Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Aman tanrım o ne kilo öyle maaşallah üçünedeeee. annesi nasıl taşımış yaaa.. kesinlikle öyle birine soracak çok sorularım var benim :)

Aman tanrım o ne kilo öyle maaşallah üçünedeeee. annesi nasıl taşımış yaaa.. kesinlikle öyle birine soracak çok sorularım var benim :)

vallahi canım ben 7 aylıktı gördüğümde yürüyecek hâli yoktu o kadar şişmişti Allah yardım etti demek
Çok zor olsa gerek 1 değil 2 değil 3 tane

ablamın doğumunu eniştem hemşirelere video kamera verip çektirmiş. bebeği altıktan sonra bezleri basıp tampon yaptılar.

evet canlar kuzen söyledi bastırıp karından kirli kanı boşaltıyorlarmış dikişlere ghelmeden

Hadi ya hiç duymadım eşime sorucam bakalım yarın ben sezeryandan sonrasından korkuyorum o dikiş acısı Allah yardımcımız olsun

kızlar bebişim tepikliyor çok şükür ama eskisi gibi değil genede.. yani şiddeti daha az ve daha derinden. öyle karnımdan çıkıcak gibi değil yani:) sizinkilerde azalma yokmu hiç yaw bende mi tuhaflık var buarada 56 kiloyum.. 42 ile hamile kalmıştım. ben şimdiden 14 kilo almışım varya bu 2 ayda rahat 8 kilo alırım:S

kızlar buarada dün dr.a gittiğimde bebişimin yüzü ultrason cihazına dönüktü ve gözleri açıktı. lensleri görük kocaman:) cimbil cimbil bakıyor anlam veremeden yavrumm:) çok masumdu ya yerim onu. kıyafetlerine bakıp bakıp bunların içine mi giricek diyorum kendi kendime ya :) gerçekten yaşanmadan anlaşılmıycak bir duygu Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımza almayı nasip etsin inşallah..

Canım azalma değilde durağanlık desek. Bazen naza çekiyorlar bizimkilerde. Sonra bakmışım bi gece uykumdan uyandırıyor ya da kahvaltıdan sonra durmak bilmiyor gibi... Ama takılırsan stres haline getirirsen hiç hareket etmiyorlar. Ben mesela dün kötü bir haber aldım biraz stres oldum bayağı kımıldamadılar.

Kızlaaarrr hani diyordum ya bebeklerim mesaneme bastırıyor. Karnım yamuluyor sanki çıkacak gibiler diye. Tabi bunlar olurken nefesim kesiliyor acısından. O yalancı sancılarımmış benim. Eğer bu yalancı sancıysa gerçeğini düşünemiyorum bile. Otururken sorun değilde bazen yoldayken oluyor kasılıp kalıyorum. Yolda mı doğurucam acep...

sorma taktımı takıyorum bende ya. inan elimde değil eskiden karnım sallanırdı yani o hareket ederken şimdi seyiriyor gibi olunca insan ister istemez takıyor kafasına. buarada o sezeryanda kan boşaltma olayı dedikleri ne bilmiyorum ama dikişten önce kanlı bişeyler bebeğin eşi meşi bişeyler çıkartıyorlar sonra da dikiyorlar. dikişten sonra hiçbişey yok.. normal doğumda da öyle ama bebek doğduktan sonra içerde kalan dokular aşağı doğru itilerek rahimden çıkması sağlanıyor. ikisi de aynı yani. başka bişey yapacaklarını sanmam..

bnmde nefes alma da darlıklar başladı hele tv izlerken uzanınca falan boğazımı sıkıyorlar gibi hissediyorum resmen:) yalancı sancılar sancı dedinde.. bende daha başlamadı ama 2 haftaya beni de bulur gibime geliyor:) walla çok gezenler için yolda doğurur derler ama hayırlısı :)

Benim cimcimede yapıyo canım onu öyle mesaneye bastırıyo ki yetişemeyip salıcam bugün ama bakalım nezaman :)

Bu nefes alamama olayını daha yeni hissediyorsan şanslısın. Uzanırken yüksek yastık kullan ya da üst üste iki tane koy canım nefes almanı sağlıyor. Canım sancıyı zaten hissedersin. Bildiğin sancı yani... Zaten bu esnada karnım yamuluyor benim dikiliyor küçük beyler kendilerini ittirdikleri için.

Benim cimcimede yapıyo canım onu öyle mesaneye bastırıyo ki yetişemeyip salıcam bugün ama bakalım nezaman :)

Seninde mi başladı sancıların. Ya benim mesane boş olsada bastırdığında sistit olmuşum gibi yanma hissediyorum. Zaten başladığı anda gayri ihtiyari nefes alıp verme olayım başlıyor sanki doğuma gidiyormuşum gibi. İttirmeyi bırakana kadar böyle devam ediyor. Dün arabadaydım ittirmesiyle gözümden yaş geldi.

Artık araba kullanma canım neolur neolmaz dikkat et

Artık araba kullanma canım neolur neolmaz dikkat et

Ama bu sıcakta başka şansım yok. En azından klimalı. Zaten dar alanlara park edemiyorum artık manevra yapamadığım dönüp bakamadığım için. Son alışverişlerimi de bitireyim çıkmayacağım daha zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…