Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

İnş cnmmm.. Ben yazamamıştım. Kalemim kuvvetli ama onları kaybedersem ağır gelir yazdıklarım bana diye. ama çok güzel bir mektup yazacağım ikisinede..

Bende ilk hamileligimi duydugumdan berii yaziyorum kucuk notlara ( yazim kotu oldugu icin once karalama olarak yazdim) ..Simdi guzelbir ajandaya temize cekecegim notlarimi..Her kontrolden sonra , her parca birseyler aldigimda yada aklima geldiginde yaziyorum zaten..Bide her aldigim parcanın resimlerinide cekiyorum :) İlerde ona ve gelinime benden hediye olsun :)

İnş cnmmm.. Ben yazamamıştım. Kalemim kuvvetli ama onları kaybedersem ağır gelir yazdıklarım bana diye. ama çok güzel bir mektup yazacağım ikisinede..
Acikcasi bende baslarda birsey olur sonra yazdiklarimi okuyup cok daha fazla uzulurum diye korkuyordum ama cok sukur bugunlere geldik ins hayirlisiyla kucagimizada alicaz bebeklerimizi ve eminim buyuduklerinde onlar icin cok degerli olucak bu yazdiklarimiz cok sansli olucaklar bence:)

Canım aslında çok sağlıklıdır bulgur. Lif zenginliği açısından tuvalete çıkmayıda kolaylaştırır. Çok mu geç saatte yedin acaba. Sonuçta midenin sindirim zamanı var.

canım yok ya öğlen yedim burda yaptık patronumla beraber dışarıdan birşey yemiyorum miniğime zarar gelmesin diye burada kendim yapıyorum tekli bir ocağım var elektrikli ya evden getirp ısıtıyorum yada bulgur pilavı menemen vs.. pratik şeylerden yapıyorum çok iyi oldu

ay gökçecim bayıldım ben bu fikre akşam hemen başlayacağım bende :) ben bazen eşimede yazıp cebine koyuyorum gün içinde okuyor yanlız benimki çok romantik bir adam olmadığı için telefon açıp gülüyor bana romantikten ziyade çok komik bir eşim var benim sonra gün içinde komik bir msj atıp oda beni güldürüyor

canım benim kayınvalidemde 2 yıl önce 51 yaşında kanserden öldü. biz 1 yıllık evliydik zaten çok haşır neşir olamadık ama severdim, oda severdi beni. eşimde annesi öldükten 20 gün sonra kaza geçrdi. daha hayatımız yeni toparlanıyo.
şunu anladım anne ölünce ailede tüm dengeler alt üst oluyo. benim de kayın pederim karı kız derdine düştü. eşim rahatsız bende hamileyim daha hiç arayıpta bi ihtiyacınız varmı diye sormadı. kendi işi olduğunda arıyo. babalar anneler kadar düşünceli vicdanlı değil maalesef. aileyi toparlayıp koruyan kollayan anneler. benim için eşimin ailesi hiç yok gibi, ha varlar ha yoklar... boşver sende hayır bekleme Allah senin yuvana huzur mutluluk versin. kimseye muhtaç etmesin.

benim ablamda öyle saftirik ki. evlendikleri gibi dul görümcesiyle kaynanası evine yerleştiler. ablam kendi evinde misafir gibiydi. kocasıda ona sormuş bak rahatsız oluyosan anlaşamıyosanız söyle, ben uygun dille gönderirim diye. bizim saftirikte yok ben rahatsız olmuyorum demiş taaaki başka şehire taşındlarda kurtuldular sonra..

bu arada bu sabah birde baktım ki karnımın üst tarafında kırmızı kırmızı noktalar çıkmış kızamık gibi. sizdede var mı?

bu arada bu sabah birde baktım ki karnımın üst tarafında kırmızı kırmızı noktalar çıkmış kızamık gibi. sizdede var mı?

Canım benimde var beneklerim ama ben çok sivilcelendim ona yordum. Doktorum görüyor birşey olsa söylerdi herhalde ama sen yine de tedbiri elden bırakma sor doktoruna.

Canım benimde var beneklerim ama ben çok sivilcelendim ona yordum. Doktorum görüyor birşey olsa söylerdi herhalde ama sen yine de tedbiri elden bırakma sor doktoruna.

zaten böyle şeylerde hep kontrolden sonra başıma gelir. 1 ay var diğer kontrolüme ama olmazsa aile hekiminede sorabilirim. ciddi bişey olduğu nu sanmıyorumda alerji olabilir benim cildim çok hassas.

zaten böyle şeylerde hep kontrolden sonra başıma gelir. 1 ay var diğer kontrolüme ama olmazsa aile hekiminede sorabilirim. ciddi bişey olduğu nu sanmıyorumda alerji olabilir benim cildim çok hassas.

Bendede var dr göstermiştim daha önce ki kontrollerde yok ondan bir şey demişti... cilt geriliyor belki ondan olabilir.

Canım benim göbeğim üst tarafnda genişce bi yer kızarık böle ama çok belli değil.. Bende merak ediyoum aslında önemli değildir bence..

Canım başınız sağolsun babam ben 2 aylık evliyken öldü hem benim evimde hemde ben ameliyattayken bişeyini göremedim babamın cenazesini falan kalp krizi geçirdi onun öncesinde 1 haftalık evliyken eşim kaza yaptı araba pert oldu büyük bi kazaydı zar zor kendimiz topladık öğrenciydik zaten evlendiğimizde Edirne tıp fakültesindeydi eşim 3.5 sene falan ailesi baktı bize onlar istanbuldaydı sonra Van a tayinimiz çıktı çok şükür toparlandık derken bi dış gebelik bi bebeğiminde 9 haftalık kalbi durdu sonra istanbul a geldik Nisan 1 de annesinin kanser olduğunu öğrendik 24 Nisan'da toprağa verdik bu kadar hızlıydı herşey 2 ay sonra babası evlendi ve herşey dağıldı 3 kardeşler biri ingilterede biri varla yok gibi bişii geçen sene şaka gibi günler yaşadık şimdide herşeyi dediğin gibi kendimiz yapıyoruz ki kp durumu çok iyi öyle canım Allah kimseye muhtaç etmesin canım yeterki sağlık olsun

canım ya, geldimi böyle üst üste geliyo. inşallah bundan sonra feraha çıkarsınız. benim eşim felç geçirdi, değil bakmak biz hastanede yatarken bizden para koparmaya çalıştılar, çeşitli yollarla sömürmeye çalıştılar. hepsinin elleri ayakları tutuyo ama eşim hepsinden daha iyi bakıyo evine. ödleri kopuyo arayıpta bişey isticez diye. inan hiç kan bağımız olmayan insanlar anne baba abla abi oldu bize. onlarsa yedi kat el gibi. Ben onları sildim zaten Allah bize evlatlarımızı birbirine bağlı yetiştirmeyi nasip etsin.
Amma dertlendik ha

Ayy canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl eşin iyidir inşallah yok canım bizimkiler o kadar vicdansız değil öğrenciyken çok iyi baktılar şimdi nankör gelmeyim baksana siznkilere ama hep aynı şeydir suam Allah kimseye muhtaç etmesin canım böle hepsinden iyi tırnağımız varsa başımızı kaşıyalım sorma canım hayat böyle inşallah bebişlerimiz unutturacak bize herşeyi

iyi çok şükür toparlanıyo. tek değnek kullanıyo şu an bi seneye falan eskisi gibi yürür inşallah. bizim keyfimiz yerinde, oğluşumuzda yolda geliyo, daha ne isterim ben. kimselere ihtiyacımız yok çok şükür (benim annem dışında )

Aman aman iyi maşallah seneye güzelce yürür oğlunun peşinden koşarken motivasyon olur oğlun babasına
Dimi canım ya bebişlerimiz geliyo bundan güzel ne olabilir ki bide günler hızlı geçse

kızlar ne zamandır giremedim nete, baktım sayfa baya ilerlemiş, inşallah önemli bilgiler kaçırmamışımdır, rabbim hepimizin yardımcısı olsun, şu aralar ''atam tutem men seni'' ninnisi var onu söylüyorum, çok duyguluu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…