İnsanların son dakika böyle şeyler yapması beni çileden çıkarıyor.Yine bulunur elbet bir yolu.Sen o güzel canını sıkma.Neler neler atlattık biz biliyorsun...
Genelde böyle durumlarda mali müşavirler işe yarıyor.Muhasebeciye aylık sigorta ücretini ve diğer ücretleri verdiğin taktirde seni o muhasebecide çalışıyor gibi gösterip yine senin verdiğin aylık ücretle sana sigorta yapıyorlar.Bunu bir araştır derim...Birde hiç olmadı belediyelerle görüş gerekirse yeşil kart versinler.Biz devlete nasıl vergi veriyorsak onlarda böyle zamanlarda bir zahmet yardımcı olsunlar.Nacizane fikrim böyle bebişim.
herkese merhabalar sirin anneler..uzun zamandir yazmiyorum evde külüstür bir pc var..okumakta acmakta sikinti..cepten takip ediyorum hep..ordan yazmak cok zor oluyor..klavye kücük ekran kücük..aranizda en son ben doguracak tarihi gösteriyorum..o yuzden ben bir bilgi paylasana kadar siz benden once ögrenip benide erkenden bilgilendirmis oluyorsunuz :)) bunun icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim :) gelelim son durum raporumuza..testlerimizin hepsi temiz cikti..bugunde detayli yaptik..kalbinde parlaklik var..buradaki birkac arkadasiminda basina geldi sanirim..doktor korkulacak birsey olmadigini söyledi..tek basina hic bir anlami yok dedi..25-26 haftalarda yok olur takip edicez dedi..ben hic üzülmüyorum doktorumun dediklerine güveniyorum ve bebegimin iyi olacagina inaniyorum..ayni sikintiyi yasayan arkadaslarim sizde rahat olun lütfen..bence sag salim alacagiz kucagimiza..kilosu 595 gr boyu 28 cm..1 hafta onden gittigini söyledi..uzun parmakli bi kizim var :) resmine bakmaya doyamiyorum..parmagini emiyor..hepinizi simsiki kucakliyorum kizimla,,seviyoruz sizi melek anneleri :))
Canım benim gercekten cok kotu olmusama cok uzme kendini bak pasalar da uzulur annesi..sey yapsanız tanıdık bi dukkan sahibi yada isyeri sahibi mesela bebek esyalarını aldıgınız yer babanın arkadasıydı sanırım seni yanında calısıyor godterip sigorta yapsa.siz aylık sigorta parasknı elden verirsiniz onlara.yani bu konuda nazınızın gecebilecegi kimse yok mu canım?
canım ya etrafında başka kimse yokmu yapacak tek teyzen mi kaldı bir araştır bakalım eş dost birde akraba olacaklar yaptıklarına bak
Cok sevindim :).. Ben biliyodum zaten bişey cıkmayacağını.. Rabbim derdini verir şifasınıda verir.. inşallahh.. Maşallaah bebeğine.. Bu arada doppler yaptrıralı 2-3 hafta oldu nerdeyse :)..biz erkenden yaptırdık
Şimdimi söylüyo canım zamanında söyleseymiş :S.. Annen konuşsun onla ilk sende sakin ol yapar bence sinirinden öyle yapıyodur.. Ne diyim bitmiyoki sıkıntılar.. Sıkıntısız feraha erilmezmiş doğrudur..
Allah teyzene önce vicdan sonra akıl versin..başka ne denebilirki...
annen deseymiş,madem böyle yan çizeceksin,doğum bu kadar yaklaşınca mı söylenir diye.
Kızlarrrr evet bu olaya çok kızdım çok öfkelendim. Ama boşverin ders oldu. Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. Teyzemin şu an işlettiği dükkanı ben buldum ben iş sahibi yaptım onu. Mükafatı buymuş demek ki. Ama dediğiniz gibi insanda önce vicdan olmalı. İnsan akrabalarını seçemiyor ama çok şükür ki arkadaş dost seçiminde doğru tercihler yapmışım. Tiyatrodan bir oyuncumun iş yeri vardı. Bugün ondan rica ettim. İkiletmedi bile yarın kimliğini gönder hemen başlatayım dedi. Teyzemin durumundan bahsettim. babası geçtiğimiz aylarda rahmetli oldu bu arkadaşımın. Bana babam hep derdi ki dedi akraba değil akreplerdir. Seninkilerde öyleymiş. Sakın üzme yeğenlerimi yarın hemen başlatıyorum sigortanı. Bir daha birşeye ihtiyacın oluncada önce beni arayacaksın dedi.
Sizin dediğiniz gibi aslında çevremde o kadar çok iş sahibi var ki hamile olduğum için beni sigorta etmek istemediler. Başları ağrır diye korktular. Ben olsam düşünmem bile hemen kabul ederim işin hukukunu bildiğim için. Ama insanlara laf anlatamıyoruz. Bu işi de çözdüm Allaha şükür.
Anneme gelince.. Teyzeme iyice bilenmeyim diye teyzende haklı demeye başladı daha çok sinirlerimi zıplattı. Okul kantini olduğu için yaz dönemi sigorta etmesi doğru olmazmışmış bla bla bla. Ben onca üniversiteyi boşuna okumuşum arkadaşlar. Herkes benden iyi biliyor.
herkese merhabalar sirin anneler..uzun zamandir yazmiyorum evde külüstür bir pc var..okumakta acmakta sikinti..cepten takip ediyorum hep..ordan yazmak cok zor oluyor..klavye kücük ekran kücük..aranizda en son ben doguracak tarihi gösteriyorum..o yuzden ben bir bilgi paylasana kadar siz benden once ögrenip benide erkenden bilgilendirmis oluyorsunuz :)) bunun icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim :) gelelim son durum raporumuza..testlerimizin hepsi temiz cikti..bugunde detayli yaptik..kalbinde parlaklik var..buradaki birkac arkadasiminda basina geldi sanirim..doktor korkulacak birsey olmadigini söyledi..tek basina hic bir anlami yok dedi..25-26 haftalarda yok olur takip edicez dedi..ben hic üzülmüyorum doktorumun dediklerine güveniyorum ve bebegimin iyi olacagina inaniyorum..ayni sikintiyi yasayan arkadaslarim sizde rahat olun lütfen..bence sag salim alacagiz kucagimiza..kilosu 595 gr boyu 28 cm..1 hafta onden gittigini söyledi..uzun parmakli bi kizim var :) resmine bakmaya doyamiyorum..parmagini emiyor..hepinizi simsiki kucakliyorum kizimla,,seviyoruz sizi melek anneleri :))
Kızlarrrr evet bu olaya çok kızdım çok öfkelendim. Ama boşverin ders oldu. Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. Teyzemin şu an işlettiği dükkanı ben buldum ben iş sahibi yaptım onu. Mükafatı buymuş demek ki. Ama dediğiniz gibi insanda önce vicdan olmalı. İnsan akrabalarını seçemiyor ama çok şükür ki arkadaş dost seçiminde doğru tercihler yapmışım. Tiyatrodan bir oyuncumun iş yeri vardı. Bugün ondan rica ettim. İkiletmedi bile yarın kimliğini gönder hemen başlatayım dedi. Teyzemin durumundan bahsettim. babası geçtiğimiz aylarda rahmetli oldu bu arkadaşımın. Bana babam hep derdi ki dedi akraba değil akreplerdir. Seninkilerde öyleymiş. Sakın üzme yeğenlerimi yarın hemen başlatıyorum sigortanı. Bir daha birşeye ihtiyacın oluncada önce beni arayacaksın dedi.
Sizin dediğiniz gibi aslında çevremde o kadar çok iş sahibi var ki hamile olduğum için beni sigorta etmek istemediler. Başları ağrır diye korktular. Ben olsam düşünmem bile hemen kabul ederim işin hukukunu bildiğim için. Ama insanlara laf anlatamıyoruz. Bu işi de çözdüm Allaha şükür.
Anneme gelince.. Teyzeme iyice bilenmeyim diye teyzende haklı demeye başladı daha çok sinirlerimi zıplattı. Okul kantini olduğu için yaz dönemi sigorta etmesi doğru olmazmışmış bla bla bla. Ben onca üniversiteyi boşuna okumuşum arkadaşlar. Herkes benden iyi biliyor.
Anlamadım tatlım ya ağladım sinirden azaltıyım canımda bişii kalmıyor geriye
yo kafamı kurcalayan hepsi aynı neden burkadar fark var
Canım eşim bugün İstanbul a geçti alıcak bakalım orda yediğim tam buğday ekmeğinden o daha iyi biliyorum canım ama bulamadım burda bi kaç çeşit kepek ekmeği değiştirdim bakalım yarın sabah onu yiycem tatlım ben öyle çok pimpirikli evham bi insan değilim çok kafama takmam Allah'a emanet bebişim ama canım sıkıldı bu sabah ağladım ağladım günler yaklaştıkça sstresimiz mi artıyo noluyo bilmiyorum
Bir haftadır sizlerden uzağım kayınvalidem ve kayınpederim ziyarete geldiler onlarla ilgilenmekten topiğe giremedim...sizleri merak ettim umarım tüm anneler ve melekleri iyidir.
Ben hergün dışardayım gezmekten artık ayaklarım şişiyor sıcakların etkiside var tabi 37 numara ayaklarım oldu 39 inanılır gibi değil:)Kızıma hergün bişeyler alıyoruz çok eğlenceli...babaanne ve dedesi oda takımı aldılar anneanneside bebek arabası ve travel sistem aldı...eksikleri yavaş yavaş tamamlıyoruz..bugünde kemeraltına gideceğiz kayınvalidemle allahtan geldiler çok iyidir tecrübesiylede bana rehberlik ediyor...
Asıl haberleri sona sakladım p.tesi kontrolümüz ve şeker yüklemesi vardı..50 grlık şekerim 179 çıktı tabiki yüksek dedi doktorum salı 100 grlık yükleme yapıldı çok korkuyordum ama biraz önce netten sonuçlara baktım normal değerler içinde değerlerim çok sevindim...darısı tüm annelerin başına ..
Kızım 730 gr olmuş boyu 30 cm herşey normal allahıma şükür...Mucize gibi birsey oldu kızlar babaanne ve babasıda odadaydı kontrolde renkli ultrasonda bakarken kızım bize gülümsedi kocaman bir gülümseme okadar nettiki inanamadım..doktorum şanslısın nadir yakalanır dedi , gözyaşlarımı tutamadım harika bir duyguydu darısı sizlerin başına.cdde var her gün en az 5 kez izliyorum:) benden haberler bu kadar hepiniz güzel haberlerle sağlıcakla kalın...
Bunun markası mirada canım.baska bilindik markalar da vardı ama bebisimizin babannesi bakıcak ya ben calısırken bu park yatagı da o aldı evindeyken bebis gunduz rahat uyusunmus :)) suslu olsun dedi :)) bunu 350 ye aldık biz.kenar kumasları boyle naylonumsu gibi o kafama takıldı biraz ama satıcı bayan besikler hep oyle dedi leke tutmayan kolay silinen kumasmıs.besik de baya genis.mirada park yatak hanedan modeli diye girip diger renkleri gorebilirsin netten.gittigidiyorda 200 kusur liraymıs ama kalmamıs.bizde burda magazadan aldık 350 ye
ay canım benim işyerim ikitelli de depositoda az ilersim. ne varmış orda öğle arası bakayım:))
Sen bizlerden sonrasın bi başlıcan hepimizi solucak sıkma canını herşey olur sağlık olsun tatlım..
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
ultrason sonucumuz
ilki sağ 6
sol 6.5
şimdiki
sağ 3.2
sol4.2
çok mutluyum bir problem görünmüyor dedi doktorumuz şekerimizde sınırda seyrediyormuş ama diyete devam
dua eden tüm arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden zaten her gece dualarımda sizlerede yer veriyorum hepinizi öpüyorum
bu arada kızım 720 gr olmuş minik kuşum benim
canım benim çok saol sevinçten uçuyorum bir dahaki randevumuz 20 mayıs renkli dobbler için gün verdiler siz aldınız mı dobbler günü
Kızlaaarrr çok canım sıkkkın çok moralim bozukkk çok sinirli ve bir o kadar öfkeliyim. Söyleyecek çok şeyim var ama karşımda bunları anlayacak insan yok ne desem boş yani.
Malum sgk gibi bir güvenscem yoktu benim. Teyzem beni sigorta edecekti. Ocak ayında kardeşimin düğününde arkamdan konuştuğunu yakaladığım için etmiştim ağzına.
Şimdi bu olaydan dolayı karın ağrısı yapmış vatandaş sigortamı yapmıyor. Bunu da doğumum yaklaşınca söylüyor. Üstelik bana da değil anneme. Normalde bu ay başlatacaktı sigortamı.. Dedim benimle derdi olabilir çocuklarımın doğumundan ne istiyor. Ay çok fena hırslandım ağlamıcam ama. Ben şimdi kendimi nereden sigorta ettireceğim yaaa. Nasıl kalkacağım bunun altından işin içinden çıkamıyorum.
cnm benim yaaKonussan diyecegim ama anlayacak biri olsa sana bu kotulugu yapmazdi zaten Ben etrafima bakayim bi , bizim taseronlardan falan kabul edecek biri olursa haber veririirm..Seni sigortalatiriz.. Bi arastirayim bakalim..
Sen miniklerini dusun cnm yaa uzulmesin onlarda
kızlar merhabalar...
nasılsınız görüşmeyeli? 10- 15 günlük iznimizin ardından sonunda topiğimize gelebildim.
neler neler konuştunuz nerdeyse 100 sayfa ilerlemişsiniz :) walla hepsini okumaya üşeniyorum ama ara ara sayfalara bakmadan edemicem :)
bu tatilde şekerimiz dopplerimiz tahlillerimiz alışverişimiz her bi şeyi hallettik. bitti çok şükür.
şimdi evde bebişimizin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme aşamalarını geçiyoruz. yavaş yavaş halledeyim dedim.
tüm annelerimizin ve bebişlerimizin sağlığı sıhhati yerindedir inşallah
hepinizi öpüyorum...
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
ultrason sonucumuz
ilki sağ 6
sol 6.5
şimdiki
sağ 3.2
sol4.2
çok mutluyum bir problem görünmüyor dedi doktorumuz şekerimizde sınırda seyrediyormuş ama diyete devam
dua eden tüm arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden zaten her gece dualarımda sizlerede yer veriyorum hepinizi öpüyorum
bu arada kızım 720 gr olmuş minik kuşum benim
Bebişlerine yeni ciciler ve beşikler alan anneler güle güle kullansın ve büyütsün inş hepsi cok güzel malum ben tayin bekledigimiz için daha beşik alamadım sizler alınca böle hevesleniyorum ama ne yaparsın biraz daha sabır.37 olan ayak numaram malum 39 olmuş gözlerim fal taşı gibi acıldı bugün 39 giyince demekki patilerde kilo alıyormuş inş 90 la dogururum doktorumun verdigi elevit sayesinde gereksiz bir 10 kilo taşıyorum yapıcak birşey yok artık iş işten gecti.neyse hepinize güzel bir akşam diliyorum iyi bakın kendinize ve bebişlere
Cok sukur cnm hallolmus ..:)Cok sevindim senin adina.. :) Zaten normalde oyle birilerinden birsey isteyen biri degilsin ama teyzen bile sana bunu yapiyorsa ne diyeyimm.. Anne yarisina bak..Gerci bizim sulaleninde hepsi ayni ya..Neyse..Akraba degil akbaba diyorlar yaa.Allah buyuk bak gordu senin koseye sikistigini ve hemen giderdi sorununu..Hatta belki meleklerin bile bu durum icin dua etmislerdir anneleri uzulmesin diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?