Merak etme cnm benimm .. Insallah oyle bir sey olmaz.Gor bak son zamanlarda nasil buyuyecek minik kuzunn.. Hem kucuk dogsa bile, kucuk bebekler , normal dogan bebeklere gore daha cabuk kilo aliyorlar ve benim gozlemim daha direncli oluyorlar..
canım ben anca yazabildim. izmire git gel derken yorgun düştük ailecek. anca yeni yeni toparlanabiliyorum. haftasonu ayrıntılım vardı. çok şükür bebişimizde sağlık sorunları çıkmadı.her şeyi çok iyi dedi. ama kilosu 24 haftalık bir bebeğe göre düşükmüş. 515 gram. zaman ilerledikçe bu fark daha da artarmış. öyle olursa şayet bebeğimizin prematüre olma durumu var sanırım. senin yapacağın bir şey yok, elinden geleni yapıyorsun, plasentayla alakalı bir durum dedi.
o gün baya üzüldüm açıkçası. farketmesem de bebişimiz baya etkilenmiş heralde,gün boyunca kasıklarımda ağrı oldu ve hiç hareket etmedi. ama kendimi düşününce belki bana çekmiştir diye düşünerek teselli buluyorum kendi kendime. 2.5 kilo doğmuşum ben de. umarım ilerleyen dönemlerde bi sorun çıkmaz
Sevgili arkadaşlar geçiyordum uğradım bir slm vereyim dedim... 2013 eylül annesiyim 18 haftalık hamileyim hepimize Allah hayırlısıyla minnoşlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize sevgiler::))
Canım ya benimkilerden biri de 70 gr fazlaydı seninkinden geçen hafta çarşamba hiç öyle birşey demedi. Gayet iyi dedi. Bence çok az da değil kilosu ama ay başı tekrar gideceğim ben karşılaştıralım istersen..
gokscum..
arkdaşlarından arkadaşımıza tüpçüler olarak oy istiyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
yemek PORTAKALLI PIRASA VE TEL ŞEHRİYELİ TAVIKLI SALATA
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDENNNN
Canımmm sağlıkla kucağına alırsın inşşş... Minnoşun kız mı?
Canım hic takma kafaya dogumdan once alır almasa bile benim kız kardesim var suan 7 yasında :) o cok kucjk dogdu prematureydi 1800 gr. Dokunmaya korkardık ama sıpacık kırkı cıkınca bi tontos oldu 5 aylıkken falan oturturduk kolları bacakları bogum bogum olurdu kilodancanım ben anca yazabildim. izmire git gel derken yorgun düştük ailecek. anca yeni yeni toparlanabiliyorum. haftasonu ayrıntılım vardı. çok şükür bebişimizde sağlık sorunları çıkmadı.her şeyi çok iyi dedi. ama kilosu 24 haftalık bir bebeğe göre düşükmüş. 515 gram. zaman ilerledikçe bu fark daha da artarmış. öyle olursa şayet bebeğimizin prematüre olma durumu var sanırım. senin yapacağın bir şey yok, elinden geleni yapıyorsun, plasentayla alakalı bir durum dedi.
o gün baya üzüldüm açıkçası. farketmesem de bebişimiz baya etkilenmiş heralde,gün boyunca kasıklarımda ağrı oldu ve hiç hareket etmedi. ama kendimi düşününce belki bana çekmiştir diye düşünerek teselli buluyorum kendi kendime. 2.5 kilo doğmuşum ben de. umarım ilerleyen dönemlerde bi sorun çıkmaz
kızlar nasılsınız ben bugün dahileye gittim dr çok kafana takma en kötü insilün başlanır sorun olmaz dedi çok üzülmüştm
bide bişi sorucam kızlar benim çamaşırım sürekli ıslak gibi sizdede varmı aynı şikayet
kızlar nasılsınız ben bugün dahileye gittim dr çok kafana takma en kötü insilün başlanır sorun olmaz dedi çok üzülmüştm
bide bişi sorucam kızlar benim çamaşırım sürekli ıslak gibi sizdede varmı aynı şikayet
inşallah canım ya, biz de öyle düşünürek moralimizi bozmamaya çalışıyoruz.inşallah dediğin gibi olur. hatta muzlu sütü gece yatmadan önce içince direkt bebek kilo alıyormuş diye duydum. ben de o gün bugündür her gün muzlu süt yapıp içiyorum. görcez bakalım yakında ben mi kilo alıyorum yoksa bebiş mi :)
slm.canım.bende.senin.gb.sabırsızlanıyorum.herşeyini.alsam.yıkasam.hazır.beklesem.diyebende.ayrıntılıya.gitçem.işlh.haftaya
tamam canım karşılaştırırız. seninkiler ikiz olduğu halde benimkilerden fazlaymış bak. 1 tane bile ilaç kullanmıyorum, her şeyin doğalını yiyorsun gerek yok diyor. pazartesi tekrar gidicez şeker yüklemesi yapılıcak ama muayene etmez heralde. mayısın 11ine kadar beklicez artık
Doktorun psikolojik bozukluğuna uğradım henüz cinsiyetini bilmiyorum söylemiyorlar, başka bir doktora geçicem...
Merhaba arkadaşım sana şu şekilde bir şey söylemek isterim geçen ay kontrole gittiğimde bebeğim 464 gr dı dün gittiğimde bebeğim 861 grm olmuştu dr 1 hafta öndegidiyor dedi hatta bi baktım yanaklar maşallah tosuncuk olmuş .. ben bu geçen 1 ay içerisinde her sabah süt ve her gün muhakkak 1 tane muz yedim hiç aksatmadan...
bu arada özelde şeker yüklemesi yapanlar var mı? ücretleri nekadar?
kızlar.merabalar.nasılsınız.ben.kızımın.tekmelerini.artık.yoğuuun.şekilde.hissediyorum.hiç.durmuyo.miniğim.mşlh
kızlar günaydın hepinize dün bayağı bir yoğun gündü benim için moraller alt üst oldu
ilk önce detaylıya girdik herşeyimiz normal boyumuz kilomuz mide kalp kollar bacaklar amniyon sıvımız bu arada %95 kızım oluyor kesinleşti gibi son olarak söylediği şeyle dünyamız başımıza yıkıldı böbrek pelvisinde genişleme gördü sağ böbrek 6mm sol böbrek 6,5 mm (5 mm sınırmış) ne olduğunu sorduk çok korkulacak birşey değil ama takip etmemiz lazım dedi 10 mm yi aşmaması lazım dedi 15 gün sonraya tekrar randevu verdi şekerimiz açlık 108 tok 2 saat sonra 171 çıkınca endokrine yolladı ağlayarak gittim endokrin doktoruna Allah bin kere razı olsun çok iyi bir doktordu neden ağladığımı sordu anlattım raporuda verdim eline baktı korkma amniyon sıvısı yeterli 2 li taramanda iyi ense kalınlığıda dedi eğer amniyon sıvısı az olsaydı kork derdim bebek idrarını yapamıyor derdim dedi belki bebek idrarını yapmamıştır daha ondan böyle çıkmıştır ama takip edelim tabi dedi ama tatmin olamadım tabi anne yüreği kötü oldum bana kıyak yaptı saolsun çok şeker ölçüm cihazı yazdı raporlu olarak diyabet eğitim hemşiresine ve diyetisyene çıktım hergün ölçüm yapıp yazıcam 15 gün sonra tekrar gideceğim dua edin kızlar bebeğimin böbreklerinde birşey olmasın dünden beri çok ağladım bu arada elimize cd verdiler etli kanlı canlı gördüm yavrumu elime alıp alıp izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?