Kızlar ya göğsünüzün altında yanma gibi bişey oluyor mu? Benim nedense akşamları bir yanma hissi var sanki yara Olurda acır ya onun gibi midemde ekşiyo ağzına acı su geliyor acaba gastritim mi azdı yine:)
canım inşallah zaten o adamcağızda olmasaydı rahatlayamazdım eşimde kızıyor birşeyi yok onun boşuna üzülüp kızımıda üzüyosun diye ama elimde değil dua bekliyoruz hepinizden
Günlük ped konusunda katılıyorum. Ben kullanmıyorum. Akıntı veya herhangi bir ıslaklık farkedersem değişiyorum. Fark etmesemde sabah akşam değişiyorum zaten iç çamaşırımı.. Hiç barışamadık günlük pedle..
bende gaviskon içiyorum. birden çok yediğinde, kızartma ve baharatlı şeyler yediğinde olur. bazen dayanamıyorum kızartma yapıyorum acısınıda çekiyorumistersen bi şişe gaviskon iç o zaman tınlamıyo bile. maden suyuda çok iyi geliyo.
Kızlar sağolun rahatlatınız beni benide çok yorulunca daha fazla oluyo mesela şu an evdeyim yok biraz gezmicem evde oturucam bakalım ne olucak ayy kızlar çok korkuyorum şöyle 35 haftaleri görsem rahatlıycam artık şekeri olan arkadaşlar korkmayın sizin benden çok çok düşük diyetle hallolur sıkmayın canınızı kızlar i kaç yerde hamileyken günlük ped kullanmayın diye okudum bbenimde böyle olunca kullandım bi kaç kez tahriş etti sonra okudum ki kullanmayın diyorlar
Benimde oluyo cnm..Ben daha 12 haftalikken basladi mide yanmalarim..Dr.a soyledim erken ama renni kullanabilirsin dedi.Bende surup icemedigim icin hap kullaniyorum..gunde 3-4 tane aliyorum bazenEjderha gibiyim cunku..agzimdan alev cikacak diye dusunuyorum bazen.Ve benim gun icerisinde surekli oluyo sadece aksam olsa keske
bende şu gripten kurtulamadım bi türlü kızlar ama bgn kendimi daha iyi hissediyorum. ilaçsız atlatıcam çok şükür. yanlız akıntı demişken grip olduğumdan beri akıntımda biraz renk koyulaşması oldu.. idrarımda da.. çok su içemedim ondan mı acaba? hergün 2 lt içiyordum şimdi 1 en fazla 1-5 içebiliyorum çünkü yutkunurken boğazım ağrıyor. gribim öksürüğe çevirdi. o minicik yavrucum içerde ne hallerdedir kim bilir. öksürmekten kaburgalarımın altından ağrılar giriyor. bide hapşırıken ve öksürürken mide ve karın kaslarım çok kasıldığı için biraz sıkışıyor sanırım:)
akıntının enfeksiyon olduğunu nasıl anladın canım
Ekşime ağıza gelme bende de oluyordu. Çözüm Gaviscon ve akşam geç saatte yemek yememek. Ben rahatladım valla.
bebekle alakası yok bazı kadınlarda enfeksiyona yol açabiliyo yada cildi alerjik tepki verebiliyo. sende problem olmuyosa kullanmaya devam et. zaten sık değiştirince bişey olmaz. uzun süre tutma.Ben gunluk ped neden kullanilmamali ? Bebege zarar mi veriyo ? ..Calissirken camasir degstirmek zor oluyoBende surekli ped degistiriyorum.Gunde 3 -4 kere..
canım bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor ve asitlenme fazlalaşıyor sizinkiler ikiz daha çok itmiştir yukarı olabilir gayet normal korkma
Evet herkesin hemen hemen aynı şikayeti var normal demekki yok canım ben geç vakitte yemiyorum meyveyle sütle idare ediyorum
bende şu gripten kurtulamadım bi türlü kızlar ama bgn kendimi daha iyi hissediyorum. ilaçsız atlatıcam çok şükür. yanlız akıntı demişken grip olduğumdan beri akıntımda biraz renk koyulaşması oldu.. idrarımda da.. çok su içemedim ondan mı acaba? hergün 2 lt içiyordum şimdi 1 en fazla 1-5 içebiliyorum çünkü yutkunurken boğazım ağrıyor. gribim öksürüğe çevirdi. o minicik yavrucum içerde ne hallerdedir kim bilir. öksürmekten kaburgalarımın altından ağrılar giriyor. bide hapşırıken ve öksürürken mide ve karın kaslarım çok kasıldığı için biraz sıkışıyor sanırım:)
kızlar nasılsınız ben bugün dahileye gittim dr çok kafana takma en kötü insilün başlanır sorun olmaz dedi çok üzülmüştm
bide bişi sorucam kızlar benim çamaşırım sürekli ıslak gibi sizdede varmı aynı şikayet
canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki ben... bizimde kalbimizde parlaklık görmüştü dr. ama 2li testler falan iyi çıktığı için takipte kalıcaz bir sorun teşkil etmiyor dedi. dedi ama ne kadar desede o korkuyu saldı içimize bir kere.. Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah bnmde 3 hafta sonra şeker yüklemesi var çok korkuyorum şimdiden çünkü yüksek çıkacağını hissediyorum
buarada ağlama canım yamoralini bozma kötü düşünme bende çok üzülüyorum ama sonuçta kesin olarak söyledikleri hiçbirşey yok zaten.. hem kötü birşey de söylemediler bize. sadece takip edicekleri değerlerimiz var. böyle düşün. dua et inşallah rabbim sağlık versin hepimizin bebeklerine.
Canim benimde var islakligim ama ben duzenli olarak gunluk ped kullaniyorum.. Sari veya kotu kokulu olmadigi icin korkmuyorum...Senin daha coksa islakligin amniyon sivisi oldugunu sanmiyorum hic.Oyle olsa dr.lar direk soylerler..Artik her kontrolde aciklik ve suyumuzuda kontrole diyorlar ya..Bence aklina kotu seyler getirme..Insuline de gerek kalacagini sanmiyorum..Sadece sekeri kesersin ne olacak..Minigin saglikli olsun da seker niyetine o gelince onu oper isisirrsinn :) Bacaklarindan poposundan soyle ohhh :)
kızlar günaydın hepinize dün bayağı bir yoğun gündü benim için moraller alt üst oldu
ilk önce detaylıya girdik herşeyimiz normal boyumuz kilomuz mide kalp kollar bacaklar amniyon sıvımız bu arada %95 kızım oluyor kesinleşti gibi son olarak söylediği şeyle dünyamız başımıza yıkıldı böbrek pelvisinde genişleme gördü sağ böbrek 6mm sol böbrek 6,5 mm (5 mm sınırmış) ne olduğunu sorduk çok korkulacak birşey değil ama takip etmemiz lazım dedi 10 mm yi aşmaması lazım dedi 15 gün sonraya tekrar randevu verdi şekerimiz açlık 108 tok 2 saat sonra 171 çıkınca endokrine yolladı ağlayarak gittim endokrin doktoruna Allah bin kere razı olsun çok iyi bir doktordu neden ağladığımı sordu anlattım raporuda verdim eline baktı korkma amniyon sıvısı yeterli 2 li taramanda iyi ense kalınlığıda dedi eğer amniyon sıvısı az olsaydı kork derdim bebek idrarını yapamıyor derdim dedi belki bebek idrarını yapmamıştır daha ondan böyle çıkmıştır ama takip edelim tabi dedi ama tatmin olamadım tabi anne yüreği kötü oldum bana kıyak yaptı saolsun çok şeker ölçüm cihazı yazdı raporlu olarak diyabet eğitim hemşiresine ve diyetisyene çıktım hergün ölçüm yapıp yazıcam 15 gün sonra tekrar gideceğim dua edin kızlar bebeğimin böbreklerinde birşey olmasın dünden beri çok ağladım bu arada elimize cd verdiler etli kanlı canlı gördüm yavrumu elime alıp alıp izliyorum
Merhaba arkadaşım sana şu şekilde bir şey söylemek isterim geçen ay kontrole gittiğimde bebeğim 464 gr dı dün gittiğimde bebeğim 861 grm olmuştu dr 1 hafta öndegidiyor dedi hatta bi baktım yanaklar maşallah tosuncuk olmuş .. ben bu geçen 1 ay içerisinde her sabah süt ve her gün muhakkak 1 tane muz yedim hiç aksatmadan...
kızlar günaydın hepinize dün bayağı bir yoğun gündü benim için moraller alt üst oldu
ilk önce detaylıya girdik herşeyimiz normal boyumuz kilomuz mide kalp kollar bacaklar amniyon sıvımız bu arada %95 kızım oluyor kesinleşti gibi son olarak söylediği şeyle dünyamız başımıza yıkıldı böbrek pelvisinde genişleme gördü sağ böbrek 6mm sol böbrek 6,5 mm (5 mm sınırmış) ne olduğunu sorduk çok korkulacak birşey değil ama takip etmemiz lazım dedi 10 mm yi aşmaması lazım dedi 15 gün sonraya tekrar randevu verdi şekerimiz açlık 108 tok 2 saat sonra 171 çıkınca endokrine yolladı ağlayarak gittim endokrin doktoruna Allah bin kere razı olsun çok iyi bir doktordu neden ağladığımı sordu anlattım raporuda verdim eline baktı korkma amniyon sıvısı yeterli 2 li taramanda iyi ense kalınlığıda dedi eğer amniyon sıvısı az olsaydı kork derdim bebek idrarını yapamıyor derdim dedi belki bebek idrarını yapmamıştır daha ondan böyle çıkmıştır ama takip edelim tabi dedi ama tatmin olamadım tabi anne yüreği kötü oldum bana kıyak yaptı saolsun çok şeker ölçüm cihazı yazdı raporlu olarak diyabet eğitim hemşiresine ve diyetisyene çıktım hergün ölçüm yapıp yazıcam 15 gün sonra tekrar gideceğim dua edin kızlar bebeğimin böbreklerinde birşey olmasın dünden beri çok ağladım bu arada elimize cd verdiler etli kanlı canlı gördüm yavrumu elime alıp alıp izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?