kızlar yorucu bir sabah..........
önce dişçiye gittim asansör arızalıymış 3 kat merdiven çıktım ter içinde kaldık birde hava çok sıcak ve basık izmirde oradan sağlık ocağına tabi bu yoğunlukla ve yorgunlukla tansiyom çıkmış 14/9 a hemşire kızdıbiraz dinlendik yine ölçtürdük 13 /8 ama yine yüksek dedi kayıtlarımızı yaptı magnezyum yazdırdık 10 kutuda şeker ölçüm çubuğu yazdılar kalp atışlarınıo dinledik ve geldik şuan başım felaket durumda çatlıyor resmen akşam olsada eve gidip dinlensem ya
,Kızlar odamız geldi nihayet kuruyorlar şekerim için insilün başladı doktorum diyetle olmuyo dedi ve insilüne geçti
Allah'ın izniyle şu 2ayıda atlarsak. Nasıl rahatlıycam anlatamam
önce dişçiye gittim asansör arızalıymış 3 kat merdiven çıktım ter içinde kaldık birde hava çok sıcak ve basık izmirde oradan sağlık ocağına tabi bu yoğunlukla ve yorgunlukla tansiyom çıkmış 14/9 a hemşire kızdıbiraz dinlendik yine ölçtürdük 13 /8 ama yine yüksek dedi kayıtlarımızı yaptı magnezyum yazdırdık 10 kutuda şeker ölçüm çubuğu yazdılar kalp atışlarınıo dinledik ve geldik şuan başım felaket durumda çatlıyor resmen akşam olsada eve gidip dinlensem ya
,
Güle güle sağlıkla kullansın bebişin canım...az kaldı hepimizi zor bir son dönem bekliyor canını sıkma insülin iğnesiyle daha net sonuca gidersin düşmüyo şekerim diyede stres olmazsın canım...
odanın fotolarını bekliyoruz kelebekliydi değilmi ben çok beğenmiştim benimde prensesim geliyor izmirde baktım sizinki kadar güzel takım göremedim :) bende düz beyaz tercih ettim ...huzurla kullanın canım
ben memnunum şimdilik şifadan inşallah böylede devam eder aman kiloları takmıyorum ben ya bebişim iyi olsunda önemli değil canım bucaya geldiğinde beklerim yaylacık mahallesindeyim canım ben:) mevlana heykelinin alt taraflarında
Kızlar odamız geldi nihayet kuruyorlar şekerim için insilün başladı doktorum diyetle olmuyo dedi ve insilüne geçti
ohh hadi güle güle yatsın bebişin sağlıkla sıhhatle. hımm şeker önemli gebelikte birazda yediklerine dikkat edersi olur biter.
Çoğu gitti azı kaldı fakat zorlu dönemler şu dönemler Rabbim hepimize yardım etsin çabucak geçsin inşallah.
kızlarrrrrr((( çok moralim bozuk.dün birden kanamam oldu.doktora koştuk renkli ultrason nst felan derken bişey görünmüyo dedi doktor.istirahat verdi.cumartesi tekrar kontrol var.nst cekilecekmiş yeniden.erken doğum olcak diye ödüm kopuyo.uzanıyorum öyle.neden acaba oda belli değil..of
Cnm is yerine soyleseydin isim uzadi diye de eve gidip yatsaydin keske ..sicaklarda hem yuru hem merdiven cik ooff
Kızlar odamız geldi nihayet kuruyorlar şekerim için insilün başladı doktorum diyetle olmuyo dedi ve insilüne geçti
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hava çok sıcak .....zorunlu olmadıkça çıkmıyorum evden alllah çalışanlara kolaylıklar versin ....bende 1 sene öncesine kadar özel kolejde çalışıyordum ilk hamileliğimde bebişimi kaybedince bu yıl çalışmamaya karar verdim..iyiki de öyle yapmışım 8 saat derse nasıl girerdim buhalde bilmiyorum...
Oturduğun yeri biliyorum canım belkide forbestte falan karşılaşıyoruz ne kadar garip değilmi..annnem metronun orda oturuyor hamam sokağında....
çiçeeeeeekkkk:) geldim ben yaw ne güzel tatil ohh gez dolaş gel dinlen. Hamilesin yaa bir ilgi alaka sorma gitsin:))
geçmiş olsun canım sorma hiç bişey değilde bu sıcaklar yoracak bizi. dikkat etmek lazım bol su ve dinlenme. Aynen akşam olsa da eve gitsek ohh sere serpe uzansak az kaldı hadi az daha sıkalım dişimizi..
tatlım adres verseydin toplanıp gelseydik sana:)))
İzmirdeki kızlarrr
Ben usaktayım ama annemler izmirdeler ordan gelin geldim :) bebisler dogunca falan bulusmaya karar verirseniz haberim olsun
yaaaaaaaaaaa bugünde gökçe kayıpppppp artık birimizden 1 gün haber alamasak çatlıyoruz iyidir inşallah
yaaaaaaaaaaa bugünde gökçe kayıpppppp artık birimizden 1 gün haber alamasak çatlıyoruz iyidir inşallah
kızlarrrrrr((( çok moralim bozuk.dün birden kanamam oldu.doktora koştuk renkli ultrason nst felan derken bişey görünmüyo dedi doktor.istirahat verdi.cumartesi tekrar kontrol var.nst cekilecekmiş yeniden.erken doğum olcak diye ödüm kopuyo.uzanıyorum öyle.neden acaba oda belli değil..of
Evet ya benimde biraz önce aklımdan geçti he bu kız nerde hiç yazmadı diye inş.bir sorun yoktur.
iğne vermedi cumartesi kontrole cagırdı yeniden nst cekilecekmiş.gün boyu yattım alışık da değilim.yata yata yoruldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?