Canım benim çok sağol gördüm çok güzel ama şu ince halılardan mı acaba kaymaz taban diyo ya tek kafama takılan o olduCnm ben unnado ya uyeyim bana soyle bir mail geldi.Kelebekli pembe bi hali var. 32.90 hemde.. Bi bak istersen.
Malzeme: %100 Poliamid
Ölçü: 100x150 cm
İplik Yüksekliği: 3 mm
Bukle Halı: Homojen bir seviyedeki buklelerden oluşan halı türüdür. Halı yüzeyinin düzgün olması dayanıklı olmasını sağlar bu nedenle yüksek trafiğin olduğu ortamlarda tercih nedenidir.
Özellikleri;
-Çamaşır makinesinde 30°C 'de yıkanabilir,
-Kaymaz taban,
-Antibakteriyel.
http://www.unnado.com/urun/detay/MjkyNDgx
Walla ben yaşadığım ufak tefek sorunlarda surat ekşitiyorum bazen aklıma sen geliyosun diğer ikiz hamileler geliyo şükrediyorum..Herşeye ragmen değer zaten sıkıntısız güzellik gelmiyor ki.. Bu arada evde yalnız olmak güzel gercekten biri olduğunda otur sap gibi konuş dur böyle en azından bişeylerle uğraşıllıyo.. Arada bir insan görmek gerekli tabi :).. Çok yalnız kalmamakta gerekli..
Kızlar bizde haziranın ortalarında falan odayı alıcaz herhalde :).. Eşim geçenlerde haziranda alırız dedi.. temmuz başıda olursa olur hatta odayı biz almayacağımız icin kynvaldemler bi ara doğduktan sora alınır diye yada doğmasına bi hafta fln varken alınır dendiği icin eşim böyle diyince sevindim..İnşallah sonlarda alınmaz hazır iyiyken keyifle yapmak istiyorum :)
Canım keyifle yap odanı kimseyi de bekleme. Bebek doğduktan sonra oda alındığı nerede görülmüş. En az 1 ay havalandırmalısın. Ben oğluşlarımın herşeyini yerleştirdim sadece hastane çantasını hazırlamak kaldı. O da hazır olurdu da ben hastane çıkışı almayı unutmuşum :) Yerleştirince eksikler ortaya çıkıyor... Fazla geç kalmamanızı tavsiye ederim.
Walla ben yaşadığım ufak tefek sorunlarda surat ekşitiyorum bazen aklıma sen geliyosun diğer ikiz hamileler geliyo şükrediyorum..Herşeye ragmen değer zaten sıkıntısız güzellik gelmiyor ki.. Bu arada evde yalnız olmak güzel gercekten biri olduğunda otur sap gibi konuş dur böyle en azından bişeylerle uğraşıllıyo.. Arada bir insan görmek gerekli tabi :).. Çok yalnız kalmamakta gerekli..
Kızlar bizde haziranın ortalarında falan odayı alıcaz herhalde :).. Eşim geçenlerde haziranda alırız dedi.. temmuz başıda olursa olur hatta odayı biz almayacağımız icin kynvaldemler bi ara doğduktan sora alınır diye yada doğmasına bi hafta fln varken alınır dendiği icin eşim böyle diyince sevindim..İnşallah sonlarda alınmaz hazır iyiyken keyifle yapmak istiyorum :)
Ben kahvaltılarımdan zeytini çıkarttım o yüzden gecenlerde ekşi erik yedim mahvetti beni yemiyorum artık.. önlem alıyoruz ama her halukarda ekşimeler oluyo.. dün resmen nefes alamadım midem sıkışmış dolmuş yanıyo şişkinlik bi yandan kendime gelmem zaman aldı .. Rabbim yardımcımız olsun :)
Kızlaaarrr oğluşlarıma sabırsızlıkla almayı beklediğim H&M ürünümüz gelmiş. Koşa koşa gittim aldım. Tabi alırken elim ayağım rahat durmadı daha bir sürü şey aldım. Ama şuna baksanıza çok tatlı yaaaa... Eki Görüntüle 716160
Belki aylardır bekliyordum bu ürünü.
Eki Görüntüle 716162
Bunu da görünce dayanamadım.
Canım oda için bence acele et biz Nisan ortasında aldık daha gelmedi en az 2 ay boya kokusu çıkıyomuş bize bile çok geç aldığımızı söyleyenler oldu dün arkadaşın bebek mevlidi vardı gördüm ki bebek doğduktan sonra bişii alıcak mecalimiz kalmıcak kız resmen sefilleri oynuyordu uykusuzluk yorgunluk sen bastır bence
Canım çok güzel üstte ki tulumlardan 4tane aldım ben yakasın olanlardan
Ama kot olana bayıldım çok güzel güle güle giysin paşalar
Canım üsttekinden bende çok aldım da bu poloyu ben katalogda gördüm. Kaç şubedine gittimsede bulamadım. Geçen Forum H&M den aldım hemen. Resmen çalışanları taciz ettim bu gelince haber edin diye :)
Çok güzel canım ama diyorum ki giydirebilcez mi bende tam 4tane aldım yazlık ya üşümesin kuzular
Bende onlara bakıyordum cnm tesadüf. Hatta adamların şubelerini baktım. Beylikdüzü nde bana yakın bir yer varmış gidip bizzat bakacağım :)
kızlar renkli dopplere giriyorum saat 4 de dua edin birşey çıkmasın kan akışlarımıza bakılacak öpüyoruz hepinizi
kızlar renkli dopplere giriyorum saat 4 de dua edin birşey çıkmasın kan akışlarımıza bakılacak öpüyoruz hepinizi
Canım benim çok sağol gördüm çok güzel ama şu ince halılardan mı acaba kaymaz taban diyo ya tek kafama takılan o oldu
kızlar gittim geldim dr.a bebeğe baktı dr. herşey normal gözüküyor dedi.. hatta şuan vuruyor dedi bende evet bastırınca vuruyor ama normalde gece gündüz dışardan gözükecek kadr hareketlydi dedim.. olabilir dedi. ama ben pinpiriklendim ya.. napıcağımı bilemiyorum. bana normal gelmiyor. kaç aydır dışarıdan bariz tekmeleri izlenen bebek hatta gece uykumdan uyandırıyordu şimdi sadece bastırdığımda yada günde 1-2 kere kendiliğinden vuruyor. sizce ne olmuş olabilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?