çok beğendim enrden aldın cnm bunları çok hoşuma gitti benim eksik bunlar
Eki Görüntüle 716881 Eki Görüntüle 716882
Kızlar halımız ve avizemiz nasıllar halıyı internetten siparişini verdim
bu arada bende dr dan geldim hanımlar 32. haftamda tekrar gidicem izin için eğer istemezsem devam raporu yazacak ... bu arada bebeğim 1620 gr olmuş göremedik bu sefer yüzünü ellerinle sakladı...
cok guzeller gule gule kullanin canim........
Maşallah canım benimki 1340 gr dı dün senin ki iri doğucak maşallah canım
kızlar ben geldimmmmmmmmmm şükür herşeyimiz yerinde 1100 gr olmuş kuzucuk maşallah kan akışlarımız gayet iyiydi çok hareketli dedi doktor korkma annesi onun keyfi yeri,nde dedi 27. haftadayız boyu 28 hafta kilosu 27 hafta uzun olacak galiba dedi hareketlerine baktı kız ama bayağı yoracak sizi belli çpok hareketli dediaman maşallah iyi olsunda bol bol tepiklesin ne yapalım yanlız doktorumuzun randevuları dolmuş taaaaaaaaaa 17 temmuza aldı neredeyse 2 ay yaaa ama temmuz başı ara eğer boşluk olursa öne alalım dedi bizden haberler bu kadar
Kızlar geldik maalesef haberler iyi değil bebişim 1340 gr olmuş ama yeri çok darmış kan akımında sorun varmış bunu diyen başka doktor kendi doktoruma gitmedik 2 tane Dr var gittiğim erken doğar bu bebek en fazla 34 ü görürsün dedi kafam allak bullak oldu kendi Dr randevumuza daha var hiç değilse 2000 gr olsa kuzum ya
Canım avize philpsin bauhause tan aldık halıyıda internetten Asya halıdan sipariş ettim tatlım benim eksikler bitti
Phlips massive avize modelleri yazarsan çıkar çok güzel ahizeleri var
Canım sanada yazamadım gözün Aydın Allah başka sıkıntılar yaşatmasın inşallah
Canım 5 gün önce kendi doktoruma gittim sorun yok herşey normal dedi bugün hareketleri yavaşlayınca diğer doktora gidiyim dedim
Çentik var bide kilosu az dedi şekerim olduğuna suyuda azmış çok beklemez bebek sıkı takip etmek lazım dedim banada kilosu az gelmedi ama her hafta gelicen doblerle bakıcam dedi kendi doktor randevum 5 Haziran'da biliyorum canım çok şükür büyüdü bebişlerimiz ama daha çok erken ablam 930 gr doğurdu efemizi şimdi 11 yaşında inan çok zordu Allah a emanet kuzularımız yapıcak bişeyimiz yok ama hiç değilse 2000 2500 gr olsa razıyım
Ben de senden haber bekliyordum.Sabah başka arkadaşa da yazdım.Daha önceden deli gibi hareket eden çocuk son birkaç gündür sanki gebeliğimin başında olduğu gibi minik minik hareket etmeye başladı.Hatta geçenlerde endişelenip devlet hastanesinin aciline gittik.Hareket ettiğini gördüğümde rahatladım.Fakat yine hareketleri azaldı.Ben gittiğim özel doktora göre şuan 30 haftalık oldum.Nette okuduğum kadarıyla artık bu haftalar itibariyle hareketlerinde azalma olacak diyor.Malum yeri daralıp bebek büyüdüğü için.Dediğim gibi senden haber bekledim.En kısa zamanda devlet hastanesinden randevu alıp gideceğim.Kendi özel gittiğim yere daha 2 hafta var.Zaten hep korkuyordum acaba kordonu mu dolanıyor da hareketleri azalıyor yada artık plesenta mı yaşlandı da bebek beslenemiyor kan gidemiyor diye içim içimi yiyip duruyor.Sanırım senin plesenta yaşlanması.Şayet öyleyse en fazla 5 hafta daha bakabiliyormuş plesenta bebeğe.Çok çok tedirginim şuan bile o kadar minik bir kıpırtı var ki.
kızlar bu arada 79 la hamile kaldım 75 e düştüm şu andaki kilom 86 90 ı geçeceğim sanırsam yadipteyim sondayım depresyondayım
kızlar ya sezeryandan sonra annenin karnına bastırıp kanı boşaltıyorlarmış duydunuz mu hiç böyle birşey
kızlar bebişim tepikliyor çok şükür ama eskisi gibi değil genede.. yani şiddeti daha az ve daha derinden. öyle karnımdan çıkıcak gibi değil yani:) sizinkilerde azalma yokmu hiç yaw bende mi tuhaflık varbuarada 56 kiloyum.. 42 ile hamile kalmıştım. ben şimdiden 14 kilo almışım varya bu 2 ayda rahat 8 kilo alırım:S
kızlar buarada dün dr.a gittiğimde bebişimin yüzü ultrason cihazına dönüktü ve gözleri açıktı. lensleri görük kocaman:) cimbil cimbil bakıyor anlam veremeden yavrumm:) çok masumdu ya yerim onu. kıyafetlerine bakıp bakıp bunların içine mi giricek diyorum kendi kendime ya :) gerçekten yaşanmadan anlaşılmıycak bir duygu Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımza almayı nasip etsin inşallah..
Kızlaaarrr hani diyordum ya bebeklerim mesaneme bastırıyor. Karnım yamuluyor sanki çıkacak gibiler diye. Tabi bunlar olurken nefesim kesiliyor acısından. O yalancı sancılarımmış benim. Eğer bu yalancı sancıysa gerçeğini düşünemiyorum bile. Otururken sorun değilde bazen yoldayken oluyor kasılıp kalıyorum. Yolda mı doğurucam acep...
Bakalım hangimizin bebisi once gelicek :) bende biraz erken gelir gibi hissediyorum boyu uzunmus bizim pasanın bakalım nasip gelisimlerini tamamlasınlar da.
Sanki hamile değil gibiyim eskiden old. gibi tuvalet olayım...Ama sen ne yazarsan en fazla 10 gün sonra başıma geliyor canım ya
Benim bebiş baştan beri çok hareketli değil zaten ama şu 1-2 gündür dışardan anca görebiliyorum hafif ve nazik hareketlerini...Kibar çocuk olacak nezaket üst seviyedeKiii bugün itibariyle 31. haftaya girmişim şimdi gördüm...Gördüğüm göreceğim bu olacak herhalde bundan sonra da yeri daralacak hiç kımıldamaz Tam 30 hafta vayyy diyesim geldi...Kızlar şaka maka bitiriyoruz hamileliğiii...
dogumdan sonra erkek bebişlere sünnet düşünen varmı benim ikiside erkek düşünmekteyim yorumlarınızı bekliyorum
canım şimdi baktım da beklenen doğum aynı tarihte ikimizin de, hoş o haftaları bulmuyor ama belli mi olur. ben psikolojik olarak kendimi 38e kilitledim. dayanabildiğimiz kadar dayanalım inşallah. mide yanması sık olmasa da oluyo bende de , bi de kaşıntım oluyo malum yerinde yanmayla birlikte. şimdilik idare ediyoruz, ama bunbalıyorum hakikaten artık hep yorhun hissediyorum kendimi. evde de bi ton yapılacak iş var. eşim normalde yardımcı olur ama o da iş çıkışı akşam okulu y. lisans yapıo . ödev , sınav derken yani bi de işyerindeki işleri perişan oluyo gariban. bacaığından da ameliyat olması gerekiyor. aslında bebekler doğduktan sonra olmak istiyprum diodu ama ağrılarım arttı diyor. kayınpederim benim iznim var temmuzda gelirim demiş. bu sefer de olsam mı acaba diyor.. canı yandığı için bişey diyemiyorum ben de ama hep aklımda bunlar var. offf annem bi gelseydi en azından şu kışlık vs kaldırma , evi toparlardık.
ne olursa olsun herşey bebeklerimiz için ben de saldım gitti artık annemi bekliyorum. dün biraz yastıkları filan yıkadım boşalttım. öldüm ama , en ufak işe gelemiyorum.
dün doktora dedim çok yoruldum die 5 gün raporluyum. belki az dinlenirim bu vesileyle , haftaya yine gitcem okula. şimdi film izliorum oturdumpi'nin yaşamı die güzel bi film. bi kaplanla bi çocuğun hikayesini anlatıyo.
paslaşalım kuzum olur mu , bire b ir gidiyo haftalarımız. öperim seni ve kuzucuklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?