptır bence ya seninleyse bebeğin sevineceğin yerde kendine eziyet ediyor olcaksın boşuna

yaaaa çok korkuyorum negatif çıkarsa ümitlenmek yok, kendimi kötüye hazırladım dedim hep ama insan nasıl da moda giriyormuş görsen hamile sanırsın. transfer günü herkese anne olmaya hazır mısınız diye sorarlarken doktorum beni oturtup embriyoloğumuz transfer yapmayı önermiyor embriyo kalitesi çok düşük dedi bu nasıl bir acı ancak siz anlarsınız beni. o kadar üzüldüm o kadar yıkıldım ki. şimdi ilk defa test günümden önce adet olmadım öyle bir umut büyütmüşüm ki içimde farkında bile olmadan şimdi test yapınca hayallerim yıkılırsa diye korkuyorum. tekrar başa dönmek var ya hani çok yordu beni......

listeye beni de ekleyin yaş 31, 2.tüp bebek denemesi ,bursa jinemed, test günü 27 ağustos (negatif çıkar diye korkudan yaptırmadım), sebepsiz infertilite kalitesiz yumurta

cnm hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum seni listeye şimdi .sende bursadasın he çok sevindim bende acıbademde tedavi ğörüyorum.ilk denemende jinemed demiydi?
bu arada testini yap cnm böyle arada kalmakta çözüm değil bebişin seninledir sag saglim kucagına alırsın inşalalh cnm.

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ankara tıp[/TD]
[TD]4 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]3 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]5 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]5 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]3 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]30 agustos test günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]4 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]ekimde dondurulmuş transferi olucak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]27 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

canımsın ya nasılda güldürüyosun bizi bebeklerine daha minikken sahanda yumurtamı vericen süt tankı onlar

canım cvbın için tşkler şimdilik bağırsaklarda vs sorunum yok karnımda ayaklarımda şişlik var dr a söyledim transfer sonrası serum verilcekmiş onunla atarsın şişi dedi

mrb canım çok sevindim bize dua et ne olur....bende yolun sonuna geldim gibi kalp atışı sesiyle hastaneyi inletsin kuzucuklar :))

Hoşbulduk Ece teşekkür ederim çok hızlısın valla:) ilk deneme Maslak Acıbadem Prof.Dr. Bülent Tıraş ile oldu. o zaman da 10 yumurta toplandı. 4ü döllendi geriye sağlam iki tane oldu onlarda 2. kalite birisi 10hücreli, birisi 12hücreli iki embriyo transfer edildi. yine 3.gün transferiydi. Şimdi ikincisi Jinemed Murat Erdemir ve doktorumu çok seviyorum çok ilgili ve nazik. Aslında Kütahya-Tavşanlıda oturuyorum Kimya Mühendisiyim burda iş sebebiyle burda yaşıyorum. Asıl memleket Eskişehir:) teste gelince kaçış yok tabi ama ilk defa adetim gecikti ya hoşuma gitti biraz daha bunun keyfini süreyim istedim:)

bu arada ben ilk tüp bebek denememde acayip kabız olmuştum şimdi hiç kabız olmadım. ve ilk denememde crinone jel pütür pütür gelirdi hatta test günü yaklaştıkça kahverengi olurdu jelin tüpü akıntı olurdu kahverengi şimdi onlardan eser yok. inşallah iyiye işarettir. Allahım kimseyi bebek özlemiyle ve evlat acısıyla sınamasın ve en kısa zamanda kucaklarımız dolsun inşallah sağlıkla...

Kızlar mrblar kontrolüm vardı yeni geldim hastaneden hemen girdim nete...15 yumoşum büyümüş ideal büyüklüğe çok yakınlarmış yarın tekrar çağırdı doktorum duruma göre çatlatma iğnemi yarın akşam vurunacağım p.şembe ya da cuma günü opum olucakmış yarın tam günü kesinleşcek....bugün adetmin 9.günü ve doktorum transferin 15.güne kdr olmuş olucak yani vücudunun hamile kalma olasılığı yüksek zamana transferin denk gelio çok iyi gitti tedavin dedi...inşallah şimdi sevinip güldüğüm gibi sonucunu aldığımda da gülerim...bugün bebek eşyalarına baktım biraz kafamda şunu alırım bunu alcam vs diye plan yapmaya başladım..allahım inşallah umudumuzu yarımda bırakmaz hayallerimiz yıkılmaz...en çokta hani Lc Waikiki de hamile tişörtleri satılıyor ya o çok hoşuma giderdi hamilelerin üzerinde gördüğümde iç çekerdim bana da nasip olucakta giyecek miyim derdim hep..bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendiğim gün ilk işim o tişört-sweetlerden almak olucak ne olur dua edin bana da ihtiyacım var sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…