Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım benim.

Kızlar benim yuzumu sivilceler bastı yaa ((

Daha yeni mi? benim 6 aydır var. Ama sadsece yüzümde değil. Boynumda gerdan kızmımda ve sırtımda. Doktoruma sordum isilik gibi bunlara bir çare dedim. Çaresi yok doğuma kadar dedi. gebeliktenmiş. Kimileri kararır kimileri sivilce atarmış. Bu sebeple elimden pudra düşmüyor :)

Benim normalde adet zamanlarımda cok sivilcem olurdu gebelik basından beri gecmistl seviniodum hamilelik bana yaradı diye.ama son gunlerde bastı iyice boynumda falan da var.insallah daha artmaz.neyse buna sukur kiminde gebelik maskesi oluo dogumdan sonra bile gecmio

Eheheheh sağol yaa çok moral oldu :)

canım allah sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bizim bu gidişle hazirana sarkacak 1 kerede halledeceğim gibi geliyor bu hafta anneler günü haftaya teyzemizin 52 mevlüdü sonraki hafta eşim dışarıda olacak zaten mayıs çıkmış oluyor

Ne güzel çoğu kızlar alışverişi bitirdi bende aldım ama öyle herşeyimiz tamam değil daha annem çok şey almış sen alma diyo annemde c.tesi yanıma geliyo 20 gün kalır herhalde odasını halledicez geldiğinde sonra artık bidaha doğuma gelir

Canııımmm güle güle kullanın. tamamlarsınız eksiklerinizi de mis olur ondan sonra. Ben yerleştirmeye başladım da ne oldu baksana havalara inat gibi soğudu.

Sonunda isyan aşamasına geldim kızlar. Sanki bedenime zulm var. Çok oturunca sırtım omuriliğim ve kaburgalarım ağrıyor. Ayağa kalkınca kasıklarım diz kapaklarım ve tabanım. yarım yatıyorum belim ağrıyor. Hele eklemlerimdeki ağrılarımı söylemiyorum bile. Ellerim ve parmaklarım hatta bileklerimi çekiçle kırmışlar gibi. Yavrularım için herşeye dayanırım ama bazen dayanılmayacak hal alıyor bu ağrılar. Sadece sırtüstü yatabiliyorum artık. Mümkün değil sağa sola yatmak. Veletler büyüdü artık eskisi gibi nazik davranmıyorlar. Bazen yemek yapmak bile işkenceye dönüşüyor. Dün öyleydi mesela.. Bedenim hayatta hiç taşımadığı bir yükü taşımaya çalışıyor üstelik iki canı da besleyerek. Sanırım topiğin gebeliği en zor geçeni ben olacağımm.. şikayet etsem ne olur aksini yapacak durumum yok ki.. Ama çok değil 15-20 gün veriyorum kendime maksimum sonra oturuğum yerden kalkamayacağım. Şimdiden sürünerek kalkıyorum...

canım annen olunca 1 çırpıda halledersiniz inşallah ya

ay kıyamam ya biz bu kadar zorlanırken seni düşünemiyorum hem çok zayıfta değilim mesela ve tek bebek taşıyorum ona rağmen artık gece uykusu haram uyuyamıyorum bebek rahatsız olur diyede sırt üstü yatmıyorum sen yatıyormuşsun sordun mu doktora eğer izin varsa bende yatacağım çünkü yan yatmalar beni delirtiyor 5 dakikada 1 pozisyon değiştiriyorum oturduğum yerden de 2 3 hamleyle kalkmaya başladım arabaya binerken eşim diyor üstüme yuvarlancaksın diye korkuyorum yuverlanırsam bebişimi destekle bana bişey olmaz öyle böyle geçireceğiz bakalım günleri Allah hepimize sabır versin yaz günlerinde klimalar sağolsun artık yapacak birşey yok bizim yerimizde olmak isteyen o kadar çok kadın varki onlarad hep dua ediyorum

kızlar ya bu arada bebeklerin altlarını değiştirirken ne kullanıcaz ıslak mendili ne kadar iyi olursa olsun önermiyorlar

Ay canım kıyamam ya bizde de öyle şıkayetler var ama sen ıkı kat taşıyosun allah yardımcın olsun.Bende sırt üsttü yatamıyorum sırtım ağrıyo sağ sol la yatsam kaburgalarım ağırıyo devamlı şekil değiştir dur oturuyorum belim ağırıyo neolucak halimiz ya..Annemlerimizi düşünüyorum da nasıl geçirmişler iş güç yaparak hiç mi ağrınız olmazdı diyorum ya

Âmin canım ben hep 27. Haftayı bekledim nedense ama bitirdim tabi daha var bi kaç parça eksik ama kıyafetler neredeyse tamam
Olsun canım ya Haziran başı gibi yaparsın sende ben çok ağırlaştım bitirmek istedim zaten 1 günde bitirirsin canım kıyafet alışverişini güzel bi listeyle hallolur sıkma canını tatlım yeter ki sağlık olsun

inşallah canım senin şeker ne alemde

kızlar sabah bacağıma öyle bir kramp girdi ki neye uğradığımı şaşırdım kendimi nasıl attım yataktan bilemiyorum sakat kalıyorum galiba diye ağladım inanın zor geçti yürüyerek magnezyum badem fıstık ceviz yeşil yapraklı sebzelerde bulunuyormuş yanıma aldım 1 avuç kuruyemiş onu atıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…