Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Şimdi anladığım kadarıyla herkes etraftan birşeyler işitmiş. Yürüyen Bomba, Dev Anası gibi. Bunları söyleyenlerin çocukları var mı merak ettim :)

Kızlar sonuçlarım çıktı. Kan ve idrar sonuçlarımız iyi.Acık demirimiz düşükmüş. Şeker yüklememize gelince ilk sonuç 96 ikincisi 153 çıktı. 100 gr daha yüklenicekmiş. Acık şekerimiz var galiba çok değil dedi ama yinede yüklücekler

Maşalllah canım fıstık gibisin sanırım seni kıskananlar vaaaaa:)))

ay canım ya beklemek çok zor bir an önce kurtulmak istiyorum bu testlerden artık

Bana da diyorlar dogum yakın mı diye..canım cok sıkılıyor cok mu kilo aldım acaba diye.ama doktorum normal oldugumu soyluyor.gıcık insanlar iste nolcakk

aman boşver hayatım ben çok memnunum vallahi göbeğimden :) çok yakıştı maşallah hepimize

kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın:)))))) maşallah canım çok şekersiniz pozlarada bayıldım bu arada

Son düzenleme:

ay canım hadi gözün aydın korkma çok değil 153 kuzenimin 159 çıktı 100 yaptılar normal çıktı darısı benim başıma artık

ay canım hadi gözün aydın korkma çok değil 153 kuzenimin 159 çıktı 100 yaptılar normal çıktı darısı benim başıma artık

İnşallah canım sınır 140'mış. Benimki de biraz yüksek işte umarım yüksek çıkmaz. Darısı senin başına tatlım seninde güzel güzel haberlerini bekliyoruzzzz.)

Valla dolu dolu okudu gözlerim:)) Aynı duygular paylaşmak çok güzel. Bende eskiden öyleydim üzüntümü mutsuzluğumu belli edemezdim ağlayamazdım bile ama şimdi öyle değil ne olursa belli ediyorum üzüntü sevinç endişe ne varsa.İçime atmak bana yaramıyor tatlım. Evet böyle bir platformda bilgi alışverişi yapmak, birbirimize destek, üzüntümüzü sevinçlerimizi paylaşmak çok güzel. bizde seni seviyoruz:)))

Ya gercekten bunu sana yazan kisinin zekasini dusunuyorumda yazik ona 0-4 yas arasi saniyorum..MALLL !! Senin karnin ikiz gibi bile gorunmuyo ve masallah ne kadar tatli cikmissiniz..Kardesinde cok sirin ogluslarinda :)Hem Bencede ilk paylastigin resimlerine gore hamilelik sana yakismis :)

Canım çok yüksek değil biraz dikkat edersen sorun olacağını düşünmüyorum. Bakalım 100 lük nasıl geçecek. Ama diğer sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim :) Maaşallah

benim idrarımda enfeksiyon çıktı. wbc 10.9 lökosit miktarı 28....
doktor monurol diye bi ilaç verdi,
bu ilacı kullanan var mı ya da sizin wbc değerleriniz kaç? lökosit miktarınız kaç?

Ahhahaha yerimiz dardı. Annemin kantindeydik. Geniş olsa sen pozları o zaman gör :)

Kızlar annem profesyonel makina almış :) Canım yaaa doğumda çekilirim diye :) Şimdi el koyacağım makineye siz pozları o zaman görün..

benim idrarımda enfeksiyon çıktı. wbc 10.9 lökosit miktarı 28....
doktor monurol diye bi ilaç verdi,
bu ilacı kullanan var mı ya da sizin wbc değerleriniz kaç? lökosit miktarınız kaç?

Canım ben kullandım malum idrar yolu enfeksiyon manyağı idim bir aralar. Monurol gebelikte kullanılabilecek bir ilaç ama verirken doğru kullanışı söylemiyorlar. Gece yatmadan önce iç. Çünkü yemeklerden sonra içinde sindirim sistemine karışıyor ilaç ve bir etkisi olmuyor. Ama yatmadan önce içince sindirim sistemin yani midende sindirilecek birşey olmadığı için ilaç böbreklerden süzülerek mesaneye doluyor o zaman faydasını görürsün. Ama bu ilaç o kadar lökositin tek başına geçmesinde yeterli değil. Benim lökosit miktarim 15 di. wbc yi hatırlamıyorum. Bence antibiotikte vermeliydi. Bol su iç.. Bende hala lökosit var ama bol su içtiğim için ilerleyemiyor. Malum 40 kere wc ye gidiyorum gün içinde. Ama endişelenme. Monurol bebeklere zararsız bir ilaçtır. Plasentayı geçmiyor.

Kızlarrr gobek fıtıgı olmusumm (( annem de kız kardesime hamileyken olmustu.az once karnımı kremlerken annem gordu.onumuzdeki hfta doktora gidip sorcam anneminki dogumdan sonra gecmisti gerci

Kızlarrr gobek fıtıgı olmusumm (( annem de kız kardesime hamileyken olmustu.az once karnımı kremlerken annem gordu.onumuzdeki hfta doktora gidip sorcam anneminki dogumdan sonra gecmisti gerci

allah allah geçmiş olsun canım da nasıl anladın fıtık olduğunu göbek dışarı mı fırlıyor

Evet canım gobek deligim dısa dogru .ben hamilelikten sanıyordum annem dedi fıtık bu diye.dokununca igne batmıs gibi acıyor.insallah sizlerde olmaz

çok çok çok çok teşekkür ederim..Allah razı olsun Gökçecim.özelden de bişi yazıcam.bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…