Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bu arada bizde bir isim krizi yaşanıyor annem sağolsun. annem geçen hafta geldi çokta mutlu oldum iyi geldi ama gider ayak aramızı bozdu kocamla. kayın validem vefatından önce kendi kocasının yani kayınpederimin ismini eltimin çocuğuna koydurtmak istemiş çokta ağır baskılar uygulamııştı. eltimde ne yapıp etti koymadı. annem sağlığında bana daha fol yok yumurta yok laf soktu durdu. sonra kanser hastası oldu, ameliyatı tedavisi sırasında uzun bir süre ben baktım. o sıra çok yakınlaştık dertleştik bende söz verdim üzülmesin diye. kayınpederimin adı osman bende enis koymak istedim Enis Osman karar verdik. annemde gelip kocamın karşısına geçip demesinmi "ben osman koymanızı istemiyorum, salih koyun" ki salih diye bir tanıdığımız dahi yok. sırf dediğini yaptırtmak için isim attı ortaya. annem gidincede kocam haklı olarak sen annene ne anlattında böyle konuşuyo diye kırıldı. halbuki anneme hiç şikayet etmedim. neyse onuda ikna ettim. karar aldık nüfus cuzdanı çıkana kadar kimseye söylemicez ismini.
şimdide eşim ben enis ismini sevmedim diyo. bende ozaman Eren Osman olsun dedim. bunuda beğenmesin poposunu sopayla kızartıcam onun.

Canım o sizin çocuğunuz ismini ne istiyorsanız koyma hakkı sizindir. Tabi büyükleri de kırmadan tamam tamam dyin geçin. İsim inanki sonraki aşama allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin önce..

ya benim anlamadığım bizim çocuğumuzun olması süpriz oldu aslında normal yollardan beklemiyoduk. eşimin başına gelen kaza ve tedaviler, zor bir süreçten sonra öyle güzel bir tesell olduk, bu, bazen hala inanamıyorum rüya gibi geliyo. böyle güzel bir rüyayı saçma sapan bi sebepten zehir etmek istemiyorum. ben bile sorun etmedim yeterki tatsızlık olmasın eşimde kırılmasın annesinin son isteğini yerine getirelim diye, herşey güzel olsun. ama kendi annemden hiç beklemezdim, ki ablama o kadar çok baskı yaptılar ki annem gıkını çıkarmadı. benden onların hıncını alıyo herhalde. onuda kırmak istemiyorum çünkü hem annem hem en büyük destekçim. nasıl annemi atlatçaz bilemiyorum ama Salihte nerden çıktı anne Allah aşkına yaaa

Cnm bende gecen gun yaptim ki benim ki cok az.Ben 4 seans lazere gitmistim cok azalmisti.Ama sonra gebelik olunca kaldi tabi..Gecen veet in bikini bolgesi icin ozel agda bantlarindan aldim.Aynanin karsina gectim ordan gorup yaptim.Eger kucuk aynan varsa bacaklaarinin arasina koy aynaya bakarak alirsin rahat oluyo ozaman..Jilet kullanma ve kuaforde bildigin bir yer yoksa diye diyorum... Kil tug icin mikrop kapmayalim sonra..Bide benim cnm normalde pek acimazdi.Hamilelikte kaslarimi aldirirken bile gozumden yas geliyo , ozel bolgem icin hic cnm yanmadi mesela..

ya jilette olmaz ulaşamıyorumki oraya, sıkışıyo çocuk parçalıyo kendini kıyamam

Ben dun ayak tirnaklarimi kestim yaklasik 45 dk.da ..Yavrum kuzum sıkıstı kaldi..Sonra 1 saat ayaklarimi uzattim :) Ki ben artik ic camasirimi bile giymekte zorlaniyorum :) Sonlarda ne olacaz acaba :)

Canım benim evet gaviscon var ama almadım renny var evde bi süre sora geciyo dayanıyorum ama Nefes darlığı iç sıkıntısı geldimi uzu sürüyo .. Evet ikil rakamlara düştük şükürler olsun.. Darısı tekli rakamlara düşmek

Canım bu isim mevzusunu he he diyim geciştirmek yada orta yolu bulmak denildiği gibi.. Mesela bende daha 1 aylıkken bi isim mevzusu oluştu zaten kayınpederimin ismini demişti eşim falan ilk isim olarak bu sefer ikinci ismi herkes koymaya calıştı.en son ben koycam dedim bide kızdım falan cünkü cok abartıldı anlatamam .. Artık isim bulmaya calışmıyoruz bile eşime isim begendiremedim bende bıraktım.. son ana bırakıcaz sanırım artık ne olursa olsun napalım.. Hemde cinsiyet belli olmadan koyulmaya calıştı.. hic kız ismi diye düşünmedi kimse nitekim erkek oldu

Son düzenleme:
Kızlar bugün perdelerimiz geldi tülü açık pembe perdesi fuşya görseniz şeker kız candy gibi oldu
Bide avize aldık bugün phlips in 185 tl çok geldi ya fiyatı sonra dank etti değiştirsek mi diyoruz:26:

cnm hosuna gitmis ne guzel kullan gitsin oohhh ..Zaten cocuk rahat rahat 5-6 yil kullanacak avizeyi.Guzel birsey olsun bir kere aliyorsun bak ..

ooh masallah kuzucugaa :) Bilmiyorumda bence biraz arastir.Tup bebek olupta normal dogum neden yapilmiyo diye..Cunku tup bebek olabilir evet daha kiymetli haklisin ama bu bebk normal bir bebek gibi buyudu bu zaman kadar.Bence normal de dogabilir .. Eger sende fiziksel bir sıkıntı yoksa tabi..

ama senin kararin , senin bilecegin isi tabiki..Hersey gonlunce olur insallah cnm benim..

aman cnm dikkat et ..Azicik zamanimiz kald bak :) Yat surekli ayaklarini uzat bolbol..

bidahakine veeti denicem bakalım inşallah rahat olur

Ohh masallahh masallahh ne guzel cnm saglikliymis:) Allah nazarlardan korusun kuzunu ve seni..Temmuz bir gelsin ozaman belli olru dogum tarihiniz ozaman...:)

:) ay ne guzel en guzel hediyen onu gormek olmus gerci korkutmus once ama olsun sonunda guzel guzel gormussun kuzucugunu.. Seneye kucagimizda kutlayacagiz insallahh... Seneye mayista benim esim askerde olacak Oglusumla kutlayacagiz inslalahh ..

Bebegin donmesi icin erken degil mi cnm yaa ? cocuk 10-12 hafta ters mi duracak ozaman ?

Ben dun ayak tirnaklarimi kestim yaklasik 45 dk.da ..Yavrum kuzum sıkıstı kaldi..Sonra 1 saat ayaklarimi uzattim :) Ki ben artik ic camasirimi bile giymekte zorlaniyorum :) Sonlarda ne olacaz acaba :)

Benim herhalde pek karnım olmadığından çok rahatım ayak tırnakları vs çok rahat kesiyorum eğiliyorum wallaa ..tabi her işi yapamıyorum büyük işlerde falan zorlanıyorum malesef.. hamile kaldığımda 4 kilo verdm falan şimdi ilk kilomdan 1 kilo fazlayım onuda yeni almaya başladım .. Bundan sonra alıcam herhalde bayağı İnsanın karnının çok olmaması güzel bişeyde değil gecenlerde kuran okutuldu kalabalık bi yerde ordaydım tabureden kaldırıp annem koltuktaki yerini bana verdi hamileyim diye, millet laf etti kızına ne kadar düşkün yerini veriyo diye sonradan 6 aylık hamile olduğumu öğrenince inanmadılar ama baya laf soktular o zamana kadar.. tabi ben bi zamandan sonra oturmadım koltukta o bakışların altında zor oldu :S.. Ne bicim insanlar var yahuu

Ay cnm yaa bazen oluyo boyle gariplikler..Benimde kayinvalidemler gelecek ya bu haftasonu.1haziranda da afyonda dugun var .Birlikte gideriz dediler bende olur dedim.Benimde babam bunu annemden duymus 6 aylik hamile nasil gidecek 6 saat yol diye gece boyunca uyumamis..Sabah beni aradi beni fircaladi.Sonra esimi arayip , aba altindan sopa gosterdi.Bu sefer esimin icine batti ben seni dusunmuyor muyum iyi oldugunu gorupte gidelim dedimv yoksa niye gidelim ki diyo ...Aileler iste.. Biz arada kaliyoruz boylee

ben tam 8 kilo aldımm bakalım hedef 12 ama ne geldi hoş geldi doğumdan sonra vericez artık

Canım aynı dert biz de de var.esim biz daha sevgiliylen oglumuz olursa Ahmet olsun mu dedi tamam dedim.yıllardır olmayan cocugumuzun adı Ahmetti zaten.hamile oldugumu ogrendigimizde de Ahmet gelio diye haber verdik heekese :) sanki erkek oldugunu hissetmis gibi.ama sonradan ikinci isim krizi yasanmaya basladı.biz esimle ne olsa acaba diye dusunurken herkes bi isim koymaya kalktı.Kayın validem Ahmet Yasin olsun diye ısrar ediyor.Benim babam Ahmet İmran olsun diyor.Gorumcem Ahmet Efe diye tutturdu.Kuzenler Ahmet mi ne kadar klasiksiniz diyorlar...Anlayacagın herkes ana baba kesildi basımıza.ha kayınpederimin adı Mehmet Ali.konu komsu da niye onu koymuyorsunuz ne kadar ayıp diyor.Bana kalsa koyardım ama sulaledeki erkeklerin adı hep mehmET.esimin dedesinin dedesinden baslıyor sissile.mesela dedesinin dedi Mehmet.Onun oglu Mehmet.Onjn oglu yani kayınpederim Mehmet Ali.Kaynımın adı Mehmet.bide bem koysam ortalık Mehmet kaynıcak.
Simdi isme karısan herkese tek isim olacak Ahmet olacak diyoruz.Hala konusup yorum yapıyorlar ama elden baska bisey gelmiyor.cocuk bizim sonucta.cok isteyen dogursun istedigi ismi koysun diyorum ben de artık acık acık napiyim :)

bence sizde süpriz deyin nüfus cüzdanında görürsünüz deyin doğursunlarda koysunlar canım bütün sülalenin ismini bizmi koycaz? bide benim başıma o kadar patladıki şimdi Allah verirde inşallah ilerde birde kızımız olursa bizimde doğmamış kızımızın ismi rahmetli kayınvalidemin ismi olacak. ve benim annem bu sefer sıyırır eltim öyle uyanıkki kocasını öyle bir kandırdıki koydurmasın diye inanamazsın, annesiyle arasını bozdu kocasının annesini dinlemesin diye, bütün hamileliğinide ağlayarak geçirdi. ben yapamıyorum işte öyle oyunlar sevmiyorumda. Herkesin gönlü olsun istiyorum, birde benim gönlümü düşünseler, şu hamile kızı strese sokmayalım üzmeyelim deseler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…