kızlar ya dün akşamdan beri iki ayağımda da şişlik var, bastırınca çukur kalıyor. sadece ayaklarımda var çok şükür ellerimde yada parmaklarımda yada yüzümde yok.. sağlık ocağına gitsemmi yarın yoksa normal mi durummudur..
saat 2 de ultrasona giriyorum arkamdan dua etmeyi unutmayın
Sagol canım.benim 2 ay once olmustu fitil vermisti gecmisti.simdi tekrar oldu ne kadar dikkat etsemde..cuma gunu kontrolum var tekrar soylicem bakalım.
Bebek alısverisine bende daha yeni basladım.havalar cok ısınmadan yapmak istiyorum astım hastayım cunku ekstra yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ondan yani
normal bir durum canım. sen şanslısın ellerinde yokmuş..Benim ellerim ayaklarım davul gibi oluyor. Hatta ellerimde eklem ağrıları çekiyorum şişlik yüzünden ayaklarımda ayakkabı giyince işkence oluyor. yeni aldığım ayakkabılar bile sıkıyor. Hatta iki tanesini giyemiyorum bile. Doktoruma sordum bol bol du içeceksin ödemi azaltacaksın yapacak başka birşey yok dedi.
Kızlar nasılsınız ben sinir harbi yaşıyorum İstanbul da kahvaltıda ne yiyorsam aynısını yiyorum orda 120lerde çıkıyor burda 180 190 birebir aynı şeyler zaten açım bide böyle olunca sinirlerim oynuyo napıyım ki aylamadım birebir aynı şeyler
Gunaydın kızlar dün tatildi evdeydim bugun yeniden iş...Bu müdürün bana dediklerini eşimle konuştuk eşimde diyoki boşversene nie canını sıkıyosun çıkarsın 2ay kala evde olursun ağırlaşırsın zaten ama dedim sonra bebekle az zaman kalıyo bebek uzagımızda mı sankı akşam yine bizimle dedi.Canımı sıkıyorum çünkü adam beni cahil yerine koyuyor dedim sanki benim kanunlardan haberim yokmuş gibi davranıyor.Bana deseki kanunlar böyle ama bu şirkette bizim uygulamamaz budur.Hiç sesimi çıkarmıycam.Üst katta ofiste bebekleri olan kişiler var onlarla konuştum onlarda diyoki biz son 3 haftaya kadar çalıştık doğumdan 1 ay sonra işteydik düşün diyo 40 mevlütü için izin aldımda mevlüt yaptım dedi çok şaşırdım sizin iyiymiş yine diyo.Neler var yaaa
Canım diyetisyenin verdiği liste 1yumurta yarım salatalık domates 2dilim kepek yada tam buğday ekmeği bugün kepek yedim zeytin var 5 tane bugün yemedim kibrit kutusu peynircanımm ne yiyorsun tek tek yazar mısın
Kızlar nasılsınız ben sinir harbi yaşıyorum İstanbul da kahvaltıda ne yiyorsam aynısını yiyorum orda 120lerde çıkıyor burda 180 190 birebir aynı şeyler zaten açım bide böyle olunca sinirlerim oynuyo napıyım ki aylamadım birebir aynı şeyler
Canım diyetisyenin verdiği liste 1yumurta yarım salatalık domates 2dilim kepek yada tam buğday ekmeği bugün kepek yedim zeytin var 5 tane bugün yemedim kibrit kutusu peynir
tatlım asıl garip olan orda 120 130 larda çıkıyor iki sabahtır annemde 180 lerde kafamı kurcalayan bu
Anlamadım tatlım ya ağladım sinirden azaltıyım canımda bişii kalmıyor geriyeCnm yaaisin cok zor seninde Ordakiler daha dogal aslinda daha dusuk olmasi lazim ama Biraz azalt porsiyonlarini istersen diyecegim ama acsinda
Canım eşim bugün İstanbul a geçti alıcak bakalım orda yediğim tam buğday ekmeğinden o daha iyi biliyorum canım ama bulamadım burda bi kaç çeşit kepek ekmeği değiştirdim bakalım yarın sabah onu yiycem tatlım ben öyle çok pimpirikli evham bi insan değilim çok kafama takmam Allah'a emanet bebişim ama canım sıkıldı bu sabah ağladım ağladım günler yaklaştıkça sstresimiz mi artıyo noluyo bilmiyorumcanım yediklerin çok noral aslında. ama atres olma yavaş yavaş düşecektir. Önce bünye diyete alışsın cevap almaya başlarsın vbence. Ama ekmeği kesinlikle tam buğday tercih etmeni öenririm.
Canım eşim bugün İstanbul a geçti alıcak bakalım orda yediğim tam buğday ekmeğinden o daha iyi biliyorum canım ama bulamadım burda bi kaç çeşit kepek ekmeği değiştirdim bakalım yarın sabah onu yiycem tatlım ben öyle çok pimpirikli evham bi insan değilim çok kafama takmam Allah'a emanet bebişim ama canım sıkıldı bu sabah ağladım ağladım günler yaklaştıkça sstresimiz mi artıyo noluyo bilmiyorum
Hadi annesi hepi topu 1 dersin kalmis...Seneye ufaklikla zaman gecirmek yerine ders calismak istemezsin dimi...Son bi gayret hadi bakalimmm .. :)
Canım eşim bugün İstanbul a geçti alıcak bakalım orda yediğim tam buğday ekmeğinden o daha iyi biliyorum canım ama bulamadım burda bi kaç çeşit kepek ekmeği değiştirdim bakalım yarın sabah onu yiycem tatlım ben öyle çok pimpirikli evham bi insan değilim çok kafama takmam Allah'a emanet bebişim ama canım sıkıldı bu sabah ağladım ağladım günler yaklaştıkça sstresimiz mi artıyo noluyo bilmiyorum
Ayyyyy çok güzeeeelllerrr... Güle güle kullanın hep beraber inş. Çok beğendim. Hele odasına bayıldım :)
canım güle güle kullan hepsi harika ama ben arabayı çok beğendim özellikle hangi marka kaça aldın acaba
Hayirli ugurlu olsun cnm benimm gule gule kullaninn..:) Hepsi cok sirinn..:) Bende park yatak alacagim yaa , bunun markasi ne cnm ? Kumasi falan nasil ? Ben hala icime sinen birsey bulamadim ..
Bir haftadır sizlerden uzağım kayınvalidem ve kayınpederim ziyarete geldiler onlarla ilgilenmekten topiğe giremedim...sizleri merak ettim umarım tüm anneler ve melekleri iyidir.
Ben hergün dışardayım gezmekten artık ayaklarım şişiyor sıcakların etkiside var tabi 37 numara ayaklarım oldu 39 inanılır gibi değil:)Kızıma hergün bişeyler alıyoruz çok eğlenceli...babaanne ve dedesi oda takımı aldılar anneanneside bebek arabası ve travel sistem aldı...eksikleri yavaş yavaş tamamlıyoruz..bugünde kemeraltına gideceğiz kayınvalidemle allahtan geldiler çok iyidir tecrübesiylede bana rehberlik ediyor...
Asıl haberleri sona sakladım p.tesi kontrolümüz ve şeker yüklemesi vardı..50 grlık şekerim 179 çıktı tabiki yüksek dedi doktorum salı 100 grlık yükleme yapıldı çok korkuyordum ama biraz önce netten sonuçlara baktım normal değerler içinde değerlerim çok sevindim...darısı tüm annelerin başına ..
Kızım 730 gr olmuş boyu 30 cm herşey normal allahıma şükür...Mucize gibi birsey oldu kızlar babaanne ve babasıda odadaydı kontrolde renkli ultrasonda bakarken kızım bize gülümsedi kocaman bir gülümseme okadar nettiki inanamadım..doktorum şanslısın nadir yakalanır dedi , gözyaşlarımı tutamadım harika bir duyguydu darısı sizlerin başına.cdde var her gün en az 5 kez izliyorum:) benden haberler bu kadar hepiniz güzel haberlerle sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?