Kızlar iki gundur dersim yok gitmiyorum dersaneye.bende dun aksam ustu yelek baslamıstım oglusa suan bitmek uzere :)) ve hayatımda ordugum ilk yelek :) tunus isiyle oruyorum.kesmelerine kayınvalidem tarif edio.bitince fotosunu koyarım insallah.tavsiye ederim heyecanla bi cırpıda bitio
kızlar izmiri sel götürüyor resmen yağmur suları kaldırımın üzerine çıktı lağımlar taştı dışarısı felaket kokuyor
sonunda misafirlerim bu sabah gitti..kayınvalidem ve kayınpederim 20 gündür bendelerdi ikisinide çok seviyorum ama ne olursa olsun kocişimle başbaşa olmayı daha çok seviyorum:) ne kadar aylardır kardeş gibi olsakta...
canım benim çok yoruldum diye bu akşam beni yemeğe çıkardı ardından sinemaya gittik çok güzeldi büyük ihtimalle anneler günü içindi diye düşünüyorum çünkü hafta sonu iş için şehir dışında....yinede düşünmesi yeter...
Kramplar beninde kabusum 1 haftadır her sabah yaşıyorum işkence gibi ve açılmak bilmiyor uzun sürüyor....marifetli annelerin bir çoğu oda yerleştirmeye başlamış çok özendim vallahi...kızımın odasını dedesi aldı 1 haziranda gelecek ve 1 ay havalanması gerekiyormuş bu ne yaaa benim hazırlıklar temmuza kalıyor
yeni ciciler alan anneler allah sağlıkla giydirmek nasip etsin ....
Sonunda isyan aşamasına geldim kızlar. Sanki bedenime zulm var. Çok oturunca sırtım omuriliğim ve kaburgalarım ağrıyor. Ayağa kalkınca kasıklarım diz kapaklarım ve tabanım. yarım yatıyorum belim ağrıyor. Hele eklemlerimdeki ağrılarımı söylemiyorum bile. Ellerim ve parmaklarım hatta bileklerimi çekiçle kırmışlar gibi. Yavrularım için herşeye dayanırım ama bazen dayanılmayacak hal alıyor bu ağrılar. Sadece sırtüstü yatabiliyorum artık. Mümkün değil sağa sola yatmak. Veletler büyüdü artık eskisi gibi nazik davranmıyorlar. Bazen yemek yapmak bile işkenceye dönüşüyor. Dün öyleydi mesela.. Bedenim hayatta hiç taşımadığı bir yükü taşımaya çalışıyor üstelik iki canı da besleyerek. Sanırım topiğin gebeliği en zor geçeni ben olacağımm..şikayet etsem ne olur aksini yapacak durumum yok ki.. Ama çok değil 15-20 gün veriyorum kendime maksimum sonra oturuğum yerden kalkamayacağım. Şimdiden sürünerek kalkıyorum...
Bende cnm sorma yaa..bende zaten sinrliyim ve dunden raziyim zaten konusmaya :) Kiz kaynimi kandirdi zaten..2yil gezdiler bir anda evlenmek icin surekli baskilara falan basladi..Garip bi kiz , kaynimda saf hemen gaza geliyo, kizda oynatiyo parmaginda..Sorsan gezerken bir gorur diye nisan yaptilar alelacele , ama 2 yildir nasil gormuyordu kimse bilmiyorum !! İcimdekiler anlatsam var ya ohhooo ..Annesi nisan alisverisinde tek gondermedi bi goren olumus diye ,simdi kiz gecenin bi yarisina kadar geziyo , nisanliyken bize ankaradan işt.a gezmeye gelecek..Bizimkiler gondermezdi mesela ..amann ne biliiim yaa ..Dusunmemeye calisiyorum..Diyordumki bizim odamizda ben ve esim ayri yatalim , kiz ve kaynim ayri yatsin simdi vazgectim ..biliyorlar durumu ben niye esimden yari yatayim..Ona gore gelseydi..Salonda hepsi bir yatsinlar artik..
Vallaha artık bu müdürün yüzünden erken doğurucam yaa yeter yaa adam resmen biktirdi bee yeni çağırdı yanına nezaman gidiyodun dokt.dedim 20sinde gidicem he ozaman alıcaksın yani raporunu dedi hayır dedim 32.haftada alabiliyorum nerden çıktı o dedi dedim heryerde öyle yazıyo kanunende böyle dedim öyle bişey yok sen dokt.raporumu alıcam dedikten sonra alırsın dokt.bilmez öyle şeyleri sen de alırsın rapor dedi vallaha ben gidince konuşucam ama 32.hafta olmadan vermiyolar yani 8.ayıma girince dedim.ooo ozaman doğuma 1ay kalıyo demez mi ne bi ayı 2 ay kalıyo dedim 9 ay değilmi dedi evet 40 hafta dedim yok hesaplıyo aklınca 9.ay 36 hafta denk geliyo sen 32.rapor alıcam diyosun diyo dedim 40 haftada oluyo 36 da değil.Adam tammmmm birrr ÖKÜZZZZZ sinirden başım ağırmaya başladı akşam akşam bunaldım ya 20 gidicem dokt.oda 32.haftada gel diycek rapor için arıycam müdürü buyrum dokt.veriyorum tel.diycem artık o anlatsın yoksa işe dönüp bu adama ben laf anlatamam anlatırkende doğururum herhalde ayyyyyy bu ne yaa
sonunda misafirlerim bu sabah gitti..kayınvalidem ve kayınpederim 20 gündür bendelerdi ikisinide çok seviyorum ama ne olursa olsun kocişimle başbaşa olmayı daha çok seviyorum:) ne kadar aylardır kardeş gibi olsakta...
canım benim çok yoruldum diye bu akşam beni yemeğe çıkardı ardından sinemaya gittik çok güzeldi büyük ihtimalle anneler günü içindi diye düşünüyorum çünkü hafta sonu iş için şehir dışında....yinede düşünmesi yeter...
Kramplar beninde kabusum 1 haftadır her sabah yaşıyorum işkence gibi ve açılmak bilmiyor uzun sürüyor....marifetli annelerin bir çoğu oda yerleştirmeye başlamış çok özendim vallahi...kızımın odasını dedesi aldı 1 haziranda gelecek ve 1 ay havalanması gerekiyormuş bu ne yaaa benim hazırlıklar temmuza kalıyor
yeni ciciler alan anneler allah sağlıkla giydirmek nasip etsin ....
Canım o biliyor aslında gerçeği de işine geldiği gibi yönlendirmeye çalışıyor. Sen doktorundan çalışabilir raporunu al önüne koy. Doktorum çalışamayacağıma karar verdiği zamana kadar çalışacğım de. Aksi bir durum varsa lütfen bana yazılı bildirin de..
Biraz önce dokt.aradım dedim doğum öncesi rapor nezaman alabiliyoruz 32.haftada alıyosun 37 haftaya kadar çalışabilirsiniz dedi.Yani benim dediğim gibi çikti bu uyuz kendine göre uyduruyo bişeyler.Ayın 20 bi gelsin dokt.bi gidip geleyim bakalım neler olucak.
Yok artıııkk kış gerimi geldi... Nasıl gideceksin eve???
Yaparsın canım bende internetten ogrendim bunu :) benim tek ucu tıg gibi sisimin.internetten ogrendim iple o sisini aldım battaniye yaptım bebisime kısın.dumduz orup gidiosun zaten.yeni ogrenmeme ragmen zevkli oldu bide ipim su rengarenk olanlar varya ebruli mi diolar :) ondandı cok guzel oldu.annem astar diktirdi altına oh mis.yelegi de iste cok hevesledim hayatımda yapmadıgım seydir ama oglusuma bide annesinden olsun istedim.basladım.oda duz orup gidiosun zaten bitek yaka ve kol altında eksiltme yaptım kayınvalidem tarif etti ama cok zor degil.bigunde bitirdim yelegi herkes sok oldu :)) fotosunu koyup yapılısını da yazarım canım benim gibi beceriksiz yaptıysa herkes oooo neler yapar :))
İzmirin neresindesin canım?annemler bornovada oturuyorlar cok yagıs var dedi ama sel demedi korkmayım die heralde :S aksama usak a gelcekler gerci yanıma.Allah yardımcınız olsun bitanem ya o koku bitiriyor insanı
Selam kızlar ne zamandır giremiyordum...
Geçen hafta cumartesi günü bebişimi görmeye gittik büyümüş kocaman olmuş canım benim...Amaaa dr. anlattı ben tadını çıkaramadım bileee...
15 gündür annemle uğraşıyoruz...Şimdi daha iyi dün çıktık hastaneden ama sizin dualarınız kabul olur...Annem 6 yıldır onkoloji hastası ve 15 ay önce de kötü zamanlar geçirmiştik ama bu sefer çok kötüydü...Pazar sabahı acile kaldırdık hemen yatırdılar tabi ve dün çıktılar şükürrr...Ayrıntılara girip sizleri üzmek istemem kızlar ama çok kötü bir hafta geçirdim...Dualarınıza ihtiyacım var...
Hepiniz iyisinizdir inşallah...Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
Geçen hafta cumartesi günü bebişimi görmeye gittik büyümüş kocaman olmuş canım benim...Amaaa dr. anlattı ben tadını çıkaramadım bileee...
15 gündür annemle uğraşıyoruz...Şimdi daha iyi dün çıktık hastaneden ama sizin dualarınız kabul olur...Annem 6 yıldır onkoloji hastası ve 15 ay önce de kötü zamanlar geçirmiştik ama bu sefer çok kötüydü...Pazar sabahı acile kaldırdık hemen yatırdılar tabi ve dün çıktılar şükürrr...Ayrıntılara girip sizleri üzmek istemem kızlar ama çok kötü bir hafta geçirdim...Dualarınıza ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?