kızlar benim gündüz kafam düşüyor uykudan ama gece yatınca da uyuyamıyorum hiç rahat değilim gibi yatak batıyo sanki sizin nasıl uyku durumları??
kızlar şaka maka sona yaklaştık daha dün gibiydii burada ilk yapılan tahlilleri konuşurken ne çabuk geçti zaman
kızlar benim gündüz kafam düşüyor uykudan ama gece yatınca da uyuyamıyorum hiç rahat değilim gibi yatak batıyo sanki sizin nasıl uyku durumları??
ilk doktora gittiğimde ne xaman karnım çıkacak, ne zaman hareket edicek diye sabırsızlanıyodum öyle çabuk geçtki zaman. ama şimdi son üç ayda çok uzun geliyo, 99 günüm kalmış...
Kızlaaar anormal sancılarım var. Akşam olunca coşuyorlar. Karnımın aldığı şeklin fotosunu çekip göndersem inanamazsınız. Bu yalancı sancılar neden bu kadar canımı yakıyor bilmiyorum
Gokcecim ic karnın da yırtıldıysa sancılar tekmeler cok can yakıyor.benim oyle cunku.bazen aha dogurcam diyorum.gecen gun inan sancı aralıklarını saydım.ama sancıyla birlikte bel agrısı olmuyor Allahtan.gercek sancıda ikisl bir oluyormus ya.yalancı malancı bu hali bile zor Allah yardımcımız olsun
Her halde canım böyle geçiricez son ayları hep böyle anlatırdı arkadaşlar ama insan o kıpırtıyı duymadan önce inanamıyor bunları yaşayacağına bide benim bebiş sırt üstü yatıyo hep kasık bölgemde bi tarafımı yumruklarken diğerini tepikliyo canım dikkat et yorulunca artıyorsa ona göre az hareket et bana yürüyüş yasak evde çok ayakta kalınca daha fazla ağrıyo doğuma kadar böyle her halde yada bunlar iyi günlerimizGunaydın canım.bu sancılar hepimizin basında var.anlasılan kalan ayları boyle geciricez.vucut kendini mi hazırlıyor yoksa biz yanlıs bisi yapıp yada yorulup kendimiz mi sebep oluyoruz acaba bu sancılara?ben boyle dusunmeye basladım artık.cunku blraz fazla yurusem yada yorulsam ciddi ciddi sancılar artıyor bebek kasılıyor
Gunaydın canım.bu sancılar hepimizin basında var.anlasılan kalan ayları boyle geciricez.vucut kendini mi hazırlıyor yoksa biz yanlıs bisi yapıp yada yorulup kendimiz mi sebep oluyoruz acaba bu sancılara?ben boyle dusunmeye basladım artık.cunku blraz fazla yurusem yada yorulsam ciddi ciddi sancılar artıyor bebek kasılıyor
kızlar bebeğinizin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz?
Canım ben onu nasıl anladıklarını anlamıyorum
kızlar bebeğinizin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz?
Sünnet konusuna gelince yenidoğduklarında değilde biraz kendilerini toparladıklarında yaptıracağım ben 1 ay arayla Allah izin verirse. Ama asla sünnet düğünü yapmam evimde mevlüt okutacağım. Sevmiyorum öyle şeyleri. Anlamsız geliyro sünnet düğünü bana. Hoş ben kendime düğün bile yaptırmamış adamım :)
kızlar çok sağolun walla eşim olmadığı zamanlarda en büyük moral kaynağımsınız, çoook teşekkür ediyorum
sünnet konusunu biz de konuştuk. 40ı çıktıktan sonra yaptırırız heralde. yeni doğanlarda o bölgede sinirler tam gelişmediği için hem acı da hissetmiyorlarmış. hemen doğar doğmaz yaptıranlar da göbeği düşmeden iyileştiğini söylüyorlar. o kadar hızlı iyileşiyormuş yani :) ama nasip kısmet tabi. hayırlısıyla o zamanlar bi gelsin, bida düşünürüz.
bir de..... herkes bebişine bişeyler örüyor ya. bir de dönüp kendime baktım ki el emeğimle yaptığım hiç bişey yok. ben de düşündüm taşındım. kapı süsünü kendim yapmaya karar verdim. malum okul öncesi öğretmeni olunca her bişeyin kalıbı mevcut :) nasıl güzel olur mu dersiniz? ve hangisi daha güzel :)
dün gece küçük küçük hopladı bayağı bi süre. tekmeye yumruğa falan benzemiyodu. acaba hıçkırıyo mu diye düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?