Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

aynen canım ya ay allahım düşürmesin sgk lara ama yinede of içim daraldı bak şimdi

Bu pazar anneler günü bizde tam olmasada :) anne olduğumuza göre bizi de kutlarlar herhalde:)

ay benim eşim düşünemez bunu ama bende beklemiyo değilim açıkçasıda beklentileri yüksek tutmayalımda üzülmeyelim kutlamazlarsa

kızlar ya bebeklere kaçıncı ayda ne zaman oyuncak almak lazım ilk etapta neler almak lazım acaba:44: yine tecrübelilere başvurmak lazım ay gelişimleri ve eğitimleride çok önemli ya doğru yol izlemek lazım

Son düzenleme:

tabii biz bu saatten sonra zaten dr hastane değiştiremeyiz mecbur ne kadar derlerse vericez... zaten hastanelerde kraldan çok çkralcıklar var dr lar ii ama kalan personel daha sert davranıyorlar tabii diş geçirebildiklerine barkod kesenler bile rezil ediyorlar insanları doktorlar daha ılımlı gibi geliyor bana tabii herkes için söylemiyorum..

aynen hasta bakıcılar sanki hastane sahibi

ya seni hırslandırıyorum ama ben çok sinir olurum böyle şeye. nişanlı kızın ne işi var kalmaya geliyo annesi babası nasıl izin vermiş. neyse sıkma canını sen istediğin kadar sinir ol gelcekler sonuçta, sende fazla ilgilenme yorma kendini. sonuçta hamile kadının evine akrabaları yardımcı olmak için gelir. sende otur bütün işleri onlar yapsın.

bak şimdi ne hizmet edicen daha aileye bile tam girmemiş eltiye ya... o sana hizmet edecek şimdi. tamam ne geldin der gibi değil ama şu an kimse senden hizmet bekleyemez. hiç kimse şu an senden ve bebeğinden daha önemli değil.

kızlar ya bebeklere kaçıncı ayda ne zaman oyuncak almak lazım ilk etapta neler almak lazım acaba:44: yine tecrübelilere başvurmak lazım ay gelişimleri ve eğitimleride çok önemli ya doğru yol izlemek lazım

il aylarda pofuduk oyuncaklar olur canım. müzikli yada titreşimli oluyo diş kaşıyıcılı oluyo... ama sert kısımları olmamalı kendini yaralamaması için

il aylarda pofuduk oyuncaklar olur canım. müzikli yada titreşimli oluyo diş kaşıyıcılı oluyo... ama sert kısımları olmamalı kendini yaralamaması için

ay ağzına kaçmasın onların kılı tüyü ama ya :)şimdi bize zor geliyor bazı şeyler ama esas sorumluluk doğduktan sonra:) inşallah onlara layık anne oluruz en iyi şekilde büyütürüz

Son düzenleme:
ay ağzına kaçmasın onların kılı tüyü ama ya :)şimdi bize zor geliyor bazı şeyler ama esas sorumluluk doğduktan sonra:) inşallah onlara layık anne oluruz en iyi şekilde büyütürüz

yok canım kaçmaz aldıktan sonra yıka tertemiz eşyaları yıkadığın gibi. koca koca tüylü değil. bak ben beğenmiştim bitane hepsi buradada bulayımda göstereyim

Canım benim :)) Çok teşekkür ederim :) Bakımlı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.Boyuyorum canım.Saç boyaya alışınca tek sorun diplerdeki renk farkı olmuyor ne yazık ki.Boyalı kısımlar boyadan dolayı daha kalın,hacimli ve ağır oluyor,dipten gelen yeni saç ise daha zayıf ve daha ince.Bu yüzden saç asla şekle girmiyor.Basit bir topuz ve kuyruk bile olmuyor.Boyuyorum artık dipleri de.Doktorum da hiçbir sakıncası yok bebek için sadece soluma kokusunu diyor.Ben de kuaföre girmiyorum evde havadar bir ortamda boyuyorum

Evet kızlar. Bugün malumunuz dinlenmeye ayırmıştım kendimi. Şu an bebek eşyalarının 3. makinesi yıkanıyor. Önce büyüklerden başladık. Yorgan bahtaniye pofuduk alt açmalar falan pikeler kurumaya bırakıldı şimdi.

Ama arada kalan boşluk bana yine battı. Oturdum evdeki çerçeveleri kaplıyorum.

Ama çok güzel oldulaaarrr...

Bak canım bu oyuncak %100 doğal materyalden üretilmiş ve Amerika'da yılın oyuncağı seçilmiş.Adı da Sophie the Giraffe .
Bebeklerin dokunma,işitme duygularını geliştiriyor.Doğal malzeme kullanıldığı için diş kaşıyıcı olarak da kullanılıyor.Çok yönlü ve çok sevimli bir oyuncak.Ben Joker'd gördüm,almayı düşünüyorum kızıma.

İkea'nın tüylü minik oyuncakları da çok uygun.Müzikli olanları da var,çekince müzik çalanlardan.Tüyleri çok çok kısa,makinede yıkayınca da ağzına götürüp emse ile sorun olmuyor.

ayyyyy bayıldım gökçeeeee nasıl yaptın yapıştırarak mı

yaa çok güzelmiş bende bakayım hemen ikea buradada var olmadı orayada giderim:) saol canım benim

ya ben çalışmaya çok alıştım kızlar buradan büyük ihtimalle ayrılacağım doğumdan sonra patronlarımda çok iyiler 10 yıldır beraberiz şimdi hem ayrılma korkusu hem parasız kalırım korkusu yaşıyorum saçma ama neyse, kuzenimde evde makrame yapmaya başlamış en kötü ihtimalle sanada getiririz boş zamanlarında yaparsın 200 300 neyse aylık geçer eline diyor bebekten fırsat kalırsa oda bakalım

Son düzenleme:

Bayılırım makremeyeeee.. Severekte yaparım ben valla. Keşke benimde evden yapabileceğim bir işim olsa. Öyle çok sıkılıyorum ki. Düşünün evi değiştirdim sıkıntıdn.

Bayılırım makremeyeeee.. Severekte yaparım ben valla. Keşke benimde evden yapabileceğim bir işim olsa. Öyle çok sıkılıyorum ki. Düşünün evi değiştirdim sıkıntıdn.

aman haaaa senin artık bu saatten sonra yapacağın en büyük iş sıpacanların giysilerini yıkamak olsun sana iş yapmayı yasaklıyoruz topikçe

kızlar bugün alışverişimizi bitirdik sayılır perdesi küveti hastane süsleri hepsi bitti
daha halısı avizesi kaldı kuzumun alışveriş bitti ama bizde bittik çok güzel ciciler aldık eliz ime oda kapı süsünüde yaptırdık ismini yazdırdık havva eliz diye çok güzel oldu herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…