Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım sıkkın ya, haziranda tüp bebek yapanlar topiğindeydim regli beliyordum babam vefat etti onun acısı derken ağustos dedik, ağustosta rahim kalınlaşmadı, ne düşüneceğimi bilemiyorum, bu mübarek gecede rabbime yalvarıyorum bana da bebek nasip etsin, acılarıma son versin:43:

sıkma canını baban için çok üzüldüm Allah mekanını cennet yapsın inşallah rahmin istenilen kalınlığa erişecek ben yürekten inanıyorum...

hanımlar merhaba bugün yine yumurtalar var bol bol toplanmış allah artırsın transferli kızlar sizinde keyfiniz yerinde bugün pozitif enerji alıyorum sizden allah mutluluğunuzu dayim etsin kadir gecesiniz mübarek olsun ...benim bugün kotrolüm vardı yarın gece çatlatmalarım vuruluyo cuma 2yumurtacığımı alıcaklar hepinizin dualarına ihtiyacım var inşallah 2taneside kaliteli embriyo olabilirler...

hadi hayırlısı benimde 2 tane yumurtam var olsun a z olsun kalitli olsun bize tutunsun 9 ay boyuncada bırakmasın benim yarın sabah 0930 da toplancak nasipse

canım sıkkın ya, haziranda tüp bebek yapanlar topiğindeydim regli beliyordum babam vefat etti onun acısı derken ağustos dedik, ağustosta rahim kalınlaşmadı, ne düşüneceğimi bilemiyorum, bu mübarek gecede rabbime yalvarıyorum bana da bebek nasip etsin, acılarıma son versin:43:

başın sağolsun allah sabır versin çok zor tabi ama allah hepimizi bi şekilde sınıyor bence sabretmeli dua etmeli ama umudumuzu asla yitirmemmeliyiz inş. duaların kabull olcak cnm sıkma canını

bne gidip kuran okuyayoım dua edeyim kızlar hepimiz için dualarınızda sizde beni ağustos topiğini unutmayın kızlar dulaarım bitince yine girerim:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

hanımlar merhaba bugün yine yumurtalar var bol bol toplanmış allah artırsın transferli kızlar sizinde keyfiniz yerinde bugün pozitif enerji alıyorum sizden allah mutluluğunuzu dayim etsin kadir gecesiniz mübarek olsun ...benim bugün kotrolüm vardı yarın gece çatlatmalarım vuruluyo cuma 2yumurtacığımı alıcaklar hepinizin dualarına ihtiyacım var inşallah 2taneside kaliteli embriyo olabilirler...

Ay Transferli kızlar lafına cok güldüm yaa, ay bana bir seyler oluyor, her sey komik ve pozitif geliyor ,enteresan bir Ruh hali içindeyim ,dualarım seninle gitensu,gelsin kaliteli embroslar:) ya kızlar bu arada sizce arifemi yapsam testi(11.gun) bayramın birinci günümü(12.gun) (transfer gunu kocaman bir gun o gunu niye saymıyos ki ya)

kızlar merhaba, başıma neler geldi inanamazsınız c.tesi yumurta toplanıcak diye gittim hastaneye sözde 1 saat kalıp çıkıcaktım hastaneden ama ancak bugün çıkabildim :( bartolin kisti vardı bende yumurtaları toplarken onunda içini boşaltmışlar enfeksiyon olur diye tuttular hastanede p.tesi çıkarıcaz dediler sonrada salı transferini yapıp öyle çıkaralım dediler...damardan antibiyotik verdiler sabah akşam umarım bir an önce atabilirim onları vucüdumdan çünküüüüü iyi haber 2 yavru transfer edildi bugün :))) umarım tutunurlar öğrenmek için 14 gün bekliycez yapıcak bir şey yok :))) Allahtan 20 gün raporluyum evde oturup keyif yapıcam Allah izin verirse ;)

Hadi hayırlı olsun transferin, inşallah ikizler gelir saglikla kucağına alırsın onları:) bekleyişde koca sabirdilerim ben bugün sekizinci gunu devirdim, kolay, hemen akan,sağlıklı güzel bir bekleyişdilerim

merhaba kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.
ben bugün dra gittim kendi drum yoktu başka bir dr vardı rahim kalınlıgım çok iyimiş kist filanda kalmamış bugün ilk iğneme başlıcam akşam saat 8:30 gibi iğnemi vurmayı düşünüyorum.
rahat rahat uyurum çok güzel uyutuyor bu iğneler beni.300 ünite gonal f le başlıcam.inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur banada dua edin olurmu?

Ece dualarım seninle, güzel haberler verdin:) her sey tıkır tıkır gitsin inşallah.

Canimmm, her seyde var bir hayırda biz bilemiyoruz,ama bünye bu hep sabret olmuyo arada firede veriyor Velhasil değişmeyecek sey özellikle bayan olduğumuz icin hep daha fazla güçlü olmak zorundayız, gönlünü ferah tut; bebekler gelmek istedikleri zamana kendileri karar verirlermis, biz tüm kalbimizle,ruhumuzla,varligimizla istiyoruz,onlarda inşallah en doğru zamanda konucaklar göğsümüze ....babanın toprağı bol,mekanı cennet olsun,seninde basın sag olsun arkadasım

cnm başın sag olsun öncelikle allah babanın mekanı cennet olsun.
cnm herşerde vardır bir hayır benimde son denemem geçen sene temmuz ayındaydı test günüm 4 agustostu negatif sonucu aldıgım gün druma bir adet dönemi bekleyip hemen 3. denemeye başlıyacagımı söylemiştim ama problem üzerine problem çıktı herşey hep üst üste geldi bende bu arada yapılması gereken testleri yaptırayım diye burda uludag üniversitesine başladım araştırmaya aldılar beni tüm testlerim yapıldı allaha şükür bişey çıkmadı.ama zaten bilinen atipisiz endometrium hiperplazi (endometriumun sürekli kalınlaşması ve kanser hücresi taşıması) diye bir rahatsızlıkta almış başını gidiyordu.her ay kendi drumada giitim kist üzerine kist üretti vücudum bu arada kalınlaşan endometriumda kalınlaşacagı kadar kalınlaşmıştı dr histereskopi ameliyatı yaptı 31 mayısta haziran adetimle tedaviye başlıcaktım ama yine olmadı sonra kist tekrarladı ve geçen ay drum dogum kntrol hapı verdi 15 mm 2 tane kistim vardı biri gider diğer kistle tedaviye devam ederiz derken bugün dra gittimde ne kist ne endometrium dr net bi şekilde herşey çok güzel başlıyoruz dedi.cnm allah hepimize herşeyi en hayırlısını versin her şeyde bir hayır vardır.geçen denememdede 3 yumurta bir kist vardı ultrasonda dr yaşıma göre çok az yumutam oldugunu söyledi ben mahvoldum o ay 3 yumurta yaş 25 derken yumurta toplandıktan sonra hemşireye kaç yumurta toplandı dedim 11 tane dedi şok lara girmiştim 3 nerde 11 nerde ve 9 tanesi 1. klaiteydi alalh ummadıgımız şeyleri bize ummadıgımız anlarda veriyor inşalalh bebişlerimizide çok bekletmeden ummadaıgımız anda vericektir.dualarım sizlerle.

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bir sonraki ay olur transferin, hem vücudun da ilaçlarda arınmış olur. Takmamaya çalış... Dualarım seninle...

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]reglyni bekliyor[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

Dualarımızın kabul olması dileğiyle arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun inşallah son tedavimiz olur..iyi geceler...ben hala ilaç kullandığım halde gelemeyen regl mi bekliyorum :18:

Dualarımızın kabul olması dileğiyle arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun inşallah son tedavimiz olur..iyi geceler...ben hala ilaç kullandığım halde gelemeyen regl mi bekliyorum :18:

inş. regl gelir ve hayırlısıyla tedavine başlarsın insan stress yaptıkça daha gecikebilir kafanı dağıtmakiçin bişeylelrle meşgul olmaya çalış iyi geceler:49::49::49::49::49::49:

Back
X