Bende dusunuyorumda karar veremedim yaa..Zaten ilk 40 gun erkek cocuklarinin gaz sıkıntısı oluyo yaa..Hem dis dunyaya uyum hem gaz hemde sunnet agir gelir gibi geliyo ..ama cokta uzatmak istemiyorum 6 aylikken max. olsun ciksin hatirlamasin istiyorum..sonra buyunce bide guzel bi sunnet dugunu yaparim insallah .. :) Ama bakalim aile buyukleri ne diyecek ? Uzarsa cocugun psikolojisini etkiler ilerleyen zamanlarda , bazilari cisini falan yapmiyormus ya
amanın kızlar yürürken dikkat edin..bugün bir düştümki dizlerimin üstüne...dizlerim parçalanmış bildiğiniz taş dolmuş içleri..morardı şişti..hızlı düştüm canım çok acıdı...ayagımdada düz babet vardı...en çokta bebişimden korktum bişey olmasın die...
bide sıcak die diz üstü elbise giymiştim ...iyiki kıçım başım açılmadı
baya bi hareket etmedi...ama şimdi hareketlendi kuzum
ya kızlar nes nerelerdeeeeeeeeeee
Sünnet konusuna gelince yenidoğduklarında değilde biraz kendilerini toparladıklarında yaptıracağım ben 1 ay arayla Allah izin verirse. Ama asla sünnet düğünü yapmam evimde mevlüt okutacağım. Sevmiyorum öyle şeyleri. Anlamsız geliyro sünnet düğünü bana. Hoş ben kendime düğün bile yaptırmamış adamım :)
Gezmede cnmm cepten bağlanabiliyor tabi dolayısıyla pek cvp yazamıyor. Bugün yarın gelir. Dün akşam konuştuk face dennn.. bir seni göremiyoruz face deeeee
kızlar çok sağolun walla eşim olmadığı zamanlarda en büyük moral kaynağımsınız, çoook teşekkür ediyorum
sünnet konusunu biz de konuştuk. 40ı çıktıktan sonra yaptırırız heralde. yeni doğanlarda o bölgede sinirler tam gelişmediği için hem acı da hissetmiyorlarmış. hemen doğar doğmaz yaptıranlar da göbeği düşmeden iyileştiğini söylüyorlar. o kadar hızlı iyileşiyormuş yani :) ama nasip kısmet tabi. hayırlısıyla o zamanlar bi gelsin, bida düşünürüz.
bir de..... herkes bebişine bişeyler örüyor ya. bir de dönüp kendime baktım ki el emeğimle yaptığım hiç bişey yok. ben de düşündüm taşındım. kapı süsünü kendim yapmaya karar verdim. malum okul öncesi öğretmeni olunca her bişeyin kalıbı mevcut :) nasıl güzel olur mu dersiniz? ve hangisi daha güzel :)
kızlar çok sağolun walla eşim olmadığı zamanlarda en büyük moral kaynağımsınız, çoook teşekkür ediyorum
sünnet konusunu biz de konuştuk. 40ı çıktıktan sonra yaptırırız heralde. yeni doğanlarda o bölgede sinirler tam gelişmediği için hem acı da hissetmiyorlarmış. hemen doğar doğmaz yaptıranlar da göbeği düşmeden iyileştiğini söylüyorlar. o kadar hızlı iyileşiyormuş yani :) ama nasip kısmet tabi. hayırlısıyla o zamanlar bi gelsin, bida düşünürüz.
bir de..... herkes bebişine bişeyler örüyor ya. bir de dönüp kendime baktım ki el emeğimle yaptığım hiç bişey yok. ben de düşündüm taşındım. kapı süsünü kendim yapmaya karar verdim. malum okul öncesi öğretmeni olunca her bişeyin kalıbı mevcut :) nasıl güzel olur mu dersiniz? ve hangisi daha güzel :)
Bakalım hangimizin bebisi once gelicek :) bende biraz erken gelir gibi hissediyorum boyu uzunmus bizim pasanın bakalım nasip gelisimlerini tamamlasınlar da.
Kıslıkları kaldırma isini bende annemle beraber yaptım ama ona ragmen iki gun kendime gelemedim.cok agrım oluyor belimde kasıklarımda.ama ayaklarımı uzatıp dinlenince hafifliyor cok sukur.sen de kendin bisi yapma artık canım.bırak kalsın isler.biz 4 kardesiz.annem cok titiz bi kadın.is yapıcam temizlik yapıcam diye hepimizi erken dogurmus.ondan korkuyorum bende.parca parca yapabildigimi yapıyorum kalanına annem gelip yardımcı oldu iste.senin bebis ikiz galiba :) cinsiyeti ne?benim bi tane keloglan :) :)
Bende dusunuyorumda karar veremedim yaa..Zaten ilk 40 gun erkek cocuklarinin gaz sıkıntısı oluyo yaa..Hem dis dunyaya uyum hem gaz hemde sunnet agir gelir gibi geliyo ..ama cokta uzatmak istemiyorum 6 aylikken max. olsun ciksin hatirlamasin istiyorum..sonra buyunce bide guzel bi sunnet dugunu yaparim insallah .. :) Ama bakalim aile buyukleri ne diyecek ? Uzarsa cocugun psikolojisini etkiler ilerleyen zamanlarda , bazilari cisini falan yapmiyormus ya
YAAA yapsaydın bir düğün gelip bizde oynasaydık kuzucukların sünnetinde
amanın kızlar yürürken dikkat edin..bugün bir düştümki dizlerimin üstüne...dizlerim parçalanmış bildiğiniz taş dolmuş içleri..morardı şişti..hızlı düştüm canım çok acıdı...ayagımdada düz babet vardı...en çokta bebişimden korktum bişey olmasın die...
bide sıcak die diz üstü elbise giymiştim ...iyiki kıçım başım açılmadı
baya bi hareket etmedi...ama şimdi hareketlendi kuzum
kızlar şaka maka sona yaklaştık daha dün gibiydii burada ilk yapılan tahlilleri konuşurken ne çabuk geçti zaman
kızlar şaka maka sona yaklaştık daha dün gibiydii burada ilk yapılan tahlilleri konuşurken ne çabuk geçti zaman
Benim bir haftadır bas donmelerim oluyor arada.baya baya donuyor hemde oyle hafifi de degil.kalp carpıntısı da oluyor arada.doktorum normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?