Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok hassasım ya ağlayıp duruyorum ya yine olumsuz olursa diye, eşimde kızıyor ağlayınca olumsuz düşünüyorsun diyor üç olumsuz denemeden sonra olumsuz düşünmem normal aslında neyse hakkımızda hayırlısı...
güzel temennilerin için çok teşekkürler, her ne kadar kalırlar yerine kalmazlar desen de :))) ben anladım güzel yüreğini, OPUdan korkma çok rahat geçiyor, ağrın sızın kalkınca bile olmuyor o derece, benim kafa güzel halimle söylediklerim(anestezinin etkisinden çıkmamışken) :kaç yumurta çıktı, kalitesinden korkmayın ben çok iyi baktım onlara :)) eşimi gösterip bu adam kaç gündür tutuyor spermleri alın da adam rahatlasın
yani anlayacağın komik anlar bile yaşadım :))
Ay çok alemsin kız gerçekten çok güldüm hahaha
Transverin hayırlı olur inşallah siz progesteron iğnelerine başladınız mi peki benim de az zamanım kaldı heyecanlıyım birde ilk defa anestezi alacağım için biraz da korku var
Transverin hayırlı olur inşallah siz progesteron iğnelerine başladınız mi peki benim de az zamanım kaldı heyecanlıyım birde ilk defa anestezi alacağım için biraz da korku var
güzel temennilerin için çok teşekkürler, her ne kadar kalırlar yerine kalmazlar desen de :))) ben anladım güzel yüreğini, OPUdan korkma çok rahat geçiyor, ağrın sızın kalkınca bile olmuyor o derece, benim kafa güzel halimle söylediklerim(anestezinin etkisinden çıkmamışken) :kaç yumurta çıktı, kalitesinden korkmayın ben çok iyi baktım onlara :)) eşimi gösterip bu adam kaç gündür tutuyor spermleri alın da adam rahatlasın
Ay canııım kusura bakma "dokuz ay kalkmazlar " yazacaktım "k" ye basmamışım. çoook özür dilerim... hemen düzelttim. :26::26::26::26::26:
kızlar dua ttim yasin okudum1000 ihlas okudum ismlerinizi söyledim allah kabul edr inş. yapmam gerekenleri yaptım gerisi allahın takdiri umudum hala var![]()
kızlar dua ttim yasin okudum1000 ihlas okudum ismlerinizi söyledim allah kabul edr inş. yapmam gerekenleri yaptım gerisi allahın takdiri umudum hala var![]()
Çok sağolun benim şimdiden karın ağrılarım beni zorlamaya başladı opu sonrası düzelir sanırım dimi sonuçta bu ağrıları yapan büyüyen foliküller
Aynı durum bende de var bir deşişkinlik var bende, ama normalmiş..e yumurtalar büyüdükçe şişiyoruz haliyle... Dahaaaa dur o yumurtalar bebiş olsun da daha ne biçim şişcek karında yaaaaaaa![]()
yüreğine nefesine sağlık canımmmmmmmmmmmmmmkızlar dua ttim yasin okudum1000 ihlas okudum ismlerinizi söyledim allah kabul edr inş. yapmam gerekenleri yaptım gerisi allahın takdiri umudum hala var![]()
allah hayırlı sonuçlar versin son acı stresin acı çekmen olsun inşallah....hepimizin yarabbimmmmmmmmmmmmmmSaat 23.00 itibariyle çatlama iğnemi vurmuş bulunmaktayım. Cumartesi sabah 9'da OPU var... heyecanlı ve gerginim hafiften...:18::18::18::18::18:
ayyyyyyyyyyyyyy çok güüldüm buna gece gece canımsın ya transferin nasıl geçti iyimisin canın yandımı hayırlı sonuç alırsın inşallahgüzel temennilerin için çok teşekkürler, her ne kadar kalırlar yerine kalmazlar desen de :))) ben anladım güzel yüreğini, OPUdan korkma çok rahat geçiyor, ağrın sızın kalkınca bile olmuyor o derece, benim kafa güzel halimle söylediklerim(anestezinin etkisinden çıkmamışken) :kaç yumurta çıktı, kalitesinden korkmayın ben çok iyi baktım onlara :)) eşimi gösterip bu adam kaç gündür tutuyor spermleri alın da adam rahatlasın
Aynı durum bende de var bir deşişkinlik var bende, ama normalmiş..e yumurtalar büyüdükçe şişiyoruz haliyle... Dahaaaa dur o yumurtalar bebiş olsun da daha ne biçim şişcek karında yaaaaaaa![]()