Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Yani sesini duyuyorlar mı hissediyorlar mı bilmiyorum ama hıçkırığını anlayanlar varmış ben tekmeyle yumruğu bile ayırt edemiyorum daha

nette okuyorum ben hep gebelik haftalarını, hıçkırıkları hissedebilirsiniz yazıyodu önceki haftalar için. ben hissediyorum eliyle vurduğunda daha yavaş oluyo ayakla vurunca kocaman görünüyo dışardan.

kızlarrrrrr((( çok moralim bozuk.dün birden kanamam oldu.doktora koştuk renkli ultrason nst felan derken bişey görünmüyo dedi doktor.istirahat verdi.cumartesi tekrar kontrol var.nst cekilecekmiş yeniden.erken doğum olcak diye ödüm kopuyo.uzanıyorum öyle.neden acaba oda belli değil..of

gecmis olsun canim insallah birsey olmaz zamaninda saglikla gelir . uzme kendini .....

geçmiş olsun canım bol bol dinlen inş geçer gider herşeyin hayırlısı

geçmiş olsun canım, yorma kendini. kötü bişey olsa doktorun o kadar tetkikten sonra görürdü.

saolun kızlar.Allah razı olsun sizden..dr.hem tetkikler normal diyor hem kananm oluyor.bu belirsizlik beni çok üzüyor cumartesi bakalım ne olacak..Allah ım hepimizin miniklerini korusun inş.

Cok gecmis olsun canım.arkadasların da dedigi gibi bisey olsaydı doktorun farkederdi.belki rahim genisliyor ya ondan olmustur.sen dinlen vucut toparlasın kendini.gor bak belki de 40. Haftayı doldurucaksın sonra da sabırsızlanacaksın bebis gelsin diye :)

Ben kansızlıktan hastaneye yattıgımda odamı baska bir hamile bayanla paylasıyordum.kadın 34 haftalıkmıs.kanaması vardı.sancısı vardı.2 cm acılması vardı.sancıları gormeniz lazım kadın iki buklum oluyor.ama serumla durdurdular dogumu.ben cok bekledim gerci bebek dogsada gorsem diye :) yani erken dogum ciddi ciddi baslasa bile doktorlar durdurabiliyor ilacla serumla.

ben memnunum şimdilik şifadan inşallah böylede devam eder aman kiloları takmıyorum ben ya bebişim iyi olsunda önemli değil canım bucaya geldiğinde beklerim yaylacık mahallesindeyim canım ben:) mevlana heykelinin alt taraflarında

kızlar yorucu bir sabah..........

önce dişçiye gittim asansör arızalıymış 3 kat merdiven çıktım ter içinde kaldık birde hava çok sıcak ve basık izmirde oradan sağlık ocağına tabi bu yoğunlukla ve yorgunlukla tansiyom çıkmış 14/9 a hemşire kızdı biraz dinlendik yine ölçtürdük 13 /8 ama yine yüksek dedi kayıtlarımızı yaptı magnezyum yazdırdık 10 kutuda şeker ölçüm çubuğu yazdılar kalp atışlarınıo dinledik ve geldik şuan başım felaket durumda çatlıyor resmen akşam olsada eve gidip dinlensem ya

aayy cnmm Sen bol bol ayaklarini uzat dinlen wc disinda kalkma bakalim bi ..Ufaklik heyecan yaptirmis sana Insallah vaktinde gelir..Cok sukur simdilik iyiymis ya hep boyle iyi olur insallah vaktinde gelir..Sen guzel dusun bol dua et bakalim..bizimde dualarimiz seninle..

Cnm is yerine soyleseydin isim uzadi diye de eve gidip yatsaydin keske ..sicaklarda hem yuru hem merdiven cik ooff

Kızlar odamız geldi nihayet kuruyorlar şekerim için insilün başladı doktorum diyetle olmuyo dedi ve insilüne geçti
Allah'ın izniyle şu 2ayıda atlarsak. Nasıl rahatlıycam anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…