Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ayy ne guzeldir simdi odaniz..Ooh hersey yerinde bakip bakip rahatliyorsundur.. :) Saglicakla ve zamaninda gelsinlerde pasalar :)

ayy tulum cok sirin yaa ...Ben de bayildim.. :) Eylulde guzel guzel giyerler insallah annesiii :)

kızlar renkli dopplere giriyorum saat 4 de dua edin birşey çıkmasın kan akışlarımıza bakılacak öpüyoruz hepinizi

Gecen bobregi nasil duzeldiyse gor bak kan akisida gayet guzel cikacak insallah annesii..Icıni ferah tutmaya calis ki minik bidikta rahatlasin icerde ..ooh ne guzel bak ufakligi goreceksin bak bakalim ne kadar buyumuss :)

Cnm senin dr. da baya aciklama yapmis yani ..OLABILIR..Bunu bizde burdan diyoruz .. Allah im yaa sen gitmissin kostur kostur telasla olabilir demis kadin mi adamm i artik kimse Kizdim valla. ..

Kızlar dokt.geldik 2.tetanoz aşımızıda olduk.Bebişimiz iyi 1600 olmuş maşşalah kuzuma makat gelişli bu bebek dedi suyu eşi herşeyimiz normal ama benim kılo alımım fazla 75 olmuşum uyyyyyyyyy :) hamur işi kızartma tuz şeker yok dedi.Bidaha 13 haziranda gidicem aşımızıda olduk birsorun yok şişerse buz koy dedi 11 kasım bidaha ki aşı günü bebekle gelirsin artık dedi.Ağız ve dış sağlıgıyla ilgili seminer olucakmış herkezin tlf.aldılar senide ararlar musaitsen gelirsin dedi.Bukadar :)

ay ay masallah size..Tosbise bak sen buyumus :) ..allah nazarlardan korusun insallahhh .. Makat gelisli gorunuyor simdilik ama donmez mi ki acaba ? Belki doner ? Allah buyuk daha var nede olsa di mi ?

ay ay masallah size..Tosbise bak sen buyumus :) ..allah nazarlardan korusun insallahhh .. Makat gelisli gorunuyor simdilik ama donmez mi ki acaba ? Belki doner ? Allah buyuk daha var nede olsa di mi ?

Dönebilir tabiki allah bilir artık ama yeri daraltıgı için zor görünüyor.

kızlar ben de dün kontrole gittim 1150gr-1200gr çıktı kuzucuklarım.
herşey yolunda görünüyor,rahimde açılma da yok.
herkese sorunsuz hamilelikler.

Kocaman maşalahhh ikisinedee...
Onlara buradan memleket havası yolladım gittiiii hemde en denizzz kokanından )

Maşallahhh gün geçtikçe büyüyor bebişlerrr...Kaç kilo aldın canım toplamda...Benimde en son gidişimde 14 kiloydu ve dr.um tamamdır sınırı geçmişsin zaten dedi ama ben kendime 20 ye kadar sınır tanıdım

Bence büyümüş ve yeri daralmış olabilir canım
Endişelenme bak dr.a da gitmişsin bi sorun yokmuş...Annesiiii karnında yer bulamıyor artık sert vuruşlar içinnn :)

Kızlar bebişlerin hareketleri azalıyor mu ben mi hissetmiyorum kafayı yiycem sabahtan beri

Sende korkma canım yaa büyüdülerrr ve vuracak yer bulamıyorlar artık...Benim doktorum öyle yemekten sonra yat 10 hareketi bekle falan gibi şeyleri boşver dedi....Günde bir iki kere yaşadığını hissettiriyorsa minik tıklarlaaa hiççççç sorun yok dedi..Endişelenmeyin o kadar kızlarrr...

Vallaha canım ben evlenirken 53 hamile kaldıgımda 59 şimdi ise 75 ooyyy oyyy eşim böyle yemege devam edersen 80 bulucaksın demıştı 80 kıloyuda geçicem kesinleşti artık :)

kızlar ben geldimmmmmmmmmm şükür herşeyimiz yerinde 1100 gr olmuş kuzucuk maşallah kan akışlarımız gayet iyiydi çok hareketli dedi doktor korkma annesi onun keyfi yeri,nde dedi 27. haftadayız boyu 28 hafta kilosu 27 hafta uzun olacak galiba dedi hareketlerine baktı kız ama bayağı yoracak sizi belli çpok hareketli dedi aman maşallah iyi olsunda bol bol tepiklesin ne yapalım yanlız doktorumuzun randevuları dolmuş taaaaaaaaaa 17 temmuza aldı neredeyse 2 ay yaaa ama temmuz başı ara eğer boşluk olursa öne alalım dedi bizden haberler bu kadar

Kızlar geldik maalesef haberler iyi değil bebişim 1340 gr olmuş ama yeri çok darmış kan akımında sorun varmış bunu diyen başka doktor kendi doktoruma gitmedik 2 tane Dr var gittiğim erken doğar bu bebek en fazla 34 ü görürsün dedi kafam allak bullak oldu kendi Dr randevumuza daha var hiç değilse 2000 gr olsa kuzum ya

canım ya kendi doktorunada bir göster istersen birinin söylediğini diğeri onaylamıyor bazen hem rabbim en iyisini bilir zaten korkma 7. ayımızı bitirdik şükür bu saatten sonra erken doğsalar bile artık birşey olmaz ama kendi doktorun ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…