Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

enson tetanoz asimda ailehekimimdeki hemsire bana bundan sonra olabilecegini soylemisti.ama dedigi sanki regl olacakmis gibi bir agriniz olur demisti.Sen bi dr.unu ara cnm neolur ne olmaz..Dogum sancilarida bel ve kasik agrilari ile geliyormus yaa Icın rahat etsin en azindan..Ben motu birsey oldugunu sanmiyorum bebek donuyordu rbuyuk ihtimal(DOgum poziyonu alirmis bu zamanlar) amayinede tlf. et bakalim ne diyecek?

merhaba güzel anneler 1 haftadır sizlerden uzağım neler olmuş neler:)
Düşen arkadaşım çok geçmiş olsun bebişinin iyi olmasına çok sevindim...bakalım kızımız ne durumdaymış..

Saolun kızlar umarım bişey yoktur azaldı bugün daha iyiym ayın 27. de randevum beklicem o zamana kadar telde normal dicek buyuk ihtimal kötü olursam ya giderim ya ararım ama bel ağrılarım hala deva ediyo midem hazımsız rahatsız bi garip kaburgama bişiler battı durdu bugün artık bebeğimmi başka bişeymi bilemedim arabanın icinde.. Vücudumda deiğişiklikler oluşuyo yavaştan ilerde nasıl olucam bilemiyorum Rabbim ömür verirse :) Yinede halime binŞükür..

Selam kızlarrr.. Bygün yaşlı anneannemin ricasını kırmayıp pikniğe götürdük onu. Tabiiii dedemle birlikte. Hayatımın en kötü günü oldu. Oturacak masa bulamadık yerde oturmakz orunda kaldık. ben ne olur ne olmaz diye sandalye götürmüştüm ama yetmedi. Siz siz olun sakın pikniğe falan gitmeyin. Ben perişanları oynadım.. Evime geldim duş aldım ayaklarımı uzattım... Şu anki mutluluğumu anlatamam. Çocuklarımda çok mutlular şu an eminim.

Bence garantiye al canım yarın bir uğra dr.una...Yada ara en azından bilgi al derim ben...

Oyyy maşallah hamsilereee

canım bizde cumartesi günü gittik. benide yolda araba tuttu, hiç tutmazdı ama çok miğdem bulandı

canım bizde cumartesi günü gittik. benide yolda araba tuttu, hiç tutmazdı ama çok miğdem bulandı

Son zamanlarda anormal mide bulantıları yaşıyorum bende.. 29 unda kontrolüm var gittiğimde sorarımm.. Gebeliğin başında bile böyle bulantılarım olmadı.

kızlar ben de dün kontrole gittim 1150gr-1200gr çıktı kuzucuklarım.
herşey yolunda görünüyor,rahimde açılma da yok.
herkese sorunsuz hamilelikler.

Kızlar 2 gün dışarı çıktım resmen perişan oldum çok sıcak napıcaz Ağustos'a kadar yatak odasına klima al dedim eşime salonda var da yetmez ben daha şimdiden uyuyamıyorum sıcaktan

kızlar mide bulantısı 1 haftadır 10 gündür bende de var ya.. başa dönüyorum sanki yavaş yavaş bebeğim 3 gündür eskisi kadar şiddetli ve sık vurmuyor. sol tarafıma yatınca gıdıklanıyordum resmen yada ne biliyim otururken falan kıyafetimden çıkıcak gibi vuruyordu şimdi aynı 4-5 aylıkkenkine döndü hareketleri.. yaşayan varmı budurumu ya ağlıycam nerdeyse çok moralim bozuk..

Canım bazen pozisyon değiştirdikleri için az hissedebiliyoruz. Bebekte sorun olduğunu düşünmüyorum annesi. Dönmüş sanırım pozisyon değişmesini bekle bakalım 2-3 gün daha. hareketlerde azalma olursa doktoruna sorarsın. Ama şimdi dikkat edeceğin nokta kahvaltıdan sonra hareket ediyor mu etmiyor mu? Genellikle 1-2 hareket ederler. Ayrıca o mide bulantılarını ne yapacağız hiç bilmiyorum. Bende midem ağzımda geziyorum.

İmdaaaaaaaatttttttttttt.Olağanüstü bir sağ kalça ağrım var. yatmak sağa sola dönmek ayağa kalkmak imkansız. Her seferinde de yatarken başlıyor. Vücudum artık ağırlığımızı taşıyamıyor. Ne şişliklerim, ne kilolar ne yürüyen balinaya dönmem umurumda değil. Ama ağrı olmasın yaaa... Hele beni kilitleyen bu ağrılar hiç olmasın. Akşama kadar yalnızım. Oturunca kalkamamaktan korkuyorum.

canım ağrılarımız git gide artacak sanırım sırt, bel, kalça, diz, eklem ağrıları ağırlığımız arttıkça da artacak malesef napalım yavrularımızın iyiliği için sabredicez, dayanıcaz. anne olmak kolay değil. Allah kurtarsın derler ya hep neden öyle diyorlar derdim, haklılarmış...

günaydın cnm bi makalede okudum 28. haftadan sonra olmak koşulu ile bak şu şekilde yazıyor
"Bebeğiniz 2 saatte 10 kere hareket etmemişse bir kaç saat sonra tekrar sayın. ikinci sayımınızda da aynı şekilde 2 saatte 10 kereden az hareket ederse doktora başvurmalısınız"

geçmiş olsun arkadaşım benimde kuyruk sokumumu kitleyen ağrılarım olur bazen o zamanlar sıcak tutmaya çalışırım belimi... uyurken orasını sararım pijamam sıyrılmaması için içine sokrım falan ii gelir o zaman duşta aşırı sıcak olmamak şartıyla tabii belime su tutarım...

Pampam inan ben de senin gibiyim.Geçen gece hissetmiyorum kesin bir şey oldu deyip acile gittik.Çok şükür gayet iyiydi.
Dediğin gibi önceki haftalarda kıyafetlerimden çıkacak gibi olup karnımın titrediğini karşımdaki kişi çok rahat görürdü.Tam da senin dediğin gibi sanki 4-5 aylık gibi hafif hafif vurmalar sanki gıdıklar gibi...Geçen sinirimden 1 kutu dondurma yedim banamısın demedi.Belki gökçenin dediği gibi dönüyor,farklı bir şekil alıyor olabilir.Çok tedirginim.Kontrol günüme de daha 2 hafta var.Eğer bu konuyla ilgili bilgi edinirsen lütfen sen de bana yaz.Bana doktor sadece yemek yedikten sonra yatıp hareket edip etmediğine dikkat et demişti en don kontrolümde.Hatta saymama gerek var mı dediğim de hayır dedi.
İşte uzun lafın kısası arkadaşlar önceden deli gibi hareket eden bebek şimdi eskisine nazaran o kadar hafif hareket ediyor ki insanın çıldırmaması elde değil

Canım endişelerinizi anlıyorum ama bazen içe dönük pozisyon alıyorlar. Bu durumda tekmeleri, itmeleri boşa gidiyor. Ancak bedensel güçlü bir hareket yaparsa hissedebiliyoruz. Ama sizi strese sokan bu durum şu an bebeği de sokuyor ve hareket edeceği varsada kısıtlıyor kendini. Biliyorsunuz bende koşmuştum doktora sağdaki bebeğim hareket etmiyor diye. İçinde bulunduğun bu stres onun bulunduğu koşula uygun değil. Herşeyi hisseden bebeklerimiz bunu da hissettiği için azaltırmış hareketlerini. Bakmıştı bebeğim çok iyi. Onun güveniyle eve geldim ve oğluşum çok çok güçlü vurmaya başlamıştı o gece.. Kafanızı rahatlatın lütfen. Bir süre dinlemeyi bırakın. Relax olun. Ayrıca sizde diyorsunuz gıdıklar gibi hissediyorum. Demek ki gayet keyfi yerinde. Sadece pozisyonu dönük. Hiç hissetmemekte var. Zaten yeterince stresli bir dünyaya gözledrini açacaklar bırakın anne karnında rahat etsin yavrular :)

Canım sıkma canını uykudan gözünü açamıyordur. Sen yine takip et baktın aynı o zaman doktoruna git hemen. Ne demişler iyi düşün iyi olsun. Ay bu mide bulantısı herkeste var benimde geçen haftalarda oluyordu şükür şimdi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…