Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

cnm cok sukur gozun yadin..Bak senin fistik nasil toparlanmis oohh bide kiloda almis masalllah yarasin eylulee :) Ara ara arar erkene aldirirsin randevunuda..Cok sukur derin bir nefes aldik :)

Cnm oncelik kendi dr.unolsun dinleme baskalarini..Herkes kotu seyler soylemeye meyilliler..Bos ver kulaklarini kapattt sadece minigine odaklan , o buyudu artik yavas olacak tabi hareketleri..eliz imiz azicik nazli olacak.. annesiii kucagina insallahhh sag salim vaktinde aldiginda bunlarin hepsi gececek zaten ... :)

Canım avize philpsin bauhause tan aldık halıyıda internetten Asya halıdan sipariş ettim tatlım benim eksikler bitti
Phlips massive avize modelleri yazarsan çıkar çok güzel ahizeleri var

halın gelince yazarmısın cnm kalitesi kumaşı ebatı vs falan hakkında memnunsan bende alabilirim çok beğendim çünkü..

Bak onunde en kotu ihtimale karsi bir ornekte var..cok sukur buyumus delikanli bile olmus..Ama ben cok inaniyorum..Senin ufaklik biraz ilgi istediginden yapiyo annesii gor insallah sag salim vaktinde gelecek .. Hem kendi dr.unda sıkı takibe alalim derse , soyle dusun ; minigini daha sık goreceksin.. :)

Yok cnm benim rabbim herseyi oyle bir ayarlamis kii , 40 haftadan sonra dogan bebekler var..Onlarin plesantasi yaslanmiyor mu ? Sakin oyle dusunme bakk..Guzel guzel sag salim gelecek insallah tosbikler .. :) Kucagimiza alip bi koklayacagiz ooohhh .. :) sadece guzel gunleri dusun.. Hatta guzel ve zor gunleri .Aglamalar , gaz sancilari ama onlarin uyurken ki halleri , sonra insallah gulucukler baslayacak , anne demeleri , sarilmalari.. Oohh :) .. Rabbim hepimize nasip edecek insallahh ben cok inaniyorum.. :)

kızlar ya sezeryandan sonra annenin karnına bastırıp kanı boşaltıyorlarmış duydunuz mu hiç böyle birşey

cnm oyle birsey oldugunu sanmiyorum ama dogumdan sonra dikislerin uzerine kum torbasi koyuyorlarmis dikisler biraz tutsun diye , 2 saat sonra falan o agirligi kaldiriyorlarmis ve ozaman annenin biraz agrisi oluyormus ..Oyle duydum bende..bizim bir arkd. inda kistleri vardi.Onlari aldirdi ve sezeryan gibi bir operasyon gecirdi.Onada koymuslar kum torbasi.O torbayi kaldirana kadar iyiydim diyordu , sonrasinda biraz agrisi olmus ..

cnm sen cok zayif kalmissinn ..Bence simdiki kilon super :) Ben cok alacagini sanmiyorum , hele son dogumdan 1-2 hafta once ya kilo almiyormussun yada kilo bile verilenler oluyormus..Bence sen 60 la gidersin doguma ..Ama dogumdan sonra 50 de kalsan daha guzel olur sanki Zaten cocuk kosturmacasinda gider kilolar..

ayy masallahh masallah kuzuyaa .. Genelde gozlerini kapatiyorlar elleriyle , seninkide guzel guzel bakmis bak ne kadar sanslisin :) Dogduktan sonrada sana baksin guzel guzel insallah annesiii :)

cnm sen herseyi daha yogun daha agir hissetigin icin , dogum ve sonrasi durum senin icin cok daha rahat gececek bence :)

Bakalım hangimizin bebisi once gelicek :) bende biraz erken gelir gibi hissediyorum boyu uzunmus bizim pasanın bakalım nasip gelisimlerini tamamlasınlar da.
Kıslıkları kaldırma isini bende annemle beraber yaptım ama ona ragmen iki gun kendime gelemedim.cok agrım oluyor belimde kasıklarımda.ama ayaklarımı uzatıp dinlenince hafifliyor cok sukur.sen de kendin bisi yapma artık canım.bırak kalsın isler.biz 4 kardesiz.annem cok titiz bi kadın.is yapıcam temizlik yapıcam diye hepimizi erken dogurmus.ondan korkuyorum bende.parca parca yapabildigimi yapıyorum kalanına annem gelip yardımcı oldu iste.senin bebis ikiz galiba :) cinsiyeti ne?benim bi tane keloglan :) :)

Benim kafama ne takılıyor kızlar,hani bizim dogum yapmadan once suyumuz gelicek ya,ya markette caddede kafede ne biliyim topluma acık biyerde fooşşş diye gelirseeee :) ayyy cok utanırım benn

Benimde oyle cnm yaa sen yazinca rahatladim biras..Benim ufaklikta pek hareketli degil oyle aci verecek kadar yada hafif karnimin yukselmesi disinda herhangi bir hareket gormedim yavrumda..Rahat bi cocouk olacak galiba :) Ki wc lerde onceden nasilsan simide oyleyim.gecen ayrintiliya gittigimde dr idrar sıkısmıssın dedi yoo dedim..Galiba ben hissedemiyorum wc yi.. :)
Ayy gozun aydin kadli son 10 belki dah da az :) ayy cok heyecanliiii..Rabbim hepimize evlatlarini saglicakla ve zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallahh...

dogumdan sonra erkek bebişlere sünnet düşünen varmı benim ikiside erkek düşünmekteyim yorumlarınızı bekliyorum

Bende dusunuyorumda karar veremedim yaa..Zaten ilk 40 gun erkek cocuklarinin gaz sıkıntısı oluyo yaa..Hem dis dunyaya uyum hem gaz hemde sunnet agir gelir gibi geliyo ..ama cokta uzatmak istemiyorum 6 aylikken max. olsun ciksin hatirlamasin istiyorum..sonra buyunce bide guzel bi sunnet dugunu yaparim insallah .. :) Ama bakalim aile buyukleri ne diyecek ? Uzarsa cocugun psikolojisini etkiler ilerleyen zamanlarda , bazilari cisini falan yapmiyormus ya

cnm kasntin varsa ozel bolgende , mantar olabilr..Dr.una sor bi istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…