Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım sanada yazamadım gözün Aydın Allah başka sıkıntılar yaşatmasın inşallah
Canım 5 gün önce kendi doktoruma gittim sorun yok herşey normal dedi bugün hareketleri yavaşlayınca diğer doktora gidiyim dedim
Çentik var bide kilosu az dedi şekerim olduğuna suyuda azmış çok beklemez bebek sıkı takip etmek lazım dedim banada kilosu az gelmedi ama her hafta gelicen doblerle bakıcam dedi kendi doktor randevum 5 Haziran'da biliyorum canım çok şükür büyüdü bebişlerimiz ama daha çok erken ablam 930 gr doğurdu efemizi şimdi 11 yaşında inan çok zordu Allah a emanet kuzularımız yapıcak bişeyimiz yok ama hiç değilse 2000 2500 gr olsa razıyım

Ben de senden haber bekliyordum.Sabah başka arkadaşa da yazdım.Daha önceden deli gibi hareket eden çocuk son birkaç gündür sanki gebeliğimin başında olduğu gibi minik minik hareket etmeye başladı.Hatta geçenlerde endişelenip devlet hastanesinin aciline gittik.Hareket ettiğini gördüğümde rahatladım.Fakat yine hareketleri azaldı.Ben gittiğim özel doktora göre şuan 30 haftalık oldum.Nette okuduğum kadarıyla artık bu haftalar itibariyle hareketlerinde azalma olacak diyor.Malum yeri daralıp bebek büyüdüğü için.Dediğim gibi senden haber bekledim.En kısa zamanda devlet hastanesinden randevu alıp gideceğim.Kendi özel gittiğim yere daha 2 hafta var.Zaten hep korkuyordum acaba kordonu mu dolanıyor da hareketleri azalıyor yada artık plesenta mı yaşlandı da bebek beslenemiyor kan gidemiyor diye içim içimi yiyip duruyor.Sanırım senin plesenta yaşlanması.Şayet öyleyse en fazla 5 hafta daha bakabiliyormuş plesenta bebeğe.Çok çok tedirginim şuan bile o kadar minik bir kıpırtı var ki.

canım sen kendi doktor randevunu öne al. sonuçta seni başından beri takip eden o. yakın takibe alacaksada kendi doktorun alsın. İnşallah telaş edecek bişey yoktur.

canım randevu için 2 ay sonrası çok geç değil mi? 28-30. haftalardan sonra 15 günde bir gitmen lazım zaten.

Canım yeri dar dedi bebeğin bide artık az hissedebiliyomuşuz bebekte sorun yok dedi kalp atımı falan normal dedi kordonuna baktı normal dedi canım öle plesanta yaşlanması falan demedi çok tedirgin olduysan git canım ya ama bişii yoktur sendede en kötü sağlık Ocağı'na git yarın kalp atımızı dinlet tatlım
canım sen kendi doktor randevunu öne al. sonuçta seni başından beri takip eden o. yakın takibe alacaksada kendi doktorun alsın. İnşallah telaş edecek bişey yoktur.
Offf canı bilmiyorum kendi doktorum hep normal diyo buna gidince Buda illa bişii buluyo gitmicem bi daha bu doktora gidiyorum eşimde olmaz takip takiptir diyor her hafta gel dedi şaşırdım canım keşke bişey bilmeden doğursak annelerimiz gibi

Canım güzel çıkmasına sevindim herşeyin ama 2 ay çok gec arkadaşında dediği gibi bu haftalardan sonra 15 günde bir muayene olunuyor.. 2 aya bişey olsa Allah göstermesin gecikmiş olunur .. sen ne olursa olsun sıkıştır bi şekilde haziran sonuna..

Kendi doktoruna git bence cnım herkes bişey diyor.. Çok su icc bide sanki ben iciyorum .. olsun sen yinede icc..canım 34 ü gören 36-37 yide görür merak etme bişey olmycaktır..

canım çok saol darısı başına inşallah ama korkma bence benide korkuttular o zaman bebeğim böbrek hastası olacak diye ağladım günlerce ama 2. gidişimde çokk çok düşük çıktı değer sağlık ocağı doktorum boşuna ağlamışsın belki ilkinde o kadar bile büyük değildi dedi haklı ama tabi annelik duygusu bambaşka gelde kafaya takma hem seninki 2500 ü bile geçer annesi

canım randevu için 2 ay sonrası çok geç değil mi? 28-30. haftalardan sonra 15 günde bir gitmen lazım zaten.

canım zaten haziran sonu gibi tekrar ara dedi bende bastırmayı düşünüyorum banada uzun geldi 1 ay hadi 1.5 ay olsa tamamda dediğiniz gibi uzun ya bakalım ararım tekrar ne diyecekler

ya canım ayrıca elizimizin kilosuda gayet iyi bence haftasına göre baksana altta tahmini ağırlığı 1300 kg diyor

pampammmmm sende korkma hayatım hiçbirşeyi yok bebişin gayet sağlıklı o olsaydı gayet abartarak söylerdi doktorun merak etme tek yaptıkları korkutmak zaten

Güldürdün beni canım yaaa...İki tane olunca öncülük yapıyorsun bize...Sen birşey yazıyorsun bir hafta 10 gün sonra bende başlıyor aynısı :)) Son bir haftam deseneee

Canım seninki iteklemeye başladı mı. Benimkiler bir kabarıyoooo diyorumki mesanem çıkacak. Bazen nefesimi kesiyor kasılmalar bazen okşaya okşaya itmemelerini sağlıyorum. Sonrada koştur Wc. Daha bu ne ki.. Yeri daralasın kıçı başı dayayacak karnına sonra bir gerinecek koşacaksın wc ye

Canım lütfen bu kendini bilmezleri bırak ve kendi doktoruna git.

Tatlım lütfen relaxxx olll.. Kendi doktoruna görünmeden kararlar alma sakın.

Amin canım inşallah bende sorunsuz devam edicem doktor panik yapıcak bişii yok desedeerken doğum ihtimali bile korkutuyo insanı
Kızım şimdi kıpır kıpır zaten daha çok gece ayaktaçok Nazlı bişey olucak Allah a emanet diyorum canım yapıcak bişeyimiz yok sağlıkla gelsin kuzularımız
Canım lütfen bu kendini bilmezleri bırak ve kendi doktoruna git.
Ya canım bilmiyorum daha öncede hep gittim buna tabi tedavimi kendi doktorum planlıyor ama korkulacak bişey olmadığını bebeğin zayıf olacağını yerinin daraldığının bide 34 lerde doğum olabileceğini söyledi off canım off aa bak sana yazıcaktım memlekette 3 üzlere hamile biri vardı doğurmuş 2 si 3000 gr diğeri 2900 grdoğmuş doktorlarşaşırmışlar darısı başınıza tatlım ya

ay maşallah nasıl bir kan varmış o bayanda biz 1 taneyi zor bessliyoruz

kızlar bu arada 79 la hamile kaldım 75 e düştüm şu andaki kilom 86 90 ı geçeceğim sanırsam ya dipteyim sondayım depresyondayım

ay maşallah nasıl bir kan varmış o bayanda biz 1 taneyi zor bessliyoruz

kızlar bu arada 79 la hamile kaldım 75 e düştüm şu andaki kilom 86 90 ı geçeceğim sanırsam ya dipteyim sondayım depresyondayım

Dimi ya biz biz bi taneyle telef olduk maşallah ona çok zorladı kendini doktorlar hep erken alıcaz dediler o taşıycam dedi
Canım sıkma kendini bende 70le kaldım 79 um şimdi inan umurumda değil bebişim sağlıkla doğsun gerisi hikaye veririz canım üzülme peşlerinden koşarken anlamayız bile

hayy maşşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…