Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar benim gündüz kafam düşüyor uykudan ama gece yatınca da uyuyamıyorum hiç rahat değilim gibi yatak batıyo sanki sizin nasıl uyku durumları??

kızlar şaka maka sona yaklaştık daha dün gibiydii burada ilk yapılan tahlilleri konuşurken ne çabuk geçti zaman

ilk doktora gittiğimde ne xaman karnım çıkacak, ne zaman hareket edicek diye sabırsızlanıyodum öyle çabuk geçtki zaman. ama şimdi son üç ayda çok uzun geliyo, 99 günüm kalmış...

kızlar benim gündüz kafam düşüyor uykudan ama gece yatınca da uyuyamıyorum hiç rahat değilim gibi yatak batıyo sanki sizin nasıl uyku durumları??

Son 15-20 gündür benim uyku durumlarım düzeldi. Gece sık sık kalksamda derin uyuyorum ama erken kalkıyorum. En geç 9 da ayaktayım... Ama bugün nedense bende kafamı tutamadım 3 saat öğlen uykusu uyumuşum. Neyse cnm o da benim güzellik uykum olsun artık Özellikle yatmadan önce kafeinli şeyler içme cnm çay da dahil. Ama yatmadan önce süt içersen uyutuyor. Tecrübeyle sabittir..

ilk doktora gittiğimde ne xaman karnım çıkacak, ne zaman hareket edicek diye sabırsızlanıyodum öyle çabuk geçtki zaman. ama şimdi son üç ayda çok uzun geliyo, 99 günüm kalmış...

Canım bana bu 7 ay 7 asır gibi geldi. Sanki hiç geçmiyor zaman. Bu arada ikili rakamların hayırlı olsun cnm :)

Kızlaaar anormal sancılarım var. Akşam olunca coşuyorlar. Karnımın aldığı şeklin fotosunu çekip göndersem inanamazsınız. Bu yalancı sancılar neden bu kadar canımı yakıyor bilmiyorum

Kızlaaar anormal sancılarım var. Akşam olunca coşuyorlar. Karnımın aldığı şeklin fotosunu çekip göndersem inanamazsınız. Bu yalancı sancılar neden bu kadar canımı yakıyor bilmiyorum

Benim öyle sancılarım olmuyo canım ama sürekli mesanemde baskı var var sanki bebiş aşağıdaymış gibi
Senin daha zordur canım 2 tane kolay değil

Canım haklısın benim plasenta önde dr söylemişti ama ben kiloya bağladım hep .....neyse hissediyorum sonuçta sürekli bir hareket var, ama yüzeyde değil dışardan göremiyorum sanırım plasenta tampon görevi yapıp yumuşatıyo....annem şirinyerde oturuyo canım bende orda büyüdüm buca eğitim fakültesinden mezunum yani bende bucalıyım:) evlenip narlıdereye taşındım eşimin işi çeşme karaburun tarafında...
Doktorum dokuz eylüldeydi bundan önce bir düşüğüm var ...dr'u çok sevdim prof kendisi ama bornova şifaya geçti bende bırakmadım narlıdereden bornovaya gidiyorum kendisi için....

Gokcecim ic karnın da yırtıldıysa sancılar tekmeler cok can yakıyor.benim oyle cunku.bazen aha dogurcam diyorum.gecen gun inan sancı aralıklarını saydım.ama sancıyla birlikte bel agrısı olmuyor Allahtan.gercek sancıda ikisl bir oluyormus ya.yalancı malancı bu hali bile zor Allah yardımcımız olsun

Gunaydın canım.bu sancılar hepimizin basında var.anlasılan kalan ayları boyle geciricez.vucut kendini mi hazırlıyor yoksa biz yanlıs bisi yapıp yada yorulup kendimiz mi sebep oluyoruz acaba bu sancılara?ben boyle dusunmeye basladım artık.cunku blraz fazla yurusem yada yorulsam ciddi ciddi sancılar artıyor bebek kasılıyor

Her halde canım böyle geçiricez son ayları hep böyle anlatırdı arkadaşlar ama insan o kıpırtıyı duymadan önce inanamıyor bunları yaşayacağına bide benim bebiş sırt üstü yatıyo hep kasık bölgemde bi tarafımı yumruklarken diğerini tepikliyo canım dikkat et yorulunca artıyorsa ona göre az hareket et bana yürüyüş yasak evde çok ayakta kalınca daha fazla ağrıyo doğuma kadar böyle her halde yada bunlar iyi günlerimiz

benimde geçen hafta yürürken bi kasılmam oldu karnımın alt tarafında, yumuldu kaldı sanki orası. bayağıda sancı girdi. sonra yavaş yavaş geçti. bidaha olmadı...

Ben isterim yaa once biraz kuran okunsun , sonrada eglensin kuzum ...Ikisi birarada bir toren isterim ben ama kismet tabi.Bakalim sartlar ne getirecek.. ( Bende dugun yaptirmak istemiyordum kendime ama aileler isteyince 2 dugun yaptik biz :S )

Bence ikincisi daha guzel..Senin el emegin olunca daha da kiymetli olur zaten..ayyy oglusun gelsinde saglikla insallahhh guzel guzel kullaninn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…