Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Benimde oluyo cnm..Ben daha 12 haftalikken basladi mide yanmalarim..Dr.a soyledim erken ama renni kullanabilirsin dedi.Bende surup icemedigim icin hap kullaniyorum..gunde 3-4 tane aliyorum bazen Ejderha gibiyim cunku..agzimdan alev cikacak diye dusunuyorum bazen.Ve benim gun icerisinde surekli oluyo sadece aksam olsa keske

canım inşallah zaten o adamcağızda olmasaydı rahatlayamazdım eşimde kızıyor birşeyi yok onun boşuna üzülüp kızımıda üzüyosun diye ama elimde değil dua bekliyoruz hepinizden

Biz hepimiz 2 kisilik , 3 kisilik dua ediyoruz..Hele bu duygularimizi minklerimiz hissedip onlar da dua ediyorlardir diye dusunuyorum ben..Hem onlar melek olduklari icin dualari daha etkili olur bence :)

Sen hic merak etme annesi..Sadece kendini uzme ve hissettirme minik kizinada... :) Babasi hakli bak :)

bende şu gripten kurtulamadım bi türlü kızlar ama bgn kendimi daha iyi hissediyorum. ilaçsız atlatıcam çok şükür. yanlız akıntı demişken grip olduğumdan beri akıntımda biraz renk koyulaşması oldu.. idrarımda da.. çok su içemedim ondan mı acaba? hergün 2 lt içiyordum şimdi 1 en fazla 1-5 içebiliyorum çünkü yutkunurken boğazım ağrıyor. gribim öksürüğe çevirdi. o minicik yavrucum içerde ne hallerdedir kim bilir. öksürmekten kaburgalarımın altından ağrılar giriyor. bide hapşırıken ve öksürürken mide ve karın kaslarım çok kasıldığı için biraz sıkışıyor sanırım:)

Bakim bende deniyim gaviSkonu normalde gastritim vardı şu sıra azdı yemeklerde alakalı olabilir tabi evet ya maden soyunu alışkanlık haline getirmem lazım

Ben gunluk ped neden kullanilmamali ? Bebege zarar mi veriyo ? ..Calissirken camasir degstirmek zor oluyo Bende surekli ped degistiriyorum.Gunde 3 -4 kere..

Yok canım benim genelde akşamları özellikle de yatarken rahatsız ediyor. Bu şikayetime rağmen yemeğe geldim şimdi bide baktım kızartma eee canım çekti bol yoğurt döküp yedim valla ohh mide fenaolacak akşam :) dikkat etmek lazım canım

Geçmiş olsun canım aman dikkat et. Bak suyla çok alakalı bol su içtiğinde idrarın rengi baya acık oluyor ama az içince öyle değil.bebeşinin keyfi yerindedir canım sen merak etme:)

akıntının enfeksiyon olduğunu nasıl anladın canım

benim hamileliğin başından beri vardı bende hamilelikten zannediyordum. hatta geçenlerde yazdım buraya akıntılarınıza dikkat edin diye. tesadüfen başka bi şikayetim oldu alttan muayene ederken mantar gibi akıntın var dedi. fitil yazdı ikitane oluyo ya 3-4 gün arayla atıyosun. kullandım geçti şimdi

Ben gunluk ped neden kullanilmamali ? Bebege zarar mi veriyo ? ..Calissirken camasir degstirmek zor oluyo Bende surekli ped degistiriyorum.Gunde 3 -4 kere..
bebekle alakası yok bazı kadınlarda enfeksiyona yol açabiliyo yada cildi alerjik tepki verebiliyo. sende problem olmuyosa kullanmaya devam et. zaten sık değiştirince bişey olmaz. uzun süre tutma.

canım bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor ve asitlenme fazlalaşıyor sizinkiler ikiz daha çok itmiştir yukarı olabilir gayet normal korkma

Evet canım onunda etkisi var sanırım midede çoşunca ikisi birleşti ortaya karışık bişey çıktı:) hepsine miniklerimiz için katlanıcaz..

Evet herkesin hemen hemen aynı şikayeti var normal demekki yok canım ben geç vakitte yemiyorum meyveyle sütle idare ediyorum

kızlar bu zaten gebelik reflüsü. hamilelik kasları gevşetiyo. miğde kapakçığıda gevşiyo, bebek büyüdükçe miğdeyi yıkarı itiyo, miğde asitide gevşeyen kapaktan içeri sızıyo. bundan kaçarımız yok ama hafifletmemiz mümkün. doğuma yakın dahada azıyomuş.

Çok geçmiş olsun canım...Bebişini merak etme o iyidir ve sıcacıktırrr içeride
Bol meyve ve tavuk suyu çorba iç...İdrarının renginden bellidir zaten bence suyu çoğalt...
Çabuk geçer inşallah...

Evet bandede var aynı sorun akıntı ve sürekli ıslaklık hissi ..günlük ped kullanmama rağmen bazen camasırım bile ıslanıyor....gelecek hafta gitcem doktora o zaman
sorcam ...belkide mantardır

Canımmm benmi kaçırdım yoksa sen mi yazmadın ama o parlaklık konusunda korkmana gerek yok için rahat olsun...
Ben Temmuzda da yazıyorum ve okuyorum...Orada da çokça okumuştum bu parlaklık olayını...
İçin rahat olsun yani...

Bende 9 ay ped kullanmaktan kurtuldum derken daha hiç çıkartmadım desem yeridir..
Çünkü hamileliğimin başından beri vajinal progestan kullanıyorum...Geçen ay 2 ye düşürdü dr.um ve gün içinde ara ara geri geliyor...
Dakika başı çamaşır değiştirememkiiii :)
Ped hayatımı kurtardı ve sık sık değiştirdiğim için hiç bir sorunla karşılaşmadım açıkçası...
İdrar tahlilim her ay düzenli yapılıyor ve sorun yok yani....

ben ayın 24ünde detaylı ultrasona giricem...detaylıya girmeden önce kendi doktorum dediki şuanda bebeğin herşeyi normal ama detaylı ultrasonda doktor seni böbreğiyle ilgili korkutabilir sakın korkmayın dedi...çünkü böbreğin ölçümünü yaparken akademik dille bişeyler anlattı biraz fazla çıkıyormuş...merak etme sakın...ben şimdi gidince banada öyle derse korkmıycam çünkü önceden doktorum uyardı beni...

Maşallah tosuncuğaaa

Canımmm içini rahat tut ve arkadaşların yorumlarınada tamamen katılıyorum..
Bak ne kadar güzel anlatmış diğer doktor...Belki sıkışmıştır kızın daha yapmamıştır tuvaletini...
Hepimizin zaman içinde başına mutlaka birşeyler geldi kah üzüldük kah sevindik seninde zaman bu zamanmış diyelim...
İçin rahat olsun bence sapasağlammm cici bir kızın olacakkk

Çiçekcim korkma 15gün sonra görüceksin herşey yolunda olucak dedikleri gibi idrarını yapmamışdır tam da oana denk gelmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…