Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Harika haberler canım benim :))) insallah hep boyle gulsun yuzu miniginin .bakalım bizim de bu haftaydı kontrolumuz ama esimin isler yogun haftaya gorcem ben de oglusumu

ay canım benim işyerim ikitelli de depositoda az ilersim. ne varmış orda öğle arası bakayım:))
Sen bizlerden sonrasın bi başlıcan hepimizi solucak sıkma canını herşey olur sağlık olsun tatlım..

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

ultrason sonucumuz
ilki sağ 6
sol 6.5

şimdiki
sağ 3.2
sol4.2

çok mutluyum bir problem görünmüyor dedi doktorumuz şekerimizde sınırda seyrediyormuş ama diyete devam
dua eden tüm arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden zaten her gece dualarımda sizlerede yer veriyorum hepinizi öpüyorum
bu arada kızım 720 gr olmuş minik kuşum benim

Çok sevindim canııımmmmm..

Kızlaaarrr çok canım sıkkkın çok moralim bozukkk çok sinirli ve bir o kadar öfkeliyim. Söyleyecek çok şeyim var ama karşımda bunları anlayacak insan yok ne desem boş yani.

Malum sgk gibi bir güvenscem yoktu benim. Teyzem beni sigorta edecekti. Ocak ayında kardeşimin düğününde arkamdan konuştuğunu yakaladığım için etmiştim ağzına.
Şimdi bu olaydan dolayı karın ağrısı yapmış vatandaş sigortamı yapmıyor. Bunu da doğumum yaklaşınca söylüyor. Üstelik bana da değil anneme. Normalde bu ay başlatacaktı sigortamı.. Dedim benimle derdi olabilir çocuklarımın doğumundan ne istiyor. Ay çok fena hırslandım ağlamıcam ama. Ben şimdi kendimi nereden sigorta ettireceğim yaaa. Nasıl kalkacağım bunun altından işin içinden çıkamıyorum.

Canım canım gördün mü bak çok sevindim. hadi gözün aydın.

Hay Allahım canım üzüldüm bak şimdi hadi seninle problem var bebelerden ne istiyor ki. Onlar yararlansın sonra yine kessin annen falan konuşur tatlım sıkma canını bir ortak yol bulursunuz?

canım benim çok saol sevinçten uçuyorum bir dahaki randevumuz 20 mayıs renkli dobbler için gün verdiler siz aldınız mı dobbler günü

Bak ne güzel bir haber bu bizim için.Allah yardımcımız olsun.Çok sevindim.Yine dualarını eksik etme.
Bu dobbler hakkında bilgi verdi mi?
Kaçıncı hafta yapılacak?
Yapılışı nasıl?
O sırada nelere bakılıyor amaç ne? Tam sevinmiştim artık her şey bitti diye...

İnsanların son dakika böyle şeyler yapması beni çileden çıkarıyor.Yine bulunur elbet bir yolu.Sen o güzel canını sıkma.Neler neler atlattık biz biliyorsun...
Genelde böyle durumlarda mali müşavirler işe yarıyor.Muhasebeciye aylık sigorta ücretini ve diğer ücretleri verdiğin taktirde seni o muhasebecide çalışıyor gibi gösterip yine senin verdiğin aylık ücretle sana sigorta yapıyorlar.Bunu bir araştır derim...Birde hiç olmadı belediyelerle görüş gerekirse yeşil kart versinler.Biz devlete nasıl vergi veriyorsak onlarda böyle zamanlarda bir zahmet yardımcı olsunlar.Nacizane fikrim böyle bebişim.

çok sevindim..Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
bebeklerimiz sağlıklı sağlıklı dünyaya gelsin inşallah

Allah teyzene önce vicdan sonra akıl versin..başka ne denebilirki...
annen deseymiş,madem böyle yan çizeceksin,doğum bu kadar yaklaşınca mı söylenir diye.

Cok sevindim :).. Ben biliyodum zaten bişey cıkmayacağını.. Rabbim derdini verir şifasınıda verir.. inşallahh.. Maşallaah bebeğine.. Bu arada doppler yaptrıralı 2-3 hafta oldu nerdeyse :)..biz erkenden yaptırdık

Şimdimi söylüyo canım zamanında söyleseymiş :S.. Annen konuşsun onla ilk sende sakin ol yapar bence sinirinden öyle yapıyodur.. Ne diyim bitmiyoki sıkıntılar.. Sıkıntısız feraha erilmezmiş doğrudur..

canım bebeğin son durumuna bakılıyormuş renkli olarak kan akışı kalp atışı organ gelişimi falan bu son olacak galiba artık 28. haftada yapılıyormuş 20 mayısa gün verdiler bakalım

canım çok saol senin erken yapmışlar doppleri iyi geçtimi nasıl yaptılar ne kadar sürdü birde 165 tl dediler sen ne kadar ödedin

canım ya etrafında başka kimse yokmu yapacak tek teyzen mi kaldı bir araştır bakalım eş dost birde akraba olacaklar yaptıklarına bak

herkese merhabalar sirin anneler..uzun zamandir yazmiyorum evde külüstür bir pc var..okumakta acmakta sikinti..cepten takip ediyorum hep..ordan yazmak cok zor oluyor..klavye kücük ekran kücük..aranizda en son ben doguracak tarihi gösteriyorum..o yuzden ben bir bilgi paylasana kadar siz benden once ögrenip benide erkenden bilgilendirmis oluyorsunuz :)) bunun icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim :) gelelim son durum raporumuza..testlerimizin hepsi temiz cikti..bugunde detayli yaptik..kalbinde parlaklik var..buradaki birkac arkadasiminda basina geldi sanirim..doktor korkulacak birsey olmadigini söyledi..tek basina hic bir anlami yok dedi..25-26 haftalarda yok olur takip edicez dedi..ben hic üzülmüyorum doktorumun dediklerine güveniyorum ve bebegimin iyi olacagina inaniyorum..ayni sikintiyi yasayan arkadaslarim sizde rahat olun lütfen..bence sag salim alacagiz kucagimiza..kilosu 595 gr boyu 28 cm..1 hafta onden gittigini söyledi..uzun parmakli bi kizim var :) resmine bakmaya doyamiyorum..parmagini emiyor..hepinizi simsiki kucakliyorum kizimla,,seviyoruz sizi melek anneleri :))

Biz aynı şeyden bahsetmiyomuyuz anlayamadım :).. Ayrıntılı ult değilmi bahsettiğiniz 25.haftaya kadar olan bi tane daha mı var :S.. en 170 tl ye görüntüleme merkezinde yaptırmıştım 1 saat srdü diyebilirim.. bahsettiğin gibi kan akışı organ takibi hepsi .. 28 gec değilmi..

Masallah canım benim hosgeldinn cokk hos geldin :)) cok sukur annesi bak dualarla gecmis cok sukur.Allahım prensesini size bagıslasın

Canım benim gercekten cok kotu olmus ama cok uzme kendini bak pasalar da uzulur annesi..sey yapsanız tanıdık bi dukkan sahibi yada isyeri sahibi mesela bebek esyalarını aldıgınız yer babanın arkadasıydı sanırım seni yanında calısıyor godterip sigorta yapsa.siz aylık sigorta parasknı elden verirsiniz onlara.yani bu konuda nazınızın gecebilecegi kimse yok mu canım?

kızlar merhabalar...
nasılsınız görüşmeyeli? 10- 15 günlük iznimizin ardından sonunda topiğimize gelebildim.
neler neler konuştunuz nerdeyse 100 sayfa ilerlemişsiniz :) walla hepsini okumaya üşeniyorum ama ara ara sayfalara bakmadan edemicem :)
bu tatilde şekerimiz dopplerimiz tahlillerimiz alışverişimiz her bi şeyi hallettik. bitti çok şükür.
şimdi evde bebişimizin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme aşamalarını geçiyoruz. yavaş yavaş halledeyim dedim.
tüm annelerimizin ve bebişlerimizin sağlığı sıhhati yerindedir inşallah
hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…