Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bazı doktorlar 50 lik yüklemeleri tok karna yapıyor canım.. Tokluk şekerine bakacak demek ki..

şu ayrıntılıyı da şekeri de hayırlısıyla atlatalım yüreğimizi ağzımıza getirecek bişey kalmıcak inşallah... keyifli keyifli beklemeye sıra gelicek

Son düzenleme:
kızlar.merabalar.nasılsınız.ben.kızımın.tekmelerini.artık.yoğuuun.şekilde.hissediyorum.hiç.durmuyo.miniğim.mşlh

slm kızlar nasıl gidiyo anneliğe adımlar. ben bir an önce çanta hazırlamak istiyorum sabırsızlanıyorum bu arada ben de şeker yüklemesi için gitcem inşallah her şey yolunda olur herkesi rabbim kolay kurtarsın

bu arada özelde şeker yüklemesi yapanlar var mı? ücretleri nekadar?

Canım ben Medical Park bahçelievler de yaptırdım. SGK yok benim. GS Bonusla anlaşması varmış. Yanlış hatırlamıyorsam şeker yüklemesi, kan ve idrar tahliline 160 TL falan verdim. Ama dediğim gibi GS Bonus Kredi kartı fiyatı.

slm.canım.bende.senin.gb.sabırsızlanıyorum.herşeyini.alsam.yıkasam.hazır.beklesem.diyebende.ayrıntılıya.gitçem.işlh.haftaya

Merhaba hanımlar şeker testlerim bitti sınır 145 benim 140 çıktığı için 2 haftalık diyet verdi 2 hafta sonra yükleme alıcam kolestrol sınır 200 benim 265 diyet verdiler neysem artık allah beterinden saklsın diyorum.. herkese bol sağlıklı testler diliyorumm

Kızlar hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Şunu öğrendim;hamileyken ilk çıkan sonucun 2 katına kadar normal görülebiliyormuş.Yani benim ilk 87 çıkmıştı ya doktor bunu 174'e kadar normal sayabiliyormuş.Pazartesi gideceğim bakalım neler söyleyecek...
Bİrde kimimiz aç karna kimimiz tok karna gidiyor.Çok enteresan değil mi
Bana verdikleri glikoz bildiğin sulandırılmış şeker.Hiç öyle ekşi tadı falan yok.O yüzden limon götüreceğim.
İmkansız herhalde ilk diker dikmez içebilmem...
Yani kızlar o kadar çok değişken faktör var ki...Pazartesi umarım güzel şeyler yazabilirim sizlere....

Canım Allahın izniyle iyi haberleriniz bekliyoruz..

Bugün ayrıntılısı ve şeker yüklemesi olan arkadaşlarımmmm. Hadi ama haberlerinizi bekliyoruzzzz..

Bugün ayrıntılısı ve şeker yüklemesi olan arkadaşlarımmmm. Hadi ama haberlerinizi bekliyoruzzzz..

canım ben anca yazabildim. izmire git gel derken yorgun düştük ailecek. anca yeni yeni toparlanabiliyorum. haftasonu ayrıntılım vardı. çok şükür bebişimizde sağlık sorunları çıkmadı.her şeyi çok iyi dedi. ama kilosu 24 haftalık bir bebeğe göre düşükmüş. 515 gram. zaman ilerledikçe bu fark daha da artarmış. öyle olursa şayet bebeğimizin prematüre olma durumu var sanırım. senin yapacağın bir şey yok, elinden geleni yapıyorsun, plasentayla alakalı bir durum dedi.
o gün baya üzüldüm açıkçası. farketmesem de bebişimiz baya etkilenmiş heralde,gün boyunca kasıklarımda ağrı oldu ve hiç hareket etmedi. ama kendimi düşününce belki bana çekmiştir diye düşünerek teselli buluyorum kendi kendime. 2.5 kilo doğmuşum ben de. umarım ilerleyen dönemlerde bi sorun çıkmaz

Merak etme cnm benimm .. Insallah oyle bir sey olmaz.Gor bak son zamanlarda nasil buyuyecek minik kuzunn.. Hem kucuk dogsa bile, kucuk bebekler , normal dogan bebeklere gore daha cabuk kilo aliyorlar ve benim gozlemim daha direncli oluyorlar..

Sevgili arkadaşlar geçiyordum uğradım bir slm vereyim dedim... 2013 eylül annesiyim 18 haftalık hamileyim hepimize Allah hayırlısıyla minnoşlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize sevgiler::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…