Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ben asla eşime yaptırmam şahsen. Zaten beceremezde :)

ben ondan yardım alırsam ağda yapmam zaten nerden bilcek o çarşaf gibi yapıştırır mosmor eder. sadece son çare olarak jilet yapmak zorunda kalırsam yardım edebilir . ben kendimden başkasına ağda yaptıramam sadece kendim yaptığımda canım acımıyo, başkası yaparsa daha çok acır gibi geliyo bana.

Canım benimki beni kesin morartır.Çok hassasım zaten. benim bi arkadaşım var bacaklarımı gelip o alıyor. Bikini bölgesi epilashyonlu zaten. Kadının halinden kadın anlar :)

Ooo canım sen rahatsın epilasyonluymuşsun ne güzel bacaklara kalsa iş o kalay bikini bölgesi zor olan
Arkadaşında yardımcıymış ohh mis

cok gecmis olsun canim ,yaziyi okuyunca bende korktum,allahtan bir sey olmamamis kendine dikkat et canim cogu gitti az kaldi ,bebeklerile allaha emanet olun,...

Canım ben kendimde yapsam başkası da yapsa hiç canım yanmazdı. Ama hamile kaldığımdan beri çok canım yanıyor. O yüzden arkadaşım minik minik alıyor. Normalde 15 dk bitecek iş 2 saatte bitiyor.

kızlar ben geldim.. baya bişeyler kaçırmışım sanırım sayfalar birikmiş:) aşımı oldum şeker yüklememi yaptırdım meleğimi gördüm... boyumuz 35 cm kilomuz 1kg olmuş bile:) yerim onu. şeker yüklememde açlık 75 1 saat sonra 89 çıktı. yanlız moralim bozuk dr. sezeryan dedi.. tüp bebek olduğu için riske atmak istemiyorlarmış sonuçta %8 ihtimali varmış normal doğumda bebek kaybının.. çok moralim bozuldu ya. ben hep normal doğum hayal etmiştim.. ama bebek kaybı ihtimali beni çok korkuttu..

Canım günaydın maşallah bebişinine iri bebek olucak galiba tatlım bilmiyomuydun sen tüp bebeleri normal doğurmuyorlar biz alıştırdık kendimizi hiç normal doğum hayalleri kurmadım o yüzden gün alıp gidip doğurmayı düşünüyorum hatta napalım sağlıklı olsunda bebelerimiz ben razıyım herşeye

yok canım ya bilmiyordum ben gökçeninkilerde ikiz diye sezeryan yapılıo sanmıştım neyse sağlıklı olsunda sezeryan olsun aynen öyle.. en azından epidural yapsalarda bizde görsek bari. bide tabi hazırlıklı gitme avantajımız olacak.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım üzülme. Gerçekten tüp bebek oldukları için kıymetli bebek kategorisine alınıyorlar. Herhangi bir kayıp doktorunda başını belaya sokar. Hem dur bakalım sonlara doğru neler olacak belki fikirler değişir. Ama şu ana kadar tüp bebek yapan kimi gördüysem kıymetli bebek normal doğum yapamayız dediler. Hepsi de sezeryan oldu. Ayrıca sağlıklı olmanıza çok sevindim :)

oğlumu kolunu emerken gördüm bugün 855 gr olmuş böcüğüm benim . doktor yine fitil verdi bu akıntı bitmeyecek galiba. benim de şeker yüklememi yazdı. haftaya yaptırıcam inşallah. 45 tl farkı varmış. ama yine cerrahpaşaya gitsem zaten önce muaeyeneye gidicem şugün gel diyecekler. gittiğim gibi yapmayacaklar. eziyete değmez... trafik çok var o tarafta otobüsle gitsem felaket kalabalık, taksiye binsem zaten 30 tl tutacak yine. kendimi yorduğuma değmez.

Al benden de o kadar bırakın ağda yapmayı bacaklarımı bile kremleyemiyorum. İmdaaaatttt...

off ya bari hamileyken dökülseler şu meretler bende bacak ve koltukaltı için epilasyon aletim var onu kullanıyorum rahatım şimdilik ama bikini bölgesine artık ne mümkün vektim bile yok kaş aldırmaya bile gidemiyorum kuaföre düşünün artık o yüzden bastım jileti gitti ay napayım uğraşamıyorum artık önceden kendim yapardım şimdi ne mümkün

Kızlar bugün perdelerimiz geldi tülü açık pembe perdesi fuşya görseniz şeker kız candy gibi oldu
Bide avize aldık bugün phlips in 185 tl çok geldi ya fiyatı sonra dank etti değiştirsek mi diyoruz:26:

canım odanın resmini bekliyoruz mutlaka

Canım mecbur yardım alıcaz ben eşime yaptırmayı düşünüyorum kabul ederse

benimkide diyo jilet yaparım aşkım istersen ama diğerini beceremem iş başa düşerse jilettede zorlanırsam yaptırırım artık ne yapayım kocaya mahrem olmaz

canım olsun hakkınızda hayırlısı inşallah hem şöyle düşün ağzısız sancısız belirlediğiniz günde alacaksınız bebeğinizi kucağınıza sağ sağlim inşallah bu arada ne durumdasın merak ediyorum kalpteki parlaklığa ne dedi geçmiş mi

geçmiş olsun çok perşembede benim aynısı oldu açık pembe bir lekelenme dr gittik ultrasonda baktı nst ye bağladı bir şey yok dedi ama böyle şeyler erken doğum belirtisi olabilirmiş iğne yada hap falan vermedi dinlen dedi kadar

Yok canım kıymetli bebiş bizimkiler nazlılar zora sokmaz doktorlarımız onları hakkımızda hayırlısı olsun canım

Olmaz canım mahrem napalım iş başa düştümü mecbur yapacaklar zaten ağda yapmasın benim ki 120 kilo adam çekeyim derken mos mor olurum İnan jiletle idare edelim

kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinizin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnnn miniklerinizle beraber nice anneler günü kutlayın inşallah

Kızlar ilginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sizi de korkuttum hakkınızı helal edin.

Bugün sonuçlarımı da alıp doktora muayeneye gittim. Mantar kullandığım fitile rağmen geçmemiş. İdrar yollarında da enfeksiyon varmış. Geçen gece olan pembe akıntıyı mantara bağladı. Antibiyotik ve fitil verdi tekrar.

İyi ki varsınız. Sizin desteğiniz çok iyi geliyor. Öpüyorum çok çok

Sağol canım. Sana da geçmiş olsun. Ben de 15 günde bir proluton depot iğne oluyordum erken doğuma karşı. Doktor haftada bir yaptır artık dedi. Artık hareketlerime de dikkat edeceğim. Araba kullanmayacağım, çok yürümüş yapmayacağım.

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah bir daha yaşatmasın hepimiz iyiyiz şükür kendine dikkat et fazla üzülme yorulma

canım çok geçmiş olsun,Allah şifalar versin.
inşallah en kısa zamanda anneciğin sağlığına kavuşur

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim senin anneyle birlikte cümlesine şifa versin. sende dikkat et lendine

Allah yardımcınız olsun canım çok ama çok iyi anlıyorum seni bu evreleri allahım bu hastalıga düşürmesin düşenede yardım etsin dualarımız seninle canım

Canım Allahım acil şifa versin. Neler hissettiğini anlayabiliyorum. Allah hem annene hem size güç ve sabır versin. Kendine ve bebişine dikkat et lütfen.

çok geçmiş olsun. bizde onkolojide çok zaman geçirdik. Kolay değil ama zorlaştıranda kolaylaştıranda yine biziz aslında. Allah annenin şifasını versin inşallah.

Çok teşekkürler arkadaşlarrr...Allaha şükür daha iyiyizzz...
İlk başta sağlıkkkkk gerisi boş diyorum...Hepinizi kocaman öptükkk oğluşumla

Çok geçmiş olsun kızlar...
Aman dikkat edin çıkmayın evden gerekirse sadece ihtiyaçlarınız için kalkın yataktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…