İmdaaaaaaaatttttttttttt.Olağanüstü bir sağ kalça ağrım var. yatmak sağa sola dönmek ayağa kalkmak imkansız. Her seferinde de yatarken başlıyor. Vücudum artık ağırlığımızı taşıyamıyor. Ne şişliklerim, ne kilolar ne yürüyen balinaya dönmem umurumda değil. Ama ağrı olmasın yaaa... Hele beni kilitleyen bu ağrılar hiç olmasın. Akşama kadar yalnızım. Oturunca kalkamamaktan korkuyorum.
Rabbim şifa versin ay canım giderek ağrılar büyüyor. Benimde sıkıntım çatlıyorum demiştim ya kasık bölgemin üstü ay nasıl kaşınıyor anlatamam valla kaşıyorum hatta yara yapıcam bu gidişle geçe uykumdan uyandırıyor resmen.
Saolun kızlar umarım bişey yoktur azaldı bugün daha iyiym ayın 27. de randevum beklicem o zamana kadar telde normal dicek buyuk ihtimal kötü olursam ya giderim ya ararım ama bel ağrılarım hala deva ediyo midem hazımsız rahatsız bi garip kaburgama bişiler battı durdu bugün artık bebeğimmi başka bişeymi bilemedim arabanın icinde.. Vücudumda deiğişiklikler oluşuyo yavaştan ilerde nasıl olucam bilemiyorum Rabbim ömür verirse :) Yinede halime binŞükür..
Son zamanlarda anormal mide bulantıları yaşıyorum bende.. 29 unda kontrolüm var gittiğimde sorarımm.. Gebeliğin başında bile böyle bulantılarım olmadı.
Selam kızlarrr.. Bygün yaşlı anneannemin ricasını kırmayıp pikniğe götürdük onu. Tabiiii dedemle birlikte. Hayatımın en kötü günü oldu. Oturacak masa bulamadık yerde oturmakz orunda kaldık. ben ne olur ne olmaz diye sandalye götürmüştüm ama yetmedi. Siz siz olun sakın pikniğe falan gitmeyin. Ben perişanları oynadım.. Evime geldim duş aldım ayaklarımı uzattım... Şu anki mutluluğumu anlatamam. Çocuklarımda çok mutlular şu an eminim.
kızlar ben de dün kontrole gittim 1150gr-1200gr çıktı kuzucuklarım.
herşey yolunda görünüyor,rahimde açılma da yok.
herkese sorunsuz hamilelikler.
kızlar mide bulantısı 1 haftadır 10 gündür bende de var ya.. başa dönüyorum sanki yavaş yavaşbebeğim 3 gündür eskisi kadar şiddetli ve sık vurmuyor. sol tarafıma yatınca gıdıklanıyordum resmen yada ne biliyim otururken falan kıyafetimden çıkıcak gibi vuruyordu şimdi aynı 4-5 aylıkkenkine döndü hareketleri.. yaşayan varmı budurumu ya ağlıycam nerdeyse çok moralim bozuk..
Kızlar 2 gün dışarı çıktım resmen perişan oldum çok sıcak napıcaz Ağustos'a kadar yatak odasına klima al dedim eşime salonda var da yetmez ben daha şimdiden uyuyamıyorum sıcaktan
kızlar mide bulantısı 1 haftadır 10 gündür bende de var ya.. başa dönüyorum sanki yavaş yavaşbebeğim 3 gündür eskisi kadar şiddetli ve sık vurmuyor. sol tarafıma yatınca gıdıklanıyordum resmen yada ne biliyim otururken falan kıyafetimden çıkıcak gibi vuruyordu şimdi aynı 4-5 aylıkkenkine döndü hareketleri.. yaşayan varmı budurumu ya ağlıycam nerdeyse çok moralim bozuk..
İmdaaaaaaaatttttttttttt.Olağanüstü bir sağ kalça ağrım var. yatmak sağa sola dönmek ayağa kalkmak imkansız. Her seferinde de yatarken başlıyor. Vücudum artık ağırlığımızı taşıyamıyor. Ne şişliklerim, ne kilolar ne yürüyen balinaya dönmem umurumda değil. Ama ağrı olmasın yaaa... Hele beni kilitleyen bu ağrılar hiç olmasın. Akşama kadar yalnızım. Oturunca kalkamamaktan korkuyorum.
Kızlar 2 gün dışarı çıktım resmen perişan oldum çok sıcak napıcaz Ağustos'a kadar yatak odasına klima al dedim eşime salonda var da yetmez ben daha şimdiden uyuyamıyorum sıcaktan
Bebek buyudukce artacak biraz sıkıntılar annesii..Kucagina alincada insallah hepsi birden ucuuup gidecekk...Az kaldi insallahh .. Benimde ara ara oluyo batmalarim , hele bazen tam midemde hissediyorum kafasi galiba cunku ayak gibi degil sert yumru ve biraz buyuk bir ittirme hissediyorum :) Zaten eksime ve yanma sorunum var ( cok sukur bulantim yok ama henuz erken sanirim sizlere gore , en son benim dogum tarihim ya :)) mide yanmasi icin bebek sacli olur diyorlar yaa ..Sac olmazsa olan iki telinide ben yolcam :) cunku 3 aydan beri duzneli olarak surekli midem yaniyooooo ..
Ay cnm bizde c.tesi gittik kastro taraflarina 1 saatlik yol dediler , 2.5 saat surdu.Guneste arabada ondeBayilacaktim..cocugumda gunesten rahatsiz oldu oyle sert hareketleri olmadi.Bizim sansimiza masa vardi ama sirtimi dayayamadim bi turlu Ve ustune de tam popomun altini kocaman bir bocek isirinca soyle ceviz kadar sisti.ohh dedim tam oldu..
Bencede bizim gitmememiz lazim artik piknige falanBide benim sipa simdiden trip yapiyo galiba , tum gun yorulduysam aksamda pek pas vermiyo bana ..sadece iyi oldugunu hissettirecek kadar ..bunada sukur ama :)
ayy cnm benim yaaAz kaldi dayan diyecegim ama acilarla dolu her an insana coook uzun geliyo bide minikleri cok ozledikk..Saglicakla gelsinler insallah ama beklemeside zor Keske yapilabilecek birsey olsa .. bu arada bence sen artik tek kalma..Yaninda birisi olsun senin cok zor geciyoyaa
canım aynı haftadayız benimde ekşime ve yanma sorunum var. ne yersem yeyim oluyo artık. kahvaltıda domatese yumurtaya falan tuz ekleme tuz yakıyo bide zeytin yiyemiyorum o bütün gün rahatsız ediyo. benim böcüğümde öyle nazlıki bi açken kuduruyo bide ben dokunursami ben ellemeden zahmet etmiyo. artık babasınada tekme atıyo. sanki düğmesi var karnıma dokununca başlıyo, durmakta bilmiyo... benimde normalde bulantım yok ama araba tutmaya başladı dediğim gibi. arabada aşırı derecede rahatsız oluyorum.
bu arada miğde yanmasının saçla alakası yokmuş. kaslar gevşediği için miğde kapakçığı kapanmıyo ve asit yukarı kaçıyo canım.
geçen gün ayna karşısında göbeğime bakarken göbeğimin altındaki çatlakları gördümkaçış yok anladım...
Canım benimkilerin yeri daraldığı için iyice milim oynasalar hissediyorum. Ama yorulduysam yavrularım hiç yormuyor beni. Normalde yatarken rahat vermiyorlar ama yorgun olursam hiç kımıldamıyorlar mis gibi uyuyup dinleniyoruz. Sonra bir gece öncesinin acısını gündüz çıkarıyoruz. Sabah sevişgenleri gibiyiz :)
Canım açık birşey söyleyim ben evimde yalnız o kadar iyiyim ki. Boş durmuyorum evimi güzelleştiriyor çocuklarımın odasına süsler yapıyorum. Sessiz, sakin ve huzur doluyum. Birinin varlığı demek bu huzurumu bozar gibi geliyor. Her gün oğluşlarımla müzik dinliyor, konuşuyor ve oynaşıyoruz. İlgimin evdeki diğer bir kişiye kaymasını istemiyorum. Her anımı onları hissederek geçirmeyi tercih ederim. Gerekirse çok hareket etmem.
Bebek buyudukce artacak biraz sıkıntılar annesii..Kucagina alincada insallah hepsi birden ucuuup gidecekk...Az kaldi insallahh .. Benimde ara ara oluyo batmalarim , hele bazen tam midemde hissediyorum kafasi galiba cunku ayak gibi degil sert yumru ve biraz buyuk bir ittirme hissediyorum :) Zaten eksime ve yanma sorunum var ( cok sukur bulantim yok ama henuz erken sanirim sizlere gore , en son benim dogum tarihim ya :)) mide yanmasi icin bebek sacli olur diyorlar yaa ..Sac olmazsa olan iki telinide ben yolcam :) cunku 3 aydan beri duzneli olarak surekli midem yaniyooooo ..
canım aynı haftadayız benimde ekşime ve yanma sorunum var. ne yersem yeyim oluyo artık. kahvaltıda domatese yumurtaya falan tuz ekleme tuz yakıyo bide zeytin yiyemiyorum o bütün gün rahatsız ediyo. benim böcüğümde öyle nazlıki bi açken kuduruyo bide ben dokunursami ben ellemeden zahmet etmiyo. artık babasınada tekme atıyo. sanki düğmesi var karnıma dokununca başlıyo, durmakta bilmiyo... benimde normalde bulantım yok ama araba tutmaya başladı dediğim gibi. arabada aşırı derecede rahatsız oluyorum.
bu arada miğde yanmasının saçla alakası yokmuş. kaslar gevşediği için miğde kapakçığı kapanmıyo ve asit yukarı kaçıyo canım.
geçen gün ayna karşısında göbeğime bakarken göbeğimin altındaki çatlakları gördümkaçış yok anladım...
en onemlisi senin rahatin tabiki..Kalkamiyorum deyince bende oyuzden elinden tutan biri olurdu en azindan diye dedim.WC ye gitmek bile zorlar artik seni..Ogluslarinla nasil mutlusan onemlisi o nede olsa :)
Cnm ben unnado ya uyeyim bana soyle bir mail geldi.Kelebekli pembe bi hali var. 32.90 hemde.. Bi bak istersen.
Malzeme: %100 Poliamid
Ölçü: 100x150 cm
İplik Yüksekliği: 3 mm
Bukle Halı: Homojen bir seviyedeki buklelerden oluşan halı türüdür. Halı yüzeyinin düzgün olması dayanıklı olmasını sağlar bu nedenle yüksek trafiğin olduğu ortamlarda tercih nedenidir.
Özellikleri;
-Çamaşır makinesinde 30°C 'de yıkanabilir,
-Kaymaz taban,
-Antibakteriyel.
http://www.unnado.com/urun/detay/MjkyNDgx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?