Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım benim çok sağol gördüm çok güzel ama şu ince halılardan mı acaba kaymaz taban diyo ya tek kafama takılan o oldu

Canım keyifle yap odanı kimseyi de bekleme. Bebek doğduktan sonra oda alındığı nerede görülmüş. En az 1 ay havalandırmalısın. Ben oğluşlarımın herşeyini yerleştirdim sadece hastane çantasını hazırlamak kaldı. O da hazır olurdu da ben hastane çıkışı almayı unutmuşum :) Yerleştirince eksikler ortaya çıkıyor... Fazla geç kalmamanızı tavsiye ederim.

Kızlaaarrr oğluşlarıma sabırsızlıkla almayı beklediğim H&M ürünümüz gelmiş. Koşa koşa gittim aldım. Tabi alırken elim ayağım rahat durmadı daha bir sürü şey aldım. Ama şuna baksanıza çok tatlı yaaaa...

Belki aylardır bekliyordum bu ürünü.

Bunu da görünce dayanamadım.

Canım bana kalsa ben haziran başında almak isterim de.. Biz almayacağımız icin ben de dedim o zmn alınmaz die kabul etmişlerki eşim gelip haziranda odayı alıcaz herhalde dedi :).. hastane cantasını hazırlarken çıkar eksiklikler ztn herbişeyi yapmak ayrı bi keyif.. Rabbim herkese tattırsın inşallahh..

Canım oda için bence acele et biz Nisan ortasında aldık daha gelmedi en az 2 ay boya kokusu çıkıyomuş bize bile çok geç aldığımızı söyleyenler oldu dün arkadaşın bebek mevlidi vardı gördüm ki bebek doğduktan sonra bişii alıcak mecalimiz kalmıcak kız resmen sefilleri oynuyordu uykusuzluk yorgunluk sen bastır bence

o şişkinlik beni mahvediyo. akşamları genelde karnım taş gibi oluyo, kıpırdayamıyorum bebekte alt tarafa basıyo o sırada taş gibi oturuyo. evde yürüme bandı var gece yürüyorum biraz rahatlıyorum. gündüz dışardada yürüyüş yapıyorum.

Canım çok güzel üstte ki tulumlardan 4tane aldım ben yakasın olanlardan
Ama kot olana bayıldım çok güzel güle güle giysin paşalar

Bende öyle açıklama yapmıştım kokusu çıkmıyo fln diye.. Ya kaynvalidem eşime hamileyken doğuma bi kaç hafta varken almışlar beşiğini eşimde 25 gün gecikmeli doğmuş.. eltim hamileyken demişki çocuk doğana kadar beşik falan almam artık doğsun ondan sora diye eltim doğurduktan sora beşiğini almışlar ama tabi fazladan oda olmadığından sadece beşik almışlar o yzden bende dedim bu mobilya olduğundan kokusu zor çıkıo en az 1-2 ay havalansın dedim.. Onlarda anlayışla karşıladı.. dediğin gibi mobilyada hemen gelmiyo ztn :S hayırlısı olsun

Canım çok güzel üstte ki tulumlardan 4tane aldım ben yakasın olanlardan
Ama kot olana bayıldım çok güzel güle güle giysin paşalar

Canım üsttekinden bende çok aldım da bu poloyu ben katalogda gördüm. Kaç şubedine gittimsede bulamadım. Geçen Forum H&M den aldım hemen. Resmen çalışanları taciz ettim bu gelince haber edin diye :)

Canım üsttekinden bende çok aldım da bu poloyu ben katalogda gördüm. Kaç şubedine gittimsede bulamadım. Geçen Forum H&M den aldım hemen. Resmen çalışanları taciz ettim bu gelince haber edin diye :)

Çok güzel canım ama diyorum ki giydirebilcez mi bende tam 4tane aldım yazlık ya üşümesin kuzular

kızlar renkli dopplere giriyorum saat 4 de dua edin birşey çıkmasın kan akışlarımıza bakılacak öpüyoruz hepinizi

kızlar gittim geldim dr.a bebeğe baktı dr. herşey normal gözüküyor dedi.. hatta şuan vuruyor dedi bende evet bastırınca vuruyor ama normalde gece gündüz dışardan gözükecek kadr hareketlydi dedim.. olabilir dedi. ama ben pinpiriklendim ya.. napıcağımı bilemiyorum. bana normal gelmiyor. kaç aydır dışarıdan bariz tekmeleri izlenen bebek hatta gece uykumdan uyandırıyordu şimdi sadece bastırdığımda yada günde 1-2 kere kendiliğinden vuruyor. sizce ne olmuş olabilir ya

Canım benim çok sağol gördüm çok güzel ama şu ince halılardan mı acaba kaymaz taban diyo ya tek kafama takılan o oldu

Galiba cnm 3 mm yukseklik diyo.Benim disarida magazalarda gordugum cocuk halilari da oyleydi.Hani cocuk yurumeye basladiktan sonra kaymasin diye ince ve kaymaz tabanli yapiyorlarmis.Confetti magazasi degisik yerlerde subeleride var gorunuyo.Sen bi yerine git istersen..Gokce de gidecek bende b.duzundeki yerine gitcem..Hangi magaza yakinindaysa git bi bak istersen..

Canım bende şimdi doktora gidiyorum benimkide aynı yavaşladı haraketleri eşim izin aldı geliyo dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…