Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

çok kararsızım inan bakalım alışverişe çıktığımızda ne olacak :) travel de alabilirim ama onların kapanışı zor oluyor diye duydum

Saolun kızlar.. Wallaa bi tane böle kundak gibi bişey var adını bilmiyorum cıtcıtlı ondan aldım ve alt acma.. Malesef kıyafet alamadım cünkü burdaki civilde hic güzel bişey yok.. Bu arada sortlu tulumlara böyle yazlık seylere baktığımda hemen onları alma daha bebek onlarımı giycek diyolar üşür vs diye .. hep kalın kalın şeyleri gösteriyolar ne alacağımı şaşırdım .. Neyse zamanla hepsi karşımıza cıktıkca alırız.. Acele etmiyorum yavaş yavaş her seferinde 1-2 derken biter

Biz arabayı abim sağolsun onlar vericek Travel set oda.. Kaliteli ama ağır biraz güzel bişeye benziyo kullanmak lazım :)..

Güle güle giydir canımm.. Bu ic zıbınlar çok kullanılıyomuş ilk zamanlar .. Bu indirimlerden faydalanmak lazım bakalım hemen..

Burdakileri okuyunca gidip ciciler alasim geliyor. Ya... Henuz hic elbise almadim. :)

Canım sana kalmış bişey istersen son zamana bırak istersen şimdi al..Bence başlamalısın Sonra hepsini birden alamazsın hem bi seferde hem güzel hem istediğin şeyleri bulamazsın bi kaç parca beğendiğin şeyleri alıp bi sonraki sefer yine eklersin.. Hemde bütce olarak zorlanmazsın.. :) Bende senin gibiydim başladım artık zorlanırım daha sonra diye..

canım ya yaz sıcağında kurdeşen mi döktürecekler çocuklara... valla ben bir sürü şort tulum aldımm. yazık onlarada annesi.. ne üşümesi o sıcaktaaa..

bak cnm kastettiğim bunlar. ben h&m den aldım oğluşlarıma. daha bir sürü rengi varr.. bir gidin zaten bayılacaksınızz..

canım ya yaz sıcağında kurdeşen mi döktürecekler çocuklara... valla ben bir sürü şort tulum aldımm. yazık onlarada annesi.. ne üşümesi o sıcaktaaa..

... Walla onlara kalsa almam icinde erken, daha coooook var deniyo..Eltimin beşiğini çocuk doğduktan sonra almışlar ... Ay aldıkların çok güzelmiş ben bulamıyorum öyle güzel şeyler.. Ben bide çok severim sortlu tulumları fln :))

bu da bizim arabamız kızlar ilk başlarda kullanacağımız kırmızı olan anakucağı hali diğeri de taş rengi bebek arabamız

Cok güzel güle güle kullan ...bende cok baktım henüz almadım ama peg prego düşünüyorum....cok hafif ve bagajda cok az yer kaplıyor:....senin aldığın modelede bayıldım ama fiyatı fazla annem alacak arabamızı daha ekonomik olsun istedim:)
bebişin saglıkla biner insallah..

h&m den aldım cnm herhangi bir şubesinde bulabilirsinn..

cicekdemeti canm cikiyor rüzgarligida kirmizisini aldim ben ek olarak birde sineklik aldim cok iyi çıktı... Pembesi cok tatli bu ürünün.. yani ben cok memnun kalacağımı düşünüyorum. Ürünü hepsiburadan aldm. Orda yorumlarda var bak istersen.. ben bicok beşik bakarken sordum bikac yere bunun gibi iyi olmamasina rağmen 120 tl yada 80tl dediler...

gokcecim aslında eşimin yoğunluğundan ve sinavlarim yüzünden alamıyorum.. yoksa bi alışverişe çıksak neler neler alcam.cok gec kaldim diye diye geziniyorum evde bazzen .:) bugn bi dolabimni kuralim pasamin. Pazar bos vaktmz oldugu gibi alışverişsss. :)

smllttlecim valla gokceyede soyledgm gibi firsati bulsam beni tutabilene ask olsun.. büyük şeyleri halledip hemen onlara gecicem inşallah. Yazin kesinlikle cok alışverişe çıkabileceğime inanmıyorum. Halletmem lazim bu aralar...

kızlar forum istanbul a gittik geldik h&m de çok güzel yazlık tulumlar var baktım 4 tane tulum aldım uygun geldi 2 tanesi 30tl normalde daha pahalı oluyo gökçecim fotolarını koymuş gelince gördüm kalp kalp e karşıymış bide reflü boğulma önleyici taşıma yaştığı aldık çok güzel bebiş elden ele onunla dolaşsın diye kuzenim çok kullanmıştı tavsiye ederim sizede e bebek te bulabilirsiniz

Arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.siz de clexane iğne kullanıyor musunuz?
ne zaman bırakcağımı bilmiyorum...çünkü yaptırdığım yere gidemiyorum.
bi de eğer hala bu iğneyi kullanıyorsanız göbekten mi vuruyosunuz?

canım ben hala devam ediyorum hatta hergün e çıkardı doktorum normalde gün aşırı oluyodum sanırım doğuma bi kaç haftaya kadar kullanıcam sen bi arayıp konuşsaydın bende sırf o iğneler yüzünden bırakamıyorum doktorumu

canımmm ben iğne olmuyorummm..

peki göbekten mi yapıyorsun cnm?
ben göbekten yapıyodum da şimdilerde bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum...

yarın bizde forum istanbuldayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…