Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Rabbim şifa versin ay canım giderek ağrılar büyüyor. Benimde sıkıntım çatlıyorum demiştim ya kasık bölgemin üstü ay nasıl kaşınıyor anlatamam valla kaşıyorum hatta yara yapıcam bu gidişle geçe uykumdan uyandırıyor resmen.

Canımm göbeği açık şeyler giy. Pijamanı da yukarı kadar çekme. Bu sayede terlemeyi engellersin kaşıntın da azalır. Ama ilaca devam.

Bebek buyudukce artacak biraz sıkıntılar annesii..Kucagina alincada insallah hepsi birden ucuuup gidecekk...Az kaldi insallahh .. Benimde ara ara oluyo batmalarim , hele bazen tam midemde hissediyorum kafasi galiba cunku ayak gibi degil sert yumru ve biraz buyuk bir ittirme hissediyorum :) Zaten eksime ve yanma sorunum var ( cok sukur bulantim yok ama henuz erken sanirim sizlere gore , en son benim dogum tarihim ya :)) mide yanmasi icin bebek sacli olur diyorlar yaa ..Sac olmazsa olan iki telinide ben yolcam :) cunku 3 aydan beri duzneli olarak surekli midem yaniyooooo ..

Ay cnm bizde c.tesi gittik kastro taraflarina 1 saatlik yol dediler , 2.5 saat surdu.Guneste arabada onde Bayilacaktim..cocugumda gunesten rahatsiz oldu oyle sert hareketleri olmadi.Bizim sansimiza masa vardi ama sirtimi dayayamadim bi turlu Ve ustune de tam popomun altini kocaman bir bocek isirinca soyle ceviz kadar sisti.ohh dedim tam oldu..
Bencede bizim gitmememiz lazim artik piknige falan Bide benim sipa simdiden trip yapiyo galiba , tum gun yorulduysam aksamda pek pas vermiyo bana ..sadece iyi oldugunu hissettirecek kadar ..bunada sukur ama :)

kızlar ben de dün kontrole gittim 1150gr-1200gr çıktı kuzucuklarım.
herşey yolunda görünüyor,rahimde açılma da yok.
herkese sorunsuz hamilelikler.

ayy ayy masallah masallahhh .. :) Allah hepimizin yavrularini ve bizleri nazarlardan korusun insallahhhh.. Kuzucuklara bak sennn :)

Acaba benimki ne durumda 3 hafta once daha yarim kiloydu buyumustur insallahhh ...

canım büyüdükçe yerleri daralıyo rahat hareket edemiyolar hem ize doğru dönmüştür ondan hissetmemişindir korkma

Kızlar 2 gün dışarı çıktım resmen perişan oldum çok sıcak napıcaz Ağustos'a kadar yatak odasına klima al dedim eşime salonda var da yetmez ben daha şimdiden uyuyamıyorum sıcaktan

ay cnm sorma bide benim elim ayagim yaniyoo cildiracamm .. ayaklarimda sisiyoo tombik tombikk :) Aslinda benim ayaklarimda ince uzun olduklari icin , yanmasalar bu sis hallerinden goruntu olarak daha memnunum :)

cnm yeri daraliyo , buyuyo ya bidee .. O yuzdendir sen merak etme icini ferah tut.. Ama yinede dr.unu ara yada bi git istersen .Hem erken gormus olursun :)

ayy cnm benim yaa Az kaldi dayan diyecegim ama acilarla dolu her an insana coook uzun geliyo bide minikleri cok ozledikk..Saglicakla gelsinler insallah ama beklemeside zor Keske yapilabilecek birsey olsa .. bu arada bence sen artik tek kalma..Yaninda birisi olsun senin cok zor geciyoyaa

Kızlar 2 gün dışarı çıktım resmen perişan oldum çok sıcak napıcaz Ağustos'a kadar yatak odasına klima al dedim eşime salonda var da yetmez ben daha şimdiden uyuyamıyorum sıcaktan

valla öyle çok bunaltıcı oldu birden havalar. zor geçecek bize. öğlen dışarı çıkmayın sakın kızlar...

canım aynı haftadayız benimde ekşime ve yanma sorunum var. ne yersem yeyim oluyo artık. kahvaltıda domatese yumurtaya falan tuz ekleme tuz yakıyo bide zeytin yiyemiyorum o bütün gün rahatsız ediyo. benim böcüğümde öyle nazlıki bi açken kuduruyo bide ben dokunursami ben ellemeden zahmet etmiyo. artık babasınada tekme atıyo. sanki düğmesi var karnıma dokununca başlıyo, durmakta bilmiyo ... benimde normalde bulantım yok ama araba tutmaya başladı dediğim gibi. arabada aşırı derecede rahatsız oluyorum.
bu arada miğde yanmasının saçla alakası yokmuş. kaslar gevşediği için miğde kapakçığı kapanmıyo ve asit yukarı kaçıyo canım.
geçen gün ayna karşısında göbeğime bakarken göbeğimin altındaki çatlakları gördüm kaçış yok anladım...

Canım benimkilerin yeri daraldığı için iyice milim oynasalar hissediyorum. Ama yorulduysam yavrularım hiç yormuyor beni. Normalde yatarken rahat vermiyorlar ama yorgun olursam hiç kımıldamıyorlar mis gibi uyuyup dinleniyoruz. Sonra bir gece öncesinin acısını gündüz çıkarıyoruz. Sabah sevişgenleri gibiyiz :)

Canım açık birşey söyleyim ben evimde yalnız o kadar iyiyim ki. Boş durmuyorum evimi güzelleştiriyor çocuklarımın odasına süsler yapıyorum. Sessiz, sakin ve huzur doluyum. Birinin varlığı demek bu huzurumu bozar gibi geliyor. Her gün oğluşlarımla müzik dinliyor, konuşuyor ve oynaşıyoruz. İlgimin evdeki diğer bir kişiye kaymasını istemiyorum. Her anımı onları hissederek geçirmeyi tercih ederim. Gerekirse çok hareket etmem.

Cnm ben unnado ya uyeyim bana soyle bir mail geldi.Kelebekli pembe bi hali var. 32.90 hemde.. Bi bak istersen.

Malzeme: %100 Poliamid
Ölçü: 100x150 cm
İplik Yüksekliği: 3 mm
Bukle Halı: Homojen bir seviyedeki buklelerden oluşan halı türüdür. Halı yüzeyinin düzgün olması dayanıklı olmasını sağlar bu nedenle yüksek trafiğin olduğu ortamlarda tercih nedenidir.
Özellikleri;
-Çamaşır makinesinde 30°C 'de yıkanabilir,
-Kaymaz taban,
-Antibakteriyel.

http://www.unnado.com/urun/detay/MjkyNDgx

:) Ayy masallah senin bocugeee :) Yok hani hep oyle derler ya midesi yananin cocugu sacli olurmus diyee ..Yoksa benim midem dogustan problemli :) Hamilelik sadece tuz biber oldu.. Onceden bazi seyleri yiyince ejderha oluyordum simdi herseyde :) en

Benim sipa kafasina gore takiliyo babaya pek pas vermiyo hala .. :) Cocugumun adindan cok essek sipasi diye seviyo babasi da :) sallamiyo babayi diye :)

en onemlisi senin rahatin tabiki..Kalkamiyorum deyince bende oyuzden elinden tutan biri olurdu en azindan diye dedim.WC ye gitmek bile zorlar artik seni..Ogluslarinla nasil mutlusan onemlisi o nede olsa :)

Canım benim dün gece inan bende farkettim eşime sordum hatta dedim Bu nasıl hareket vurma gibi değil böyle çırpınıyor titriyor gibi aralarda yine vuruyor ama hareketler bu kanat cırpmaya falan döndü bende anlamadım.. karnım titriyor resmen hızlı hızlı cırpınma gibi :S

Canımcım ben çok korkmuştum ilkkez böyle bişey yaşadığımdan :).. ittirmeler dönmeler falan anlıyorumda o garip bişeydi .. O mide yanmaları bendede var renny falan işe yarar belki dene istersen.. sacla alakası yok malesef :)

Ben kahvaltılarımdan zeytini çıkarttım o yüzden gecenlerde ekşi erik yedim mahvetti beni yemiyorum artık.. önlem alıyoruz ama her halukarda ekşimeler oluyo.. dün resmen nefes alamadım midem sıkışmış dolmuş yanıyo şişkinlik bi yandan kendime gelmem zaman aldı .. Rabbim yardımcımız olsun :)

Bende onlara bakıyordum cnm tesadüf. Hatta adamların şubelerini baktım. Beylikdüzü nde bana yakın bir yer varmış gidip bizzat bakacağım :)

Walla ben yaşadığım ufak tefek sorunlarda surat ekşitiyorum bazen aklıma sen geliyosun diğer ikiz hamileler geliyo şükrediyorum..Herşeye ragmen değer zaten sıkıntısız güzellik gelmiyor ki.. Bu arada evde yalnız olmak güzel gercekten biri olduğunda otur sap gibi konuş dur böyle en azından bişeylerle uğraşıllıyo.. Arada bir insan görmek gerekli tabi :).. Çok yalnız kalmamakta gerekli..

Kızlar bizde haziranın ortalarında falan odayı alıcaz herhalde :).. Eşim geçenlerde haziranda alırız dedi.. temmuz başıda olursa olur hatta odayı biz almayacağımız icin kynvaldemler bi ara doğduktan sora alınır diye yada doğmasına bi hafta fln varken alınır dendiği icin eşim böyle diyince sevindim.. İnşallah sonlarda alınmaz hazır iyiyken keyifle yapmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…