Amin canım inşallah bende sorunsuz devam edicem doktor panik yapıcak bişii yok desedeerken doğum ihtimali bile korkutuyo insanı
Kızım şimdi kıpır kıpır zaten daha çok gece ayaktaçok Nazlı bişey olucak Allah a emanet diyorum canım yapıcak bişeyimiz yok sağlıkla gelsin kuzularımız
Ya canım bilmiyorum daha öncede hep gittim buna tabi tedavimi kendi doktorum planlıyor ama korkulacak bişey olmadığını bebeğin zayıf olacağını yerinin daraldığının bide 34 lerde doğum olabileceğini söyledi off canım off aa bak sana yazıcaktım memlekette 3 üzlere hamile biri vardı doğurmuş 2 si 3000 gr diğeri 2900 grdoğmuş doktorlarşaşırmışlar darısı başınıza tatlım ya
Aman tanrım o ne kilo öyle maaşallah üçünedeeee. annesi nasıl taşımış yaaa.. kesinlikle öyle birine soracak çok sorularım var benim :)
kızlar ya sezeryandan sonra annenin karnına bastırıp kanı boşaltıyorlarmış duydunuz mu hiç böyle birşey
kızlar ya sezeryandan sonra annenin karnına bastırıp kanı boşaltıyorlarmış duydunuz mu hiç böyle birşey
Yok canım öyle bişey dikişliyken nasıl bastıracaklar ki
ablamın doğumunu eniştem hemşirelere video kamera verip çektirmiş. bebeği altıktan sonra bezleri basıp tampon yaptılar.
ablamın doğumunu eniştem hemşirelere video kamera verip çektirmiş. bebeği altıktan sonra bezleri basıp tampon yaptılar.
evet canlar kuzen söyledi bastırıp karından kirli kanı boşaltıyorlarmış dikişlere ghelmeden
evet canlar kuzen söyledi bastırıp karından kirli kanı boşaltıyorlarmış dikişlere ghelmeden
kızlar bebişim tepikliyor çok şükür ama eskisi gibi değil genede.. yani şiddeti daha az ve daha derinden. öyle karnımdan çıkıcak gibi değil yani:) sizinkilerde azalma yokmu hiç yaw bende mi tuhaflık varbuarada 56 kiloyum.. 42 ile hamile kalmıştım. ben şimdiden 14 kilo almışım varya bu 2 ayda rahat 8 kilo alırım:S
Kızlaaarrr hani diyordum ya bebeklerim mesaneme bastırıyor. Karnım yamuluyor sanki çıkacak gibiler diye. Tabi bunlar olurken nefesim kesiliyor acısından. O yalancı sancılarımmış benim. Eğer bu yalancı sancıysa gerçeğini düşünemiyorum bile. Otururken sorun değilde bazen yoldayken oluyor kasılıp kalıyorum. Yolda mı doğurucam acep...
Kızlaaarrr hani diyordum ya bebeklerim mesaneme bastırıyor. Karnım yamuluyor sanki çıkacak gibiler diye. Tabi bunlar olurken nefesim kesiliyor acısından. O yalancı sancılarımmış benim. Eğer bu yalancı sancıysa gerçeğini düşünemiyorum bile. Otururken sorun değilde bazen yoldayken oluyor kasılıp kalıyorum. Yolda mı doğurucam acep...
bnmde nefes alma da darlıklar başladı hele tv izlerken uzanınca falan boğazımı sıkıyorlar gibi hissediyorum resmen:) yalancı sancılar sancı dedinde.. bende daha başlamadı ama 2 haftaya beni de bulur gibime geliyor:) walla çok gezenler için yolda doğurur derler ama hayırlısı :)
Benim cimcimede yapıyo canım onu öyle mesaneye bastırıyo ki yetişemeyip salıcam bugün ama bakalım nezaman :)
Seninde mi başladı sancıların. Ya benim mesane boş olsada bastırdığında sistit olmuşum gibi yanma hissediyorum. Zaten başladığı anda gayri ihtiyari nefes alıp verme olayım başlıyor sanki doğuma gidiyormuşum gibi. İttirmeyi bırakana kadar böyle devam ediyor. Dün arabadaydım ittirmesiyle gözümden yaş geldi.
Artık araba kullanma canım neolur neolmaz dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?