canım rahat oluyo bence travel set al çünkü bebek arabasındada onu kullanırsın monte edip 1 yaşına kadar rahat edersin derim hem araba hem anakucağını ayrı ayrı taşımazsın görümcem çok memnunda mama yedirirken felan çok rahat etti bi yere gittiğimizde
canım banyo küveti şampuanı filesi havlusu kova maşrapa tırnak makası fırçası hastane çıkışı 1 tane daha almanı tavsiye ederim ilk 3 aynını çok alma giyisi ne kadar büyüyecekler bilemiyoruz ve hediyece çok geliyormuş ağız silmelik mesela bebek bakım çantası kendine 1 gecelik önden düğmeli 1 pijama önden düğmeli ay düşünüyorum çok aslında ama aklımada gelenler bunlar 1 2 tane penye yelek al battaniye yorgan yastık nevresim tk pike kundak
Canım şahsi fikrim iç zıbını bol tut. hatta onların yazlık deliklileri var onlardan al. Alt pijama ama ayaksız al mutlaka. Bazen ayaklı olduğu için giydirilemiyor.Çorap al. Yelek al. şort tulum takımlar var.. Yazın gezmeye gidecekleri için lazım olacak. Şort bluz takımlar var onlardan da al. Ayakkabı al. Ayyyy ne buluyorsan al şekerim :)
canım rahat oluyo bence travel set al çünkü bebek arabasındada onu kullanırsın monte edip 1 yaşına kadar rahat edersin derim hem araba hem anakucağını ayrı ayrı taşımazsın görümcem çok memnunda mama yedirirken felan çok rahat etti bi yere gittiğimizde
bende 3 tane hastane çıkışı aldım küçük patikler aldım yelek aldım ama bi tane bulabildim küçük çoraplarını aldım iç zıbında 6/7 tane vardır bu arada kipa mağazalarında bebek ürünlerinde %20 indirim var f&f ürünleri güzeldir tavsiye ederim..
Burdakileri okuyunca gidip ciciler alasim geliyor. Ya... Henuz hic elbise almadim. :)
Saolun kızlar.. Wallaa bi tane böle kundak gibi bişey var adını bilmiyorum cıtcıtlı ondan aldım ve alt acma.. Malesef kıyafet alamadım cünkü burdaki civilde hic güzel bişey yok.. Bu arada sortlu tulumlara böyle yazlık seylere baktığımda hemen onları alma daha bebek onlarımı giycek diyolar üşür vs diye.. hep kalın kalın şeyleri gösteriyolar ne alacağımı şaşırdım .. Neyse zamanla hepsi karşımıza cıktıkca alırız.. Acele etmiyorum yavaş yavaş her seferinde 1-2 derken biter
canım ya yaz sıcağında kurdeşen mi döktürecekler çocuklara... valla ben bir sürü şort tulum aldımm. yazık onlarada annesi.. ne üşümesi o sıcaktaaa..
bu da bizim arabamız kızlar ilk başlarda kullanacağımız kırmızı olan anakucağı hali diğeri de taş rengi bebek arabamız
... Walla onlara kalsa almam icinde erken, daha coooook var deniyo..Eltimin beşiğini çocuk doğduktan sonra almışlar ... Ay aldıkların çok güzelmiş ben bulamıyorum öyle güzel şeyler.. Ben bide çok severim sortlu tulumları fln :))
cicekdemeti canm cikiyor rüzgarligida kirmizisini aldim ben ek olarak birde sineklik aldim cok iyi çıktı... Pembesi cok tatli bu ürünün.. yani ben cok memnun kalacağımı düşünüyorum. Ürünü hepsiburadan aldm. Orda yorumlarda var bak istersen.. ben bicok beşik bakarken sordum bikac yere bunun gibi iyi olmamasina rağmen 120 tl yada 80tl dediler...
gokcecim aslında eşimin yoğunluğundan ve sinavlarim yüzünden alamıyorum.. yoksa bi alışverişe çıksak neler neler alcam.cok gec kaldim diye diye geziniyorum evde bazzen .:) bugn bi dolabimni kuralim pasamin. Pazar bos vaktmz oldugu gibi alışverişsss. :)
smllttlecim valla gokceyede soyledgm gibi firsati bulsam beni tutabilene ask olsun.. büyük şeyleri halledip hemen onlara gecicem inşallah. Yazin kesinlikle cok alışverişe çıkabileceğime inanmıyorum. Halletmem lazim bu aralar...
canım ben hala devam ediyorum hatta hergün e çıkardı doktorum normalde gün aşırı oluyodum sanırım doğuma bi kaç haftaya kadar kullanıcam sen bi arayıp konuşsaydın bende sırf o iğneler yüzünden bırakamıyorum doktorumuArkadaşlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.siz de clexane iğne kullanıyor musunuz?
ne zaman bırakcağımı bilmiyorum...çünkü yaptırdığım yere gidemiyorum.
bi de eğer hala bu iğneyi kullanıyorsanız göbekten mi vuruyosunuz?
Arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.siz de clexane iğne kullanıyor musunuz?
ne zaman bırakcağımı bilmiyorum...çünkü yaptırdığım yere gidemiyorum.
bi de eğer hala bu iğneyi kullanıyorsanız göbekten mi vuruyosunuz?
canım ben hala devam ediyorum hatta hergün e çıkardı doktorum normalde gün aşırı oluyodum sanırım doğuma bi kaç haftaya kadar kullanıcam sen bi arayıp konuşsaydın bende sırf o iğneler yüzünden bırakamıyorum doktorumu
kızlar forum istanbul a gittik geldik h&m de çok güzel yazlık tulumlar var baktım 4 tane tulum aldım uygun geldi 2 tanesi 30tl normalde daha pahalı oluyo gökçecim fotolarını koymuş gelince gördüm kalp kalp e karşıymış bide reflü boğulma önleyici taşıma yaştığı aldık çok güzel bebiş elden ele onunla dolaşsın diye kuzenim çok kullanmıştı tavsiye ederim sizede e bebek te bulabilirsiniz
Canım göbekten eşim yapıyo zararlı olsa yapmaz zaten korkma bence doktorunla konuş yinede belki dozunu ayarlarpeki göbekten mi yapıyorsun cnm?
ben göbekten yapıyodum da şimdilerde bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?