Canım büyük kare pamuklar varya eczanelerde onlardan suyla ıslatıp kullanıyorsun daha sağlıklıymışcanım ya sende taktığın şeye bak şimdi idareten otur başkasını bulursun birdahakine içine sine sine yaptırırsın
nasılmış o ped pamullar canımcım
yani mantıklı olanda bu zaten yeni doğana bebşlere. uyyy ısırırım onların popolarını:)
kızlar bu gün son ağda opersayonumu geçirdim. çok zorlandım, bi daha yapamam ne yapacam bilmiyorum. çok sıkıntı yapıyorum bu konuyu. jilet falan istemiyorum bunca yıl ağdayla azaldılar şimdi yine sertleşip çoğalıcaklar. of kadınların en gıcık derdi yaaa.. siz ne gibi çareler buldunuz?
Canım ben kendim ağda yapamıyorum ağdacıyada gitmedim hiç mikrop kapar diye jilet yapmaya çalışıyorum ama oda zor oluyo göbişten eğilmiyorum artı yardım a lıcaz canım yapıcak bişii yok
Ulaşabildiğimiz yere kadar tatlım daşarıda yaptırmak istemiyorum mikroptan korkuyorum:18::18:ya jilette olmaz ulaşamıyorumki oraya, sıkışıyo çocuk parçalıyo kendini kıyamam
Ulaşabildiğimiz yere kadar tatlım daşarıda yaptırmak istemiyorum mikroptan korkuyorum:18::18:
Ulaşabildiğimiz yere kadar tatlım daşarıda yaptırmak istemiyorum mikroptan korkuyorum:18::18:
Al benden de o kadar bırakın ağda yapmayı bacaklarımı bile kremleyemiyorum. İmdaaaatttt...
Kızlar bugün perdelerimiz geldi tülü açık pembe perdesi fuşya görseniz şeker kız candy gibi oldu
Bide avize aldık bugün phlips in 185 tl çok geldi ya fiyatı sonra dank etti değiştirsek mi diyoruz:26:
dışarda bende yaptırmam ondan kara kara düşünüyorum. bugün eşide yardım edeyim diyo, git dedim sen daha çok canımı acıtırsın
Canım heveslenip almışsın bir kere boşver kullan gitsin. Odanın bitmiş halini bekliyoruz :)
Canım heveslenip almışsın bir kere boşver kullan gitsin. Odanın bitmiş halini bekliyoruz :)
dışarda bende yaptırmam ondan kara kara düşünüyorum. bugün eşide yardım edeyim diyo, git dedim sen daha çok canımı acıtırsın
Canım mecbur yardım alıcaz ben eşime yaptırmayı düşünüyorum kabul ederse
kızlar bu gün son ağda opersayonumu geçirdim. çok zorlandım, bi daha yapamam ne yapacam bilmiyorum. çok sıkıntı yapıyorum bu konuyu. jilet falan istemiyorum bunca yıl ağdayla azaldılar şimdi yine sertleşip çoğalıcaklar. of kadınların en gıcık derdi yaaa.. siz ne gibi çareler buldunuz?
Kızlar dün gece gebeliğim sonlanıyor sandım. pempe renk akıntım oldu birden bire. apar topar gazi üni.ne gittik. neyseki bebekler iyi ve açılma yok. akıntıda bir süre sonra geçti. proluton depot iğne yapıp taburcu ettiler bu sabah. serviste de hep asistanlar var. hiç bişeyden anlamıyorlar. Kendi doktorum sabah uğradı yanıma allahtan
benimki heveslide bende dayanabildiğim yere kadar kendi yapayım diyodum bidahaki sefere bakıcaz artık.
Canım mecbur yardım alıcaz ben eşime yaptırmayı düşünüyorum kabul ederse
canım ben 2 yıldır aynı yerde ağda yaptırıyorum hem temiz hemde çok pratikler, hijyen açısından güvenilir bir yer bulursan inan çok rahat 5 dk da mis gibi oluyosun....ben hiçbir zaman kendi ağdamı yapamadım
Dedim ya canım dikişimden ötürü tek çarem o benimkide becerebilir mi bilmem şüpheliBen asla eşime yaptırmam şahsen. Zaten beceremezde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?