Canım keyifle yap odanı kimseyi de bekleme. Bebek doğduktan sonra oda alındığı nerede görülmüş. En az 1 ay havalandırmalısın. Ben oğluşlarımın herşeyini yerleştirdim sadece hastane çantasını hazırlamak kaldı. O da hazır olurdu da ben hastane çıkışı almayı unutmuşum :) Yerleştirince eksikler ortaya çıkıyor... Fazla geç kalmamanızı tavsiye ederim.
Kızlaaarrr oğluşlarıma sabırsızlıkla almayı beklediğim H&M ürünümüz gelmiş. Koşa koşa gittim aldım. Tabi alırken elim ayağım rahat durmadı daha bir sürü şey aldım. Ama şuna baksanıza çok tatlı yaaaa... Eki Görüntüle 716160
Belki aylardır bekliyordum bu ürünü.
Eki Görüntüle 716162
Bunu da görünce dayanamadım.
kızlar renkli dopplere giriyorum saat 4 de dua edin birşey çıkmasın kan akışlarımıza bakılacak öpüyoruz hepinizi
kızlar gittim geldim dr.a bebeğe baktı dr. herşey normal gözüküyor dedi.. hatta şuan vuruyor dedi bende evet bastırınca vuruyor ama normalde gece gündüz dışardan gözükecek kadr hareketlydi dedim.. olabilir dedi. ama ben pinpiriklendim ya.. napıcağımı bilemiyorum. bana normal gelmiyor. kaç aydır dışarıdan bariz tekmeleri izlenen bebek hatta gece uykumdan uyandırıyordu şimdi sadece bastırdığımda yada günde 1-2 kere kendiliğinden vuruyor. sizce ne olmuş olabilir ya
Canım bende şimdi doktora gidiyorum benimkide aynı yavaşladı haraketleri eşim izin aldı geliyo dua edin
buarada kızlar dr. dediki normal doğumda yapabilirsin bi sıkıntı yok tercih senin dedi..
Kızlar dokt.geldik 2.tetanoz aşımızıda olduk.Bebişimiz iyi 1600 olmuş maşşalah kuzuma makat gelişli bu bebek dedi suyu eşi herşeyimiz normal ama benim kılo alımım fazla 75 olmuşum uyyyyyyyyy :) hamur işi kızartma tuz şeker yok dedi.Bidaha 13 haziranda gidicem aşımızıda olduk birsorun yok şişerse buz koy dedi 11 kasım bidaha ki aşı günü bebekle gelirsin artık dedi.Ağız ve dış sağlıgıyla ilgili seminer olucakmış herkezin tlf.aldılar senide ararlar musaitsen gelirsin dedi.Bukadar :)
ay ay masallah size..Tosbise bak sen buyumus :) ..allah nazarlardan korusun insallahhh .. Makat gelisli gorunuyor simdilik ama donmez mi ki acaba ? Belki doner ? Allah buyuk daha var nede olsa di mi ?
kızlar ben de dün kontrole gittim 1150gr-1200gr çıktı kuzucuklarım.
herşey yolunda görünüyor,rahimde açılma da yok.
herkese sorunsuz hamilelikler.
Kızlar dokt.geldik 2.tetanoz aşımızıda olduk.Bebişimiz iyi 1600 olmuş maşşalah kuzuma makat gelişli bu bebek dedi suyu eşi herşeyimiz normal ama benim kılo alımım fazla 75 olmuşum uyyyyyyyyy :) hamur işi kızartma tuz şeker yok dedi.Bidaha 13 haziranda gidicem aşımızıda olduk birsorun yok şişerse buz koy dedi 11 kasım bidaha ki aşı günü bebekle gelirsin artık dedi.Ağız ve dış sağlıgıyla ilgili seminer olucakmış herkezin tlf.aldılar senide ararlar musaitsen gelirsin dedi.Bukadar :)
kızlar gittim geldim dr.a bebeğe baktı dr. herşey normal gözüküyor dedi.. hatta şuan vuruyor dedi bende evet bastırınca vuruyor ama normalde gece gündüz dışardan gözükecek kadr hareketlydi dedim.. olabilir dedi. ama ben pinpiriklendim ya.. napıcağımı bilemiyorum. bana normal gelmiyor. kaç aydır dışarıdan bariz tekmeleri izlenen bebek hatta gece uykumdan uyandırıyordu şimdi sadece bastırdığımda yada günde 1-2 kere kendiliğinden vuruyor. sizce ne olmuş olabilir ya
kızlar renkli dopplere giriyorum saat 4 de dua edin birşey çıkmasın kan akışlarımıza bakılacak öpüyoruz hepinizi
Kızlar bebişlerin hareketleri azalıyor mu ben mi hissetmiyorum kafayı yiycem sabahtan beri
Offff wc sorunu var yaaaaa... Sonda taktıracğım yakında..
Maşallahhh gün geçtikçe büyüyor bebişlerrr...Kaç kilo aldın canım toplamda...Benimde en son gidişimde 14 kiloydu ve dr.um tamamdır sınırı geçmişsin zaten dedi ama ben kendime 20 ye kadar sınır tanıdım
Kızlar geldik maalesef haberler iyi değil bebişim 1340 gr olmuş ama yeri çok darmış kan akımında sorun varmış bunu diyen başka doktor kendi doktoruma gitmedik 2 tane Dr var gittiğim erken doğar bu bebek en fazla 34 ü görürsün dedi kafam allak bullak oldu kendi Dr randevumuza daha var hiç değilse 2000 gr olsa kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?