Sen millete bakma canım ya sadece karnın var ikiz olmasına ragmen çok çok iyi bence benimde karnım büyük beni görende ayy karnın nekadar büyük yürüyen bomba diyolar hiç takmıyorum desinler BOŞVER CANIM BENİM YA :)
Valla kızlar geçen başıma geleni söyleyim. Kardeşimle resim çekinmiştik bebeklerle alakalı size de gönderirim. facebook da yayınladık. Gerzeğin bir tanesi altına üzgün surat koymuş. Dedim ki hayırdır neye üzüldün. Söylersem bu seferde sen üzülürsün. Şimdi hayatımızda bile böyle embesiller varken başkalarının söylediği çok önemli olmuyor. malumunuz kilo aldım yanaklarım doldu. Vücudum irileşti. Sebep.. Çünkü hamileyim. Ben boyu uzun bir insan da değilim 1,65.. Yani kiloyu cuk diye gösteriyorum. Bazı gerzekler bunu farkedemiyor. Yani öyle güzel bir resmin altına böyle öküzce bir yorum yapılır mı? Arkadaşa direkt yazdığım. Beni yorma sil kendini yoksa çok pis sileceğim seni. Angutsan cinslerinle takıl dedim.
Buyrun milleti hüzne boğan resmimiz....
Eki Görüntüle 687099
ayy ne guzel minigini goreceksinn.. Hani biz konusmustuk yaa benimde ozamanlar olacakdiye..Dr. erken diye biraz daha salladibeni benim daha 2 haftam var..Ve gecmiyo zaman yaaSenin icin cok sevinip cok heyecanlandim valla..Hadi insallah guzel haberlerle gell.. Biz heyecanla bekliyoruz siziiii :)
Bana da diyorlar dogum yakın mı diye..canım cok sıkılıyor cok mu kilo aldım acaba diye.ama doktorum normal oldugumu soyluyor.gıcık insanlar iste nolcakk
Valla kızlar geçen başıma geleni söyleyim. Kardeşimle resim çekinmiştik bebeklerle alakalı size de gönderirim. facebook da yayınladık. Gerzeğin bir tanesi altına üzgün surat koymuş. Dedim ki hayırdır neye üzüldün. Söylersem bu seferde sen üzülürsün. Şimdi hayatımızda bile böyle embesiller varken başkalarının söylediği çok önemli olmuyor. malumunuz kilo aldım yanaklarım doldu. Vücudum irileşti. Sebep.. Çünkü hamileyim. Ben boyu uzun bir insan da değilim 1,65.. Yani kiloyu cuk diye gösteriyorum. Bazı gerzekler bunu farkedemiyor. Yani öyle güzel bir resmin altına böyle öküzce bir yorum yapılır mı? Arkadaşa direkt yazdığım. Beni yorma sil kendini yoksa çok pis sileceğim seni. Angutsan cinslerinle takıl dedim.
Eki Görüntüle 687099
Kızlar sonuçlarım çıktı. Kan ve idrar sonuçlarımız iyi.Acık demirimiz düşükmüş. Şeker yüklememize gelince ilk sonuç 96 ikincisi 153 çıktı. 100 gr daha yüklenicekmiş. Acık şekerimiz var galiba çok değil dedi ama yinede yüklücekler
ay canım hadi gözün aydın korkma çok değil 153 kuzenimin 159 çıktı 100 yaptılar normal çıktı darısı benim başıma artık
Kızlaaarr hayatımda hiç bir duygumu dışa vurarak yaşamadım ben. Ne heyecanımı, ne sevindimi, ne üzüntümü ne de kalp kırıklığını.. Hele endişelerimi hiç belli etmedim. Taaaa ki bu topik kurulana sizlerle tanışana kadar. Başıma birşey geldiğinde iyi ya da kötü birşey yaşadığımda elim hemen pc ye gidiyor kızlarla da paylaşayım diye. Hastaneye gideceğim çıkmadan size yazıyor oldum. Desteğiniz, paylaşımınız, hiç tanımadığınız birilerini merakınız öyle güzel ki. farketmeden sevgi ve dostluk dağıtıyorsunuz ertrafınıza. İnanın sizinle paylaştığım şeyleri kendi ailemle bile paylaşmıyorum. Dedim ya hiç yapmazdım zaten. Duyguları belli etmek zayıflıktı benim için ne yapayım öyle yetiştirildim. Sizin ilginiz sayesinde insan olduğumu yaşadığım duyguların doğal ve insani şeyler olduğunu hatırladım.
Her birinize tek tek sonsuz teşekkür ediyorum. Benim için endişelendiniz, benimle sevindiniz, benimle üzüldünüz belki benimle ağladınız hatta iyi haberleri alınca benimle rahatladınız. Allahıma her gün sizlerle bir arada olduğum için sizleri tanıma fırsatı yarattığı için teşekkür ediyorum. Hepiniz 3 kişilik seviliyorsunuz unutmayın
Eki Görüntüle 687099
Kızlar sonuçlarım çıktı. Kan ve idrar sonuçlarımız iyi.Acık demirimiz düşükmüş. Şeker yüklememize gelince ilk sonuç 96 ikincisi 153 çıktı. 100 gr daha yüklenicekmiş. Acık şekerimiz var galiba çok değil dedi ama yinede yüklücekler
ay canım ya beklemek çok zor bir an önce kurtulmak istiyorum bu testlerden artık
aman boşver hayatım ben çok memnunum vallahi göbeğimden :) çok yakıştı maşallah hepimize
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın:)))))) maşallah canım çok şekersiniz pozlarada bayıldım bu arada
Ya gercekten bunu sana yazan kisinin zekasini dusunuyorumda yazik ona 0-4 yas arasi saniyorum..MALLL !! Senin karnin ikiz gibi bile gorunmuyo ve masallah ne kadar tatli cikmissiniz..Kardesinde cok sirin ogluslarinda :)Hem Bencede ilk paylastigin resimlerine gore hamilelik sana yakismis :)
benim idrarımda enfeksiyon çıktı. wbc 10.9 lökosit miktarı 28....
doktor monurol diye bi ilaç verdi,
bu ilacı kullanan var mı ya da sizin wbc değerleriniz kaç? lökosit miktarınız kaç?
Kızlarrr gobek fıtıgı olmusumm(( annem de kız kardesime hamileyken olmustu.az once karnımı kremlerken annem gordu.onumuzdeki hfta doktora gidip sorcam anneminki dogumdan sonra gecmisti gerci
Canım ben kullandım malum idrar yolu enfeksiyon manyağı idim bir aralar. Monurol gebelikte kullanılabilecek bir ilaç ama verirken doğru kullanışı söylemiyorlar. Gece yatmadan önce iç. Çünkü yemeklerden sonra içinde sindirim sistemine karışıyor ilaç ve bir etkisi olmuyor. Ama yatmadan önce içince sindirim sistemin yani midende sindirilecek birşey olmadığı için ilaç böbreklerden süzülerek mesaneye doluyor o zaman faydasını görürsün. Ama bu ilaç o kadar lökositin tek başına geçmesinde yeterli değil. Benim lökosit miktarim 15 di. wbc yi hatırlamıyorum. Bence antibiotikte vermeliydi. Bol su iç.. Bende hala lökosit var ama bol su içtiğim için ilerleyemiyor. Malum 40 kere wc ye gidiyorum gün içinde. Ama endişelenme. Monurol bebeklere zararsız bir ilaçtır. Plasentayı geçmiyor.
Kızlarrr gobek fıtıgı olmusumm(( annem de kız kardesime hamileyken olmustu.az once karnımı kremlerken annem gordu.onumuzdeki hfta doktora gidip sorcam anneminki dogumdan sonra gecmisti gerci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?