kızlar ben geldim.. baya bişeyler kaçırmışım sanırım sayfalar birikmiş:) aşımı oldum şeker yüklememi yaptırdım meleğimi gördüm... boyumuz 35 cm kilomuz 1kg olmuş bile:) yerim onu. şeker yüklememde açlık 75 1 saat sonra 89 çıktı. yanlız moralim bozuk dr. sezeryan dedi.. tüp bebek olduğu için riske atmak istemiyorlarmış sonuçta %8 ihtimali varmış normal doğumda bebek kaybının.. çok moralim bozuldu ya. ben hep normal doğum hayal etmiştim.. ama bebek kaybı ihtimali beni çok korkuttu..
çok fena şiştim, taş gibi karnım. hareket edemiyorum, iğneyle dokunsalar patlıcam. hani korkunca şişen balıklar var ya onun gibi oldum nerdeyse :106:
günaydın.inşallah herşey yolundadır.
bebeklerinizin ağırlıklarına maşallah.
27+3 te 1400 gram olan bebiş ne kadar büyümüş
nes gökçe ve diğer ikiz anne adayları sizin ağırlıklar ne kadar?
selam kızlar ben yine size bir şey danışacağım.korktuğum başıma geldi ve şekerim yüksek çıktı maaalesef.doktor diyetisyene yönlendirdi.şeker diyeti verildi ama çok uygulayamıyorum.seker içeren ürünlerden uzak duruyorum sadece.verilen diyetle malum doymuyorum.açlığım yatışsın diye zaman zaman special K nın buğday ve pirinç gevreğini yiyorum zararı var mıdır sizce.şu pirinç kısmı kafamı karıştırıyor.ne diyorsunuz bu duruma?
Evet kızlar anneler günümüz kutlu olsun hepimizin.. :))).. bugün büyüklerimizle kuzenlerle birlikteydik tabi benmde anneler günüm kutlandı hediye bile aldım.. Bebişim çok hareketliydi bugün maşallahh nazar degmesin.. hatta acıttı baya ilk kez.. Bebişimi özledim ama daha randevuma 2 hafta var .. Bendehem nefes darlığı hem mide ekşimesi hem kaygı bozukluğu oohh hepsi birlikte pek bi üstüste ama npalım dayanıyorum Rabbim sabır versin cümlemize yinede rahat geciyo .. :S
Evet kızlar anneler günümüz kutlu olsun hepimizin.. :))).. bugün büyüklerimizle kuzenlerle birlikteydik tabi benmde anneler günüm kutlandı hediye bile aldım.. Bebişim çok hareketliydi bugün maşallahh nazar degmesin.. hatta acıttı baya ilk kez.. Bebişimi özledim ama daha randevuma 2 hafta var .. Bendehem nefes darlığı hem mide ekşimesi hem kaygı bozukluğu oohh hepsi birlikte pek bi üstüste ama npalım dayanıyorum Rabbim sabır versin cümlemize yinede rahat geciyo .. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?