Ama bu sıcakta başka şansım yok. En azından klimalı. Zaten dar alanlara park edemiyorum artık manevra yapamadığım dönüp bakamadığım için. Son alışverişlerimi de bitireyim çıkmayacağım daha zaten.
Bidee ben sizi cok seviyorum yaa :) :) :)
Saçmalıkkkkkk. Kocaman bir saçmalıkkk.. inanma
aynı işlemi bana yaptılar kimine kum torbası koyuyorlar kiminede elle yukardan bastır cek bastır cek yapıyorlar saat başı pis kan cıksın diye
Kızlaaarrr oğluşlarıma sabırsızlıkla almayı beklediğim H&M ürünümüz gelmiş. Koşa koşa gittim aldım. Tabi alırken elim ayağım rahat durmadı daha bir sürü şey aldım. Ama şuna baksanıza çok tatlı yaaaa... Eki Görüntüle 716160
Belki aylardır bekliyordum bu ürünü.
Eki Görüntüle 716162
Bunu da görünce dayanamadım.
Kızlar geldik maalesef haberler iyi değil bebişim 1340 gr olmuş ama yeri çok darmış kan akımında sorun varmış bunu diyen başka doktor kendi doktoruma gitmedik 2 tane Dr var gittiğim erken doğar bu bebek en fazla 34 ü görürsün dedi kafam allak bullak oldu kendi Dr randevumuza daha var hiç değilse 2000 gr olsa kuzum ya
kızlar ya sezeryandan sonra annenin karnına bastırıp kanı boşaltıyorlarmış duydunuz mu hiç böyle birşey
Canım seninki iteklemeye başladı mı. Benimkiler bir kabarıyoooo diyorumki mesanem çıkacak. Bazen nefesimi kesiyor kasılmalar bazen okşaya okşaya itmemelerini sağlıyorum. Sonrada koştur Wc. Daha bu ne ki.. Yeri daralasın kıçı başı dayayacak karnına sonra bir gerinecek koşacaksın wc ye
kızlar ya sezeryandan sonra annenin karnına bastırıp kanı boşaltıyorlarmış duydunuz mu hiç böyle birşey
SON CÜMLENE BA_YIL_DIMMMSlm kızlarr kacgundur netim yok giremiyorum cok ozledim sizi beenn.dogumdan sonra da bu topik devam etsin lutfeenn :)
Yazdıklarınızı okudum uzun surse de sizinle muhabbet eder gibi oluyor guzel oluyor.oncelikle sıkıntı yasayanlara gecmis olsun guzel haber alanlara da gozaydın olsun diyorum.
Bu cok wc ye gitme olayı bendede var.cıkıyorum wc den daha 5 dk gecmeden sanki hic gitmemisim gibi sıkısıyorum.hemen bidaha..normal wc yi zaten kullanamıyorum benim oglan hemen baskı yapmaya canımı acıtmaya baslıyor.hep klozet kullanıyorum ama onda da artık tepiklemeye ittirmeye basladı sıpa.hem cisimi getirio hem de vuruo bideee.bende onun popisine vurucam bi dogsun :)
mide yanması en dehset halinden bendede var.geceleri uykumdan uyanıyorum cift yastık kullanmama ragmen.devamlı su iciyorum hararetimi alsın diye.simdi sakız cignemeye basladım iyi gelir dediler.hakkaten rahatlattı biraz tavsiye ederim.damla sakızlı olcakmıs ama.
Bel kasık agrısı bendede cok.zavallı kocam gece perisan oluo cunku ya bacagımı atıyorum ustune ya kolumu..bazem komple cıkıyorum adamın ustune.su buz devrindeki sit varya onun gibi uyuyorum resmen :) yatagımızdaki birsuru yastık da cabası .neyse ki sikayet etmiyor cok perisan oldugumun farkında.
Bide mide yanması bebek saclı demek degilmis.bana hep cok saclı olcak diyorlardı.gecen hafta dustugumde doktorum baya inceledi ya bebisi o zaman gordum bizim oglan bildigin kel :) zaten esim de ben de kel dogmusuz bize cekmis demek ki keloglan :)
bebek hareketleri hafta sonu bizim de cok az dı yok gibiydi hatta cok korktum.ama dun geceden beri acısını cıkarıyor sıpam.hic korkmayın Allaha emanet.herseyi dusunursek kafayı yicez cunku.biraz da Allah a bırakalım.iyi olacak hersey.Agustosta burda bissuru tatlı bebis fotosu olcakkk :) :) :)
sorma taktımı takıyorum bende ya. inan elimde değil eskiden karnım sallanırdı yani o hareket ederken şimdi seyiriyor gibi olunca insan ister istemez takıyor kafasına. buarada o sezeryanda kan boşaltma olayı dedikleri ne bilmiyorum ama dikişten önce kanlı bişeyler bebeğin eşi meşi bişeyler çıkartıyorlar sonra da dikiyorlar. dikişten sonra hiçbişey yok.. normal doğumda da öyle ama bebek doğduktan sonra içerde kalan dokular aşağı doğru itilerek rahimden çıkması sağlanıyor. ikisi de aynı yani. başka bişey yapacaklarını sanmam..
canim cok guzeler gule gule saglicakla kullansinlar
Sanki hamile değil gibiyim eskiden old. gibi tuvalet olayım...Ama sen ne yazarsan en fazla 10 gün sonra başıma geliyor canım ya
Benim bebiş baştan beri çok hareketli değil zaten ama şu 1-2 gündür dışardan anca görebiliyorum hafif ve nazik hareketlerini...Kibar çocuk olacak nezaket üst seviyedeKiii bugün itibariyle 31. haftaya girmişim şimdi gördüm...Gördüğüm göreceğim bu olacak herhalde bundan sonra da yeri daralacak hiç kımıldamaz Tam 30 hafta vayyy diyesim geldi...Kızlar şaka maka bitiriyoruz hamileliğiii...
Slm kızlarr kacgundur netim yok giremiyorum cok ozledim sizi beenn.dogumdan sonra da bu topik devam etsin lutfeenn :)
Yazdıklarınızı okudum uzun surse de sizinle muhabbet eder gibi oluyor guzel oluyor.oncelikle sıkıntı yasayanlara gecmis olsun guzel haber alanlara da gozaydın olsun diyorum.
Bu cok wc ye gitme olayı bendede var.cıkıyorum wc den daha 5 dk gecmeden sanki hic gitmemisim gibi sıkısıyorum.hemen bidaha..normal wc yi zaten kullanamıyorum benim oglan hemen baskı yapmaya canımı acıtmaya baslıyor.hep klozet kullanıyorum ama onda da artık tepiklemeye ittirmeye basladı sıpa.hem cisimi getirio hem de vuruo bideee.bende onun popisine vurucam bi dogsun :)
mide yanması en dehset halinden bendede var.geceleri uykumdan uyanıyorum cift yastık kullanmama ragmen.devamlı su iciyorum hararetimi alsın diye.simdi sakız cignemeye basladım iyi gelir dediler.hakkaten rahatlattı biraz tavsiye ederim.damla sakızlı olcakmıs ama.
Bel kasık agrısı bendede cok.zavallı kocam gece perisan oluo cunku ya bacagımı atıyorum ustune ya kolumu..bazem komple cıkıyorum adamın ustune.su buz devrindeki sit varya onun gibi uyuyorum resmen :) yatagımızdaki birsuru yastık da cabası .neyse ki sikayet etmiyor cok perisan oldugumun farkında.
Bide mide yanması bebek saclı demek degilmis.bana hep cok saclı olcak diyorlardı.gecen hafta dustugumde doktorum baya inceledi ya bebisi o zaman gordum bizim oglan bildigin kel :) zaten esim de ben de kel dogmusuz bize cekmis demek ki keloglan :)
bebek hareketleri hafta sonu bizim de cok az dı yok gibiydi hatta cok korktum.ama dun geceden beri acısını cıkarıyor sıpam.hic korkmayın Allaha emanet.herseyi dusunursek kafayı yicez cunku.biraz da Allah a bırakalım.iyi olacak hersey.Agustosta burda bissuru tatlı bebis fotosu olcakkk :) :) :)
Eki Görüntüle 716881 Eki Görüntüle 716882
Kızlar halımız ve avizemiz nasıllar halıyı internetten siparişini verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?