ya seni hırslandırıyorum ama ben çok sinir olurum böyle şeye. nişanlı kızın ne işi var kalmaya geliyo annesi babası nasıl izin vermiş. neyse sıkma canını sen istediğin kadar sinir ol gelcekler sonuçta, sende fazla ilgilenme yorma kendini. sonuçta hamile kadının evine akrabaları yardımcı olmak için gelir. sende otur bütün işleri onlar yapsın.
kızlar bugün alışverişimizi bitirdik sayılır perdesi küveti hastane süsleri hepsi bitti
daha halısı avizesi kaldı kuzumun alışveriş bitti ama bizde bittik çok güzel ciciler aldık eliz ime oda kapı süsünüde yaptırdık ismini yazdırdık havva eliz diye çok güzel oldu herşey
canım allah sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bizim bu gidişle hazirana sarkacak 1 kerede halledeceğim gibi geliyor bu hafta anneler günü haftaya teyzemizin 52 mevlüdü sonraki hafta eşim dışarıda olacak zaten mayıs çıkmış oluyor
Ne güzel çoğu kızlar alışverişi bitirdi bende aldım ama öyle herşeyimiz tamam değil daha annem çok şey almış sen alma diyo annemde c.tesi yanıma geliyo 20 gün kalır herhalde odasını halledicez geldiğinde sonra artık bidaha doğuma gelir
Canııımmm güle güle kullanın. tamamlarsınız eksiklerinizi de mis olur ondan sonra. Ben yerleştirmeye başladım da ne oldu baksana havalara inat gibi soğudu.
Sonunda isyan aşamasına geldim kızlar. Sanki bedenime zulm var. Çok oturunca sırtım omuriliğim ve kaburgalarım ağrıyor. Ayağa kalkınca kasıklarım diz kapaklarım ve tabanım. yarım yatıyorum belim ağrıyor. Hele eklemlerimdeki ağrılarımı söylemiyorum bile. Ellerim ve parmaklarım hatta bileklerimi çekiçle kırmışlar gibi. Yavrularım için herşeye dayanırım ama bazen dayanılmayacak hal alıyor bu ağrılar. Sadece sırtüstü yatabiliyorum artık. Mümkün değil sağa sola yatmak. Veletler büyüdü artık eskisi gibi nazik davranmıyorlar. Bazen yemek yapmak bile işkenceye dönüşüyor. Dün öyleydi mesela.. Bedenim hayatta hiç taşımadığı bir yükü taşımaya çalışıyor üstelik iki canı da besleyerek. Sanırım topiğin gebeliği en zor geçeni ben olacağımm..şikayet etsem ne olur aksini yapacak durumum yok ki.. Ama çok değil 15-20 gün veriyorum kendime maksimum sonra oturuğum yerden kalkamayacağım. Şimdiden sürünerek kalkıyorum...
canım annen olunca 1 çırpıda halledersiniz inşallah ya
ay kıyamam ya biz bu kadar zorlanırken seni düşünemiyorum hem çok zayıfta değilim mesela ve tek bebek taşıyorum ona rağmen artık gece uykusu haram uyuyamıyorum bebek rahatsız olur diyede sırt üstü yatmıyorum sen yatıyormuşsun sordun mu doktora eğer izin varsa bende yatacağım çünkü yan yatmalar beni delirtiyor 5 dakikada 1 pozisyon değiştiriyorum oturduğum yerden de 2 3 hamleyle kalkmaya başladımarabaya binerken eşim diyor üstüme yuvarlancaksın diye korkuyorum yuverlanırsam bebişimi destekle bana bişey olmaz öyle böyle geçireceğiz bakalım günleri Allah hepimize sabır versin yaz günlerinde klimalar sağolsun artık yapacak birşey yok bizim yerimizde olmak isteyen o kadar çok kadın varki onlarad hep dua ediyorum
kızlar ya bu arada bebeklerin altlarını değiştirirken ne kullanıcaz ıslak mendili ne kadar iyi olursa olsun önermiyorlar
inşallah canım senin şeker ne alemde
Canım ben benim şekeri anlamadım annemlerdeyken sabah 180 den düşmedi İstanbul a geldim aynı şeyleri yiyorum 130 larda sabah şekerim kafam allak bullak oldu tatlım aynı şeyleri yiyorum havasından mı arttı çözemedim tatlım benim geçen gün öyle oldu 3 kez üst üste girdi sol bacağıma İnan halada uyuşuk ama hata bende doktorum magnezyum verdi bana tadı kötü değil içmedim devamlı suda eriyenlerden diğer ilaçlarımı ihmal etmem hiç onu doğru dürüst içmedim ama şimdi başladım çok şükür iyi geldikızlar sabah bacağıma öyle bir kramp girdi ki neye uğradığımı şaşırdım kendimi nasıl attım yataktan bilemiyorum sakat kalıyorum galiba diye ağladım inanın zor geçti yürüyerek magnezyum badem fıstık ceviz yeşil yapraklı sebzelerde bulunuyormuş yanıma aldım 1 avuç kuruyemiş onu atıştırıyorum
Ooohh gule gule saglicakla kullanin insallahh :) Avize icin , gokce bahcesehirden aldim demisti yanlis hatirlamiyorsam 35lt ye..Sende oraya bak istersen.. Disarida cok pahali.. Internette de halilar var ucuz..Bi arastiristersen cnm..
Ay canım kıyamam ya bizde de öyle şıkayetler var ama sen ıkı kat taşıyosun allah yardımcın olsun.Bende sırt üsttü yatamıyorum sırtım ağrıyo sağ sol la yatsam kaburgalarım ağırıyo devamlı şekil değiştir dur oturuyorum belim ağırıyo neolucak halimiz ya..Annemlerimizi düşünüyorum da nasıl geçirmişler iş güç yaparak hiç mi ağrınız olmazdı diyorum ya
kızlar sabah bacağıma öyle bir kramp girdi ki neye uğradığımı şaşırdım kendimi nasıl attım yataktan bilemiyorum sakat kalıyorum galiba diye ağladım inanın zor geçti yürüyerek magnezyum badem fıstık ceviz yeşil yapraklı sebzelerde bulunuyormuş yanıma aldım 1 avuç kuruyemiş onu atıştırıyorum
Bende cnm sorma yaa..bende zaten sinrliyim ve dunden raziyim zaten konusmaya :) Kiz kaynimi kandirdi zaten..2yil gezdiler bir anda evlenmek icin surekli baskilara falan basladi..Garip bi kiz , kaynimda saf hemen gaza geliyo, kizda oynatiyo parmaginda..Sorsan gezerken bir gorur diye nisan yaptilar alelacele , ama 2 yildir nasil gormuyordu kimse bilmiyorum !! İcimdekiler anlatsam var ya ohhooo ..Annesi nisan alisverisinde tek gondermedi bi goren olumus diye ,simdi kiz gecenin bi yarisina kadar geziyo , nisanliyken bize ankaradan işt.a gezmeye gelecek..Bizimkiler gondermezdi mesela ..amann ne biliiim yaa ..Dusunmemeye calisiyorum..Diyordumki bizim odamizda ben ve esim ayri yatalim , kiz ve kaynim ayri yatsin simdi vazgectim ..biliyorlar durumu ben niye esimden yari yatayim..Ona gore gelseydi..Salonda hepsi bir yatsinlar artik..
cnm daha iyi oldu yaza cok sicak gececekmis yaa , biraz daha serin havanin tadini cikaralim hep birikte..Serin derken bu arada bizim evin etrafi ruzgari cok aliyo aksamlari ben montla cikiyorum :)
annem yikayip kaldiranlarin bohcalara koymalarini soyledi.Hem toz olmazmis hem kokusu kalirmis..Sende direk koyma istersne cnm.Olmadi hurc al kucuklerindne onlara yerlestir..bir daha is cikmasin sana..
Cnm ya benimde aklima geldi..Senin ve diger ikiz annelerininn..Simdi hamilelik zor geciyo evet ama dogumdan sonra nasil olacak..Asilozaman basliyo savas :) Emzirirken , banyo yaptitirken , altlini degistirirken ,..size destek olacak biri var mi ? Benimbir arkadasim 2 kayinvalide ve 2 bakici ile hallettilerSimdi cocuklar 2 yasinda 1 bakiciya yeni dustu.. :)
kızlar sabah bacağıma öyle bir kramp girdi ki neye uğradığımı şaşırdım kendimi nasıl attım yataktan bilemiyorum sakat kalıyorum galiba diye ağladım inanın zor geçti yürüyerek magnezyum badem fıstık ceviz yeşil yapraklı sebzelerde bulunuyormuş yanıma aldım 1 avuç kuruyemiş onu atıştırıyorum
şeker yüklemesi yaptıracak bi yer bulamadım yaaaa...sağlık ocağında bugün tetanoz aşısı oldum..şeker yüklemesi yapmıyolarmış..özel tıp merkezleri yapıyo muki????
Kızlar iki gundur dersim yok gitmiyorum dersaneye.bende dun aksam ustu yelek baslamıstım oglusa suan bitmek uzere :)) ve hayatımda ordugum ilk yelek :) tunus isiyle oruyorum.kesmelerine kayınvalidem tarif edio.bitince fotosunu koyarım insallah.tavsiye ederim heyecanla bi cırpıda bitio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?