Kızlar Bugün bel ağrılarım ve adet sancısına benzer sancılarım var dünde öğlen ve akşam kasılmaya benzer sancı oldu daha önce hamile kalmadığım icin neye benzediği hakkında bi bilgim yok karnımın alt tarafına ağrılar girip durdu ..öğlenki çok üstüste 5-6 kez oldu.. Randevuma daha var hastaneye gidicektim daha fazla ağırlaşsaydı.. Ama ilk kez byle oldu gitgide ağırlaşıyorum belki yada niye bilemedim .. adet sancısına benzer sancılar sizdede oluyomu bel ağrısıyla birlikte..?
Canım benim dunden beri hafif kasılmalarım oluyor karnımın alt bolgesinde.ama ben dustum ya gecen gun ondan olmus olabilir.doktoruma gittim acil,baya bi baktı ultrasonda bisi yok dedi.acılma yada erken doguma haberci bisi yok dedi.bel agrısı yok ama bende.yalnız iste kasılma olunca doktor normal dese de insan korkuyor..su son haftalar da bi gecse hayırlısıyla...
enson tetanoz asimda ailehekimimdeki hemsire bana bundan sonra olabilecegini soylemisti.ama dedigi sanki regl olacakmis gibi bir agriniz olur demisti.Sen bi dr.unu ara cnm neolur ne olmaz..Dogum sancilarida bel ve kasik agrilari ile geliyormus yaaIcın rahat etsin en azindan..Ben motu birsey oldugunu sanmiyorum bebek donuyordu rbuyuk ihtimal(DOgum poziyonu alirmis bu zamanlar) amayinede tlf. et bakalim ne diyecek?
Kızlar Bugün bel ağrılarım ve adet sancısına benzer sancılarım var dünde öğlen ve akşam kasılmaya benzer sancı oldu daha önce hamile kalmadığım icin neye benzediği hakkında bi bilgim yok karnımın alt tarafına ağrılar girip durdu ..öğlenki çok üstüste 5-6 kez oldu.. Randevuma daha var hastaneye gidicektim daha fazla ağırlaşsaydı.. Ama ilk kez byle oldu gitgide ağırlaşıyorum belki yada niye bilemedim .. adet sancısına benzer sancılar sizdede oluyomu bel ağrısıyla birlikte..?
bu arada kontrolüm vardı bu sabah hamsilerin biri 930gr 33cm 5 gün geri diger hamsi 1212gr 36cm 1 hafta ileride gidiyo her şey normal acılma yok ne kadar cok protein o kadar cok saglıklı kilosu güzel olur dedi 3 hafta sonraya tekrar cagırdı.
Selam kızlarrr.. Bygün yaşlı anneannemin ricasını kırmayıp pikniğe götürdük onu. Tabiiii dedemle birlikte. Hayatımın en kötü günü oldu. Oturacak masa bulamadık yerde oturmakz orunda kaldık. ben ne olur ne olmaz diye sandalye götürmüştüm ama yetmedi. Siz siz olun sakın pikniğe falan gitmeyin. Ben perişanları oynadım.. Evime geldim duş aldım ayaklarımı uzattım... Şu anki mutluluğumu anlatamam. Çocuklarımda çok mutlular şu an eminim.
canım bizde cumartesi günü gittik. benide yolda araba tuttu, hiç tutmazdı ama çok miğdem bulandı
kimse kalmamış kimle konusuyon:)Kızlar 2 gün dışarı çıktım resmen perişan oldum çok sıcak napıcaz Ağustos'a kadar yatak odasına klima al dedim eşime salonda var da yetmez ben daha şimdiden uyuyamıyorum sıcaktan
kızlar mide bulantısı 1 haftadır 10 gündür bende de var ya.. başa dönüyorum sanki yavaş yavaşbebeğim 3 gündür eskisi kadar şiddetli ve sık vurmuyor. sol tarafıma yatınca gıdıklanıyordum resmen yada ne biliyim otururken falan kıyafetimden çıkıcak gibi vuruyordu şimdi aynı 4-5 aylıkkenkine döndü hareketleri.. yaşayan varmı budurumu ya ağlıycam nerdeyse çok moralim bozuk..
İmdaaaaaaaatttttttttttt.Olağanüstü bir sağ kalça ağrım var. yatmak sağa sola dönmek ayağa kalkmak imkansız. Her seferinde de yatarken başlıyor. Vücudum artık ağırlığımızı taşıyamıyor. Ne şişliklerim, ne kilolar ne yürüyen balinaya dönmem umurumda değil. Ama ağrı olmasın yaaa... Hele beni kilitleyen bu ağrılar hiç olmasın. Akşama kadar yalnızım. Oturunca kalkamamaktan korkuyorum.
Canım bazen pozisyon değiştirdikleri için az hissedebiliyoruz. Bebekte sorun olduğunu düşünmüyorum annesi. Dönmüş sanırım pozisyon değişmesini bekle bakalım 2-3 gün daha. hareketlerde azalma olursa doktoruna sorarsın. Ama şimdi dikkat edeceğin nokta kahvaltıdan sonra hareket ediyor mu etmiyor mu? Genellikle 1-2 hareket ederler. Ayrıca o mide bulantılarını ne yapacağız hiç bilmiyorum. Bende midem ağzımda geziyorum.
İmdaaaaaaaatttttttttttt.Olağanüstü bir sağ kalça ağrım var. yatmak sağa sola dönmek ayağa kalkmak imkansız. Her seferinde de yatarken başlıyor. Vücudum artık ağırlığımızı taşıyamıyor. Ne şişliklerim, ne kilolar ne yürüyen balinaya dönmem umurumda değil. Ama ağrı olmasın yaaa... Hele beni kilitleyen bu ağrılar hiç olmasın. Akşama kadar yalnızım. Oturunca kalkamamaktan korkuyorum.
kızlar mide bulantısı 1 haftadır 10 gündür bende de var ya.. başa dönüyorum sanki yavaş yavaşbebeğim 3 gündür eskisi kadar şiddetli ve sık vurmuyor. sol tarafıma yatınca gıdıklanıyordum resmen yada ne biliyim otururken falan kıyafetimden çıkıcak gibi vuruyordu şimdi aynı 4-5 aylıkkenkine döndü hareketleri.. yaşayan varmı budurumu ya ağlıycam nerdeyse çok moralim bozuk..
Pampam inan ben de senin gibiyim.Geçen gece hissetmiyorum kesin bir şey oldu deyip acile gittik.Çok şükür gayet iyiydi.
Dediğin gibi önceki haftalarda kıyafetlerimden çıkacak gibi olup karnımın titrediğini karşımdaki kişi çok rahat görürdü.Tam da senin dediğin gibi sanki 4-5 aylık gibi hafif hafif vurmalar sanki gıdıklar gibi...Geçen sinirimden 1 kutu dondurma yedim banamısın demedi.Belki gökçenin dediği gibi dönüyor,farklı bir şekil alıyor olabilir.Çok tedirginim.Kontrol günüme de daha 2 hafta var.Eğer bu konuyla ilgili bilgi edinirsen lütfen sen de bana yaz.Bana doktor sadece yemek yedikten sonra yatıp hareket edip etmediğine dikkat et demişti en don kontrolümde.Hatta saymama gerek var mı dediğim de hayır dedi.
İşte uzun lafın kısası arkadaşlar önceden deli gibi hareket eden bebek şimdi eskisine nazaran o kadar hafif hareket ediyor ki insanın çıldırmaması elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?