Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bugün ayrıntılısı ve şeker yüklemesi olan arkadaşlarımmmm. Hadi ama haberlerinizi bekliyoruzzzz..

Ay canım ya heyecanla seni bekliyorduk. Hiç canını sıkma olurmu dua et önemli bişey olsa zaten seni yönlendirirler hem sınırın biraz üstünde değer. Yalnız ne demekmiş tatlım o? Şeker için sıkı bir diyete girmen lazım doktor yönlendirir muhakkak ilerde sıkıntı olmasın. Tatlı hamur işi vs yemek yok Rabbim hepimizin bebişini korusun..

Haftaya pazar günü yaptıracağım ancak o zaman söyleyebilrim

Bende bende maşallah onlara bana dokunuşunu her hissettiğimde elimde olmadan gülümsediğimi fark ettim :)

Bende oyle surekli elim karnimda :) Ve ben karnimin yamulmalarinida hissediyorum, goruyorum.Mesela genelde sag tarafimda yumru gibi duruyorr..En son kontrole gittigimde de oyleydi.Poposunu yaslamis karnima pasamm ohhh :) Ben her tekmede heycanlaniyorum ve esimin elini aliyorum koyuyorum karnima , esim bekliyo tik yok tam elini cekiyo cosuyo benim sipam :)
ayy yerim ben onun heryeriniii .. KArnimi sikmamak icin zor tutuyorum kendimi..:) Sag salim zamaninda gelselerde minciklasak soyle koklasakkk ooohhhh.. :) Ya simdiden kokusu burnumda tutuyo valla..annelik nasil birseymis yaa..Cok sukur rabbmee..Hepimizin yavrularini korusun insallah..

böbreğe giden kanalda tıkanıklık olabilirmiş canım pelvis genişliği buna işaret edermiş şekere sıkılmıyorum hiç diyetle kontrol altına alırım ama inşallah 15 gün sonra bu genişleme azalır yada ilerlemez ne diyim artık rabbim hayırlısını versin ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum inşallah birşey olmayacak

Kızlar ya göğsünüzün altında yanma gibi bişey oluyor mu? Benim nedense akşamları bir yanma hissi var sanki yara Olurda acır ya onun gibi midemde ekşiyo ağzına acı su geliyor acaba gastritim mi azdı yine:)

canım inşallah zaten o adamcağızda olmasaydı rahatlayamazdım eşimde kızıyor birşeyi yok onun boşuna üzülüp kızımıda üzüyosun diye ama elimde değil dua bekliyoruz hepinizden

canım bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor ve asitlenme fazlalaşıyor sizinkiler ikiz daha çok itmiştir yukarı olabilir gayet normal korkma

Anladım canım inşallah ilerlemez bende inanıyorum bebeklerimizin sağlıklı olduğuna işte annelik duygusu girdiya içimize insan telaş yapıyor evet canım bol bol dua edelim biz. Şeker dediğin gibi sıkı bir diyetle tamamdır :)

Canım benim ciddi birşey görseler müdahale etmezler mi? Bak amniyon sıvısı da iyimiş. Şu an için ölçüm dışında görünen bir sorun yok. Şekerini de diyetle dengeleyeceklerdir. Onlar çok sağlıklılar biz hep ölçümlerin gazabına uğruyoruz. Bak görürsün 15 gün sonra daha düşük sonuçlar alacaksın.

Ekşime ağıza gelme bende de oluyordu. Çözüm Gaviscon ve akşam geç saatte yemek yememek. Ben rahatladım valla.

Bu zamanlar normaldir cnm benimde ağrı değilde böyle bi doluluk hissi bi acıma vardı midemde şurup verdi dr günde 4 defa hemde

canım inşallah zaten o adamcağızda olmasaydı rahatlayamazdım eşimde kızıyor birşeyi yok onun boşuna üzülüp kızımıda üzüyosun diye ama elimde değil dua bekliyoruz hepinizden

Ahh canıımm etmez miyiz. Allahım sağlıklı sıhhatlı kucağımıza aldırsın...

inşallah kızlar ya dediğiniz gibi olur yükselmez bu değer off

bende gaviskon içiyorum. birden çok yediğinde, kızartma ve baharatlı şeyler yediğinde olur. bazen dayanamıyorum kızartma yapıyorum acısınıda çekiyorum istersen bi şişe gaviskon iç o zaman tınlamıyo bile. maden suyuda çok iyi geliyo.

benimde arasıra oluyo. çok yürüdüğüm yorulduğum zaman oluyo...

benimki ıslak gibi değil bildiğin sırıl sıklam oluyor.
ben 1-1,5 aydır günlük ped kullanıyorum.o derece yani.
hatta başka bişey mi sızıyor diye korkmaya başladım.
inşallah herşey yolundadır

Kızlar sağolun rahatlatınız beni benide çok yorulunca daha fazla oluyo mesela şu an evdeyim yok biraz gezmicem evde oturucam bakalım ne olucak ayy kızlar çok korkuyorum şöyle 35 haftaleri görsem rahatlıycam artık şekeri olan arkadaşlar korkmayın sizin benden çok çok düşük diyetle hallolur sıkmayın canınızı kızlar i kaç yerde hamileyken günlük ped kullanmayın diye okudum bbenimde böyle olunca kullandım bi kaç kez tahriş etti sonra okudum ki kullanmayın diyorlar

Bana kızartma yasak. O yüzden bazen kavurup üstüne domates sosu döküyorum

canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki ben... bizimde kalbimizde parlaklık görmüştü dr. ama 2li testler falan iyi çıktığı için takipte kalıcaz bir sorun teşkil etmiyor dedi. dedi ama ne kadar desede o korkuyu saldı içimize bir kere.. Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah bnmde 3 hafta sonra şeker yüklemesi var çok korkuyorum şimdiden çünkü yüksek çıkacağını hissediyorum
buarada ağlama canım ya moralini bozma kötü düşünme bende çok üzülüyorum ama sonuçta kesin olarak söyledikleri hiçbirşey yok zaten.. hem kötü birşey de söylemediler bize. sadece takip edicekleri değerlerimiz var. böyle düşün. dua et inşallah rabbim sağlık versin hepimizin bebeklerine.

Günlük ped konusunda katılıyorum. Ben kullanmıyorum. Akıntı veya herhangi bir ıslaklık farkedersem değişiyorum. Fark etmesemde sabah akşam değişiyorum zaten iç çamaşırımı.. Hiç barışamadık günlük pedle..

pedleri bende kullanmak istemiyorum. benim zaten cildim çok alierjik. gittim iççamaşır aldım bir sürü, bazen günde 2 değiştiriyorum. bide akıntım vardı enfeksiyon varmış, ilaç kullandım geçtişimdi akıntı. ozamanda çok rahatsız ediyodu.

o akıntı gibi bende de oluyor özellikle otururken oluyor ama her seferinde değil.. canım salgılarımız artıyor zaten normalden fazla olması da normaldir bence. sıkıntı yapma yani. bi tuhaflık olsa dr.a gittiğinde bilirdi dr. sonuçta belli aralıklarla çağırıyorşar.. ama bencede ped sağlıklı değil.. pamuklu iç çamaşırı stokla değiştir dur:)

akıntının enfeksiyon olduğunu nasıl anladın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…