guzel anneler merhaba...benimde 29 nisanda şeker yüklemem doktorum 50 lik yapcaz aç gelmene gerek yok dedi ..kafam karıştı hepiniz aç gitmişsiniz benim doktor neden tok gelebilirsin dedi , önemli olan tokluk sekerimi acaba?
Maşalllah canım fıstık gibisin sanırım seni kıskananlar vaaaaa:)))
gokscum..
arkdaşlarından arkadaşımıza tüpçüler olarak oy istiyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
yemek PORTAKALLI PIRASA VE TEL ŞEHRİYELİ TAVIKLI SALATA
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDENNNN
bu arada özelde şeker yüklemesi yapanlar var mı? ücretleri nekadar?
gokscum..
arkdaşlarından arkadaşımıza tüpçüler olarak oy istiyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
yemek PORTAKALLI PIRASA VE TEL ŞEHRİYELİ TAVIKLI SALATA
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDENNNN
slm kızlar nasıl gidiyo anneliğe adımlar. ben bir an önce çanta hazırlamak istiyorum sabırsızlanıyorumbu arada ben de şeker yüklemesi için gitcem inşallah her şey yolunda olur herkesi rabbim kolay kurtarsın
bu arada özelde şeker yüklemesi yapanlar var mı? ücretleri nekadar?
Kızlar hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Şunu öğrendim;hamileyken ilk çıkan sonucun 2 katına kadar normal görülebiliyormuş.Yani benim ilk 87 çıkmıştı ya doktor bunu 174'e kadar normal sayabiliyormuş.Pazartesi gideceğim bakalım neler söyleyecek...
Bİrde kimimiz aç karna kimimiz tok karna gidiyor.Çok enteresan değil mi
Bana verdikleri glikoz bildiğin sulandırılmış şeker.Hiç öyle ekşi tadı falan yok.O yüzden limon götüreceğim.
İmkansız herhalde ilk diker dikmez içebilmem...
Yani kızlar o kadar çok değişken faktör var ki...Pazartesi umarım güzel şeyler yazabilirim sizlere....
Bugün ayrıntılısı ve şeker yüklemesi olan arkadaşlarımmmm. Hadi ama haberlerinizi bekliyoruzzzz..
canım ben anca yazabildim. izmire git gel derken yorgun düştük ailecek. anca yeni yeni toparlanabiliyorum. haftasonu ayrıntılım vardı. çok şükür bebişimizde sağlık sorunları çıkmadı.her şeyi çok iyi dedi. ama kilosu 24 haftalık bir bebeğe göre düşükmüş. 515 gram. zaman ilerledikçe bu fark daha da artarmış. öyle olursa şayet bebeğimizin prematüre olma durumu var sanırım. senin yapacağın bir şey yok, elinden geleni yapıyorsun, plasentayla alakalı bir durum dedi.
o gün baya üzüldüm açıkçası. farketmesem de bebişimiz baya etkilenmiş heralde,gün boyunca kasıklarımda ağrı oldu ve hiç hareket etmedi. ama kendimi düşününce belki bana çekmiştir diye düşünerek teselli buluyorum kendi kendime. 2.5 kilo doğmuşum ben de. umarım ilerleyen dönemlerde bi sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?