Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar ya dün park yatak aldım, bilgi baby markası fiyatı da uygun çok da güzel, yanında uyku seti de aldım ama pişman oldum, bazı yorumları okudum nevresim daha iyi falan yazmışlar, heyecandan alıverdim ne yapsam acaba değiştireyim mi nevresim takımıyla? Fileleri yanlardan açık olduğu için almıştım, bide nimomed diye pek duyulmamış bir markanın temassız kızılöteli termometresini aldım, herkes birşey söylüyor, aklım karıştı hepten o kadar da para verdim, bi de park yatağın içine pamuktan yatak yaptıralım dedik annemle, siz ne dersiniz

canım bence uyku senini ilk aylar kullanırsın iyi yapmışsın o yanlıklar güzel duruyor ama sen bilirsin

ah canım ya zormuş bu işler, yatağı alana kadar anam ağladı:) kimi karyola dedi kimi park yatak dedi, yani demem o ki aldığın şeyin tersini millet beğeniyor,

ah canım ya zormuş bu işler, yatağı alana kadar anam ağladı:) kimi karyola dedi kimi park yatak dedi, yani demem o ki aldığın şeyin tersini millet beğeniyor,

Canım benim zaten telaslı zamanımzdayız.bide her kafadan ses cıkıyor.salla gitsin.senln icine ne siniyorsa nasıl mutluysan oyle yap.uyku seti bende almayı dusunuyorum yumusacık olur bebisimi cok sıkmaz diye.gule gule kullanın canım

park yatakların hamak kısmı zaten 3 ay kadar kullanılabiliyo anladığım kadarıyıla. alta geçtiğindede hamak için aldığın yatak çok ince kalır sanırım yaylı yatak yada daha kalın bişey lazım olsa gerek. o yüzden hamak için olan ince visconlardan almak bencede pek mantıklı değil. bizim bebekliğimizden kalma yatağımız var pamuk annem onu yapıcak.

Canım parl yataklar için özel yataklar var zaten bebeklere uygun olan. 50 Tl gibi bir fiyattan başlıyor. Bence bu şekilde bebeğe uygun yatak alman daha doğru gibi. Uyku setine gelince eğer kışın geceleri evin serin oluyorsa bence dert etmene bile gerek yok kullanırsın çünkü. Ben nevresim takımı aldım çünkü benim evimn kışın anormal sıcaklıklara çıkıyor. En kötü yorgan kılıfının içine pofuduk bahtaniyelerden koyarım öyle örterim dedim. termometrede iyi olmuş hiç dert edilecek bir durum yok bence. hepsini güle güle kullan derim.

Özellikle tecrübeli annelere soruyorummm. Malum 7 ayıma 1 hafta kaldı ve şimdiden inanılmaz ağırlaştım. Dolayısıyla daha fazla hareket kabiliyetim ortadan kalkmadan bebeklerimin eşyalarını yıkayım ütüleyim dolaplarına yerleştireyim dedim. En çok bana söylenen bebekler için uygun olan makine deterjanı dalan roxy aldım bugün. Ama yenidoğanlar için emin olamadım iyi yapmış mıyım? bir de yumuşatıcı kullanacak mıyım bilemedim. Bazıları kullan bazıları kullanma 3-4 ay sonra kullan diyor. Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Roxy güzel canım ben de onu kullandım. Ben yumuşatıcısız çamaşır yıkayamam o yüzden bence kullan her markanın bebek için olan yumuşatıcıları var onlardan kullanabilirsin

Roxy güzel canım ben de onu kullandım. Ben yumuşatıcısız çamaşır yıkayamam o yüzden bence kullan her markanın bebek için olan yumuşatıcıları var onlardan kullanabilirsin

Canım kozmetikte ne kullandın peki. Dalin, Jhonson Baby, Sebamed,Bübchen. Ben şimdilik Uni baby nin ıslak mendilini aldım herkes onu öneriyor diye. Jhonson ın şampuanını aldım. dalan roxy çamaşır deterjanı. Jhonson ın bebe yağı. Kararsız kaldım ama acaba başka birşey mi alsaydım diye.

evet arkadaşlar tayinimiz belli oldu diyarbakır artık nerde dogururum belli olmaz ......................

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. sakın üzülme. hele hele merkezse sevinebilirsin bile. merkeze giden kişiler oraları hep güzel anlatıyor. lojmanlarının çok bakımlı olduğunu, içinde aklına gelebilecek her şeyin olduğunu söylüyorlar. biz de seneye tayinciyiz. lice falan olcağına keşke diyarbakır olsa diyoruz. orası olsa bari diye dua ediyoruz resmen. gönlünü ferah tut. bebişlerimiz küçükken doğuyu atlatmak daha iyi. en azından okul çağına geldiklerinde dönmüş olacağız. Allah sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin inşallah.

Cnm cok sirinmis.Gule gule kullan..Hersyide icinde oohh :)

çok teşekkür ederim canım. walla fikirleriniz benim için önemli :)

çok beğendim hayatım güle güle kullan

o kadar acele karar verdim ki siz beğendikçe benim içim de rahatlıyor. güzel bişey almışım demek ki diyorum. teşekkür ederim :)

söylediğin markaları hiç duymadım o yüzden yorum yapamicam ama pamuk yatak konusuna gelince, park yatak ölçülerinde yapılan hazır pamuk yataklar var. biz indirimde 35 tl ye aldık. yaptırmak istediğimizde ise daha kalın yapıyorlar. o da orta katta kullanırken bebek yüzeye çok yakın olucak, biraz hareketlense tehlikeli olur diye düşündük, hazırını aldık. tercih sizin..

canım tecrübeli anne değilim ama :) tanıdığımız cildiye doktorunun önerisiyle şampuan, sabun, yağ, pişik kremi vs hepsini sebamed aldık. diğer markalarda göz yakmasın, güzel koksun vs diye kimyasal oranı daha fazlaymış. sebamedin şampuanı göz yakıyormuş ama kimyasalı diğerlerine göre çok çok azmış. o kimyasallar alerjiye ve deri döküntüsüne neden oluyormuş. sebaamed ise bunların olmasını önlüyormuş. yüzden ben sebamedi tercih ettim.

Son düzenleme:

Bende aynı ıslak mendili, diğer ürünlerde sebamed kullandım çocuk Dr onu önermişti özellikle pişik önleyici kreminden çok memnun kaldım

valla bende bugün yarın yıkıycam..ütüleyip kaldırayım diyorum...araştırdım herkes hacışakir granülden çok memnun...ayrıca yumuşatıcı kullanmayın diyor doktorlar..kimyasal sonuçta...zaten gerek kalmıyor bebek deterjanları mis gibi yapıyor yumuşacıkta oluyor..
benim ablamda sebamed kullandı çok memnun...bende sebamed kullanacağım...

Kızlar nasılsınız ben annemdeyim yarın dönücem şekerim hala yüksek çok ilginç sabah bişii yemiyorum 180 lerde
Akşam yemeğimde herşeyi yiyorum 120 lerde:26::26: kafam karıştı çözemedim gitti
Bu arada kremplar çok kötü kızlar sabahları kalkamıyorum yataktan mahvetti kramplar beni

Canım kuzenim doktor bir çok çocuk doktoru sebamed öneriyor nedeni represant dr ilişkisi ve çıkarı diyor. paraben içermeyen ve güvenilir marka bence mustela incelemeni öneririm...

Benim cocuklu birkac arkadasim yumusaticinin ilk zamanlarda kullanilmasini tavsiye etmiyorlar hatta makinanin yumusatici kismina yumusatici yerine sirke koymami tavsiye ettiler.
Sirkenin mikrop öldürücu etkisi oldugu icin daha saglikli oldugunu söylediler. Yikandiktan sonra kokusunu sordum kesinlikle sirke kokmuyor dediler ama ben daha denemedim acikcasi
Bunu sadece duydum denersem haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…