Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Cnm bu aylarda el ayak ve bacaklarda sislik baslayabilr diyordu bi kitapta..ama sen yinede bi git yada en azindan tlf.la sor istersen..Agrin yoktur insallah..

cnm benimm senin isin daha daha zor..Rabbim saglik sihhat ve guc versin sana...Daha var insallah yavas yavas yorulmadan alirsin annesi..Aman once sen kendine dikkat et ki kuzucunda iyi olsun :)

Agrilarina yapacak birsey yok mu peki cnm yaa ?

canımm ne yiyorsun tek tek yazar mısın

Esin seni dıusunerek soyluyo tabi ama bebegini 2 aylikken birakip ise gideceksin , sonra nasil annesutu alacak ? En cok ihtiyaci olan kisi sensin..Babalar ne kadar anlamaya calissalarda senin kadar anlayamiyorlar nede olsa..Birde herkes is korkusuyla sesini cikartmasa bu adamlarda kimbilir daha neler yapacaklar...
Ben yasal iznini kanunun sana izin verdigi sekilde kullan derim..Ama yinede senin bilecegin is tabiki..Mesela cok sukur benim firmam boyle mahkemelerle ugrasmak istemediginden istedigim sekilde kullanmama izin veriyor.Ben iyiolursam , 37 haftada birakmayi dusunuyorm isi..Ve iceride 1 ay iznim var.Uzerinede benim esim askere gidecegi icin ucretsiz izin almak zorundayimda Ist.da kimsem yok adanaya annemlerin yanina gidecegim ben Donuste tekrar ise basladigimda banada yildirma politikasi uygularlar mi bilmiyorum ama napiimm..Yavrumndan kiymetli degil nede olsa ..

canımm ne yiyorsun tek tek yazar mısın
Canım diyetisyenin verdiği liste 1yumurta yarım salatalık domates 2dilim kepek yada tam buğday ekmeği bugün kepek yedim zeytin var 5 tane bugün yemedim kibrit kutusu peynir
tatlım asıl garip olan orda 120 130 larda çıkıyor iki sabahtır annemde 180 lerde kafamı kurcalayan bu

saat 2 de ultrasona giriyorum arkamdan dua etmeyi unutmayın

Cnm ben sali gunu dr.a gittigimde sordum senin durumunu..Dr. bana yarim mm lik buyuklugun bir sorun olmadigini tabiki takip edilmesi gerektigini soyledi ama simdiye coktan gecmistir bence..Biz doguma kadar bebegin hersekilde kendini iyilestirecegini dusunuyoruz hep dedii..Hatta anne karnindaki fetuslerler ilgili yurtdisinda bilimsel calismalar varmis..Bebegin 1 parmagi bile olmasa , bebek kendini yenileyebiliyormus..Bobrek buyuklugu surekli gorulen bir durummus ve o bebekler dogdugunda gayet saglikli oluyorlarmis..
Sen icini gonlunu ferah tuttt..Insallah hicbirseyi yoktur gor bak :)

Cnm yaa isin cok zor seninde Ordakiler daha dogal aslinda daha dusuk olmasi lazim ama Biraz azalt porsiyonlarini istersen diyecegim ama acsinda

canım yediklerin çok noral aslında. ama atres olma yavaş yavaş düşecektir. Önce bünye diyete alışsın cevap almaya başlarsın vbence. Ama ekmeği kesinlikle tam buğday tercih etmeni öenririm.

canım yediklerin çok noral aslında. ama atres olma yavaş yavaş düşecektir. Önce bünye diyete alışsın cevap almaya başlarsın vbence. Ama ekmeği kesinlikle tam buğday tercih etmeni öenririm.
Canım eşim bugün İstanbul a geçti alıcak bakalım orda yediğim tam buğday ekmeğinden o daha iyi biliyorum canım ama bulamadım burda bi kaç çeşit kepek ekmeği değiştirdim bakalım yarın sabah onu yiycem tatlım ben öyle çok pimpirikli evham bi insan değilim çok kafama takmam Allah'a emanet bebişim ama canım sıkıldı bu sabah ağladım ağladım günler yaklaştıkça sstresimiz mi artıyo noluyo bilmiyorum

inan bana birşey olmayacak tatlım ve şekerinde düzene girecek. Ama maalesef anatomimiz hemen kabullenemiyor bazı şeyleri. Önce sakin ol bak yavaş yavaş inecek görürsün..

Güle güle Kullanırsın inşAllahhh.. Hepsi çok güzeller .. Bende almak istiyoruuuuuuuuuuum

saat 2 de ultrasona giriyorum arkamdan dua etmeyi unutmayın

Çiçekcimm icini rahat tut sen banada böbrekle ilgili bişeyler denmişti sonra normal çıktı.. Güzel düşün güzel olsun..

Hadi annesi hepi topu 1 dersin kalmis...Seneye ufaklikla zaman gecirmek yerine ders calismak istemezsin dimi...Son bi gayret hadi bakalimmm .. :)

Evet işte de Hic icimden gelmiyo ders çalışmak .. zaten 2 yıllık okuyorum bu 3.yılım Son dersten kalırsam eşim çok kızıcak :)

Değerler sürekli değişiyo canım ondandır bide her yerin ölcümleri aynı çıkmıyo.. Misal benim tsh bi yerde 27 başka bi yerde 45 çıkmıştı.. Bende aynı senin gibi 1 günde bu kadar çok değer fırlarmı demiştim.. Çok strese girdim ama doktor yerine göre değişir dediler makinadan makinaya fark ediyomuş.. Önemli olan güvenilir bi yerde yaptırmak.. Hem benim tsh 1 ayda anca düzeldi.. seninkide düzelir

Son düzenleme:
Bir haftadır sizlerden uzağım kayınvalidem ve kayınpederim ziyarete geldiler onlarla ilgilenmekten topiğe giremedim...sizleri merak ettim umarım tüm anneler ve melekleri iyidir.
Ben hergün dışardayım gezmekten artık ayaklarım şişiyor sıcakların etkiside var tabi 37 numara ayaklarım oldu 39 inanılır gibi değil:)Kızıma hergün bişeyler alıyoruz çok eğlenceli...babaanne ve dedesi oda takımı aldılar anneanneside bebek arabası ve travel sistem aldı...eksikleri yavaş yavaş tamamlıyoruz..bugünde kemeraltına gideceğiz kayınvalidemle allahtan geldiler çok iyidir tecrübesiylede bana rehberlik ediyor...
Asıl haberleri sona sakladım p.tesi kontrolümüz ve şeker yüklemesi vardı..50 grlık şekerim 179 çıktı tabiki yüksek dedi doktorum salı 100 grlık yükleme yapıldı çok korkuyordum ama biraz önce netten sonuçlara baktım normal değerler içinde değerlerim çok sevindim...darısı tüm annelerin başına ..
Kızım 730 gr olmuş boyu 30 cm herşey normal allahıma şükür...Mucize gibi birsey oldu kızlar babaanne ve babasıda odadaydı kontrolde renkli ultrasonda bakarken kızım bize gülümsedi kocaman bir gülümseme okadar nettiki inanamadım..doktorum şanslısın nadir yakalanır dedi , gözyaşlarımı tutamadım harika bir duyguydu darısı sizlerin başına.cdde var her gün en az 5 kez izliyorum:) benden haberler bu kadar hepiniz güzel haberlerle sağlıcakla kalın...

Hayirli ugurlu olsun cnm benimm gule gule kullaninn..:) Hepsi cok sirinn..:) Bende park yatak alacagim yaa , bunun markasi ne cnm ? Kumasi falan nasil ? Ben hala icime sinen birsey bulamadim ..

Bunun markası mirada canım.baska bilindik markalar da vardı ama bebisimizin babannesi bakıcak ya ben calısırken bu park yatagı da o aldı evindeyken bebis gunduz rahat uyusunmus :)) suslu olsun dedi :)) bunu 350 ye aldık biz.kenar kumasları boyle naylonumsu gibi o kafama takıldı biraz ama satıcı bayan besikler hep oyle dedi leke tutmayan kolay silinen kumasmıs.besik de baya genis.mirada park yatak hanedan modeli diye girip diger renkleri gorebilirsin netten.gittigidiyorda 200 kusur liraymıs ama kalmamıs.bizde burda magazadan aldık 350 ye

Ne güzel anlatmışsın.. Herşey yolunda ne güzel.. Aldıklarınızı herbişeyinizi güle güle kullanın :).. Mutlu beraberlikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…