Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

arkadaşlar bir yorum yazın lütfen yaa yokmu aramızda daha önce denmiş arkadaş...

Canım kac ki degerlerin, 45 in yukarısı hamilesin demek az da artsa artış artistir,benim ilkdenemem söyle idi ilki 47 ,ikincisi 54 üçüncüsü 21 sonuc: kimyasal gebelik inşallah hep artış olur,sakın umutsuzlanma,ne ornekler var,rakamlarda hic belli olmuyor,inşallah allahım seninde yüzünü güldürür,senin icin şimdi cok dua edicem...ama genel bilgi 2 günde bir iki katı olması...

Canım çok sevindim beni de biraz önce aradılar merkezden aynı gün opu olacağız inşallah :46::46: güzel güzel kaliteli kaliteli embriyolarimiz olur inşallah...:21::21:

ooo çok sevindimmm senle OPU arkadaşı olcazz:21::21:
senin tedavin nasıl gidiyor canım iğnelere sende mi devam ediyosun dozunu biraz daha düşürdüler bende birde 3 gündir baskılayıcı iğnede oluyordum iki gün diğer iğnelerle beraber tekrar yap dedi.sende kullanıyor musun baskılayıcı

Son düzenleme:
Menaccım aynen bende okadar su içiyorumki sürekli tuvalete git gel yapıyorum senin gibi.Sen ne hissediyosun ben bişey hissedemiyorum yaaaa.
Lilymeredin dediin gibi kayısı yiyorum çok su içiyorum .Duphalac kullanıyorum tık yok. Zorlamakta istemiyorum. Sende ne gibi belirtiler olmuştu 7. gün lekelenmen olmuştu sankii.
Öpüyorum sizii msjları kuzenime yazdırıyorum buarada ben yatıştayım :))) :49::49::49:

ben ne hissedeceğimi bilmiyorum,transfer yapıldığı ilk andan beri bir garip hissediyorum, ilk denemem belki ondandır... heyecanlıyım, mutluyum, test günü gelmesin istiyorum...

Menaccım aynen bende okadar su içiyorumki sürekli tuvalete git gel yapıyorum senin gibi.Sen ne hissediyosun ben bişey hissedemiyorum yaaaa.
Lilymeredin dediin gibi kayısı yiyorum çok su içiyorum .Duphalac kullanıyorum tık yok. Zorlamakta istemiyorum. Sende ne gibi belirtiler olmuştu 7. gün lekelenmen olmuştu sankii.
Öpüyorum sizii msjları kuzenime yazdırıyorum buarada ben yatıştayım :))) :49::49::49:

Evet canım kahverengi lekelenme oldu 8.9 günler sonra gecti..

Evet canım kahverengi lekelenme oldu 8.9 günler sonra gecti..

topiğimiz tecrübeli arkadaşına bi soru sorayım dedim:1::1:
benim akrabamında dün transferi oldu eve gelip biraz zaman geçtikten sonra beline kramp girmiş düşük sancısı gibi sonra peçeteye 2 damla kan gelmiş kesin düşük yaptım diyo.senin yorumun ne olur bu durumda canım nasıl ümitsiz nasıl:5::5::5: bu arada 2 embriyo transfer edilmişti biri 1.kalite diğeri 2.kalite imiş

Canım âmin inşallah Rabbim kucağına almayı nasip eder, hepimizinkini ...hadi. Az kaldi seninde ben seninle aynı gun ikinci testi yaptiricam, ikinci güzel haber de senden gelecek cancanim,adet sancısı cok normal ben de 8.gun başladı kasık,bel,karın sanki patlayacakmisim gibi regliyken bile o kadar ağrımadı sonra gecti ama belim hala azıcık yürüyeyim, cok ağrıyor ve batıyor,birde 8.9.gun kahverengi lekelenmem oldu...tedirgin olmanı cok iyi anlıyorum ama hepimizin ortak bir yanılgısı var daha dogrusu su ilaçları alıyorsanız; estrofem,progynex iğne,progestan vs bunlar zaten regli olmamanızı sağlıyor yani Allah korusun tutmasada benim ilkinde ilaçları kestikten bir hafta sonra regl oldum öyle hemen regl olunmuyor bu ilaclar engelliyor...aman neyse sen bunları düşünme ....bebisler hepinize sıkı sıkı tutunacak...

amin canım inşallah ilk tecrübe olduğu için endişeleniyoruz galiba bilmedğimizden kaynaklanıyor senden güzel haberleri alınca çok heyecanlandım idrar testi yapmak geçiyo içimden :D

topiğimiz tecrübeli arkadaşına bi soru sorayım dedim:1::1:
benim akrabamında dün transferi oldu eve gelip biraz zaman geçtikten sonra beline kramp girmiş düşük sancısı gibi sonra peçeteye 2 damla kan gelmiş kesin düşük yaptım diyo.senin yorumun ne olur bu durumda canım nasıl ümitsiz nasıl:5::5::5: bu arada 2 embriyo transfer edilmişti biri 1.kalite diğeri 2.kalite imiş

Ay allahım ordan tecrubelimi mı gözüküyorum :)) dur o zaman yorumun su; ilk kez transfer olanlara benim hastahane bir yazı veriyorlar ve diyorki ; ilk uç gun cok şiddetli bel ve kasık ağrıları olabilir,endişe etmeyin,bununla birlikte hafif kanamalarda gozukebilir diyor...sonuçta rahime bir takım seyler girip çıkıyor,ve enjektor giriyor,kanama olmasının sebeplerinden biri ufak kilcaldamarlar var onlardır belki ...dusuk sancısı öyle boyle bir sey değil canım ben 5 aylık bebeğimi normal dogumla ve dusuk sancisiyla doğurdum,akraban korkmasın normal seyler bunlar,toplu iğne bası büyüklüğünde icine koyulan embriyolar ayrıca onları koruyan ve saran bir ceper var rahimde,rahat olsun...:)

amin canım inşallah ilk tecrübe olduğu için endişeleniyoruz galiba bilmedğimizden kaynaklanıyor senden güzel haberleri alınca çok heyecanlandım idrar testi yapmak geçiyo içimden :D

Canım icinden gelmeyen bir sey varsa yapma, az kaldi kanda güzel haberler gelecek, heyecanla bekliyorum ben de seni...

ooo çok sevindimmm senle OPU arkadaşı olcazz:21::21:
senin tedavin nasıl gidiyor canım iğnelere sende mi devam ediyosun dozunu biraz daha düşürdüler bende birde 3 gündir baskılayıcı iğnede oluyordum iki gün diğer iğnelerle beraber tekrar yap dedi.sende kullanıyor musun baskılayıcı

Evet opu arkadaşım kismetse aynı gün olacak :1: iğnelerin dokuzuncu günündeyim dört gündür baskilayici iğne kullanıyorum benim hep aynı dozda gidiyor çünkü geçen tedavide dozu düşürünce yumurtaların içi boşaldı bi de benimkini çatlatma iğnesi ile değil lucrin ile catlatacaklar :26:

Ay canım yanlış okumusum içimden yapmak gelmiyor gibi algıladım,ee yapsana o zaman ama sakın doğruluğuna inanma...kaçıncı gunünki?

BEBİŞLERİNİZİ ALMIŞSINIZ ÇOOOK SEVİNDİM ALLAH SİZİ HİÇ AYIRMASIN İNŞALLAH HEPİNİZİN GÖBÜŞLERİ KOCAMAN OLSUN bende bugün yumurtacıklarımı bıraktım bakalım sonuç neolacak ....
inşallahh cok güzel bebıslerın olur canımm :)
kızlarr yarın 10:30 da trasferim var :) 6 olgun yumurta oluduğunu 4 tanesinin döllendiğini veee 2 tane konulcağı söylendi yarın bende bebikleri alır gelirim artık sonra heyecan dorukta bekleriz :49: 30 ağustosta sonuç belli olucak inş rabbim den hayırlısı artık.. banada bu rdaki herkese anne olmayı nasip eder inş ...
ınsallah canım ınsallahhhh hepımızde anne olacagız :) pes pese guzel haberlerımızı verecegız ınsallah sen sımdı bol bol dınlenmene bak.
Tey tey tey tey tey tey :))) dondurulmuşlarla umudunuz olayım inşallah :))) 11.gün; 142.47 çıktı beta, doktor gerek yok iki gun sonraya Cook iyi bir sonuc dedi, ikincisini çarşamba gunu istedi, esim kağıdı elime verir vermez görünce ilk söylediğim sey allahım sen bu duyguyu hepimize yaşat ne olur dedim...dualarım sizinle...inşallah keseyi görmek ve sonunu güzel görüp bebegi kucağıma almak nasip olur...5 aylık kaybettiğim oğlum cennetinden annesine kardes ya da kardesler yolladı inşallah...dilerim bu sefer bu mutlu yolculuk yarım kalmaz...dualarım sizinle, sizinkide benimle :))
canımmmm o kadar mutlu oldum kı anlatamamm hadı gözumuz aydın senınle actık hamıs haberlerımızı ınsallah gerısı de gelecek :) bebısımıze ıyı bak dıkkatlı ol dınlen bol bol :) cok cok opuyorum senı ve tekrar tebrık edıyorummmmmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Kızlar 16 tane yumurta toplandı. Sonuç yarın belli olacak. Sizlerden ne haber?
ınsallah cok guzel sonucların olacak yarın canım. ınsallah hepsıde kalıtelı kalıtlı embrıyolar olusturur :)
kızlar ben geldım bugun opum vardı veee 19 yumosum toplandı:nazar:

masallah sana ınsallah yarın embrıyolarının guzel haberlerını de alırız canım :)

lilymeredin cook sevindim tebrik ederim biliyordum senden guzel haberler alacagimizi:) okudugumda da gozlerim doldu inan. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah.darisi hepimize diyorum:)

bende muhakkak bu duayı okuyucam inş.hamile olabilirim..çok teşekkür ederim..bide ben bu hafta 500 yasin duası okutturdum sizde okutun muhakkak.allah nasip edicek inanıyorum

Canım inşallah güzel haberlerini alacağız...

Canım benim cok tesekkurler, inşallah oyleyimdir,ben artık dereyi görmeden paçalarımı sivamiyorum :) Meryem süresini biliyorum okudum yine okurum canım, sagol...seninde hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah...

Çok sevindim okumana,mucize yaratan bir duadır..

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 agustos test günü:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]reglyni bekliyor[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]

[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

ececiğim topiğiniz ve ilk hamileniz hayırlı olsun canım...
yalnız tabloda gizems 2 kez var...
bir de istersen nicklere göre alfabetik sıraya diz tablondakileri daha kolay oluyor o zaman nicke göre aramak canım benim...ben temmuz topiğindenim..siz bilirsiniz..naçizane bir öneriydi sadece bitanem...

Tey tey tey tey tey tey :))) dondurulmuşlarla umudunuz olayım inşallah :))) 11.gün; 142.47 çıktı beta, doktor gerek yok iki gun sonraya Cook iyi bir sonuc dedi, ikincisini çarşamba gunu istedi, esim kağıdı elime verir vermez görünce ilk söylediğim sey allahım sen bu duyguyu hepimize yaşat ne olur dedim...dualarım sizinle...inşallah keseyi görmek ve sonunu güzel görüp bebegi kucağıma almak nasip olur...5 aylık kaybettiğim oğlum cennetinden annesine kardes ya da kardesler yolladı inşallah...dilerim bu sefer bu mutlu yolculuk yarım kalmaz...dualarım sizinle, sizinkide benimle :))

Canım zaten dün gece benim içime doğmuştu...söylemiştim sana da...
Allah sağlıkla seni bebişine kavuştursun.AMİN...

Sagol canım,inşallah hepimiz sag salim kucağımızda görürüz...benim dondurulmuslarla oldu evet hem de Mart'ta dondurulmuslardi, ben dondurulmuslarla sansin daha fazla olacağına hep inananlardanim,bu konuyu cok araştırdım cok yazı okudum,donmuş ya da donmamış herkesin göbeği bebek dolsun inşallah :)) seninde opunda bol şans canım...hayırlı haberlerle inşallah

CANIM HAKLISIN,benim de dondurulmuşlarla transferim olacak...
inşallah hayırlı olur benim de....
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Kızlar 16 tane yumurta toplandı. Sonuç yarın belli olacak. Sizlerden ne haber?

Allah nazarlardan korusun bol bol kaliteli embriyonm olur inşallah..AMİN..

ironık masallah cnm senınde ıyıymıs..desene ıkımzde yarını beklıyoruz güzel bı bayrm hedıyesı alırız inş.:nazar:

Son düzenleme:

cnm içime dogmuş bak ben peşin peşin seni listede hamiş ilan etmiştim zaten.cnm çok sevindim sag saglim hayırlısıyla kucagına al cnm inşallah saglıkla büyüt hayırlı evlatlar olsun cnm

oh maşallah cnm çok ii kaliteli kaliteli olsunlar sım sıkı tutunsunlar cnm

hoşgeldin cnm seninde yumoş sayısı baya imiş valla maşalalh cnm sım sıkı tutunsunlar inşallah

kızlar merhaba benimde bugün kntrolüm vardı e2 m 400 küsür çıkmış 5. ğün bugün sizlerin e2leri nasldı ilk olanı yani?
dr rahim ii dedi şuanda gözüken 5-6 folekül var dedi.sizlerin kine göre şimdi sayı az geldi gözüme ama olsun artık :)

Back
X