Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar bu gün son ağda opersayonumu geçirdim. çok zorlandım, bi daha yapamam ne yapacam bilmiyorum. çok sıkıntı yapıyorum bu konuyu. jilet falan istemiyorum bunca yıl ağdayla azaldılar şimdi yine sertleşip çoğalıcaklar. of kadınların en gıcık derdi yaaa.. siz ne gibi çareler buldunuz?

canım ya sende taktığın şeye bak şimdi idareten otur başkasını bulursun birdahakine içine sine sine yaptırırsın

nasılmış o ped pamullar canımcım
Canım büyük kare pamuklar varya eczanelerde onlardan suyla ıslatıp kullanıyorsun daha sağlıklıymış
yani mantıklı olanda bu zaten yeni doğana bebşlere. uyyy ısırırım onların popolarını:)

Ayyy bende ısırcam hemde yediğim her iğne için ısırcam poposunu

Canım ben kendim ağda yapamıyorum ağdacıyada gitmedim hiç mikrop kapar diye jilet yapmaya çalışıyorum ama oda zor oluyo göbişten eğilmiyorum artı yardım a lıcaz canım yapıcak bişii yok

Canım ben kendim ağda yapamıyorum ağdacıyada gitmedim hiç mikrop kapar diye jilet yapmaya çalışıyorum ama oda zor oluyo göbişten eğilmiyorum artı yardım a lıcaz canım yapıcak bişii yok

ya jilette olmaz ulaşamıyorumki oraya, sıkışıyo çocuk parçalıyo kendini kıyamam

Kızlar bugün perdelerimiz geldi tülü açık pembe perdesi fuşya görseniz şeker kız candy gibi oldu
Bide avize aldık bugün phlips in 185 tl çok geldi ya fiyatı sonra dank etti değiştirsek mi diyoruz:26:

Kızlar bugün perdelerimiz geldi tülü açık pembe perdesi fuşya görseniz şeker kız candy gibi oldu
Bide avize aldık bugün phlips in 185 tl çok geldi ya fiyatı sonra dank etti değiştirsek mi diyoruz:26:

Canım heveslenip almışsın bir kere boşver kullan gitsin. Odanın bitmiş halini bekliyoruz :)

dışarda bende yaptırmam ondan kara kara düşünüyorum. bugün eşide yardım edeyim diyo, git dedim sen daha çok canımı acıtırsın

yıllardan beri dışarda ağda yaptırıyorum şükür bu zamana kadar öyle mikrop falan kapmadım ama dışarda yaptırmak çok rahatlık kızlar şiddetle tavsiye ederim gidin bakın hijyenikmi değilmi görürsünüz zaten... göbişlerle asla yapamazsınız bundan sonra çünküm bide ağdaya alışan jilet yaptıramaz bence...

Canım heveslenip almışsın bir kere boşver kullan gitsin. Odanın bitmiş halini bekliyoruz :)

dışarda bende yaptırmam ondan kara kara düşünüyorum. bugün eşide yardım edeyim diyo, git dedim sen daha çok canımı acıtırsın

Canım mecbur yardım alıcaz ben eşime yaptırmayı düşünüyorum kabul ederse

canım ben 2 yıldır aynı yerde ağda yaptırıyorum hem temiz hemde çok pratikler, hijyen açısından güvenilir bir yer bulursan inan çok rahat 5 dk da mis gibi oluyosun....ben hiçbir zaman kendi ağdamı yapamadım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok yorulma...

Canım bende hep dışarıda yaptırıyodum ama benim dikişim var rahimde 12. Haftamda atıldı bebiş düşmesin diye ayda 1 de penisilin oluyorum o yüzden mikrop kapmamam lazım dikişim olmasa düşünürüm ama imkansız benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…