Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Sünnet konusuna gelince yenidoğduklarında değilde biraz kendilerini toparladıklarında yaptıracağım ben 1 ay arayla Allah izin verirse. Ama asla sünnet düğünü yapmam evimde mevlüt okutacağım. Sevmiyorum öyle şeyleri. Anlamsız geliyro sünnet düğünü bana. Hoş ben kendime düğün bile yaptırmamış adamım :)

Ahhh be kuzuummmm bu ikinci düşme vakası yaaa.. Ne kadar dikkat etsekte ağırlık merkezimiz değişti. Düşüyoruz işte. Kızlar düşerken karnınızı koruyunnn. Çok geçmiş olsun tatlımm.

YAAA yapsaydın bir düğün gelip bizde oynasaydık kuzucukların sünnetinde

kızlar çok sağolun walla eşim olmadığı zamanlarda en büyük moral kaynağımsınız, çoook teşekkür ediyorum

sünnet konusunu biz de konuştuk. 40ı çıktıktan sonra yaptırırız heralde. yeni doğanlarda o bölgede sinirler tam gelişmediği için hem acı da hissetmiyorlarmış. hemen doğar doğmaz yaptıranlar da göbeği düşmeden iyileştiğini söylüyorlar. o kadar hızlı iyileşiyormuş yani :) ama nasip kısmet tabi. hayırlısıyla o zamanlar bi gelsin, bida düşünürüz.

bir de..... herkes bebişine bişeyler örüyor ya. bir de dönüp kendime baktım ki el emeğimle yaptığım hiç bişey yok. ben de düşündüm taşındım. kapı süsünü kendim yapmaya karar verdim. malum okul öncesi öğretmeni olunca her bişeyin kalıbı mevcut :) nasıl güzel olur mu dersiniz? ve hangisi daha güzel :)

Eklentiler

• $7og9jnk20bdnu17lfhbi2dmk.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $z_7o6g8j7b2duof17m118g54.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $z_7ree8m2ih1ieu17n405fnk.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 41

ay hepsi birbirinden güzel karar veremedim vallahi bende en kolayından battaniye örüyorum kuzuçkama bitince resmini çekip koyacağım canım tığla örüyorum lime ilk defa ip ve tığ aldım düşün ama çok iyi gidiyorum maşallah

Canım ikisine de bayıldım çok güzel karar vermek zor gerçekten

sağolun kızlar ama ben de karar veremiyorum :) hazır elimden iş gelirken tamamliyim istiyorum. ben ne kararsızmışım yahu

çiçek amaşallah diyorum o zaman sana. bitirince mutlaka koy fotosunu. gerçi kesin güzel olmuştur. içinde emek, sevgi var :)

kuzum evet ikiz benim, iki tane prensesimiz geliyop Rabbimin izniyle.
annem gelsin öyle yapcam artık ben de çoook iş var çoook. kadın alıcam ama onun peşinde kova mova verme derdi , koştuırma işi daha zor gelio. neyse annem gelince alırım belki bi kadın. öyle işte. öperim fıstıko haberleşelim ..

benimki iki tane olunca sonradan daha zor olur diye düşünüyorum bir haftada iyileşiyor göbegiyle beraber iyileşir aradan cıkar. dogumda bir sıkıntı yaşamazsak eşimde yapalım diyor hayırlısı artık.

Ben de oglusun sunneti dogunca yapılsın istiyorum ama esim biraz buyudugunde yaptırırız diyor.kıyamıyor bebek diye.bende tam tersine daha ne oldugunu anlamadan ve elini pipisine goturmeden bezliyken yaptıralım diyorum daha cabuk iyilesir diye.bakalım doguma kadar ikna edebilirsem yaptırırız bizde

Canım şahsi fikrim çk güzel düşünmüşsün ama ben daha sade şeyleri tercih ederim. İlla bunlardan beğen diyorsan ortadaki güzel.

geçmiş olsun ya. son haftalarda denge problemimiz olacak zaten, baş dönmesi falan olabilir. çok dikkatli olan kızlar, geniş yerlerden yürüyün, engebelli yollardan yürümein

kızlar şaka maka sona yaklaştık daha dün gibiydii burada ilk yapılan tahlilleri konuşurken ne çabuk geçti zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…