Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Slm kızlarr kacgundur netim yok giremiyorum cok ozledim sizi beenn.dogumdan sonra da bu topik devam etsin lutfeenn :)
Yazdıklarınızı okudum uzun surse de sizinle muhabbet eder gibi oluyor guzel oluyor.oncelikle sıkıntı yasayanlara gecmis olsun guzel haber alanlara da gozaydın olsun diyorum.

Bu cok wc ye gitme olayı bendede var.cıkıyorum wc den daha 5 dk gecmeden sanki hic gitmemisim gibi sıkısıyorum.hemen bidaha..normal wc yi zaten kullanamıyorum benim oglan hemen baskı yapmaya canımı acıtmaya baslıyor.hep klozet kullanıyorum ama onda da artık tepiklemeye ittirmeye basladı sıpa.hem cisimi getirio hem de vuruo bideee.bende onun popisine vurucam bi dogsun :)
mide yanması en dehset halinden bendede var.geceleri uykumdan uyanıyorum cift yastık kullanmama ragmen.devamlı su iciyorum hararetimi alsın diye.simdi sakız cignemeye basladım iyi gelir dediler.hakkaten rahatlattı biraz tavsiye ederim.damla sakızlı olcakmıs ama.
Bel kasık agrısı bendede cok.zavallı kocam gece perisan oluo cunku ya bacagımı atıyorum ustune ya kolumu..bazem komple cıkıyorum adamın ustune.su buz devrindeki sit varya onun gibi uyuyorum resmen :) yatagımızdaki birsuru yastık da cabası .neyse ki sikayet etmiyor cok perisan oldugumun farkında.
Bide mide yanması bebek saclı demek degilmis.bana hep cok saclı olcak diyorlardı.gecen hafta dustugumde doktorum baya inceledi ya bebisi o zaman gordum bizim oglan bildigin kel :) zaten esim de ben de kel dogmusuz bize cekmis demek ki keloglan :)
bebek hareketleri hafta sonu bizim de cok az dı yok gibiydi hatta cok korktum.ama dun geceden beri acısını cıkarıyor sıpam.hic korkmayın Allaha emanet.herseyi dusunursek kafayı yicez cunku.biraz da Allah a bırakalım.iyi olacak hersey.Agustosta burda bissuru tatlı bebis fotosu olcakkk :) :) :)

aynı işlemi bana yaptılar kimine kum torbası koyuyorlar kiminede elle yukardan bastır cek bastır cek yapıyorlar saat başı pis kan cıksın diye

CANIM SENİN ŞU AN SÖYLEDİĞİNLE ÇİÇEĞİN SÖYLEDİĞİ ÇOK FARKLI. dOĞUMDAN SONRA KANAMA VAR MI, KANALLARDA TIKANMA SÖZ KONUSU MU SÜREKLİ TAKİP EDİYORLAR. AZALMA OLDUĞU TAKDİRDE YA DA YETERSİZ GÖRÜLDÜĞÜNDE BASTIRARAK MUAYENE YAPILABİLİYOR.

canim cok guzeler gule gule saglicakla kullansinlar

Yaşama sı nırı geçtik canım sakın endişelenme artık...Tabiki de erken doğumu hiç birimiz istemiyoruz ama sen kendi dr.unu öne al ve diğer dr.un dediklerini anlat bence...Benim kuzenim de geçen sene bu aylarda doğum yaptı 27+4 idi..Nurtopu gibiiii bir oğlu var şimdi..Tabiki hastaneden çıkış süreci uzun sürdü ama genede sağlıklı sıhhatli bir bebek...Ve 910 gr. doğmuştu...25 de yattı hastaneye 2 hafta yatırdılar yani 2 hafta durdurdular doğumu...İşte böyleee..34. haftada doğar demiş ya doktorun geçen ay da arkadaşım doğum yaptı o da 34+5 idi ve her normal doğum gibi 2 gün yatıp çıktılar hastaneden canım yani herşey normal gelişti...Sadece hareketlerini yavaşlat ve kendi doktoruna git derim...

Sanki hamile değil gibiyim eskiden old. gibi tuvalet olayım...Ama sen ne yazarsan en fazla 10 gün sonra başıma geliyor canım ya
Benim bebiş baştan beri çok hareketli değil zaten ama şu 1-2 gündür dışardan anca görebiliyorum hafif ve nazik hareketlerini...Kibar çocuk olacak nezaket üst seviyede Kiii bugün itibariyle 31. haftaya girmişim şimdi gördüm...Gördüğüm göreceğim bu olacak herhalde bundan sonra da yeri daralacak hiç kımıldamaz Tam 30 hafta vayyy diyesim geldi...Kızlar şaka maka bitiriyoruz hamileliğiii...

SON CÜMLENE BA_YIL_DIMMM
Agustosta burda bissuru tatlı bebis fotosu olcakkk :) :) :) EVETTTTT

Canımmm benimki baştan beri tık tık hareketlerle belli ediyor kendini..Sadece şu 2-3 gündür karnımı izleyince görebiliyorum sağa sola dönüşleri...Ama öyle sıkı bir tekme hiçççç hissetmedim daha..Eşimede diyorum kibar çocuk olacak diye
Endişelerinin geçmesine sevindim ama

O zaman yakındır yalancı sancılarında başlar.. Canım senin iç karnın geniş anlaşılan paşacık gayet geniş alanda takılıyor. Bende yarın itibariyle 29 haftayı bitiriyorum... 30 haftaya giriyorum. Oğluşlarımdan da rica ediyorum 4-5 hafta daha kalsınlarrrr :)

Son düzenleme:
dogumdan sonra erkek bebişlere sünnet düşünen varmı benim ikiside erkek düşünmekteyim yorumlarınızı bekliyorum

canım şimdi baktım da beklenen doğum aynı tarihte ikimizin de , hoş o haftaları bulmuyor ama belli mi olur. ben psikolojik olarak kendimi 38e kilitledim. dayanabildiğimiz kadar dayanalım inşallah. mide yanması sık olmasa da oluyo bende de , bi de kaşıntım oluyo malum yerinde yanmayla birlikte. şimdilik idare ediyoruz, ama bunbalıyorum hakikaten artık hep yorhun hissediyorum kendimi. evde de bi ton yapılacak iş var. eşim normalde yardımcı olur ama o da iş çıkışı akşam okulu y. lisans yapıo . ödev , sınav derken yani bi de işyerindeki işleri perişan oluyo gariban. bacaığından da ameliyat olması gerekiyor. aslında bebekler doğduktan sonra olmak istiyprum diodu ama ağrılarım arttı diyor. kayınpederim benim iznim var temmuzda gelirim demiş. bu sefer de olsam mı acaba diyor.. canı yandığı için bişey diyemiyorum ben de ama hep aklımda bunlar var. offf annem bi gelseydi en azından şu kışlık vs kaldırma , evi toparlardık.

ne olursa olsun herşey bebeklerimiz için ben de saldım gitti artık annemi bekliyorum. dün biraz yastıkları filan yıkadım boşalttım. öldüm ama , en ufak işe gelemiyorum.

dün doktora dedim çok yoruldum die 5 gün raporluyum. belki az dinlenirim bu vesileyle , haftaya yine gitcem okula. şimdi film izliorum oturdum pi'nin yaşamı die güzel bi film. bi kaplanla bi çocuğun hikayesini anlatıyo.

paslaşalım kuzum olur mu , bire b ir gidiyo haftalarımız. öperim seni ve kuzucuklarını

bu arada bende dr dan geldim hanımlar 32. haftamda tekrar gidicem izin için eğer istemezsem devam raporu yazacak ... bu arada bebeğim 1620 gr olmuş göremedik bu sefer yüzünü ellerinle sakladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…