Ayy cok sevindim senin adina cnm benim yaa..Masallahhh kizinaa..Rabbim bir omur hepbirlikte guldursun sizi insallahh .. :) Cicilerinizi de gule gule saglicakla kullanin insallahh :)
Çocuklarımıda üzdüm bugün.. Stres oldular benim yüzümden. Bugün her zamankinden az kımıldadılar. Tek pişmanlığım o.
canım benim çok saol sevinçten uçuyorum bir dahaki randevumuz 20 mayıs renkli dobbler için gün verdiler siz aldınız mı dobbler günü
Biz aynı şeyden bahsetmiyomuyuz anlayamadım :).. Ayrıntılı ult değilmi bahsettiğiniz 25.haftaya kadar olan bi tane daha mı var :S.. en 170 tl ye görüntüleme merkezinde yaptırmıştım 1 saat srdü diyebilirim.. bahsettiğin gibi kan akışı organ takibi hepsi .. 28 gec değilmi..
MAsallah annesii masallahh sanada kizinada.. OOhhh cok sukur rabbimee..Mahalleden bir kac cocuk falan sevindir bu buyuk haber icin :) ayy cok sukur yaa valla cok mutlu oldum..Simdi huzurla uyuyabilirimmm :) Buarada oglusumda cok sevindi galiba tepikleriyle eslik ediyo bana yavrum :)
Bana birsey demedilerRenkli dobbler icin benim mi soylemem lazim yoksa rutin mi yapiliyo ?
Çok sevindim canım sonuçlarına :) banada bu renkliden bahsetmedi doktorum acaba bu renklide bebişimizide renkli mi görücez ayyyy :)
Çiçekkk çok sevindim canımmm ne dedik biz sanaaa...Özelliklede 2. dr.'un söyledikleri mantıklı gelmişti zaten hepimize...
Gözün aydın canım...
Gökçeee seni o kadar iyi anlıyorum kiii yazsam içimi boşaltsam sayfalarrr yetmez ama Allah biliyorrr boşverrr...Bizi bu haldeyken en çok kıran ve üzenler neden en yakınlarımız olmak zorunda diyor insan sadece...
Annemin rahatsızlığı sebebiyle sık giremiyorum kızlar...Okuduğum kadarıyla herşey yolunda...He bu arada bugün bir arkadaşım doğum yaptı...Hemde 1 ay önce geldi bebişiiii...Hazırlıklar hızlansınnn :)
Cumartesi bebişimi görmeye gideceğiz çooook şükür..Ne uzun geldi bu sefer çok özledimmm...Bir internet sitesinde bu aydan sonra 15 günde bir çağırır dr.unuz yazıyordu...Hadi inşallah dedim bende :))
Kendinize ve bebeişlerinize iyi bakınnn...
Çiçekkk çok sevindim canımmm ne dedik biz sanaaa...Özelliklede 2. dr.'un söyledikleri mantıklı gelmişti zaten hepimize...
Gözün aydın canım...
Gökçeee seni o kadar iyi anlıyorum kiii yazsam içimi boşaltsam sayfalarrr yetmez ama Allah biliyorrr boşverrr...Bizi bu haldeyken en çok kıran ve üzenler neden en yakınlarımız olmak zorunda diyor insan sadece...
Annemin rahatsızlığı sebebiyle sık giremiyorum kızlar...Okuduğum kadarıyla herşey yolunda...He bu arada bugün bir arkadaşım doğum yaptı...Hemde 1 ay önce geldi bebişiiii...Hazırlıklar hızlansınnn :)
Cumartesi bebişimi görmeye gideceğiz çooook şükür..Ne uzun geldi bu sefer çok özledimmm...Bir internet sitesinde bu aydan sonra 15 günde bir çağırır dr.unuz yazıyordu...Hadi inşallah dedim bende :))
ben şeker yüklemesi için gitcem bugün bakalım diyetlik bi durum var mı?
bi de dün akşam inadına çikolata,pişmaniye falan yedim :)))
üst üste tatlı şeyler yemişim sonra aklıma geldi bugün şekere gideceğim.
neyse artık hayırlısı,kendinize iyi bakın.sonucu akşama doğru yazarım.
öpüyorum hepinizi...
kızlar ya şu çantayı çok beğendim ben ölçüleride gayet iyi unnadoda var ama bir baksanıza alayım mı sizce nasıl alt açma, kirli poşeti ve biberonluğuda var ölçülerde 50 x 40x 25 Eki Görüntüle 701509
Kızlaaarrr son durumu haber edeyiimm. Bugün itibariyla sigortam başladı. Sağolsun arkadaşım hemen talimatı verdi mali müşavirine kimlik numaram alındı ve sgk lıyım.. :)
İkinci olarak karnım yine büyüdü. Bebeklerim hareketlerini hissetmekten öte artık temas kurmaya başladık. Karnıma yaslanıyorlar. Dün soldaki karnıma yaslanmış eşime gösterdim. Panik oldu adam karnın niye yamuk duruyor, ne oldu diye :) Dedim bak elini koy. Bildiğin dokunabiliyorum bebeğime. Zaten yaslandıkları yerler çok sertleşiyor. Biz dokunup rahatsız edince minik minik kımıldaya kımıldaya kaçıyorlar :)
Gece uykusu artık iyice bitti. Yatıyorum ama tekmelerin dozu yok ayyy diye sıçrıyorum yataktan. Dün babaları elini koydu baktı uyutmuyorlarrr. Uffff aşkıımmm acımıyor mu yaaa dedi tekmeyi yiyince. Dedim acıyor ama ne yapayım yeterki hareket etsinler. Yattığım hiç bir pozisyonu beğendiremiyorum. Şans eseri uyuyakaldıysam kaldım. Düşünün bir de iki yastıkla yatıyorum yani oturur gibi. Artık sırtüstünden vazgeçmeye çalışıyorum nefes alamadığım için ama bir tek sırt üstü yatınca rahatlıyorlar onlarda biraz.
Anlayacağınız sanırım büyüyorlar. Karnımda nerede olduklarını bile hissedebiliyorum artık. Ama nedendir bilmem bu zamana kadar çok inançlı geldim 34 veya 36 haftaya kadar dayanacaklar diye. Şimdi önümüzdeki ay doğurur muyum acaba diye endişelenmiyor değilim. Git gide yerleri daralıyor. Hareketlerde sertleşti.Birbirlerine zarar vermezler inş içeride :)
Çocuklarımıda üzdüm bugün.. Stres oldular benim yüzümden. Bugün her zamankinden az kımıldadılar. Tek pişmanlığım o.
Gözün aydın canım...
zaman bi an önce geçse görsem kızımı...belkide yaşamak için tek sebebim o olacak benim..şimdi gözyaşlarımı tutuyorsam bu bile kızım için.. anne olmak kolay değil..
ben şeker yüklemesi için gitcem bugün bakalım diyetlik bi durum var mı?
bi de dün akşam inadına çikolata,pişmaniye falan yedim :)))
üst üste tatlı şeyler yemişim sonra aklıma geldi bugün şekere gideceğim.
neyse artık hayırlısı,kendinize iyi bakın.sonucu akşama doğru yazarım.
öpüyorum hepinizi...
canım ayrıntılı ultrasonda sadece organ takibi yapıldı belli ölçülere bakıldı aslında renkli dobleri herkese yapmıyorlarmış ama doktorum sana şeker takibi yapıyoruz bunada gir dedi kan akışına falan ayrıca bakılıyormuş artık ne derlerse yaptırıyoruz mecburen
canım çok saol bende güzel bir uyku çektim bugün hatta dün o kadar sıkmışım ki kendimi eylülüm pek kımıldamadı şimdi yiyorum tekmeleri içerden:)
canım herkese yapmıyorlar sanırım şeker yüksek çıktığı için tekrar bakılacak son durumuna o yüzden aslında hiç istemiyordum bir daha test mest ama ne yapalım artık bu son olsun
çok saol canım benim evet renkli göreceğiz ama sana yaptır dediler mi
Canım çok şık kabul ama 50x40 çok küçük. Benim şu an evimdeki kırlentler 50x50... Bunlar bile küçük. Bir an karşılaştırdım ama yetmeyebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?