Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hava çok sıcak .....zorunlu olmadıkça çıkmıyorum evden alllah çalışanlara kolaylıklar versin ....bende 1 sene öncesine kadar özel kolejde çalışıyordum ilk hamileliğimde bebişimi kaybedince bu yıl çalışmamaya karar verdim..iyiki de öyle yapmışım 8 saat derse nasıl girerdim buhalde bilmiyorum...
Oturduğun yeri biliyorum canım belkide forbestte falan karşılaşıyoruz ne kadar garip değilmi..annnem metronun orda oturuyor hamam sokağında....

Kızlar odamız geldi nihayet kuruyorlar şekerim için insilün başladı doktorum diyetle olmuyo dedi ve insilüne geçti
Allah'ın izniyle şu 2ayıda atlarsak. Nasıl rahatlıycam anlatamam
,

Güle güle sağlıkla kullansın bebişin canım...az kaldı hepimizi zor bir son dönem bekliyor canını sıkma insülin iğnesiyle daha net sonuca gidersin düşmüyo şekerim diyede stres olmazsın canım...
odanın fotolarını bekliyoruz kelebekliydi değilmi ben çok beğenmiştim benimde prensesim geliyor izmirde baktım sizinki kadar güzel takım göremedim :) bende düz beyaz tercih ettim ...huzurla kullanın canım

çiçeeeeeekkkk:) geldim ben yaw ne güzel tatil ohh gez dolaş gel dinlen. Hamilesin yaa bir ilgi alaka sorma gitsin:))

geçmiş olsun canım sorma hiç bişey değilde bu sıcaklar yoracak bizi. dikkat etmek lazım bol su ve dinlenme. Aynen akşam olsa da eve gitsek ohh sere serpe uzansak az kaldı hadi az daha sıkalım dişimizi..

Sağol canım ya doktorumda öyle dedi stresin azalır dedi gerçekten hem aç kalıp hem yüksek çıkınca moralim alt üst oluyodu...
Kelebekli canım bizde çok gezdik bende hep düz beyaz istiyordum ama eşim kendine yatak odasımı alıcan dedin o renkli bişey istedi benimde aklım beyazlarda kaldı ama tam şeker kız candy odası oldu bitsin fotoğraflarını koyucam senden de bekliyorum prensesin odasınınresmini

tatlım adres verseydin toplanıp gelseydik sana:)))

Kızlar odamız geldi nihayet kuruyorlar şekerim için insilün başladı doktorum diyetle olmuyo dedi ve insilüne geçti

ohh hadi güle güle yatsın bebişin sağlıkla sıhhatle. hımm şeker önemli gebelikte birazda yediklerine dikkat edersi olur biter.
Çoğu gitti azı kaldı fakat zorlu dönemler şu dönemler Rabbim hepimize yardım etsin çabucak geçsin inşallah.

Sağol canım ya gerçekten az kaldı ama insan yoruluyo böle sorunlar çıkınca maalesef diyetle düşmedi benim şeker

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa vrsin. bol bol dua etmekten ve dinlenmekten başka bişey gelmiyor elimizden. Kötü düşünmeyelim kötü olmasın..

Cnm is yerine soyleseydin isim uzadi diye de eve gidip yatsaydin keske ..sicaklarda hem yuru hem merdiven cik ooff

canım ya adamlarında işi var dört gözle beni bekliyorlar aramızda patron eleman ilişkiside yok abim gibiler onlarada kıyamıyorum işleri aksayacak diye ondan geri dönüyorum işim biter bitmez

canım olsun insülin kesin çözüm rahatlarsın bundan sonra bak nasıl düşecek şekerin

orada benim yengemler oturuyor canım belkide çok karşılaştık dediğin gibi:)

kıs cadı sen nerelerdeydin bakayım hiç haberim olmadı

tatlım adres verseydin toplanıp gelseydik sana:)))

canım buyrun gelin hep beraber beklerim hepimiz koca göbekli ne güzel olurdu yaw toplansaydık millet bize bakardı

Aynen ya hele temmuz girince birimizden haber cıkmasa acaba dogurdu mu dicez :) insallah iyidir gokce.yine pasalara ciciler yapıyordur umarım :)

İzmirdeki kızlarrr
Ben usaktayım ama annemler izmirdeler ordan gelin geldim :) bebisler dogunca falan bulusmaya karar verirseniz haberim olsun

selamlarr ağustos anneleri
son iki ayımıza girdik. doğum çantamız hazırdır herhalde. ben her şeyi aldım bekliyorum. arabayı, oyun parkını da aldım geçen aydan. içim rahatladı hep ne olur olmaz diye. siz de benim gibi ağırlaşmışsınızdır. eşim olmadan ev temizliği yapamıyorum. işe arabasız gidemiyorum falan.. şimdi tek düşüncem doğumum kolaylıkla mı olacak. doğumumu özel hastanede mi devlette mi yaptırayım. sorduğum kişi sayısı artıkça kararsızlığım da artıyor. doğum ücretini sordum özelde normal 770 sezaryan 1000 lira diyorlar. düne kadar özelde doğum yaptıracağım diyordum dün özeldeki doktorumla konuştuktan sonra vazgeçtim. mesai dışında doğuma gelemeyeceğini söyledi. ben de o zaman ne gerek var özele para bayılmaya dedim bilmediğim doktor gelecekse.
kolay doğum yapmak için neler yapmak gerek biliyor musun hanımlar. hangi sureleri okumak gerekir. ben 41 yasin diye duymuştum başka var mı bildiğiniz. paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Canım çok geçmiş olsun. Doktorun hiç iğne falan yapmadı mı? Bir ilaç falan vermedi mi? Benim doktorum bu dönemlerde kanama, su gelmesi gibi şeylerle karşılaşabiliriz ama illaki bu erkenden doğacak anlamına gelmiyor panik yapma hemen hastaneye gel demişti. Umarım seninkinde de sorun çıkmaz. Ama doğum belirtisi yokmuş anlaşılan bu da iç rahatlatıcı.. Bir daha olmamasını ümid ederek tekrar çok geçmiş olsun diyorum. İkinizde Allaha emanet olunç

Aferin sana... Tansiyon takibini yaptır mutlaka düşmezse doktorunu ara. Eve gidincede iyice dinlen valla kızıcam heeeee....

yaaaaaaaaaaa bugünde gökçe kayıpppppp artık birimizden 1 gün haber alamasak çatlıyoruz iyidir inşallah

Evet ya benimde biraz önce aklımdan geçti he bu kız nerde hiç yazmadı diye inş.bir sorun yoktur.

Kızlaaaarrrr geldimmmmmmm... Oğluşlarımın ve kendimin son eksiklerini almak için Eminönü ne gittim gene. Oğluşlarımın Chicco dan kozmetiklerini aldık bana da iç çamaşırı hastane çantasına koymak için. Oradan artık pantolon giymek işkence olduğundan kendime Fatih ten bir kaç elbise aldım. Sonra İMÇ ye gidip oğluşlarımın halılarını sipariş verdim. NESSSS gayet iyi tanımışsın canım beni :) Koşturdum durdum oğluşlarım için.

Kızlaaarrr bir de benim halı siparişi verdiğim yer eşimin müşterisiydi. Halı işi de yapıyorlardı. Adama istediğimi söyleyince bizde olmayan ama yeni olan birşey göstereceğim sana dedi. Koca bir katalogla geldi. İstediğin modeli seçiyorsun adamlar halıya basıyorlar. Ama öyle her bulduğun halıya değil çocuk odasına uygun olanlarına. Yani iplikleri ve dikilme sıklığı herşeye dikkat etmişler. Katalogdan beğendim siparişini verdim. İsteyen olursa adamların telini öğrenirim bakarsınız..

Bir deeeeeeee sanırım benim veletler durmayacak erken gelecekler. Kimseyi korkutmak istemem ama öyle böyle değil sancılarım. Bugün anladımki yürümek artık lüks olmuş bana. Bir süre sonra sağ bacağım kilitleniyor ve karnım sanki içindeki ağırlığı taşıyamıyor. Adım atmak imkansız. Ama en kötüsü yalancı sancılarım. Benimkiler ittirmeye başlayınca hiç geçmeyecek sanıyorum. Yani bunu tarif edemiyorum kelimelerle. Ama nefesim kesiliyor gözümden yaşlar geliyro o denli yani. İnat ettim bekleyeceğim randevu zamanını. O arada aksi bir durum olmazsa gitmeyeceğim.

iğne vermedi cumartesi kontrole cagırdı yeniden nst cekilecekmiş.gün boyu yattım alışık da değilim.yata yata yoruldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…