Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bende cnm sorma yaa..bende zaten sinrliyim ve dunden raziyim zaten konusmaya :) Kiz kaynimi kandirdi zaten..2yil gezdiler bir anda evlenmek icin surekli baskilara falan basladi..Garip bi kiz , kaynimda saf hemen gaza geliyo, kizda oynatiyo parmaginda..Sorsan gezerken bir gorur diye nisan yaptilar alelacele , ama 2 yildir nasil gormuyordu kimse bilmiyorum !! İcimdekiler anlatsam var ya ohhooo ..Annesi nisan alisverisinde tek gondermedi bi goren olumus diye ,simdi kiz gecenin bi yarisina kadar geziyo , nisanliyken bize ankaradan işt.a gezmeye gelecek..Bizimkiler gondermezdi mesela ..amann ne biliiim yaa ..Dusunmemeye calisiyorum..Diyordumki bizim odamizda ben ve esim ayri yatalim , kiz ve kaynim ayri yatsin simdi vazgectim ..biliyorlar durumu ben niye esimden yari yatayim..Ona gore gelseydi..Salonda hepsi bir yatsinlar artik..

Ooohh gule gule saglicakla kullanin insallahh :) Avize icin , gokce bahcesehirden aldim demisti yanlis hatirlamiyorsam 35lt ye..Sende oraya bak istersen.. Disarida cok pahali.. Internette de halilar var ucuz..Bi arastiristersen cnm..

Cnm havalar serin gidiyo ya zaten , Sende haziranin ilk haftasi halledersin insallah ..Bir kerede bitiverir hepsi :)

Cnm ne guzel annen erken gelecek..Bizimki de beni bekle , ben aliyorum burdan olmadi ordanda eksikleri tamamlariz diyo ne zaman gelirsin diyorum doguma diyo :) Artik ben dogururken evde annem camasir falan yikayacak herhalde.. :)

Canııımmm güle güle kullanın. tamamlarsınız eksiklerinizi de mis olur ondan sonra. Ben yerleştirmeye başladım da ne oldu baksana havalara inat gibi soğudu.

cnm daha iyi oldu yaza cok sicak gececekmis yaa , biraz daha serin havanin tadini cikaralim hep birikte..Serin derken bu arada bizim evin etrafi ruzgari cok aliyo aksamlari ben montla cikiyorum :)
annem yikayip kaldiranlarin bohcalara koymalarini soyledi.Hem toz olmazmis hem kokusu kalirmis..Sende direk koyma istersne cnm.Olmadi hurc al kucuklerindne onlara yerlestir..bir daha is cikmasin sana..

Cnm ya benimde aklima geldi..Senin ve diger ikiz annelerininn..Simdi hamilelik zor geciyo evet ama dogumdan sonra nasil olacak..Asilozaman basliyo savas :) Emzirirken , banyo yaptitirken , altlini degistirirken ,..size destek olacak biri var mi ? Benimbir arkadasim 2 kayinvalide ve 2 bakici ile hallettiler Simdi cocuklar 2 yasinda 1 bakiciya yeni dustu.. :)

Canım ben bir kere sormuştum sürekli ya sağa ya sola yatıyorum omuriliğim ağrıyor diye. Sırtüstü de yatabilirsin dedi. Ben sana söyleyene kadar yüzüstü hariç her pozisyonda yatabilirsin dedi. Ama şimdi de sağa sola yatamıyorum. Sırtüstü yatıncada diaframa baskı yapıyorlşar nefes alamıyorum. Gece 2-3 saat uyusam çok şükür diyip uyanıyorum. Yan yatınca bebeklere birşey olmaz diyor peki neden bebeklerim yan yatınca bana vuruyor hemen. Demek ki rahatsız oluyorlar.

kızlar ya bu arada bebeklerin altlarını değiştirirken ne kullanıcaz ıslak mendili ne kadar iyi olursa olsun önermiyorlar

Canım tüm doğum yapan arkadaşlarım ve bir çocuk doktoruna sordum Uni Baby dedi. Hatta 3 lü set halinde satılıyor aldım bende. Hastane çantasına koyacağım bir tanesini iki paketde oğluşlarımı bekleyecek.

inşallah canım senin şeker ne alemde

Canım ben benim şekeri anlamadım annemlerdeyken sabah 180 den düşmedi İstanbul a geldim aynı şeyleri yiyorum 130 larda sabah şekerim kafam allak bullak oldu tatlım aynı şeyleri yiyorum havasından mı arttı çözemedim tatlım benim geçen gün öyle oldu 3 kez üst üste girdi sol bacağıma İnan halada uyuşuk ama hata bende doktorum magnezyum verdi bana tadı kötü değil içmedim devamlı suda eriyenlerden diğer ilaçlarımı ihmal etmem hiç onu doğru dürüst içmedim ama şimdi başladım çok şükür iyi geldi
Ooohh gule gule saglicakla kullanin insallahh :) Avize icin , gokce bahcesehirden aldim demisti yanlis hatirlamiyorsam 35lt ye..Sende oraya bak istersen.. Disarida cok pahali.. Internette de halilar var ucuz..Bi arastiristersen cnm..

Sağol canım ya internetten bakıcam bende dışarıda pahalı gerçekten işin içine bebekle ilgili bişii girince fiyatlar tavan yapıyo

Kıyamam yaaa. Ben anneleri bilmiyorum ama tek bildiğim anamın ağladığı. Allahım zeval vermesin evlatlarıma ama bana da güç kuvvet versin. hatta hepimize sabır ve dayanma gücü versin. Ellerimden telefonumla mesaj bile yazamıyorum. Bir daha hamile kalır mısın deseler "kesinlikle evet" desemde son 3 ay vazgeçmekten korkuyorum :)

Canım bak benim doktorum bol bol kalsiyumda al demişti. Benim gece iki kere girmeye çalışan ama başarılı olamayan kramplarım geçti kalsiyumu arttırınca. Bir de kramp girdiği zaman yere ayak parmaklarının üzerine çök.. Parmaklarının üzerinde otur biraz. ya da biri varsa yanında ayak parmaklarını dizlerine doğru itelesin. Kası esnetmek için yaparız biz bu hareketleri. ben dalgıcım aynı zamanda suda bacağımıza kramp girince paleti dizimize doğru çekeriz bizde. Ama gece uyurken böyle olunca parmak üstü çökeriz. hemen geçecektir.

Ohhh gayet güzel bir karar almışsın. Kimse yüzünden rahatını bozma. Onlar dünden razıdır aynı odada yatmaya merak etme.

Canım ben dolaplarına yerleştirip üstlerini örteceğim. Zaten asılacakların kılıfları var sorun olmaz yani. Ama kokusu kalmıyor yaaa. daha dün yıkadım bahtaniye yorganlarını sabah bir kalktım uçmuş kokusu. Bu arada hava kötü olduğu için evde kurutmaya çalışıyorum. Bahçeye koysam rüzgardan uçup gidecek.

Canım annem gelecek inş. Olmadı kaynanamda destek verecek. E bende varım 3 kişiyiz zaten. Kuzum inan emzirmeyi yıkamayı düşünmüyorum. En azından bu kadar ağrılarım olmayacak. Tamam ilk başlarda olacak ama sonradan bu ağrılardan kurtulmuş olacağım.

geçen sabah banada oldu neye uğradımı şaşırdım anlamadım eşim dedi krap olabilir diye biraz msaj yaptı geçti çok şükür fena bişi.
dr.um bana suda eriyen magnezyum verdi kendide her akşam içiomuş 1 aydır içiyorum nerdeyse hiç ağrım sızım zerre bişeyim yok çok şükür...

şeker yüklemesi yaptıracak bi yer bulamadım yaaaa...sağlık ocağında bugün tetanoz aşısı oldum..şeker yüklemesi yapmıyolarmış..özel tıp merkezleri yapıyo muki????

Cancazım benimde giriyor kramp çok özellikle sabaha karşı. Gİtgide ağrılar başlayacak galiba Rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallah:)

Kızlar iki gundur dersim yok gitmiyorum dersaneye.bende dun aksam ustu yelek baslamıstım oglusa suan bitmek uzere :)) ve hayatımda ordugum ilk yelek :) tunus isiyle oruyorum.kesmelerine kayınvalidem tarif edio.bitince fotosunu koyarım insallah.tavsiye ederim heyecanla bi cırpıda bitio

Kolay gelsin cnm benim... çok merak ettim valla görmek için sabırsızlanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…