Canım hıçkırığını duyduklarını söyleyenler var ama nasıl bişey bilmiyorum belki hıçrıktır tatlım onlar
sesinimi duyuyolarmış? suyun içinde sesi çıkmazki onun.
Yani sesini duyuyorlar mı hissediyorlar mı bilmiyorum ama hıçkırığını anlayanlar varmış ben tekmeyle yumruğu bile ayırt edemiyorum daha
Kızlaaar anormal sancılarım var. Akşam olunca coşuyorlar. Karnımın aldığı şeklin fotosunu çekip göndersem inanamazsınız. Bu yalancı sancılar neden bu kadar canımı yakıyor bilmiyorum
kızlar bebeğinizin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz?
kızlarrrrrr((( çok moralim bozuk.dün birden kanamam oldu.doktora koştuk renkli ultrason nst felan derken bişey görünmüyo dedi doktor.istirahat verdi.cumartesi tekrar kontrol var.nst cekilecekmiş yeniden.erken doğum olcak diye ödüm kopuyo.uzanıyorum öyle.neden acaba oda belli değil..of
kızlarrrrrr((( çok moralim bozuk.dün birden kanamam oldu.doktora koştuk renkli ultrason nst felan derken bişey görünmüyo dedi doktor.istirahat verdi.cumartesi tekrar kontrol var.nst cekilecekmiş yeniden.erken doğum olcak diye ödüm kopuyo.uzanıyorum öyle.neden acaba oda belli değil..of
Sanki normal bi tekme/ dokunma gibi degilde , iceride baloncuklar cikiyo gibi oluyo benim ki :) Yarasin kuzuma diyorum bende :)
Cok gecmis olsun canım.arkadasların da dedigi gibi bisey olsaydı doktorun farkederdi.belki rahim genisliyor ya ondan olmustur.sen dinlen vucut toparlasın kendini.gor bak belki de 40. Haftayı doldurucaksın sonra da sabırsızlanacaksın bebis gelsin diye :)
Canım haklısın benim plasenta önde dr söylemişti ama ben kiloya bağladım hep .....neyse hissediyorum sonuçta sürekli bir hareket var, ama yüzeyde değil dışardan göremiyorum sanırım plasenta tampon görevi yapıp yumuşatıyo....annem şirinyerde oturuyo canım bende orda büyüdüm buca eğitim fakültesinden mezunum yani bende bucalıyım:) evlenip narlıdereye taşındım eşimin işi çeşme karaburun tarafında...
Doktorum dokuz eylüldeydi bundan önce bir düşüğüm var ...dr'u çok sevdim prof kendisi ama bornova şifaya geçti bende bırakmadım narlıdereden bornovaya gidiyorum kendisi için....
kızlar yorucu bir sabah..........
önce dişçiye gittim asansör arızalıymış 3 kat merdiven çıktım ter içinde kaldık birde hava çok sıcak ve basık izmirde oradan sağlık ocağına tabi bu yoğunlukla ve yorgunlukla tansiyom çıkmış 14/9 a hemşire kızdıbiraz dinlendik yine ölçtürdük 13 /8 ama yine yüksek dedi kayıtlarımızı yaptı magnezyum yazdırdık 10 kutuda şeker ölçüm çubuğu yazdılar kalp atışlarınıo dinledik ve geldik şuan başım felaket durumda çatlıyor resmen akşam olsada eve gidip dinlensem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?