Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım tunus işi bu iki ucuda tığ gibi olan şişlerden dimi geçenlerde izledim videosunu elime hiç örgü almadım desem yeridir yapabilirmiyim ki

kızlar bu arada bebek bakım çantamız geldi çok güzel ben çok beğendim kumaşı çok kaliteli ve ölçüleride tam istediğim gibi akşam kolumda fotosunu çekip koyarım buraya resimleri

kızlar izmiri sel götürüyor resmen yağmur suları kaldırımın üzerine çıktı lağımlar taştı dışarısı felaket kokuyor

Vallaha artık bu müdürün yüzünden erken doğurucam yaa yeter yaa adam resmen biktirdi bee yeni çağırdı yanına nezaman gidiyodun dokt.dedim 20sinde gidicem he ozaman alıcaksın yani raporunu dedi hayır dedim 32.haftada alabiliyorum nerden çıktı o dedi dedim heryerde öyle yazıyo kanunende böyle dedim öyle bişey yok sen dokt.raporumu alıcam dedikten sonra alırsın dokt.bilmez öyle şeyleri sen de alırsın rapor dedi vallaha ben gidince konuşucam ama 32.hafta olmadan vermiyolar yani 8.ayıma girince dedim.ooo ozaman doğuma 1ay kalıyo demez mi ne bi ayı 2 ay kalıyo dedim 9 ay değilmi dedi evet 40 hafta dedim yok hesaplıyo aklınca 9.ay 36 hafta denk geliyo sen 32.rapor alıcam diyosun diyo dedim 40 haftada oluyo 36 da değil.Adam tammmmm birrr ÖKÜZZZZZ sinirden başım ağırmaya başladı akşam akşam bunaldım ya 20 gidicem dokt.oda 32.haftada gel diycek rapor için arıycam müdürü buyrum dokt.veriyorum tel.diycem artık o anlatsın yoksa işe dönüp bu adama ben laf anlatamam anlatırkende doğururum herhalde ayyyyyy bu ne yaa

sonunda misafirlerim bu sabah gitti..kayınvalidem ve kayınpederim 20 gündür bendelerdi ikisinide çok seviyorum ama ne olursa olsun kocişimle başbaşa olmayı daha çok seviyorum:) ne kadar aylardır kardeş gibi olsakta...
canım benim çok yoruldum diye bu akşam beni yemeğe çıkardı ardından sinemaya gittik çok güzeldi büyük ihtimalle anneler günü içindi diye düşünüyorum çünkü hafta sonu iş için şehir dışında....yinede düşünmesi yeter...
Kramplar beninde kabusum 1 haftadır her sabah yaşıyorum işkence gibi ve açılmak bilmiyor uzun sürüyor....marifetli annelerin bir çoğu oda yerleştirmeye başlamış çok özendim vallahi...kızımın odasını dedesi aldı 1 haziranda gelecek ve 1 ay havalanması gerekiyormuş bu ne yaaa benim hazırlıklar temmuza kalıyor
yeni ciciler alan anneler allah sağlıkla giydirmek nasip etsin ....

20 günde çokmuş canım haklısın insan evinde rahat olmak istiyo bide hamileyken üstündekiler bile ağır geliyo insana
Canım benim odada 17 şinde gelicek kahve çekirdeği kokuyu alıyomuş aklında bulunsun canım benim bu hafta içi boya badanası olucak inşallah sende yıkayıp yıkayıp hurca koyarsın canım ben öyle yapıcam yada Haziran ortası gibi yıkayıp ütüleriz diyoruz

Allah sabır güç versin sana, çoğu gitti azı kaldı ha gayret....

canım sen her ihtimale karşı bu kıza mesafeli dur. sen ona hizmet edersen seni kullanmaya alışırsa böyle gider. başıma geldiği için söylüyorum. bende ablamdan ayırmadım. kız kardeş gibi gördüm eltimi. ama altından ne niyetler çıktı. çok kırıldım, çok üzüldüm.
hem iyi karar vermişsin niye yatak odanı paylaşacakmışsın onlarla. şimdi paylaşırsan yine böyle gelirler, alışkanlık olur. alıştırma, kendi rahatını bozma onlar için...

Canım o biliyor aslında gerçeği de işine geldiği gibi yönlendirmeye çalışıyor. Sen doktorundan çalışabilir raporunu al önüne koy. Doktorum çalışamayacağıma karar verdiği zamana kadar çalışacğım de. Aksi bir durum varsa lütfen bana yazılı bildirin de..

Canım yeni odanız hayırlı ve uğurlu olsun. Güle güle kullanın.. Sevgi ve huzur dolu büyüsün yavrucağın içinde..

Biraz önce dokt.aradım dedim doğum öncesi rapor nezaman alabiliyoruz 32.haftada alıyosun 37 haftaya kadar çalışabilirsiniz dedi.Yani benim dediğim gibi çikti bu uyuz kendine göre uyduruyo bişeyler.Ayın 20 bi gelsin dokt.bi gidip geleyim bakalım neler olucak.

Sen bu konuda stres olmaz lütfen. çalışabilier raporu aldıktan sonra birşey yapamaz. Bırak aksini o iddia etsin.

Yaparsın canım bende internetten ogrendim bunu :) benim tek ucu tıg gibi sisimin.internetten ogrendim iple o sisini aldım battaniye yaptım bebisime kısın.dumduz orup gidiosun zaten.yeni ogrenmeme ragmen zevkli oldu bide ipim su rengarenk olanlar varya ebruli mi diolar :) ondandı cok guzel oldu.annem astar diktirdi altına oh mis.yelegi de iste cok hevesledim hayatımda yapmadıgım seydir ama oglusuma bide annesinden olsun istedim.basladım.oda duz orup gidiosun zaten bitek yaka ve kol altında eksiltme yaptım kayınvalidem tarif etti ama cok zor degil.bigunde bitirdim yelegi herkes sok oldu :)) fotosunu koyup yapılısını da yazarım canım benim gibi beceriksiz yaptıysa herkes oooo neler yapar :))

İzmirin neresindesin canım?annemler bornovada oturuyorlar cok yagıs var dedi ama sel demedi korkmayım die heralde :S aksama usak a gelcekler gerci yanıma.Allah yardımcınız olsun bitanem ya o koku bitiriyor insanı

Selam kızlar ne zamandır giremiyordum...
Geçen hafta cumartesi günü bebişimi görmeye gittik büyümüş kocaman olmuş canım benim...Amaaa dr. anlattı ben tadını çıkaramadım bileee...
15 gündür annemle uğraşıyoruz...Şimdi daha iyi dün çıktık hastaneden ama sizin dualarınız kabul olur...Annem 6 yıldır onkoloji hastası ve 15 ay önce de kötü zamanlar geçirmiştik ama bu sefer çok kötüydü...Pazar sabahı acile kaldırdık hemen yatırdılar tabi ve dün çıktılar şükürrr...Ayrıntılara girip sizleri üzmek istemem kızlar ama çok kötü bir hafta geçirdim...Dualarınıza ihtiyacım var...
Hepiniz iyisinizdir inşallah...Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

Yok artıııkk kış gerimi geldi... Nasıl gideceksin eve???

canım ya her sabah kocişim bırakıyor her akşamda gelip alıyor hamileliğimden beri saolsun hakkını ödeyemem çok seviyorum onu özel servisim oldu resmen

canım merak ettim battaniyeyide koyarmısın bende onunla başlıyayım bari düz örülüyor nasılsa yapabildiğim kadar olmazsada olmaz artık ne yapayım en azından denedim derim

İzmirin neresindesin canım?annemler bornovada oturuyorlar cok yagıs var dedi ama sel demedi korkmayım die heralde :S aksama usak a gelcekler gerci yanıma.Allah yardımcınız olsun bitanem ya o koku bitiriyor insanı

ben bucada oturuyorum canım ama konak tarafında çalışıyorum buranın alt yapısı berbat en ufak yağışta doluyor hemen ama oturduğum semt çok rahat

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah bir daha yaşatmasın hepimiz iyiyiz şükür kendine dikkat et fazla üzülme yorulma

Canım Allahım acil şifa versin. Neler hissettiğini anlayabiliyorum. Allah hem annene hem size güç ve sabır versin. Kendine ve bebişine dikkat et lütfen.

Allah yardımcınız olsun canım çok ama çok iyi anlıyorum seni bu evreleri allahım bu hastalıga düşürmesin düşenede yardım etsin dualarımız seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…