Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

A
tabi insanlık hali, aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorsundur, ama yine de olacak diye düşün bu sefer olacak, moral çok önemli çoğu insan gebe kalacağına inanmadığı için kalamıyormuş, lütfen inan...

İnan her seferinde bu kez olacak diyorum hep aynı umutla başlıyorum tedaviye ama umudum ne kadar büyük olursa hayal kırıklığımda o kadar büyük oluyor:45: senin opu günün belli oldumu

canım ben mucizelere çok da inanan bir insan değildim, ama artık inanıyorum hem de çokkkkk. Rabbim değil mi yoktan var eden, istesin 30 tane a kalite embriyodan yaratmaz ama senin tek embriyonu sana tutundurur can verir.
Mucizelere inanmamın sepeplerinden biri:
Benim kuzenimin eşi pko idi ama öyle böyle değil 3 ayda bir adet görüyor bazen 6 ay,yumurtlama yok, sadece klomen tedavisi gördü 7-8 defa para yok maddi durum kötü, geçen sene kızdı gitti baba evine bir uykusu var bir uykusu var başını kaldıramıyor komşusu diyor ki hamile olmayasın, 18 sene olmadı şimdi mi olacak diyor, bu çekişmeler böyle devam ederken meraklı komşu kadın test alıp geliyor zorla da yaptırıyor veeeee çift çizgi anında, test bozuktur diyor bir daha yapıyor yine çift, doktorun yolunu tutuyor meğer 2.5 aylık hamileymiş ama fark etmemiş, evlatlık bir kızı vardı şimdi iki kızı var :)) o maddi güçlükte sokağa atılan bir kızı almışlardı, bence bu yüzden mükafatlandırıldılar.
Umarım bizim için vakti zamanı şimdidir ve Rabbimiz bize de mucizelerini gösterir.

Son düzenleme:
A

İnan her seferinde bu kez olacak diyorum hep aynı umutla başlıyorum tedaviye ama umudum ne kadar büyük olursa hayal kırıklığımda o kadar büyük oluyor:45: senin opu günün belli oldumu

seni anlıyorum şu klomen tedavilerinde yaşadım aynı şeyleri, rahimde perde ameliyatı oldum sonrasında aynı şey, ama her defasında toparlanıp ayağa kalkıyoruz ve yeniden başlayabiliyoruz, umarım bu sefer hepimiz için gerek kalmaz buna biz yine de umut edelim, umut olmayınca insandan geriye ne kalır, doktorlar hayır olmayacak diyene kadar vazgeçmeyeceğim bebekten,kaç defa denemek zorunda kalırsam kalayım, evim olmasın, arabam olmasın. Baktım olmadı evlat edinirim, çünkü ben bütün çocukları seviyorum, okuldaki en haylaz öğrencimi bile...:55:

Yaa kızlar.Geçen gün yumurtalarım toplanmıştı,arkasından bir yığın ilaç vermişlerdi.Bu sabah reçeteyi okuyunca farkettim ki,ben progestereon jelini kullanmayı atlamışım.Salıdan itibaren akşamları 1,18'inden itibaren sabah-akşam uygulamam gerekiyormuş.Bu akşam uygulamaya başlıcam artık.Sizce transfer için sorun yaratır mı?

Yaa kızlar.Geçen gün yumurtalarım toplanmıştı,arkasından bir yığın ilaç vermişlerdi.Bu sabah reçeteyi okuyunca farkettim ki,ben progestereon jelini kullanmayı atlamışım.Salıdan itibaren akşamları 1,18'inden itibaren sabah-akşam uygulamam gerekiyormuş.Bu akşam uygulamaya başlıcam artık.Sizce transfer için sorun yaratır mı?

bence onu doktoruna danış ben de yanlışlıkla kullanmamam gerekeni kullanmıştım :( ama allahtan 1 kere almıştım sorun değil demişti doktorum, sabahkini şimdi kullan istersen illa akşamdan mı başlaman lazım?

Kızlar,embriyo dondurma işlemi için ne kadar ücret ödediniz?Özelden yazar mısınız bana?Yarın dondurma kararı almamız gerekebilirmiş.

bence onu doktoruna danış ben de yanlışlıkla kullanmamam gerekeni kullanmıştım :( ama allahtan 1 kere almıştım sorun değil demişti doktorum, sabahkini şimdi kullan istersen illa akşamdan mı başlaman lazım?

Canım az önce klinikten aramışlardı muayeneye çağırmak için.Arada onu da sordum.Transfer sonrası tutunması için en önemli ilaç oydu,hemen al yap dedi.Eşim getiriyor sağolsun,hemen uygulayacağım!

Aaaa süper.Ben de Bahçeci'deyim.Ücretsiz olduğunu bilmiyordum..Bu sene için aynı değil mi?

evet canım bize ücretsiz dediler, sana başka şey söylerlerse iletişime geçelim burdan, ama ücretsiz eminim, öpüyorum seni... hep mutlu ol inşallahhh

canım ben mucizelere çok da inanan bir insan değildim, ama artık inanıyorum hem de çokkkkk. Rabbim değil mi yoktan var eden, istesin 30 tane a kalite embriyodan yaratmaz ama senin tek embriyonu sana tutundurur can verir.
Mucizelere inanmamın sepeplerinden biri:
Benim kuzenimin eşi pko idi ama öyle böyle değil 3 ayda bir adet görüyor bazen 6 ay,yumurtlama yok, sadece klomen tedavisi gördü 7-8 defa para yok maddi durum kötü, geçen sene kızdı gitti baba evine bir uykusu var bir uykusu var başını kaldıramıyor komşusu diyor ki hamile olmayasın, 18 sene olmadı şimdi mi olacak diyor, bu çekişmeler böyle devam ederken meraklı komşu kadın test alıp geliyor zorla da yaptırıyor veeeee çift çizgi anında, test bozuktur diyor bir daha yapıyor yine çift, doktorun yolunu tutuyor meğer 2.5 aylık hamileymiş ama fark etmemiş, evlatlık bir kızı vardı şimdi iki kızı var :)) o maddi güçlükte sokağa atılan bir kızı almışlardı, bence bu yüzden mükafatlandırıldılar.
Umarım bizim için vakti zamanı şimdidir ve Rabbimiz bize de mucizelerini gösterir.

inanırmısın canım büütn gece sabaha kadar uyumadım ağladım dua ettim sabah kahvaltı bile edmedim yazdıklarını okuyorum şuan ağlayarak keşke dediğin olsa bende bu bayram boynu bükük kalmasam umut olsa içimde anlattığın olay gerçekten rabbimin takdiri mucizesi :49::49:

selam kızlaarrr
geriye dönük biraz okumaya çalıştım yine, ben girmeyeli ne güzel gelişmeler olmuş:)) bugunlerde çok kötü şişkinlik ve gaz problemi yaşıyorum, sanki patlayacak gibi hissediyorum. inanılmaz uykum geliyor, işim de yoğun dinlenmeye hiç fırsatım yok:( bayram dolayısıyla bir süre giremeyebilirim ama aklım sizde. ilk haberi yarin lilymeredin'den alıyoruz sanırım. ben inanıyorum olumlu olacak ve hepimize umut ve pozitif enerji verecek:))

bekliyorum arasınlar diye ama arayan yok embriyologlar aramadı beni çok kötüyüm boğazıma bişey düğümlendi nefes bile zor alıyorum sanki alalhım yardım et ne zormuş sınavımız meğer
:49::49:

bekliyorum arasınlar diye ama arayan yok embriyologlar aramadı beni çok kötüyüm boğazıma bişey düğümlendi nefes bile zor alıyorum sanki alalhım yardım et ne zormuş sınavımız meğer
:49::49:

canım sen ara, beni aramadılar bugün ben aradım rahatladım, iyi bakmışlardır bebişine merak etme...

inanmıyorum ya aradım saat 1 de gelin dediler bu nasıl bi lakayıtlık anlmadım aramsam nolcak allahım yardım et kızlar dua edin nolur ben çıkıyorum transfer için:49::49::49:

inanmıyorum ya aradım saat 1 de gelin dediler bu nasıl bi lakayıtlık anlmadım aramsam nolcak allahım yardım et kızlar dua edin nolur ben çıkıyorum transfer için:49::49::49:

hakikaten tam bir lakayıtlık olmuş ama boşver sen şimdi bunları. bebişinle geri döneceksin ne güzel:)) dualarım seninlee

Back
X