Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Maşallah annesiii...Sağlıklı sıhhatli doğsunda szeryan olsun canım ya düşünme bile...
Hayırlısıyla alalım kucağımızada...Senin bebişte iri olacak belli etmiş kendini...Bizimkide 27+3 de 1.400...38 cm dedi...
Benim dr. da beni 2-3 gün önceye kadar bekletecek gibi görünüyor herşey yolunda giderse...Temmuz 25-28 bekleriz diyor...Ya sancım gelirse diyorum merak etmeee durdururuz biz diyor...Benimde kan sulandıurıcı iğnelerden dolayı sezeryan olacak ama ben 15 Temmuz gibi alır diyordum...Ya beni ürkütmemek için doğumla ilgili bilgi vermiyor yada gelişmelere göre davranacak...Anlamadım bende...

Son düzenleme:
çok fena şiştim, taş gibi karnım. hareket edemiyorum, iğneyle dokunsalar patlıcam. hani korkunca şişen balıklar var ya onun gibi oldum nerdeyse :106:

günaydın.inşallah herşey yolundadır.
bebeklerinizin ağırlıklarına maşallah.
27+3 te 1400 gram olan bebiş ne kadar büyümüş

nes gökçe ve diğer ikiz anne adayları sizin ağırlıklar ne kadar?

Hepinizin anneler günü kutlu olsun......ne kadar güzel bir gün herkes arayıp anneler günümü kutladı, kuzenlerim sabah eşim yok yalnızım diye ellerinde çiçekler kahvaltıya geldiler...çiçekleride kızım adına verdiler...çok duygulandım kızlar allah hepimize miniklerimizin ellerinden çiçek alacak günleride gösterir inşallah....
Bebişlerimizin ağırlıklarını gördüm maşallah hepsi çok sağlıklı.....bu arada kuzenim 7 temmuzda antalyada evleniyor..ben izmirdeyim ....doğum tarihim 17 ağustos gidebilirmiyim acaba kardeşim gibide severim kuzenimi inşallah gidebilirim....doktoruma bağlı herşey umarım sorun olmaz...

Kızlar anneler gününüz kutlu olsun bu sene göbişimizde seneye kucağımızda kutlarız inşallah
Bugün benim kuzu hiç tepiklemedi annesini nasıl korktuk hemen hastaneye koştuk tabi uyuyo
Annesine anneler gününde kendii göstermek istedi elizim kızlar beni uyutsalar kalktığımda bebişim doğmuş olsun
Geçmiyo günler ya

selam kızlar ben yine size bir şey danışacağım.korktuğum başıma geldi ve şekerim yüksek çıktı maaalesef.doktor diyetisyene yönlendirdi.şeker diyeti verildi ama çok uygulayamıyorum.seker içeren ürünlerden uzak duruyorum sadece.verilen diyetle malum doymuyorum.açlığım yatışsın diye zaman zaman special K nın buğday ve pirinç gevreğini yiyorum zararı var mıdır sizce.şu pirinç kısmı kafamı karıştırıyor.ne diyorsunuz bu duruma?

Tatlım kontrolüm Salı günü. Kontrole gideyim söylerim kilosunu..

Kızlaaarr anneler gününüz kutlu olsun. Bugün 3 arkadaşım anneler günümü kutladı çok hoşuma gitti. Oğluşlarım akşama kadar durmadı. Gıdıklayıp durdular beni :) Ancak çok yorgunum sanırım erken yatacağım bugün. Malum benim veletler bir de nefes darlığım yüzünden uyuyamıyorum sabaha kadar. Gün içinde esneyip durdum. Hepinize evlatlarınızla nice anneler günleri diliyorum :)

Guzel annelerrrr anneler gunumuz kutlu olsunn :))
Allahım Allahım bu gunler de gelirmiymiss...herked anneler gunumu kutluyor.Sabah esim anneler gunun kutlu olsun bebegim op bakalım dedi kendini opturdu bana :)) diyorum anne benim sana noluo :) hem annem hem babannem yanımdaydı aksama da kayınvalidemi ziyaret ettik.bol anneli guzel bir gun oldu :) Allahım bebislerimizle onların kocaamaann oldukları gunlerde kutlamayı nasip etsin

Bem iki gundur cok yoruluyorum cok agrım oluyor ama doktoruma gore normal.bazen aglıcak gibi oluyorum.babannem bu bebek donmeye calısıyor dedi.sizce de oyle midir?bebekler ne zaman doner ki?

Evet kızlar anneler günümüz kutlu olsun hepimizin.. :))).. bugün büyüklerimizle kuzenlerle birlikteydik tabi benmde anneler günüm kutlandı hediye bile aldım .. Bebişim çok hareketliydi bugün maşallahh nazar degmesin.. hatta acıttı baya ilk kez.. Bebişimi özledim ama daha randevuma 2 hafta var .. Bendehem nefes darlığı hem mide ekşimesi hem kaygı bozukluğu oohh hepsi birlikte pek bi üstüste ama npalım dayanıyorum Rabbim sabır versin cümlemize yinede rahat geciyo .. :S

canım benimde çok yüksek çıktı şekerim muhtamelen bu hafta insilün başlıcak doktorum special k nın kırmızı meyvelisini yedim ve şekerimi ölçtüm 180 çıktı dahada yemedim onun yerine kepekli galate yiyorum acıtıkça öyle yap istersen

Canım doktorlar mide ekşimesi için Gaviscon veriyor ama nefes darlığının çözümü yok maalesef. Hatta ben bununla ilgili tedavi bile gördüm.. Hala yattığımda nefes alamadığımı hissediyorum. Ama az kaldı sabrediyoruz işte. Allahım hepimize sabır ve güç versin..

Günaydınnn tembel topiiikkkkkklerrr sizi..

Hadi hastası olanları anlıyorum da sizler nerelerdesiniz yaaa..

Cansın cım inş. annenle ilgili iyi haberler verirsin bize. Lekelenmesi olan arkadaşlar panik yapmayın demicemmm durumunuzu iyi takip ettirin. Diğer arkadaşlara ve çalışanlarada iyi haftalar diliyorum.

ohhhhh ikili rakamlara düşmüşsünnnn hadi göznaydınnn :)

günaydın kızlar. oğlum beni çok geriyo tam göbeğimin ortasında taş gibi hissediyorum. sanırım rahim büyüyor yine. benim göbek sipsvri öne gidiyo füze gibi oldu. görenler göbeğin çok büyük diyo sanırım iç karnımda hiç yer yok olduğu gibi dışa çıkıyo.
böcüğümün hareketleri değişiyor. ben hep ayağıyla vuruyor zannediyordum ama ultrasonda canlı canlı gördüm eliylede gayet güçlü vurdu. zaten bazen ikiyere birden vuruyo hem eli hemde ayağıyla. bazende ayaklarını sürür gibi sürtüyo dışardan yakalarsam görüyorum biyerden biyere kadar bayılıyorum bunları izlemeye.
şekerim yarın şekere gidecem bende ama çok korkuyorum ben tatlısız yaşayamam. inşallah yasaklamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…