Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım öncelikle yeşil kart almayı ben kendime yediremem. Zaten kendi işim var benim bana o yüzden vermezlerde. Fakat annem Bağkur borcu yapmış o yüzden ne Bağkur dan ne de eşimin SGK sından yararlanabiliyorum. Bu durumda bir yerde çalışıyor gözükmem gerekiyordu. Teyzeme söylemiştik 2 ay önce tamam dedi. Şimdi onun egosunu 40 kişinin içinde yerle bir ettiğim için hırslanmış anlaşılan. Yapmasın, Allahın adaletinede bırakıyorum.

Slm canım demek en son doğuracak olanlardansın hayırlısı bizim topik te kızda çok az nadidesin:) parlaklık bendede çıktı ilk duyduğumda üzüldüm ister istemez ama şimdi doktorların da sayesinde rahatım Rabb'ime emanet hepsi sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza:) bazen yok olmaya da bilirmiş doğumdan sonra da yok olabilirmiş. Maşallah minik kızına da canım bizde öpüyoruz..

canım ya etrafında başka kimse yokmu yapacak tek teyzen mi kaldı bir araştır bakalım eş dost birde akraba olacaklar yaptıklarına bak

Allah teyzene önce vicdan sonra akıl versin..başka ne denebilirki...
annen deseymiş,madem böyle yan çizeceksin,doğum bu kadar yaklaşınca mı söylenir diye.

Kızlarrrr evet bu olaya çok kızdım çok öfkelendim. Ama boşverin ders oldu. Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın. Teyzemin şu an işlettiği dükkanı ben buldum ben iş sahibi yaptım onu. Mükafatı buymuş demek ki. Ama dediğiniz gibi insanda önce vicdan olmalı. İnsan akrabalarını seçemiyor ama çok şükür ki arkadaş dost seçiminde doğru tercihler yapmışım. Tiyatrodan bir oyuncumun iş yeri vardı. Bugün ondan rica ettim. İkiletmedi bile yarın kimliğini gönder hemen başlatayım dedi. Teyzemin durumundan bahsettim. babası geçtiğimiz aylarda rahmetli oldu bu arkadaşımın. Bana babam hep derdi ki dedi akraba değil akreplerdir. Seninkilerde öyleymiş. Sakın üzme yeğenlerimi yarın hemen başlatıyorum sigortanı. Bir daha birşeye ihtiyacın oluncada önce beni arayacaksın dedi.

Sizin dediğiniz gibi aslında çevremde o kadar çok iş sahibi var ki hamile olduğum için beni sigorta etmek istemediler. Başları ağrır diye korktular. Ben olsam düşünmem bile hemen kabul ederim işin hukukunu bildiğim için. Ama insanlara laf anlatamıyoruz. Bu işi de çözdüm Allaha şükür.

Anneme gelince.. Teyzeme iyice bilenmeyim diye teyzende haklı demeye başladı daha çok sinirlerimi zıplattı. Okul kantini olduğu için yaz dönemi sigorta etmesi doğru olmazmışmış bla bla bla. Ben onca üniversiteyi boşuna okumuşum arkadaşlar. Herkes benden iyi biliyor.

Bebişlerine yeni ciciler ve beşikler alan anneler güle güle kullansın ve büyütsün inş hepsi cok güzel malum ben tayin bekledigimiz için daha beşik alamadım sizler alınca böle hevesleniyorum ama ne yaparsın biraz daha sabır.37 olan ayak numaram malum 39 olmuş gözlerim fal taşı gibi acıldı bugün 39 giyince demekki patilerde kilo alıyormuş inş 90 la dogururum doktorumun verdigi elevit sayesinde gereksiz bir 10 kilo taşıyorum yapıcak birşey yok artık iş işten gecti.neyse hepinize güzel bir akşam diliyorum iyi bakın kendinize ve bebişlere

Cok sukur canım bak hemen hallolmus.ya iste insan boyle zor zamanlarda anlıyor kimin ne oldugunu.sende ona gore davranırsın artık.Biz Allahın nimetlerini tasıyoruz icimizde cennet kokulu bebislerimizi.Tabiki Allah hakkımızı yerde bırakmaz.gor bak teyzenin sana bigun isi duser de bugunu hatırlar yuzu kızarır bile.Allah kimseye mahcup etmesin ana babaya bile

Benim babamda hep der tırnağın varsa başını kaşı diye boşver canım bak bulmuşsun sağolsun o arkadaşın.İkizlerimizi de üZme annesi:)

Anlamadım tatlım ya ağladım sinirden azaltıyım canımda bişii kalmıyor geriye
yo kafamı kurcalayan hepsi aynı neden burkadar fark var

Kesinlikle cok haklisin ayni seyleri ye ama daha fazla ciksin ki okadarda dikkat ediyorsunn Keske bildigimiz birsey olsa..Dr.unyu ara bi sor istersen diyecegim ama uzaktan anlar mi seni onu bilemedim

ama seker fazlaligi kadar stres uzuntu de bebegini etkiler annesii..Sen kendini uzunce hissediyordur iceride miniginn..Aglama nolurr..

Ayy cok sevindim senin adina cnm benim yaa..Masallahhh kizinaa..Rabbim bir omur hepbirlikte guldursun sizi insallahh .. :) Cicilerinizi de gule gule saglicakla kullanin insallahh :)

Hayirli ugurlu olsun cnm..Gule gule sagllicakla kullanin insallah..:)
Benim de odamda mobilya yatagim var ama kisa esim askere gidecek ve bende anneme gidecegim.Orda lazim olur diye bende bi park yatak alacagim..Bakayim bi bunlarada..Cok sagol cnm detayli anlattigin icin :)

ay canım benim işyerim ikitelli de depositoda az ilersim. ne varmış orda öğle arası bakayım:))
Sen bizlerden sonrasın bi başlıcan hepimizi solucak sıkma canını herşey olur sağlık olsun tatlım..

Bak tabi cnm ama dedigim gibi , sort takimlar bile kalin kalindi. Mayis sonu gibi gelir dedi satici cocuk.Bide haftada 2 kere mal geliyormus..Yani urunler surekli yenileniyorda .. Ara ara bakarsin artik :) Her ogle arasi 1 parca alsan biter zaten doguma kadar :)

MAsallah annesii masallahh sanada kizinada.. OOhhh cok sukur rabbimee..Mahalleden bir kac cocuk falan sevindir bu buyuk haber icin :) ayy cok sukur yaa valla cok mutlu oldum..Simdi huzurla uyuyabilirimmm :) Buarada oglusumda cok sevindi galiba tepikleriyle eslik ediyo bana yavrum :)

cnm benim yaa Konussan diyecegim ama anlayacak biri olsa sana bu kotulugu yapmazdi zaten Ben etrafima bakayim bi , bizim taseronlardan falan kabul edecek biri olursa haber veririirm..Seni sigortalatiriz.. Bi arastirayim bakalim..
Sen miniklerini dusun cnm yaa uzulmesin onlarda

Canımsın çok teşekkür ederim. ağolsun bir arkadaşım sgk mı yarın başlatacak. Etrafımızda hala insanların yaşadığını görmek çok güzel :)

OOhh masallah size..Hadi insallah yavrun sag salim vaktinde gelirde salicakla kullanirsiniz :)

Çok güzel haber canım gözün aydın...çok sevindim alllah hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin...

Cok sukur cnm hallolmus ..:)Cok sevindim senin adina.. :) Zaten normalde oyle birilerinden birsey isteyen biri degilsin ama teyzen bile sana bunu yapiyorsa ne diyeyimm.. Anne yarisina bak..Gerci bizim sulaleninde hepsi ayni ya..Neyse..Akraba degil akbaba diyorlar yaa.Allah buyuk bak gordu senin koseye sikistigini ve hemen giderdi sorununu..Hatta belki meleklerin bile bu durum icin dua etmislerdir anneleri uzulmesin diye :)

Dogumu cok etkilemeyecekse yapacak birsey yok cnm..Dogumdan sonra afacanla ugrasirken gider artik ..Olmadi hepbirlikte dogum sonrasi kilolar icin bi topic daha kurariz orda yine haberlesip , hep birlikte veririz kilolari :)

Çocuklarımıda üzdüm bugün.. Stres oldular benim yüzümden. Bugün her zamankinden az kımıldadılar. Tek pişmanlığım o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…